Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.09.12. 19:43

Aki tud légyszi nyomjon egy lájkot a bmw-s videóra hogy én nyerjek :!: :!: :!: :kösz

BMW reklám videó

2011.09.12. 20:13

Laci, mi az a vonalkód az aláírásodban?

2011.09.12. 20:16

kzolee írta:Laci, mi az a vonalkód az aláírásodban?

Olvastasd le egy mobillal :lol:

2011.09.12. 20:34

admin írta:Aki tud légyszi nyomjon egy lájkot a bmw-s videóra hogy én nyerjek :!: :!: :!: :kösz

BMW reklám videó

Helo
A Fiam lájkolt :wink:

Nekem nincs facebook-om :lol: :lol:

2011.09.12. 20:37

lepke írta:
admin írta:Aki tud légyszi nyomjon egy lájkot a bmw-s videóra hogy én nyerjek :!: :!: :!: :kösz

BMW reklám videó

Helo
A Fiam lájkolt :wink:

Nekem nincs facebook-om :lol: :lol:

Köszi! Tudom le vagy tiltva :lol:

2011.09.12. 21:33

admin írta:

Úgy érted lemaradtam picit technikailag? :D

Kép

2011.09.12. 21:44

Ma reggel "beszart" a BMW hazafelé jövet közben ( akkut leszívta valami megint, elfelejtettem levenni a negatívot )
Az első akkusig felültem a buszra és ablakon kinézve sok BMW-t láttam, azért pár érdekesség volt. ( E39 ezüst 20i igazi cigók benne müncheni rendszámmal, de ez csak egy dolof, viszont 3db power fanatic-os gépet is láttam, ebből 2 E39, és egy E34-es. Igazán gyönyörűek voltak, és nem egymás után mentek, hanem elvétve láttam. ) ( szélvédőn elől ott volt a matrica )
E39 klubos kereteket is néztem, de sajnos nem láttam :(
Viszont egy valamit meg kell jegyeznem.... a régi klubos keret design-osabb, mint az új. ( és én olyat szeretnék!!!! )
Na majd ha Admin bácsi hozza a gépet, akkor gyorsan kicserélem :lol: ( az enyém újabb :lol: )

2011.09.12. 21:46

kzolee írta:
admin írta:

Úgy érted lemaradtam picit technikailag? :D

Kép

Abban az időben nagyon király teló volt :franko: Ja és az akkori árán most kb 3-4 okos telót lehetne venni!

2011.09.13. 11:36

Voltam ma a szalonban.

M5 már rendelhető, :franko: bruttó szedán alapár 32M Ft. :|

528i, 525d is 4 hengeres a szeptemberi gyártástól :(

6 hengeres motor 530 tól van az 5-ös szériában.

2011.09.13. 15:02

kzolee írta:Voltam ma a szalonban.

M5 már rendelhető, :franko: bruttó szedán alapár 32M Ft. :|

528i, 525d is 4 hengeres a szeptemberi gyártástól :(

6 hengeres motor 530 tól van az 5-ös szériában.

Ne aggód cserébe minden tele van turbóval. Éljen az ész nélküli környezet védelem. :taps:

Jackson, aki emlékszik a TC cikkre ahol elemezték ha kevesebb marha húst ennék több százszor jobban védenénk a környezetet mint az EU-5,6,7,8-el

2011.09.13. 17:01

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320 ... at-5097622

Erről valami vélemény, megyek meg nézzem holnap után. és mire figyeljek oda nagyon. Nekem a lényeg a motor+váltó és futómű legyen egyben meg az elektronika ...

2011.09.13. 17:13

Hello fanok :lol:

a minap kaptam a tel.hívást asszonytól de. 11kor:
-hello,gratulálok,hamarosan +1 fővel bővűl a BMW fanok tábora

-tessék?hogy micsinász? :hangos:

-8hetes terhes vok :hangos:

-az jó,és mindenki egészséges?

-igen.

ugy hogy bővűl a bajor imádók tábora :mrgreen:

u.i.:biztosra veszem,h BMW fan lesz a csöpség,ugyan is Sopronba már magába szívta a gumi füst szagát ás a sorhat hangját és nem utólsó sorba már ült drift autóba is az anyuval 1ütt
:hehe

2011.09.13. 17:28

danielbeath írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320_320d_tudsz_jobbat-5097622

Erről valami vélemény, megyek meg nézzem holnap után. és mire figyeljek oda nagyon. Nekem a lényeg a motor+váltó és futómű legyen egyben meg az elektronika ...

:hányás

2011.09.13. 17:30

XenonBalazs írta:Ma elmentem megnézni egy kocsit Szentendrére és pont megpadkázta, de úgy, hogy a kartelt kiütötte, így BMW-vel kellett hazavinnem a hölgyet a Lánchídhoz.

Gondolom a karter-ra gondoltál :D

2011.09.13. 17:47

barbrady írta:
danielbeath írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320_320d_tudsz_jobbat-5097622

Semmi baj nincs vele, csak 500 ezerrel olcsóbban kellene árulni a bontásra kategóriában :D

2011.09.13. 17:57

kzolee írta:
barbrady írta:

Semmi baj nincs vele, csak 500 ezerrel olcsóbban kellene árulni a bontásra kategóriában :D

:D hehe oké, azért el mek meg nézzem:) ugy is pesten leszek, esetleg valaki nem jön el velem aki pesti én a 14kerben leszek szerdától péntek estig

2011.09.13. 18:07

fölösleges elmenned,a csonti karnál,mind csak lepusztult otvaros szarok vannak,hidd el,tapasztalat
szemét gyűjtő hely

2011.09.13. 18:49

danielbeath írta:
kzolee írta:
barbrady írta:

:D hehe oké, azért el mek meg nézzem:) ugy is pesten leszek, esetleg valaki nem jön el velem aki pesti én a 14kerben leszek szerdától péntek estig

Nem hiszem, hogy bárki is elmegy veled, mert mint írták, ócska, szar, lepusztult autók vannak a Csontinál. Akkor meg minek menjenek? Biztos akad jobb dolguk is, mint habokra odamenni. Inkább keress egy értelmes autót, azt biztosan szívesebben megszakértik a tudorok.

2011.09.13. 18:50

kopasze-28 írta:Hello fanok :lol:

a minap kaptam a tel.hívást asszonytól de. 11kor:
-hello,gratulálok,hamarosan +1 fővel bővűl a BMW fanok tábora

-tessék?hogy micsinász? :hangos:

-8hetes terhes vok :hangos:

-az jó,és mindenki egészséges?

-igen.

ugy hogy bővűl a bajor imádók tábora :mrgreen:

u.i.:biztosra veszem,h BMW fan lesz a csöpség,ugyan is Sopronba már magába szívta a gumi füst szagát ás a sorhat hangját és nem utólsó sorba már ült drift autóba is az anyuval 1ütt
:hehe

Nem akarok vindisgréc lenni, de nem úgy volt, hogy szétmentetek? Vagy lemaradtam a sztoriban valahol? 8O

2011.09.13. 19:12

Szia Jerry!
Tudnál nekem abban segíteni,hogy találom meg a Regisztrációs adó vissza "C" topikot?
Köszi! :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge