![]() |
2011.10.22. 13:41
Dzso bácsi írta:Ahoj!
Kipróbáltam a vacsi használatlan pótkulcsot.
A távirányítóra nem reagált, csak kulccsal tudtam nyitni az ajtót.
Gyújtást viszont rá tudtam adni, tehát az autó elvileg elfogadja...
Mi a teendö?
2011.10.22. 15:38
adam001 írta:Dzso bácsi írta:Ahoj!
Mi a teendö?
össze kell hangolni az autóval újra,itt a fórumon megtaláhatók a lépések, nem bonyolult én az itt leírtak alapján csináltam és jó lett!
2011.10.22. 15:41
Imco írta:adam001 írta:Dzso bácsi írta:Ahoj!
Mi a teendö?
össze kell hangolni az autóval újra,itt a fórumon megtaláhatók a lépések, nem bonyolult én az itt leírtak alapján csináltam és jó lett!
184. oldal a manual's-ban
2011.10.22. 16:05
2011.10.22. 21:34
adam001 írta:sziasztok!eléggé szorul mindkét kilincsem ,mivel lenne érdemes kezelni?
2011.10.22. 21:53
XenonBalazs írta:adam001 írta:sziasztok!eléggé szorul mindkét kilincsem ,mivel lenne érdemes kezelni?
WD 40 a mozgó részekhez! Csak nem tudom hogy lehet hozzáférni
2011.10.23. 13:12
Dzso bácsi írta:Ahoj!
Mi a teendö?
2011.10.23. 13:33
2011.10.23. 13:49
Rjani530d írta:Sziasztok!
Izzítógyertyát mennyi időnként szoktatok cserélni? Kilométerre kell, vagy időre, vagy, ha rossz?
Kb. 75 ezret futottak nekem, de hiba nincs velük. Csak hát benne vannak 5,5 éve.
2011.10.23. 13:55
barbrady írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Izzítógyertyát mennyi időnként szoktatok cserélni? Kilométerre kell, vagy időre, vagy, ha rossz?
Kb. 75 ezret futottak nekem, de hiba nincs velük. Csak hát benne vannak 5,5 éve.
Szerintem elég cserélni ha rossz. Beírja hibának ha elromlik.
2011.10.23. 14:01
Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Nincs hibajel, csak hallottam, hogy idővel bele tud gyógyulni, azért kérdezem.
2011.10.23. 14:55
barbrady írta:Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Azt hallottam én is, de ha 5,5 év alatt nem gyógyult bele akkor nem is fog, ha pedig igen, akkor már mindegy. Szerintem. Egyébként én idén cseréltem, és szépen kijött mind.
2011.10.23. 14:57
Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Azt hallottam én is, de ha 5,5 év alatt nem gyógyult bele akkor nem is fog, ha pedig igen, akkor már mindegy. Szerintem. Egyébként én idén cseréltem, és szépen kijött mind.
Hagyom a fenébe, majd ha amúgy is szívósor takarítás, vagy egyéb művelet lesz, lecserélem.
2011.10.23. 14:59
ruckroland írta:Átmásolva:adam001 írta:NA KEZDŐDIK A STRESSZ ISMÉT,TERMÉSZETESEN AZ UJ VASSAL,
tEHÁT TANK ÉPPEN NEGYEDIG TÖLTVE,REGGEL HIDEGEN INDULÁS, VÁLTÓ d-BE RAKVA 150 M AZ ELSŐ KERESZTEZŐDÉSIG OTT FÉKEZÉS 0-RA ,MOTOR LEÁLL!!!!!! wáááááááááááááá..... ezután ujraindít és megy tovább ezt 2x eljátszotta
Ennyit a hibátlan, soha el nem romló benzinesekről...!(Ez a dízel fikázóknak szól, természetesen nem a te problémádon akarok élcelődni.)
2011.10.23. 15:04
adam001 írta:ruckroland írta:Átmásolva:adam001 írta:NA KEZDŐDIK A STRESSZ ISMÉT,TERMÉSZETESEN AZ UJ VASSAL,
tEHÁT TANK ÉPPEN NEGYEDIG TÖLTVE,REGGEL HIDEGEN INDULÁS, VÁLTÓ d-BE RAKVA 150 M AZ ELSŐ KERESZTEZŐDÉSIG OTT FÉKEZÉS 0-RA ,MOTOR LEÁLL!!!!!! wáááááááááááááá..... ezután ujraindít és megy tovább ezt 2x eljátszotta
Ennyit a hibátlan, soha el nem romló benzinesekről...!(Ez a dízel fikázóknak szól, természetesen nem a te problémádon akarok élcelődni.)
szia! kiderült hogy a vezérmütengely jelado szval semmi komoly... csak én reagáltam túl..
2011.10.23. 18:33
Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:barbrady írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Hagyom a fenébe, majd ha amúgy is szívósor takarítás, vagy egyéb művelet lesz, lecserélem.
2011.10.23. 18:45
2011.10.23. 20:38
2011.10.23. 22:31
Imco írta:Hali!
Volna 1-2 kérdésem.
1.
E39 2,2 /520i/ touring difi és az 528 touring difi közötti különbség érdekelne.
Áttétel különbség,/ illetve, hogy csere szabatosak egymással?
Manuális a váltóm, kell-e programozni valamit?
Érdemes lecserélni?
2.
Ma hallottam, ezt szeretném ellenőrizni.
Állítólag E46 D, E60D esetleg E90D valamelyikében, vagy akár mindben létezik elektromos vízmelegítő.
Valahova a fűtés csőhöz van applikálva a pollenszűrő környékén, más típusokban valahol elől a hűtőnél.
A lényeg hogy elektromosan fűti a vizet indítás után.
Nem utólagos! Valami gyári cucc és 12v-ról megy!
Hallottatok már ilyenről? Ha igen mennyibe fáj? Esetleg valami kép, elérhetőség stb.
Köszi!
2011.10.24. 20:48
Imco írta:Hali!
Volna 1-2 kérdésem.
1.
E39 2,2 /520i/ touring difi és az 528 touring difi közötti különbség érdekelne.
Áttétel különbség,/ illetve, hogy csere szabatosak egymással?
Manuális a váltóm, kell-e programozni valamit?
Érdemes lecserélni?
2.
Ma hallottam, ezt szeretném ellenőrizni.
Állítólag E46 D, E60D esetleg E90D valamelyikében, vagy akár mindben létezik elektromos vízmelegítő.
Valahova a fűtés csőhöz van applikálva a pollenszűrő környékén, más típusokban valahol elől a hűtőnél.
A lényeg hogy elektromosan fűti a vizet indítás után.
Nem utólagos! Valami gyári cucc és 12v-ról megy!
Hallottatok már ilyenről? Ha igen mennyibe fáj? Esetleg valami kép, elérhetőség stb.
Köszi!