![]() |
2012.01.28. 23:10
bmw520ds írta:2literes.apenta írta:barbrady írta:2literes.apenta írta:A lengőkarnál a pirossal bekeretezett rész cserélhető?
KÉP
üdv:2literes.apenta
Itt kicserélik:
LINK
Szerintetek érdemes gömbcsuklót cseréltetni a lengőkarban??
Csak azért mert kb. 1 éve lett cserélve gyárira és nem volt olcsó.
Én inkább vennék bele olcsóbb utángyártottat! Az sem sokkal hamarabb megy tönkre a szar úton, de legalább kedvezményes áron megéri a pénzt! Mennyi a gyári?
2012.01.29. 14:23
2012.01.29. 14:47
2literes.apenta írta:
Csak azért mert kb. 1 éve lett cserélve gyárira és nem volt olcsó.
2012.01.29. 16:10
2literes.apenta írta:A lengőkarnál a pirossal bekeretezett rész cserélhető?
2012.01.29. 17:48
depence írta:Hol tudok javítófestéket szerezni? Padlizsán szín kellene "Aubergine". Nincs sok ebből a színből azért kérdezem.
Köszi!!
2012.01.29. 22:44
2012.01.30. 04:03
SAki írta:haliho
a kérdés az lenne, hogy mi történhet akkor, ha lehúzom a csatlakozót a gps nyomkövetőről, hogy ugye ne szívja le az akksit
1, nem fogom tudni elindítani az autót
2, semmi, nem kell tölteni minden héten az akksit
vagy esetleg másik lehetőség is szóba jöhet?
2012.01.30. 09:57
nagysparco írta:2literes.apenta írta:A lengőkarnál a pirossal bekeretezett rész cserélhető?
Igen!(lengőkarral együtt)
2012.01.30. 10:08
Imco írta:
Nem neked szól Saki!
Köszönöm az automatikus gps linket!
Most már a cikkben sem biztos, hogy valóban a hozzászóló linkelt!
Király!
2012.01.30. 10:51
admin írta:Imco írta:
Nem neked szól Saki!
Köszönöm az automatikus gps linket!
Most már a cikkben sem biztos, hogy valóban a hozzászóló linkelt!
Király!
Akkor kinek?
iPhone Tapatalk
2012.01.31. 17:51
2012.01.31. 18:33
torocsikgergo írta:Sziasztok!
Szerintetek E39-re ET35 felni jó lehet? Gyári ET20.
Mi a magengedett legnagyobb eltérés?
2012.02.01. 01:18
torocsikgergo írta:Sziasztok!
Szerintetek E39-re ET35 felni jó lehet? Gyári ET20.
Mi a magengedett legnagyobb eltérés?
2012.02.03. 12:35
2012.02.03. 13:31
rockerekhu írta:Sziasztok!
Egy olyan problémám van tegnap elkezdet világitani a müszerfalon sárga fogaskerék felkijáltójel,olvastam itt hogy váltó hiba vagy esetleg más gond? Váltó rendesen váltott D-ben is meg mikor manuálisan próbáltam nem volt semmi probléma szépen működöt, valaki valami ötlet próbáljak egy olaj cserét 280000 van a vasban és pill UK-Ban tartózkodok a kocsival,és még egy fél évig nem megyek haza nem szeretnék váltót cserélni itt.
Ja és azt vetem észere mikor beinditotam hogy mintha nem menne egy henger kb10 másodpercig,a vas pöcre indult hogy nem volt egy hétig beinditva sem.ezt a jelet tegnapig nem is láttam.
Ellőre is kösz a válaszokat javaslatokat
2012.02.03. 14:16
Rjani530d írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Egy olyan problémám van tegnap elkezdet világitani a müszerfalon sárga fogaskerék felkijáltójel,olvastam itt hogy váltó hiba vagy esetleg más gond? Váltó rendesen váltott D-ben is meg mikor manuálisan próbáltam nem volt semmi probléma szépen működöt, valaki valami ötlet próbáljak egy olaj cserét 280000 van a vasban és pill UK-Ban tartózkodok a kocsival,és még egy fél évig nem megyek haza nem szeretnék váltót cserélni itt.
Ja és azt vetem észere mikor beinditotam hogy mintha nem menne egy henger kb10 másodpercig,a vas pöcre indult hogy nem volt egy hétig beinditva sem.ezt a jelet tegnapig nem is láttam.
Az ikon valamilyen rendellenességre utal a váltó körül. Ha az világít, akkor az elektornika vészprogramba kapcsol.
Ez a hiba mindig fennáll, vagy újraindítás után nincs jel, aztán egy idő után megint előjön?
2012.02.03. 14:24
rockerekhu írta:Rjani530d írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Az ikon valamilyen rendellenességre utal a váltó körül. Ha az világít, akkor az elektornika vészprogramba kapcsol.
Ez a hiba mindig fennáll, vagy újraindítás után nincs jel, aztán egy idő után megint előjön?
Ez úgy néz ki fennáll ha újrainditom akkor is ott a jel,arra is gondoltam hogy a cooller van gond anno egy picit a csönél szivárgot az olaj de az megszűnt,tegnap voltam a vele kb 60km és a viz nem melegedet fel rendesen 90 fokra lehet hozzá köze ?Elviszem itt van egy szerviz hátha van nekik diagjuk és okosabb leszek csak nem akarok bele ugrani egy nagy szervizbe, itt az alkatrész nem is drága csak a javitás a húzós.
2012.02.03. 15:31
2012.02.03. 18:22
rockerekhu írta:Rjani530d írta:rockerekhu írta:Sziasztok!
Ez úgy néz ki fennáll ha újrainditom akkor is ott a jel,arra is gondoltam hogy a cooller van gond anno egy picit a csönél szivárgot az olaj de az megszűnt,tegnap voltam a vele kb 60km és a viz nem melegedet fel rendesen 90 fokra lehet hozzá köze ?Elviszem itt van egy szerviz hátha van nekik diagjuk és okosabb leszek csak nem akarok bele ugrani egy nagy szervizbe, itt az alkatrész nem is drága csak a javitás a húzós.
2012.02.03. 18:23
Fox007 írta:Sziasztok!
Még a nyáron GSKILL klubtársunktól vettem ülésfoglaltság emulátort, ami tökéletesen működött is, de ma reggel a garázsból kiállva majd az anyós ülés előre húzva észrevettem mikor beültem a kocsiba megint hogy világít.
Az ülésfoglaltság jelző mit jelez még?
Úgy tudom több mindennek a visszajelzője.
Lehet hogy valami vezeték csúszott szét az ülés alatt vagy eddig bírta volna a kis emulátor(bár nem tom ellenállás ennyi idő alatt megadja magát, meg nem tom még mi van benne)?
Szóval miket jelezz még a kis visszajelző?
Gépre kellene kötni a tutihoz, de abból valószínű csak hétfő lesz addig meg érdekel hogy most mi lehet a problém.