* *
Pontos idő: 2026.04.21. 20:22

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 590 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BMW-s élmények
HozzászólásElküldve: 2011.10.08. 09:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
kzolee írta:
LeviM5 írta:
Elhatároztam, hogy tavasszal, ha az Isten is úgy akarja megteszem végre ezt a 20,8km-et a "Zöld pokolban", elég a nézelődésből!

Csak nehogy meglepjen a Tehén! :D :D :D

Vannak ott is állatok! :D

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 23:46 
E39 FAN
E39 FAN

Kakucs Ring Drift Day és BMW találkozó. Sétálgatás közben ismerősökre akadtam: a siófoki BMW szervízes srácok. Az új e46 "M3", melyet Petiék még a tavasszal építettek, most gyűri az aszfaltot, és így itt élőben megtekinthettem.
Érdekessége az e34 M5 motor 340 lóerővel, 6os kézi váltóval. Az autó minden Motorsportos extrával ellátott, difi, futómű, extra hűtés, belső, stb... Kőkemény futómű, nem kell sokat emelni kerékcseréhez. :wink:
Pedig kellett párszor, 12 garnitúra hátsó gumi vált füsté :!:
Nézem a srácokat, tesznek-vesznek: kiállás, gumizás, tankolás, drift, kiállás, gumizás, drift megállás nélkül! Aztán gond van, szakadt a szervószíj. Peti szaladgál, driftesek nagy családja segít, szerez egyet, kicseréli, mehet tovább a verseny. A felajánlott lehetőséget elfogadjuk, driftaxizunk is! Asszonypajtást beültetem, aggódik, hogy felfognak borulni. Mondom ááá, az lehetetlen! :D Jól bírta a kiképzést, mondtam is ezekután egy kukkot nem akarok hallani ha mellettem ül. Egyedül a cipője sarka olvadt meg, akkora hőt termel a kipufogó, és forró a lemez! (burkolat nulla) Annyi baj legyen, majd mondom a cipésznek holnap, megolvad egy BMW-ben menet közben új talpat kérek. :wink:
Én következtem: próbáltam a technikát ellesni, nem volt könnyű!
Brutális amit tud ez a gép, majd 8000-et pörög! Olyan hangaláfestéssel ahogy egy ilyen géptől az elvárható, teljesen egyedi rendszer van alatta. Kemény munka végigülni, támadnak a G-erők minden irányból. :)
A teljes építést, computeres szöszmötölést Petiék csinálták, futóműállításkor sokat mesélt róla, nagyon várta már hogy csatába küldhessék.
Rengeteg komoly verdát sikerült megnézni, megcsodálni.
Elismerésem ezeknek az embereknek, energiát fáradtságot és pénzt nem kímélve építik, fejlesztik ezeket a versenyautókat.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 3 BMWFUN, jlaci74, kzolee
Értékelés: 14.29%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.17. 13:20 
E39 FAN
E39 FAN

Zene füleimnek! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.19. 17:58 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
[quote="LeviM5"]Kakucs Ring Drift Day és BMW találkozó. Sétálgatás közben ismerősökre akadtam: a siófoki BMW szervízes srácok. Az új e46 "M3", melyet Petiék még a tavasszal építettek, most gyűri az aszfaltot, és így itt élőben megtekinthettem.
Érdekessége az e34 M5 motor 340 lóerővel, 6os kézi váltóval. Az autó minden Motorsportos extrával ellátott, difi, futómű, extra hűtés, belső, stb... Kőkemény futómű, nem kell sokat emelni kerékcseréhez. :wink:
Pedig kellett párszor, 12 garnitúra hátsó gumi vált füsté :!:
Nézem a srácokat, tesznek-vesznek: kiállás, gumizás, tankolás, drift, kiállás, gumizás, drift megállás nélkül! Aztán gond van, szakadt a szervószíj. Peti szaladgál, driftesek nagy családja segít, szerez egyet, kicseréli, mehet tovább a verseny. A felajánlott lehetőséget elfogadjuk, driftaxizunk is! Asszonypajtást beültetem, aggódik, hogy felfognak borulni. Mondom ááá, az lehetetlen! :D Jól bírta a kiképzést, mondtam is ezekután egy kukkot nem akarok hallani ha mellettem ül. Egyedül a cipője sarka olvadt meg, akkora hőt termel a kipufogó, és forró a lemez! (burkolat nulla) Annyi baj legyen, majd mondom a cipésznek holnap, megolvad egy BMW-ben menet közben új talpat kérek. :wink:
Én következtem: próbáltam a technikát ellesni, nem volt könnyű!
Brutális amit tud ez a gép, majd 8000-et pörög! Olyan hangaláfestéssel ahogy egy ilyen géptől az elvárható, teljesen egyedi rendszer van alatta. Kemény munka végigülni, támadnak a G-erők minden irányból. :)
A teljes építést, computeres szöszmötölést Petiék csinálták, futóműállításkor sokat mesélt róla, nagyon várta már hogy csatába küldhessék.
Rengeteg komoly verdát sikerült megnézni, megcsodálni.
Elismerésem ezeknek az embereknek, energiát fáradtságot és pénzt nem kímélve építik, fejlesztik ezeket a versenyautókat.

Nagyon szép, még ha piros is...
Véleményem:
Csodálkozó kisgyerek: Azta! Huha! Tyűűű!
Irigykedő kisgyerek: Rohadj meg Levi RS6!
Idegen kisgyerek: Zaj, füst, nyikorgás...De biztos jó dolog lehetett...
Siket kisgyerek: Tetszik, csak kár hogy a feltöltött videót nem hallhatom!
Első gondolataim:
Mikor hívtál erre a talira, nemet mondtam. Azt hitted, nincs kedvem menni. Pedig, volt, csak kemény meló van, este mikor hazaérek, se kedvem, sem erőm a számítógéphez...
Ma elvégeztük a nagy feladatot, végre idejutottam! Mikor felhívtál onnét, még Bloothuth-on keresztül is tökéletesen lehetett hallani a kocsik motorját, a visító gumikat, kellemetlen volt, de valamit-valamiért! Munkáért-pénzt...
Nagyon szép a V mintás gumi!!! Kár érte!
A csajod cipője lefüstölt? :lol: Azt hittem Frédi-Béni módszerrel hajtották ezeket a vasakat, de látom a képeket (persze lehet netes...) volt benne valami motor, azzal az unalmas logóval...
Szóval, sajnálom hogy nem jött össze, de mindig, mindenhol, mindenkivel nem lehet ott lenni! :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.20. 18:48 
E39 FAN
E39 FAN

Ds, előbújt belőled a kisgyerek... :lol:
Mikor megyünk rs6-ot próbálni? :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.20. 21:07 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:

Még egy bő hónap megfeszített munka, hétvégékkel, aztán majd ráérek. Legalább tudunk véleményt formálni a két kocsi viselkedése között! Én már most merek fogadni, csúszós aszfalton jobb lesz az RS6. :mrgreen: Meg esőben, hóban, egyenesben, emelkedőn, lejtőn, piros lámpától a következő lámpáig, autópályán, két falu közt... :mrgreen:
De szerpentinen, kanyarokkal teletűzdelt úton...Na ott esélytelen lesz.
De majd ha átélhetjük, akkor végre megnyugszunk! :bmwkiraly
Vagy felháborodunk? :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.20. 23:21 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
LeviM5 írta:

Még egy bő hónap megfeszített munka, hétvégékkel, aztán majd ráérek. Legalább tudunk véleményt formálni a két kocsi viselkedése között! Én már most merek fogadni, csúszós aszfalton jobb lesz az RS6. :mrgreen: Meg esőben, hóban, egyenesben, emelkedőn, lejtőn, piros lámpától a következő lámpáig, autópályán, két falu közt... :mrgreen:
De szerpentinen, kanyarokkal teletűzdelt úton...Na ott esélytelen lesz.
De majd ha átélhetjük, akkor végre megnyugszunk! :bmwkiraly
Vagy felháborodunk? :oops:

Én kérek elnézést, BMW-s élmények topica odirol írni... :D
Megyünk kipróbálni, és leszarozzuk, még ha jó is!!!!
Bmws a szívunk, ezen még az új 1es sem változtat! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.23. 22:09 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
LeviM5 írta:

:roll: Eres :?:
Az mi?
Kékeres :?:
Ezt nem ismerem :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.24. 19:08 
E39 FAN
E39 FAN

Meglepő érzéseket vált ki az emberből egy bizonyos embléma ha a volánnal foglal helyet. :roll: Az az érzés, amit az első vezetés élménye ad a mai napig bennem maradt, felejthetetlen. Most, ha belülök, és magamra zárom az ajtót, elindulok, és a gondok-bajok kint rekednek, egy igazi stresszoldó, ha rossz kedvem van is jó kedvre derít! De csak ha foglalkozom vele, ápolgatom is kikapcsolódást jelent számomra. Biztos vagyok benne, hiszem, hogy mágikus ereje van az M betűnek :!: Érződik belőle az a kisugárzás, amit a fejlesztésekor, az összeszerelésekor valahogy a mérnökök beleültettek. Rövid idő után olyan mint a drog, (Ds neked inkább mint a punci :P) nem lehet élni nélküle, igényled, már alig várok egy kis a jóidőt, száraz aszfaltot mert elvonási tüneteim vannak, pedig még nincs egy hete hogy együtt voltam az én szerelmemmel. Hiányzik a kipufogókból áradó benzingőz illata, a hegyi szerpentin után a forró gumik szaga, a pattogva hülő fém hangja... Mint egy versenyló, gondosan leápolva várja a meleg istálóban, hogy belépjek, ilyenkor szinte érzem magamon a tekintetét, és azt az állati örömöt, hogy végre, újra itt a gazdám, hiányoztál! És újra elfordul a kulcs, megszűnik a külvilág autózunk, összeforrva, egyéválva. Minden egyes ilyen alkalom különleges, és próbálom kiélvezni, mint egy jó bort, kortyolgatva. Úgy érzem rendes gazdi vagyok, tisztelettel bánok vele, amit lehet megadok neki. Visszajelzéseiből gondolom, hogy rászolgátam a bizalmára, hálás is ezért, és cserébe megajándékozott 4 balesetmentes évvel, élményekkel teli kilométerekkel. Sokat üldögélek ezekben a téli ködös, nyirkos napokban benne, simogatom-törölgetem, és közben azon tűnödöm, hogyan lehetséges ilyen szoros kötelék ember és gép között. Hogyan tud adrenalin és endorfin függővé tenni... Nincsenek válaszok, de valahogyan képes erre...
Az én esetemben biztosra veszem: "az autó válaszja ki a gazdáját".

2007.12.24. Ezen a napon kiválasztott. Boldog karácsonyt drága ///M :!:

Kép
Kép

És egy teljesen amatőr, de BMW fanatikus rövid beszámolója, aki hamarosan BMW-sek táborát fogja erősíteni.

http://bmwe46.tumblr.com/post/139759426 ... yet-akarsz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.24. 21:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Még legalább 10x ennyi éves ///M érzést Neked!
(akár E60-ban, vagy F10-ben is, elvégre az is M5)

Csak az tudja, aki már ült benne.

A haver beszámolója is aranyos :!:
:franko:
bmwdance bmwdance bmwdance

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.24. 23:24 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
Meglepő érzéseket vált ki az emberből egy bizonyos embléma ha a volánnal foglal helyet. :roll: Az az érzés, amit az első vezetés élménye ad a mai napig bennem maradt, felejthetetlen. Most, ha belülök, és magamra zárom az ajtót, elindulok, és a gondok-bajok kint rekednek, egy igazi stresszoldó, ha rossz kedvem van is jó kedvre derít! De csak ha foglalkozom vele, ápolgatom is kikapcsolódást jelent számomra. Biztos vagyok benne, hiszem, hogy mágikus ereje van az M betűnek :!: Érződik belőle az a kisugárzás, amit a fejlesztésekor, az összeszerelésekor valahogy a mérnökök beleültettek. Rövid idő után olyan mint a drog, (Ds neked inkább mint a punci :P) nem lehet élni nélküle, igényled, már alig várok egy kis a jóidőt, száraz aszfaltot mert elvonási tüneteim vannak, pedig még nincs egy hete hogy együtt voltam az én szerelmemmel. Hiányzik a kipufogókból áradó benzingőz illata, a hegyi szerpentin után a forró gumik szaga, a pattogva hülő fém hangja... Mint egy versenyló, gondosan leápolva várja a meleg istálóban, hogy belépjek, ilyenkor szinte érzem magamon a tekintetét, és azt az állati örömöt, hogy végre, újra itt a gazdám, hiányoztál! És újra elfordul a kulcs, megszűnik a külvilág autózunk, összeforrva, egyéválva. Minden egyes ilyen alkalom különleges, és próbálom kiélvezni, mint egy jó bort, kortyolgatva. Úgy érzem rendes gazdi vagyok, tisztelettel bánok vele, amit lehet megadok neki. Visszajelzéseiből gondolom, hogy rászolgátam a bizalmára, hálás is ezért, és cserébe megajándékozott 4 balesetmentes évvel, élményekkel teli kilométerekkel. Sokat üldögélek ezekben a téli ködös, nyirkos napokban benne, simogatom-törölgetem, és közben azon tűnödöm, hogyan lehetséges ilyen szoros kötelék ember és gép között. Hogyan tud adrenalin és endorfin függővé tenni... Nincsenek válaszok, de valahogyan képes erre...
Az én esetemben biztosra veszem: "az autó válaszja ki a gazdáját".

2007.12.24. Ezen a napon kiválasztott. Boldog karácsonyt drága ///M :!:

Kép
Kép

És egy teljesen amatőr, de BMW fanatikus rövid beszámolója, aki hamarosan BMW-sek táborát fogja erősíteni.

http://bmwe46.tumblr.com/post/139759426 ... yet-akarsz

Nem lennék a csajod! :evil:
Mindig utazgatsz, mindig kocsit sikálsz...
Szar ügy a tél mi? :mrgreen:
Mindig mondom én azt az RS-6-ot... :hangos:
Majd mehetsz az enyémmel! Igaz sor négy, de ha működik az ösztön, akkor-lyuk=lyuk, csak a keret más. :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.25. 11:47 
E39 FAN
E39 FAN

Köszi srácok! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.25. 15:40 
E39 FAN
E39 FAN

Várva-várt jóidőben, szikrázó napsütéseben, igaz hidegben, de forgalommentes aszfalton... Ds-t hívtam, de beteget jelentett! Gabi ezekkel a kisvideókkal kívánok ezúton is jobbulást. :wink:

Hideg idő-hideg gumik, semmi tapadás (6 sec. körül) Ezt inkább hagyjuk, legyen csak úgy autózás, élvezni, hogy minimális autós közlekedik.

60-200km/h:

Rugalmasság 4.ben: (80-160km/h 6 sec. körül)

Végére egész jó bemelegedtünk: (60-140km/h)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.25. 18:34 
E39 FAN
E39 FAN

Hogy őszinte legyek, az első és tiltó érv, hogy tele vagyunk vendéggel és a család azt már megszokta, hogy én ilyenkor elvonulok félre a magam kis beteg világába, de hogy karácsonykor csavarogjak? Ez nem emészthető.
A megfázás egész jól alakul, ha fékeztél volna, törölgetnem kellett volna a szélvédőt, mert meglevesedett az orrom rendesen. Úgy néz ki, a tegnap és a ma, pont elég volt a leküzdéséhez!
De így látni-hallani, persze hogy azt gondolom, miért nem mentem, de ha meg elmegyek és rosszul érzem magam, akkor hiába megyünk álló helyben százzal, nem az igazi...
Boldog, békés ünnepeket, kívántak sokan. Igyekszem tartani, nem hiányzik a fakanál!
Most már tényleg meg kell futni azt az M5 vs S8 sprintet! :wink: Ha gondolod, egy telefonba és nem kevés benzinbe kerül! A videózást vállalom, ráadásul, egyszer egyik, máskor másik kocsiból, hogy azt is lefogja a 120 kg az anyós ülésben, na meg, csak szebb felvételeket lehet készíteni ha Te mész elől. :mrgreen: Rajtad áll.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.25. 22:27 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:
Hogy őszinte legyek, az első és tiltó érv, hogy tele vagyunk vendéggel és a család azt már megszokta, hogy én ilyenkor elvonulok félre a magam kis beteg világába, de hogy karácsonykor csavarogjak? Ez nem emészthető.
A megfázás egész jól alakul, ha fékeztél volna, törölgetnem kellett volna a szélvédőt, mert meglevesedett az orrom rendesen. Úgy néz ki, a tegnap és a ma, pont elég volt a leküzdéséhez!
De így látni-hallani, persze hogy azt gondolom, miért nem mentem, de ha meg elmegyek és rosszul érzem magam, akkor hiába megyünk álló helyben százzal, nem az igazi...
Boldog, békés ünnepeket, kívántak sokan. Igyekszem tartani, nem hiányzik a fakanál!
Most már tényleg meg kell futni azt az M5 vs S8 sprintet! :wink: Ha gondolod, egy telefonba és nem kevés benzinbe kerül! A videózást vállalom, ráadásul, egyszer egyik, máskor másik kocsiból, hogy azt is lefogja a 120 kg az anyós ülésben, na meg, csak szebb felvételeket lehet készíteni ha Te mész elől. :mrgreen: Rajtad áll.

Ok, összehozzuk! Nagyon fened a fogad arra az esnyócra...
Beültök hozzá Atival az plusz 300 kiló! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 15:10 
E39 FAN
E39 FAN

BMW ügyben tali 204d1 barátomnál:

Tegnap reggel 8-kor megjött a gyönyörű E-60, kormányánál Peti alakítja az irányt, a gyorsulás és a sebességet. Számításaink szerint, fél dél körül ott leszünk szabályos tempóban. Beszélgetünk szépen. Itt van Pest. Peti rühell ott autózni, már majdnem ott vagyunk az M3 körül, mikor tök nyugodtan megszólal, nem is zavar a tolakodás és a forgalom, mert annyira lekötött a beszélgetés, tök jó...Gondolkozom, lehet azt akarja burkoltan közölni: kuss má'!? Nem. Ő többet beszélt. Nyugtatom magam. :mrgreen:
M3 hosszú, minden tele van sebesség túllépést ellenőrző és erről remek felvételt készíteni képes autóval! :evil: Azért bosszant, mert a pénz a lényeg!!! Ha azt akarnák ne menjünk gyorsan, elvennék a jogsit egy hónapra, ebből ért az ember...
Annyira jót beszélgettünk, hogy hamar eltelt az oda út.
Miklós jön a paripájával, gondosan lehűti az érkezés után, még gurul mikor a motor már áll. Ennyit a szar turbókról. Írnám hogy melegség töltötte el szívemet, de akkor ha ide eszi a fene olvasni, mindjárt kiragadja a mondatot és egysoros mondatával írja hogy buzi vagyok...Tehát, hideglelés fogott el az udvarban, mert Északi szél fújt míg vártunk rá és örültem az ábrázatának, mert végre nyitja az ajtót és bemehetünk a fűtött műhelybe! A mondás igaz: " A fontos embereket, mindig megvárják. "
Mi is így tettünk, ha már ennyit geberegtünk a komfort ülésekben. Nini! Benzines BMW a szervizben! :shock: Akkor ezek is elromlanak? :lol: Volt is pár nem akármilyen baja szegénynek. De akkor is BMW! A hangja meg gyönyörű volt!
Miki megint kuka fáradtan jött dolgozni. Mint mikor Londonba mentünk, egyből átjön az érzés, meg akarok csuklani és aludni...
De gyors mozdulatok és már rajt is a megfelelő eszközök csatlakozója a kocsi agyán-megyünk ebédelni.
Nyíregyháza egyre jobban tetszik, szívesen odaköltöznék, csak a dunántúli kiejtésem és felfogásom kritizálja állandóan ez a Jenki, aki élt itt már, tehát perfekt érti!!! :mrgreen: De ki nem hagyná, én meg legalább tehetem alá a lovat! 320d felkínálva vezetésre! Természetes hogy élek vele! De mivel beszélgetünk, nem számít a közlekedés és a kocsi is csak eszköz a műhely és a vendéglő közti távolságának mielőbbi legkényelmesebb legyőzéséhez.
Közben visszaérünk és zajlanak az események. Dolgunk folyamatosan és akadálymentesen halad előre, egyre több ember jön-megy. Érdekes, itt vagyok a házunktól 400km-re de vannak akiket ismerek! :shock: Szeretik Mikit, ez látszik az emberek mimikáján. Mikién nem igazán, mert bár felébredt, de rezzenéstelen képpel bonyolítja a dolgokat, hihetetlenül türelmes és a folyton csörgő telefon, a folyamatos kérdésáradat, a figyelmet lekötő munka mellett még velünk is ökörködik. Majd egyszer csak begurul egy meseszép E-60 535d. M csomag és még csak lefitymálásra való dolog sincs rajt. Beáll a műhelybe és már fent is van a csáposon. Kész kiáll...Helyette E-61 mégmeseszépebb beáll. Aktív ülés ki, pörögnek az események. Közben mi elmegyünk próbálni. Alakul, de még van jelenség ami zavaró és elfelejtettük. Visszaérünk, nemsokára itt a pizza...
Most a mi autónk kerül a csáposra, szétbontjuk rendesen. Petin látszik,( ami múltkor bennem is zajlott ) mikor lesz már kész, mikor megyünk haza? De elég csak a fordított számozású faliórára nézni és helyreáll az ember valóságérzete, nem is háromnegyed kilenc van, hanem három óra lesz nemsokára. :mrgreen: Peti is beszopta!
Még a java vissza van, ez a nap erre van! Biztattam. Látszott rajt, Ő is fáradt. De ha mindenki fáradt, akkor mi baj lehet? Egy a cél, minél előbb végezni a feladattal. Lekerül a kocsink a csápokról miután alapos futómű, és kormányszervi átvizsgálások történnek kézzel és szemmel, aztán megint rajt a csatlakozó! Ki lesz olvasva a tényleges futásteljesítmény is! Mert halkan megjegyzem, 204d1 mindent tud. Peti feszülten ül a székben, arcára ráírva a kétely, vajon mennyivel húztak a kocsin, vajon mire számíthatok és...Miki a tőle teljesen megszokott halk mormogással és laza nyugalommal kijelenti az értéket, ami az óra által kijelzett összegnél pár számegységgel kevesebb! Tehát nem húztak a kocsin. Peti önelégülten ül a székben, arcára ráírva, még hogy nem lehet jó állapotú E60 dízelt kifogni amiben közel van a megtett km-ek száma 140000-res értékhez 2004-es létére! 8)
Lehet. Csak úgy kell keresni ahogy Ő tette! F-11-ről meg majdnem elfeledkeztem! Na a tegnapi napnak az volt a csúcsa, természetesen Miklós herceg udvarának vendégszeretete után! Hát erről nem akarok sokat hablatyolni...
Olyan illat áradozott a belsejéből, hogy azonnal megkívántam! A bőre selymes, a szemei állták a pillantásomat, sőt, én néztem először félre a nappali fényt sugárzó szempár mogorva tekintetétől! Éreztem a testéből áramló meleget és szíve dobbanását, amit a szoftverek segítségével Miklós keze alatt produkált: Világító nappali fény, műszerfalon kiírással megjelenített magyar nyelvű üzenetek, a szinte hallani sem hallható lassan pörgő utastér ventilátor által keltett meleg légmozgás és ami elvarázsol, a jellegzetes Gong hang a feladatok befejezésénél! Ez az F széria odabasz! Ugyan azt érzem iránta, mint anno az E39 iránt: A legszebb-legjobb-legnagyszerűbb-sose lesz autóm a világon! Természetesen illendőségből nem kérdeztem meg Mikit, hogy visz-e bennünket egy próba kört! Miki ajánlotta fel és mivel múltkor Atival azt kihagytuk, most itt az alkalom!!! :lol:
Szabi vezet, én előre, Peti és Miki hátra ült. A kocsiba ülve sírhatnékom van. Miért vagyok köcsög paraszt, miért nem vagyok valami jó nevű sztárügyvéd hülye gazdag kölke??? Az éjszakai fények mint amikor az ember a sötét szántóföldről beér a városba. Minden jól kivehető, nem csak sejteni lehet mi van itt-mi van ott, az ajtókat oldalról nézve egy szó jut eszembe: kényelmes és otthonos "nappali"! Futóműve biztos nincs, mert semmi hang nem jön be a döcögős útról! Lámpáinak fénykévéje nappali világosságot teremt elénk és a motorháztető! Mint ha egy erődben ülnénk! A teszt nem a "hogy megy ez a dög"-ről szólt, hanem az elvégzett munka ellenőrzéséről és esetleges rendellenességeiről, de ugyebár az nem volt! Örülhet akinek megadja a jó sorsa a birtoklásához való anyagit! Bár tudom, ők nem így tekintenek rá, hanem egy tárgy...
Visszaültünk a 320d-be. Mikiék elvitték az F-et, menjünk a kútra kávézni...A 320d sötét, ijesztő, hangos, döcögős és hideg volt. De azért nem elfeledni, 2000 évi gyártás, több mint 500000km! Imádom, mert hát Ő hordja a legújabb technológiával remekül kommunikáló Miklóst, aki mindig dicséri, pedig naponta olyan autókat vezethet, amit én sosem!
Jó volt találkozni ezekkel az emberekkel, mert lehet mekegek, de nem tehetek egyebet, erre ezt szeretik az egyedek! :wink:

Hazafelé kuka fáradtan, 3:22 perckor csörög a telefon, merre jártok?-kérdezi a holdkóros barátom. Fehérvár mellett. Én még itt vagyok a műhelyben. :facepalm: Hihetetlen emberke!!!

Peti legnagyobb meglepetésemre Pesten a Mekkelek parkolóban átadja az E60 volánját, vezessek! :shock: Azért a mai világban ez egy bizalmat kifejező gesztus! A kocsi nagyon sztár, nem húz, nem ráz, nem sokat eszik. Beszélgetünk, de szempilláinkat lassan gyufával kell kitámasztani...

Hazaérkezésemkor, hajnali négy elmúltával, szeretteimmel is törődöm! Mivel hideg van, kiállok a BMW-vel a garázsból, had ne kelljen az asszonyomnak az offal kínlódni, ablakokat jegelni, mikor reggel mennek a gyerekkel a suliba. Manőverezek az udvaron, majd beállok a garázsba, miközben hallom, nem a legszebb az alapjárat. Kis gázadások, nyitott ajtó és fülelek, mikor egy árny, hol a BMW felkiáltással rám telepszik! :hangos: ( asszony felriadt...)
Megijedek és nézem a felnőtt feleségem köntösben a mínusz 9 C fokban. Na húzzál be de azonnal, más sem hiányzik hogy beteg legyél itt a hidegben! :evil: Az ijedség miatt majdnem betojtam...Hol a BMW??? Hol lenne? Mivel egy autóra van a garázs méretezve, sok lehetőség nem maradt a tárolásra hogy reggel ne legyen a Peugeotnak útban...Az utcán. Azt hitte ellopták a BMW-t én meg hajnalban a garázsban a hűlt helyét keresem egy 206-ossal körbevilágítva? :facepalm: Vagy mire véljem???
Nők. Persze ezzel a hazatérésem nem nevezhető de jó hogy megjöttél drágám típusnak... A normális családi kapcsolatra jellemző gyere búj belém kicsim, már alig vártalak elmaradt, mert nem csak az ijedség hatott, hanem asszonyom is befordult...A falnak...De már érti, azért kiabáltam mert szeretem, de nagyon megijesztett. :oops:
Ez Peti barátom autójának maradványa érkezésünk után tíz perc elteltével...
Kép

Uploaded with ImageShack.us
Kép

Itt már a hazaindulásra való előkészületek utolsó fázisai...
Kép

Pár éves kevés km és ínyenceknek való gépjármű:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

F-11
Kép
Kép

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 5 admin, BMWFUN, kzolee, LeviM5, Morello
Értékelés: 23.81%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 16:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (3)
bmw520ds írta:
ha már ennyit geberegtünk a komfort ülésekben.

:hehe

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:11 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
bmw520ds írta:

Helo Gábor
Gratulálok megint ..... legalább 4-5 alkalommal jártál erre és BASSZTÁL bejönni :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 20:49 
E39 FAN
E39 FAN

lepke írta:
bmw520ds írta:

Helo Gábor
Gratulálok megint ..... legalább 4-5 alkalommal jártál erre és BASSZTÁL bejönni :evil:

Köszönöm! :oops:
Egy kérdésem azért marad:
Melyiket tettem volna jól?
Reggel mikor ki van számolva a déli várt érkezés miatti indulás? ( mert időpontra megyünk )
Éjjel, mikor kukán megyünk hazafelé és már mindenhol-mindenki alszik? ( mert eddig tartott )
Ráadásul, nem az én autóm, nem az én üzemanyagom...( úgy vélem merő pofátlanság volna )
Kicsit átestem a ló túloldalára klub téren úgy érzem...
Ne haragudj!
Apáék is hívtak többször is, sajnos mostanában nem tudunk menni, ( ha X mennyiségű bevétellel rendelkezem, amire rögtön van egy Y mennyiség kiadás terén, akkor úgy próbálkozunk havi szinten élni, hogy lehetőleg X-Y ne legyen még véletlenül sem = 0-val, vagy nehogy elkerülje a 0-át mínusz irányába a következő fizetésig! Remélem jó, mert kettes voltam matekból! Sajnos nem dicsekedhetek az anyagi lehetőségeim korlátlanságával, pedig még a megfelelő helyre is írtam az ügy érdekében! Válaszra sem méltattak...:cry: Szégyenlem, de ez van, nem szeretnék hazudni! Te is többször említetted, ha feléd járok menjek be, igazad van ebből, nem volna nagy kitérő. :oops:
Tényleg sajnálom és ha pont az én jelentéktelen lényem hiányzik a jó kedvedhez, ígérem, a következő "arra" járást nem fogom a Veletek való találkozás lehetőségét kihagyni :arrow: inkább hajnalban lesz az indulás!
Ne haragudj! Nem volt szándékom tiszteletlen lenni!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.01. 21:28 
Guru
Guru

Adott köszi: 108 alkalommal
Kapott köszik: 31 alkalommal
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
bmw520ds írta:
lepke írta:
bmw520ds írta:

Helo Gábor

Köszönöm! :oops:
Egy kérdésem azért marad:
Melyiket tettem volna jól?
Reggel mikor ki van számolva a déli várt érkezés miatti indulás? ( mert időpontra megyünk )
Éjjel, mikor kukán megyünk hazafelé és már mindenhol-mindenki alszik? ( mert eddig tartott )
Ráadásul, nem az én autóm, nem az én üzemanyagom...( úgy vélem merő pofátlanság volna )
Kicsit átestem a ló túloldalára klub téren úgy érzem...
Ne haragudj!
Apáék is hívtak többször is, sajnos mostanában nem tudunk menni, ( ha X mennyiségű bevétellel rendelkezem, amire rögtön van egy Y mennyiség kiadás terén, akkor úgy próbálkozunk havi szinten élni, hogy lehetőleg X-Y ne legyen még véletlenül sem = 0-val, vagy nehogy elkerülje a 0-át mínusz irányába a következő fizetésig! Remélem jó, mert kettes voltam matekból! Sajnos nem dicsekedhetek az anyagi lehetőségeim korlátlanságával, pedig még a megfelelő helyre is írtam az ügy érdekében! Válaszra sem méltattak...:cry: Szégyenlem, de ez van, nem szeretnék hazudni! Te is többször említetted, ha feléd járok menjek be, igazad van ebből, nem volna nagy kitérő. :oops:
Tényleg sajnálom és ha pont az én jelentéktelen lényem hiányzik a jó kedvedhez, ígérem, a következő "arra" járást nem fogom a Veletek való találkozás lehetőségét kihagyni :arrow: inkább hajnalban lesz az indulás!
Ne haragudj! Nem volt szándékom tiszteletlen lenni!

Pedig mennyivel nagyobb lehetne az az X, ha nem tékozolnád el ezt a nem mindennapi írói vénádat.... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 590 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]