Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felkészülés a télre

2012.02.04. 00:36

apa írta:Én még nem láttam olyan benzinest amibe befagyott volna!Fordítod,indítod és GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :lol: :mrgreen: :nyelves: :benzin :tilt

:franko:
:mrgreen:
bmwdance

2012.02.04. 01:11

Látom, azért értitek! bmwdance

2012.02.04. 06:58

Csak nem betojtatok egy kis hidegtől??? :shock:
A Bamakó rajton aki kint volt, az szar idő volt, mert a -2 mellett rohadtul fújt a szél. Ez a -10..-15 ahoz képest szerintem sokkal könnyebben elviselhető.

2012.02.04. 10:03

kiara írta:Csak nem betojtatok egy kis hidegtől??? :shock:
A Bamakó rajton aki kint volt, az szar idő volt, mert a -2 mellett rohadtul fújt a szél. Ez a -10..-15 ahoz képest szerintem sokkal könnyebben elviselhető.

Helo
Én bírom a hideget mert ugye (( Orosz )) vagyok...Iván :lol: :lol:
De most olyan szél van itt keleten ha nem lenne rajtam szemüveg az agyamba tolná a szél a szemgolyóimat :wink:

2012.02.04. 10:12

lepke írta:
kiara írta:Csak nem betojtatok egy kis hidegtől??? :shock:

Helo
Én bírom a hideget mert ugye (( Orosz )) vagyok...Iván :lol: :lol:
De most olyan szél van itt keleten ha nem lenne rajtam szemüveg az agyamba tolná a szél a szemgolyóimat :wink:

És hó van arrafelé ?
Időjárás jelentés ??? Várható ? :wink:

2012.02.04. 10:19

Nálunk olyan 20 centi, és folyamatosan esik. Holnap ki kéne állni az autóval, de lehet hogy mission impossible :shock:

2012.02.04. 10:30

barbrady írta:Nálunk olyan 20 centi, és folyamatosan esik. Holnap ki kéne állni az autóval, de lehet hogy mission impossible :shock:

Helo
Én már reggel kiálltam vele a fűtött garázsból :wink:
És elmagyaráztam neki az eddigi (( három tréleres fuvart )) Ha még egyszer megismétlődik hogy lerobban valahol akkor jobb ha összeismerkedik a NYÍTOTT garázzsal :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebéd útán megyek csapatni egy jót ebben a hóban

2012.02.04. 10:35

Szombathely- Viharos szél,kemény mínúszok,hó még nincs! A kocsi a meleg garázsban !

2012.02.04. 10:54

lepke írta:
barbrady írta:Nálunk olyan 20 centi, és folyamatosan esik. Holnap ki kéne állni az autóval, de lehet hogy mission impossible :shock:

Helo
És elmagyaráztam neki az eddigi (( három tréleres fuvart )) Ha még egyszer megismétlődik hogy lerobban valahol akkor jobb ha összeismerkedik a NYÍTOTT garázzsal :lol: :lol: :lol: :lol:

De nekem vagy 30 méter az udvar, és ha így folytatja nem lesz elég a garázs előtt eltakarítani, mert felfekszik az alja...

2012.02.04. 11:25

barbrady írta:
lepke írta:

Helo

De nekem vagy 30 méter az udvar, és ha így folytatja nem lesz elég a garázs előtt eltakarítani, mert felfekszik az alja...

Itt -11 fok van, egyre erősebb szél, de nem esik a hó.

2012.02.04. 11:50

Debrecen -12 folyamatosan esik és fújja a szél, kb 1 m3 havat már kilapátoltam a kertből hogy esetleg ha kell ki tudjak állni az autóval. Nagyon viszket a tenyerem hogy menjek valahova egy kicsit csapatni! :franko:

2012.02.04. 12:21

barbrady írta:

Földbirtokos barátom! :)
Nálunk az egész utca nincs 30m és ezen a távon is lakunk vagy 50-en! :lol: :lol: :wink:

2012.02.04. 13:27

Imco írta:
barbrady írta:

Földbirtokos barátom! :)
Nálunk az egész utca nincs 30m és ezen a távon is lakunk vagy 50-en! :lol: :lol: :wink:

:taps: :taps: :hehe :hehe :hehe :hehe :hehe

2012.02.04. 14:11

Szép ez az országos havazás.
Budapest felé menet. Tarlós már segítséget is hívott! :D

Kép

2012.02.04. 15:08

Nyíregyháza -12 fok, esik a hó és a szél kavarja rendesen.
A garázsajtó az úttól kb. 2 méterre van, de 30 cm havat kotort össze a szél, míg az út másik oldalán kilátszik a föld...
Remélem aki autóban ül kikapcsolja picit a DSC-t. :D
( Nekem jelenleg csak a barátnőm D corsa-ja jut, bár szorgalmasan húzgálom a kéziféket. :mrgreen: )

2012.02.04. 15:27

jlaci74 írta:Nyíregyháza -12 fok, esik a hó és a szél kavarja rendesen.
A garázsajtó az úttól kb. 2 méterre van, de 30 cm havat kotort össze a szél, míg az út másik oldalán kilátszik a föld...
( Nekem jelenleg csak a barátnőm D corsa-ja jut, bár szorgalmasan húzgálom a kéziféket. :mrgreen: )

Itt dettó.. Pont így fogok most tenni az exeddel, ahogy leírtad! ;)

2012.02.04. 17:19

Fecó írta:
jlaci74 írta:Nyíregyháza -12 fok, esik a hó és a szél kavarja rendesen.

Itt dettó.. Pont így fogok most tenni az exeddel, ahogy leírtad! ;)

Ezt öröm hallani!
Nyugodtan kapcsolj ki rajta mindenféle kütyüt, én már meg tanítottam járni... :mrgreen:

2012.02.04. 20:56

Kép

2012.02.06. 11:39

peteeqe írta:Mi a véleményetek, érdemes be zár olajozni a gyújtáskapcsoló zárhengert?
Amióta - ok vannak, nehezebben tudom elforgatni a kulcsot :S

Helo
Hamár akkora hideg van hogy befagy a zárhenger akkor már úgysem indul be a kocsi
De ettől nem kell tartani NEM Ojmjakon városban laksz :wink: :wink:

2012.02.06. 12:51

lepke írta:
peteeqe írta:Mi a véleményetek, érdemes be zár olajozni a gyújtáskapcsoló zárhengert?
Amióta - ok vannak, nehezebben tudom elforgatni a kulcsot :S

Helo
Hamár akkora hideg van hogy befagy a zárhenger akkor már úgysem indul be a kocsi
De ettől nem kell tartani NEM Ojmjakon városban laksz :wink: :wink:

Még nyáron is jót tesz neki :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge