* *
Pontos idő: 2026.04.21. 21:51

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 590 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BMW-s élmények
HozzászólásElküldve: 2011.08.21. 21:18 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
LeviM5 írta:
tibi666 írta:
LeviM5 írta:
tibi666 írta:
Üdv Urak!

7500km-nyi élményem van most az autóval.
Szuper volt. 316200km-en áll jelenleg az óra. Köszönjük, BMW :)

Ez igen!
Engem érdekelne pár kép a verdáról menet közben, biztos fotóztad. (én szoktam: parkolóban, szép tájon, stb...)

Majd átnézem, lehet, hogy csak videó van, de a menet közben felvett anyagot úgyis meg akartam vágni, és felteszem majd Youtube-ra. Ha van fotó, azt is megosztom majd. Autó nem biztos, hogy lesz rajta, de a látnivalók miatt megéri. :)

Bejárod vele Európát, teszi a dolgát árkon-bokron és nem pózolt a kamera elött a vas? Na szép! :evil:
Egy mosás, és fotózás a minimum amit megérdemel!
Látnivalók is biztos szépek, de a BMW jobban érdekel.
BMW-s fórumra minimum ilyeneket :D
Kép
Kép

Kép

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 12:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Padre540 írta:
Kép

Jó kép! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 13:07 
E39 FAN
E39 FAN

Még pénteken történt:

E60 M5 próba. Eladó a masina, a tulaj egy nagyon szimpatikus, igazi BMW fanatikus emberke.
Individual belső és külső fényezés.
Sajnos nem lehet belekötni, ez az autó kívül-belül gyönyörű. Ez nem lepett meg, erre számítottam. De a menetteljesítmény na az brutális. Ahogy a váltó pakolgat, az eszméletlen, 4000-nél ha kell még visszavált és 8500-ig húz! A motor hangja pedig leírhatatlanul szép, akár egy F1-es autóban, ércesen szól.
Elindulás városban, pláza parkolóból, váltó D-ben, szolídan, lágyan észrevétlenül vált. Lámpától lámpáig nem is érezni ahogy sebességet vált. Alap 400 lóerővel megyünk, országút, előzés teljesen simán.
Aztán kormányon lévő M gomb benyom: 507 lóerő! Minden állítható, váltó, futómű, stb. De nem tudom mit állítottunk át, mert nem tudtam odafigyelni, csak arra ahogy megy és ahogy a motor szól...
Pillanatok alatt 200-240!
Ebbe az autóba nem lehet belekötni! Sok beszélgetés, kérdés kérdés után, a tulaj nyugodtan válaszol mindenre.
A tulaj lemondása szerinti hibák:
Csak kuplungot kellett már cserélni. A váltónak, elektronikának semmi baja! Hibátlanul működik!
Nagyon elgondolkodtam, hogy érdemes lenne váltani, amihez persze több dolognak is összekéne jönni.
A teszt után ugyanazt az útvonalat végigautóztuk az enyémmel is, menni kellett, késztetésem volt, össze akartam hasonlítani. Beülve mintha egy 3asba ültem volna vissza. Megy ezis, de... Ugyanazon a távon 20-40km/h-val gyorsabb az E60.
Minden kétely és ellenérzést szétzúzott a teszt amit eddig az E60M5-ről gondoltam/hallottam.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 13:27 
haladó
haladó

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540 IA
Évjárata: 1996
LeviM5 írta:
Még pénteken történt:

E60 M5 próba. Eladó a masina, a tulaj egy nagyon szimpatikus, igazi BMW fanatikus emberke.
Individual belső és külső fényezés.
Sajnos nem lehet belekötni, ez az autó kívül-belül gyönyörű. Ez nem lepett meg, erre számítottam. De a menetteljesítmény na az brutális. Ahogy a váltó pakolgat, az eszméletlen, 4000-nél ha kell még visszavált és 8500-ig húz! A motor hangja pedig leírhatatlanul szép, akár egy F1-es autóban, ércesen szól.
Elindulás városban, pláza parkolóból, váltó D-ben, szolídan, lágyan észrevétlenül vált. Lámpától lámpáig nem is érezni ahogy sebességet vált. Alap 400 lóerővel megyünk, országút, előzés teljesen simán.
Aztán kormányon lévő M gomb benyom: 507 lóerő! Minden állítható, váltó, futómű, stb. De nem tudom mit állítottunk át, mert nem tudtam odafigyelni, csak arra ahogy megy és ahogy a motor szól...
Pillanatok alatt 200-240!
Ebbe az autóba nem lehet belekötni! Sok beszélgetés, kérdés kérdés után, a tulaj nyugodtan válaszol mindenre.
A tulaj lemondása szerinti hibák:
Csak kuplungot kellett már cserélni. A váltónak, elektronikának semmi baja! Hibátlanul működik!
Nagyon elgondolkodtam, hogy érdemes lenne váltani, amihez persze több dolognak is összekéne jönni.
A teszt után ugyanazt az útvonalat végigautóztuk az enyémmel is, menni kellett, késztetésem volt, össze akartam hasonlítani. Beülve mintha egy 3asba ültem volna vissza. Megy ezis, de... Ugyanazon a távon 20-40km/h-val gyorsabb az E60.
Minden kétely és ellenérzést szétzúzott a teszt amit eddig az E60M5-ről gondoltam/hallottam.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Irigyellek amiért mehettél vele! :) Egyszer kipróbálnám én is szívesen! Bár egyenlőre megtenné az E39 M5 mert még sajnos nem volt hozzá se szerencsém! :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 13:53 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 62 alkalommal
Kapott köszik: 20 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: 45i
Évjárata: 2005
Kivitele: Coupe
Szép verda. Fogyi 13,6?? Gondolom nem a 200-240-es sebesség után... :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 19:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Telefon Levitől: Dés! Nem volna kedved megnézni egy E60 M5-öt ma este? Jött a kérdés a hangszóróból...
Levi biztos be van tépve! :mrgreen: Mit akar Ő egy tízhengerestől? V8-as!!! De, elgondolkozott, lehet ha minden klappol, elcserélné egy ilyen verdára...De, tudni szeretné, nem zsákbamacska-e ez a kocsi, érezteti-e az erőfölényét, a két póthenger, a fiatalabb fejlesztést, stb...Engem az efféle dolgok baromira nem érdekelnek, de ha már lehetőség van, hát elmegyek. 8)
Persze, időre kellene érni, bedugulva az összes út a Balaton körül, péntek késő délután-kora este.
Meglátjuk a kocsit. Négy kipufogó, M5 embléma, feltűnően nagynak hat a kasztni. A tulajdonosa várta Levit, én csak jókor vagyok jó helyen. De, reménykedem sor kerül egy laza gurulásra, bár nem úgy fest, mindjárt leszakad az ég...
Kiáll a mosóból. Indításkor semmi említésre méltó nem történik, nagyon visszafogott hang, nem mondanám meg csukott szemmel vajon milyen motor van benne. A külső ívek, hajlatok, vonalak, fényjátékok elismerésre méltóak! Levi kocsija mellette áll, megmosolyogjuk ( hozzá kell tennem, abban a felemelő pillanatban tűnik unalmasnak és réginek :oops: ) de hát ez így van rendjén, ma már lassan itt az F10 M5 is...A két táltos egymás mellett áll, szemügyre veszem a különbségeket, egyszerűen úgy fogalmaznék, emlékeztek mikor a nők nem borotválkoztak alul? Mit rejt a szem elől a dzsungel? Izgató és szép is volt...Aztán, már nem divat, most borotválkoznak és másak az ívek, izgalmas, de egy idő után megszoktuk, néha már visszasírjuk, máskor a két lehetőség félúton, egyszóval, mindig az újdonság varázsa a lényeg, a használhatósága pedig fontosabb! Mivel mindenkinek más az ízlése ezen a téren is, nem fogom agyondicsérni, sem pedig beállni a sorba, ilyen csúnya-olyan szar. BMW M5!
Mivel eladó, persze hogy szeretik, dicsérik, de elmondja a tulajdonosa, a váltó hibát, amit az első szériás kocsikban elrontottak, de később módosítottak, meg van határozva az olajcsere, váltófelújítás is amit ha valaki betart, nem éri meglepetés. Nem tudom, nekem nincs ilyenem. Beleülve, jön egy kielégülés forma, ezt is megéltem, beülhettem egy ilyen fenevadba is. De a hangja kérem szépen! Az vajon milyen lehet mikor a tű a felső tartományokat sikálja??? Üvölt? Morog? Visít? Hangos?
Hogy gyorsulhat? Hogy kanyarodhat? Hogy viselkedik városban? Amit nagyon utálok, de fontos: fékerő?
Nem telik el sok idő, már tolatunk is kifelé a parkolóhelyünkről és szokásos helyemen hátul ülve jár a szemem mint az asztalfiók!
A bőrözés...Erről azt gondolom felesleges írni, talán csak annyit, mint egy fiatal nő testén, úgy ívelődik, feszül, illatozik, örülök hogy megérinthetem!
Városban haladunk ahogy a többi off. Semmi feltűnő, semmi meglepő, csak a luxus érzése! Tíz henger van elöl, négy kémény hátul. Ez a mai világban több mint kielégítő életérzés. A váltó több programjából, az elsőt, a leglágyabb-legkényelmesebb-legsimább-legbarátibbat továbbítja a kardántengely a két hátsó kerékre. Hihetetlen csend, kényelem, csak Levi beszél egyfolytában, akinek a sokkal nyugodtabb tulaj néha válaszol két ásítás közt. Már-már gondolkozni kezdek, vajon ez az autó ezzel a sráccal ment már nyél gázon valaha is? Mert a szemüveg mögé bújtatott értelmes szempárból nem tudtam kiolvasni, de Porsche-Ferrari is volt a keze ügyében...Csak felpiszkálja valaki odakint!!! Csodálkozom, de amit Tárnok Attila mondott az X6M-vezetése közben, " a konkurencia ezt nem tudja jelenleg " mármint, a kocsi remekül és csendesen gurgulázik a dugóban és versenypályán sem jön zavarba...Ez a kocsi is hozza az elméletét!
Végre kiérünk a lakott területről és tágabbá válik előttünk a tér!
Az első komolyabb gázadást és váltást-visszaváltást átélni egy nagyszerű és új érzés! A hang ami bejött, az mesébe illő: Till Lindemann torkából feltörő ének a Links 2.3.4 szám és Miklósa Erika= Mozart-Varázsfuvola-Éjkirálynő áriájának felváltott előadása, ami néha a két nagyszerű ember duettjébe torkollik! De ha azt mondom, Forma-1 tízhengeres kocsi félgáz alatt, akkor talán jobban megérthető.
Más mint a V8, nem jobb, nem rosszabb! Teljesen más. Hogy miért borzongtam bele? :roll: Ki tudja?
Az erők itt is lökdösődnek. Ami nagyon nem tetszett, a fékbe beleállva, jött az a hülye fejfájás megint! Ami nagyon tetszett, jó hosszú kanyar íven szépen egy gázon haladunk, majd kiérve padló és ezt követi egy iszonyú, erőteljes gyorsulás a hanghatásokkal!!! Megint röhögök, de most magamon: mikor írom hogy alázok a 20d-vel. :oops: Most egy hete találkoztam végre egy olyan motorossal, aki belefeküdt úgy a kanyarba, hogy nem voltam gyorsabb a kétkerekűnél, de azért türelemmel és padlóig nyomott pedállal sikerült egy elrontott kanyarodása után átlépni, de csak rövid ideig, mert a feleségem sziréna hangon visított, elég ebből, nem vagytok normálisak, meg ez az autó sem! Ő itt és most kiszáll... :oops: Én meg ha mástól nem is, de tőle félek..80km/h :oops: .A motoros meg elveretett. Mikor felértünk a falunkba vezető lejtős egyenesbe, az már letámasztott mociját járta körbe, refi, feltartott hüvelykujj, mert nagyszerűen ment, így még nem láttam motort kanyarodni! Aztán a faluba elakadásjelzővel ismét elhalad mellettem! Szerencsére megtudtam, szomszéd városban lakik, lesz mit megbeszélni vele!
Na a kis unalmas kitérő után, azt akarom írni, nem hiszem hogy azt az autót bármely két kerekű megfogná Siófoktól idáig!!!
Visszaértünk, beszéltünk, búcsúztunk...
Levi kezén áll a szőr. 8O Megyünk, most kipróbáljuk ezt is azon a vonalon! Szerencsére kis forgalom, ő meg szenved...
Úgy hívják, bizonyítási vágy, kisebbségi komplexus, illetve, vágyom az újabbra, erősebbre, jobbra! :mrgreen:
Naponta átélem. :lol: Persze, ha az enyém lehetne az ő M5-je! :roll:
Viccet félretéve, megautózza az utat úgy, ahogy még soha mikor mellette ültem! 8O A kanyar fájdalmas, érezni jó úton mennyivel több van az M futóművében. Brutális kanyarsebesség, brutális tapadás, brutális biztonságban!
Megint kínoz a hülye ötlet, kell egy ilyen mielőtt megöregszem!
Befordulunk egy elhagyatott helyre, megyünk keresztbe-hosszába, leszabályzáson, Levi megbolondult! A kocsi izzad! Gumi szag, benzingőz, meggyötört fék és áramló meleg levegő szagú lett! Amerről jöttünk, fekete útburkolati jelek vannak felfestve! Röhög rajtam, mert gázadásra csúszkálok a bőrben, na meg a fékezések...Átkozott fejfájás! :evil:
Jók ezek az M teknyikok, de 740d a következő!!! Vagy 745d...Fék, forgolódás és fejfájás nélkül!!! :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 4 BMWFUN, kzolee, Morello, simi64
Értékelés: 19.05%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 20:54 
E39 FAN
E39 FAN

Morello írta:
Szép verda. Fogyi 13,6?? Gondolom nem a 200-240-es sebesség után... :P

13,5-ről ugrott így fel a "nagy átlag"! Ez nekem megdöbbentő!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 20:59 
E39 FAN
E39 FAN

Köszi Ds a gondolatokat.
És a videókat, dumálok mint a féleszű Colnergyuszi a F1 alatt. :wink:
Amit az enyémmel műveltünk, megmondom, hogy baromi jól esett, és bizonyította hogy jó az öreg a háznál! Az igazat megvallva bőven elég amit tud. De az új, a szebb, a jobb nagyon kéne. Még alap 400 lóval is. És azzal a mocsok 7 gangos váltóval!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 21:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
LeviM5 írta:
Köszi Ds a gondolatokat.
És a videókat, dumálok mint a féleszű Colnergyuszi a F1 alatt. :wink:
Amit az enyémmel műveltünk, megmondom, hogy baromi jól esett, és bizonyította hogy jó az öreg a háznál! Az igazat megvallva bőven elég amit tud. De az új, a szebb, a jobb nagyon kéne. Még alap 400 lóval is. És azzal a mocsok 7 gangos váltóval!

Aludni tudsz még? :D

Én nem tudnék... :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 21:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Helo Levi
Látom megbabonázott a V10-es M5-ös

E60-as modelleknél a Head up Display? -en a navigációs információk is láthatóak

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 21:46 
E39 FAN
E39 FAN

Altatóval alszom! :D
Vagy az árára gondolok: 9,9. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 21:53 
E39 FAN
E39 FAN

lepke írta:
Helo Levi

Nem csak a motor, az egész autó csúcs úgy ahogy van! Nem kopott sehol, nem zörgött, valahogy olyan széria, amiben minden szép volt. Pedig megnéztem a könyöklő belsejét is, gombokat, kormányt, stb...
A rémhírket, amit a sok "hozzáértő" mondogat, megcáfolta az amit láttam, hallottam. (enyémmel ugyanez volt a helyzet, rémisztgettek, hogy ráfogok cseszni.)
Tényleg mindent könnyen kilehet nyírni, agytalanul! De okosan sokáig meg is lehet óvni, ez az igazság!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 22:56 
Guru
Guru

Adott köszi: 108 alkalommal
Kapott köszik: 31 alkalommal
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2002
LeviM5 írta:
lepke írta:
Helo Levi

Nem csak a motor, az egész autó csúcs úgy ahogy van! Nem kopott sehol, nem zörgött, valahogy olyan széria, amiben minden szép volt. Pedig megnéztem a könyöklő belsejét is, gombokat, kormányt, stb...
A rémhíreket, amit a sok "hozzáértő" mondogat, megcáfolta az amit láttam, hallottam. (enyémmel ugyanez volt a helyzet, rémisztgettek, hogy ráfogok cseszni.)
Tényleg mindent könnyen kilehet nyírni, agytalanul! De okosan sokáig meg is lehet óvni, ez az igazság!

Nem csodálom! ;)
Én kis hangerőn hallgatva (kiccsalád pihizik már) a laptop hangszóróján keresztül is vigyorogva néztem végig a videót. :D (óriási köszi DS Gabinak!)
Remélem szombaton sikerül kicsit csillapítani a sóvárgásomat a máriapócsi éjszakai drift előtti edzésen, amikor sikerül becigánykodnom magam Ati barátom V10-zel szerelt E36-os driftautójába. :)
Teljesüljön a vágyad Levi!!! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWFUN az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.22. 23:25 
E39 FAN
E39 FAN

BMWFUN írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:
Helo Levi

A rémhíreket, amit a sok "hozzáértő" mondogat, megcáfolta az amit láttam, hallottam. (enyémmel ugyanez volt a helyzet, rémisztgettek, hogy ráfogok cseszni.)

Nem csodálom! ;)
Én kis hangerőn hallgatva (kiccsalád pihizik már) a laptop hangszóróján keresztül is vigyorogva néztem végig a videót. :D (óriási köszi DS Gabinak!)
Remélem szombaton sikerül kicsit csillapítani a sóvárgásomat a máriapócsi éjszakai drift előtti edzésen, amikor sikerül becigánykodnom magam Ati barátom V10-zel szerelt E36-os driftautójába. :)
Teljesüljön a vágyad Levi!!! :wink:

Akkor én nagyon várom az élménybeszámolód :!:
Itt szombaton lesz valami eksön, ha úgy adódik felmegyek a pályára, gumi már úgysincs sok.

Házimozin brutál ahogy szól a V10! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.23. 05:54 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Pont nem ide kellene de ha már E60 M5 akkor a történet folytatása:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/0 ... _fizethet/

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.08.23. 18:47 
E39 FAN
E39 FAN

MChris írta:

Köszike! :cry:

Inkább akkor ez:

http://totalcar.hu/tesztek/bmwm5/1/#szoveg

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.23. 19:40 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
MChris írta:

Hát ezek az emberek bátrak! Az életben semmi nem sikerül nekik, ezért egy gyenge lányon és egy drága autón mutatják meg az erejüket és a bátorságukat! Kár hogy nem voltam ott!!! Emberölésért felelnék most... :evil: Az a buzi amelyik behorpasztotta a kocsi tetejét, az arcával ért volna onnét a betonra és még rá is ugrok. Ez a képsor rendesen feldühített!
Az már csak hab a tortán, hogy még szerencsétlen nőt szopatja le a biztosító is... :belay
" Az ember alapjában véve okos lény, de nagy tömegben birkaként viselkedik, buta és hisztérikus állattá válik "

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.08.23. 22:49 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
Altatóval alszom! :D
Vagy az árára gondolok: 9,9. :cry:

Az ár nem is rossz! A felszereltség + a kilóméter (ha valós) és hogy magyar rendszámos autóról beszélünk, szerintem kifejezetten nem rossz vétel! Megnéztem a a hahu-n is, szerintem 9,5-ért el lehetne hozni... :roll:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.08.23. 23:34 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
Bejárod vele Európát, teszi a dolgát árkon-bokron és nem pózolt a kamera elött a vas? Na szép! :evil:

Görög tengerparton a VAS:

Kép

Fent, az olymposon, 2100 m magasan:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.08.24. 06:54 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
kzolee írta:
Fent, az olymposon, 2100 m magasan:

Kép

Körbeállták a görög Istenek! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 590 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]