Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.01.08. 16:37

Auszriában vagyok!!! Most változtattam meg a tartózkodási helyet!!! :D Itt lavina veszély van.... :hangos: meg már HAT napja esik ez a szájbavert hó!!!! Esik..... szakad!!! :facepalm: Kedves Gábor.... a hazautazás pontos dátumát még sajna nem tudom, de remélem hogy a tavaszi talin erőteljesen fogom tudni képviselni a KELETI régiót!!! Úgy a "tirpákok" mint a "hurkások" részéről!!! :roker: De azért a személyes látogatásokat is megteszem ahogy ígértem!!! 8)

2012.01.08. 16:39

Sancool írta:Auszriában vagyok!!! Most változtattam meg a tartózkodási helyet!!! :D Itt lavina veszély van.... :hangos: meg már HAT napja esik ez a szájbavert hó!!!! Esik..... szakad!!! :facepalm: Kedves Gábor.... a hazautazás pontos dátumát még sajna nem tudom, de remélem hogy a tavaszi talin erőteljesen fogom tudni képviselni a KELETI régiót!!! Úgy a "tirpákok" mint a "hurkások" részéről!!! :roker: De azért a személyes látogatásokat is megteszem ahogy ígértem!!! 8)

Huh akkor megnyugodtam, egy pillanatra kisebb pánik jött rám. :shock:

2012.01.08. 16:41

afcajax írta:
Sancool írta:Auszriában vagyok!!! Most változtattam meg a tartózkodási helyet!!! :D Itt lavina veszély van.... :hangos: meg már HAT napja esik ez a szájbavert hó!!!! Esik..... szakad!!! :facepalm: Kedves Gábor.... a hazautazás pontos dátumát még sajna nem tudom, de remélem hogy a tavaszi talin erőteljesen fogom tudni képviselni a KELETI régiót!!! Úgy a "tirpákok" mint a "hurkások" részéről!!! :roker: De azért a személyes látogatásokat is megteszem ahogy ígértem!!! 8)

Huh akkor megnyugodtam, egy pillanatra kisebb pánik jött rám. :shock:

Nem is értem miért..... pedig olyan jóóóó..... :DDD :facepalm:

2012.01.08. 17:44

Jó. Csak én még ott tartok hogy Németország...
Most néztem időjárást, de ide nem ír havat.

2012.01.09. 14:32

10 forinttal nő mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától

http://www.holtankoljak.hu/

2012.01.09. 14:34

MChris írta:10 forinttal nő mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától

Ritkán jársz itt és akkor is csupa jó hírt hozol :)

2012.01.09. 22:41

admin írta:
MChris írta:10 forinttal nő mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától

Ritkán jársz itt és akkor is csupa jó hírt hozol :)

mostanság változott az életem egy kicsit,keveset alszom :D

Bocsi :oops: :roll:

2012.01.11. 19:04

lepke írta:Helo
Biztos látott már cig@nyt mindenki.. Az oldal nem hiszem hogy erre való hogy mindenféle nemzetiségről írogassunk
Eddig is semlegesen kezelte a fórum ezt a (( problémát )) Ha mindenki véleményezné ezt a csoportot akkor minden hozzászólásban benne lenne. Erre való a kurucinfó.....
Vagy nálunk a vicc topik vagy politika

Ugyan ez a topicba off, de mégis idevág:

"Mostanában nagyon sok EMBERT neveznek rasszistának pedig ez óriási tévedés, ugyanis Józsi bácsi sem azért utálja a pityokabogarat mert csíkos, hanem azért mert KÁRTÉKONY!"

2012.01.11. 19:43

Sziasztok!

Keresnék M kormánytot! e39,e38 tipus LÉGZSÁK,GOMBOK NÉLKŰL!!!

Ha valakinek van egy elfekvőben megegyezhetünk!

Üdv Viktor 705308387

2012.01.11. 19:48

RAllY WB írta:Sziasztok!

Keresnék M kormánytot! e39,e38 tipus LÉGZSÁK,GOMBOK NÉLKŰL!!!

Ha valakinek van egy elfekvőben megegyezhetünk!

Üdv Viktor 705308387

Helló!
Van erre megfelelő topic.
Keresd Schnitzert, vagy nézz köröl a power-en. Szerintem.

2012.01.11. 23:21

Helo
Érdemes átolvasni Jön a 450 ezres szabálysértési bírság: Mobilozás öv nélkül? 225 ezer!

http://nol.hu/belfold/jon_a_450_ezres_s ... le_kerulni

2012.01.11. 23:24

lepke írta:Helo
Érdemes átolvasni Jön a 450 ezres szabálysértési bírság: Mobilozás öv nélkül? 225 ezer!

http://nol.hu/belfold/jon_a_450_ezres_s ... le_kerulni

Majd le üljük mert lóvé nyista :!: A béreket emelnék ilyen ütembe :!: :!: :!:

2012.01.12. 15:58

A zseniális hirdető:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/325 ... 5i-5418584

Csodás (homályos) képek az (utólag berakott) M3 belsőről. És hol a kocsi??? :taps:

2012.01.13. 19:41

atx808 írta:A zseniális hirdető:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/325 ... 5i-5418584

Csodás (homályos) képek az (utólag berakott) M3 belsőről. És hol a kocsi??? :taps:

Helo
Siralmas egy látvány :cry: :cry: :cry: egy BMW-től
A hátsó fejtámlán az embléma színezése is fordított

2012.01.14. 00:10

sziasztok!
tudom nem ide tartozik de ezt a topikot többen olvassák!

525tds -hez (e39) 1996 keresek jó állapotban lévő kettőstömegü lendkereket.
segítségeteket előre is köszönöm.
0670 6300776
norbika72@hotmail.com
köszönöm!

2012.01.14. 13:49

BMW reklámok végén van egy dupla kong... Ez piszkosul tetszik, gondoltam letöltöm a telefonomra. kb. egy óra szívás és semmi. Német oldalon írja egy srác, hogy kb. 2 óra szívás után le tudta tölteni. Belinkelte az oldalt, ahonnan megy, de természetesen nem tudom úgy letölteni, ahogy le van írva. Ha esetleg valaki már ezt letöltötte, az megoszthatná velem.

2012.01.14. 14:05

leslie írta:BMW reklámok végén van egy dupla kong... Ez piszkosul tetszik, gondoltam letöltöm a telefonomra. kb. egy óra szívás és semmi. Német oldalon írja egy srác, hogy kb. 2 óra szívás után le tudta tölteni. Belinkelte az oldalt, ahonnan megy, de természetesen nem tudom úgy letölteni, ahogy le van írva. Ha esetleg valaki már ezt letöltötte, az megoszthatná velem.

Letöltesz youtube-rol egy reklámot mp3 formátumban. 'Youtube downloader'
Aztán Nero Wawe editorral kivágod a neked haszontalan részt. :P
Ha nem megy linkelj be egy reklámot írd le mettől meddig kell és megcsinálom... :roker:

2012.01.14. 14:09

Gabii írta:Letöltesz youtube-rol egy reklámot mp3 formátumban. 'Youtube downloader'
Ha nem megy linkelj be egy reklámot írd le mettől meddig kell és megcsinálom... :roker:

Nem kell program sem, mert mp3-at online is lehet már vágni. Aztán visszamenteni HQ-ban.
Minden free.

2012.01.14. 14:30

PapaBoss írta:
Gabii írta:Letöltesz youtube-rol egy reklámot mp3 formátumban. 'Youtube downloader'

Nem kell program sem, mert mp3-at online is lehet már vágni. Aztán visszamenteni HQ-ban.
Minden free.

Köszi. Időközben addig-addig buzeráltam a dolgot, hogy sikerült megoldani :)

2012.01.14. 18:02

leslie írta:
PapaBoss írta:

Minden free.

Köszi. Időközben addig-addig buzeráltam a dolgot, hogy sikerült megoldani :)

Az a két gong nekem is nagyon tetszik :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge