2012.02.12. 11:38
Debike írta:Sziasztok! Keresek e39-be könyöklőt! Esetleg cserélném a telefonost simára!
Aki tud kérem jelezze! Köszönöm!
Milyen színű a könyöklőd? Ha szürke, akkor cserélhetünk!
2012.02.12. 13:02
Sziasztok!
Keresek E39 limousine levehető vonóhorgot.
telenor/9274204
Üdv Rol
2012.02.14. 21:48
Sziasztok
Kéne nekem néhány "apróság" 99' E39 530d Touring-hoz
Balos belső kilincs 2db (mert ugye a jó BMW-s átrakja a hátsót ha eltörik az első

)
Ablak spricni fűthető aktív mosós (2db cső megy rá) a cső is jöhet ha van
Nagy alumínium Navikeret 16:9-hez (NEM A MŰANYAG HANEM AMI A MŰSZERFALPÁRNÁBAN VAN )
Fényre sötétedő nem riasztós belső tükör
Régi fajta esőszenzor(4 szenzoros)
Esetleg Sport szövet ülésbe az alsó fűtőbetét (tudom anyukámat de ha egyszer elromlott
Előre is Köszönöm
Gábor
2012.02.15. 11:18
Makii24 írta:Sziasztok
Kéne nekem néhány "apróság" 99' E39 530d Touring-hoz
...Nagy alumínium Navikeret 16:9-hez (NEM A MŰANYAG HANEM AMI A MŰSZERFALPÁRNÁBAN VAN)...
Nekem van két ilyen keretem, de csak az egyikre van szükségem! Ha gondolod, keress meg privátban, aztán megbeszéljük a részleteket!
2012.02.15. 11:30
Tervben van az ULF kiépítése a kocsiban, viszont ehhez még hiányzik a tápkábelem, illetve a mikrofon kábele! Esetleg ha valakinek van ilyen, ne tartsa magában, keressen. Már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok adni valami gyári cikkszámot!

WDS-ben egyébként benne lehet a bekötése?
2012.02.15. 12:49
vaszarig írta:Tervben van az ULF kiépítése a kocsiban, viszont ehhez még hiányzik a tápkábelem, illetve a mikrofon kábele! Esetleg ha valakinek van ilyen, ne tartsa magában, keressen. Már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok adni valami gyári cikkszámot!

A WDS-t nem tudom, de szerintem Admin 1-2-t publikált már.
2012.02.15. 20:42
Üdv!
99es 528i-hez keresek kék csatlakozós jobb első ABS jeladót.
2012.02.16. 09:52
Imco írta:vaszarig írta:Tervben van az ULF kiépítése a kocsiban, viszont ehhez még hiányzik a tápkábelem, illetve a mikrofon kábele! Esetleg ha valakinek van ilyen, ne tartsa magában, keressen. Már az is nagy segítség lenne, ha tudnátok adni valami gyári cikkszámot!

A WDS-t nem tudom, de szerintem Admin 1-2-t publikált már.
Jaja, beszéltem már vele, csak ő is bontottat tett be, nem maga fabrikálta!

Azért kérdeztem a WDS-t, mert ha nem találok bontott kábeleket, akkor megcsinálnám magam, csak kéne hozzá valami bekötési rajz, vagy leírás!
2012.02.16. 13:10
Sziasztok,
Az utastérbe, ..belső műszerfal és ajtó 'dekorbetét' szettet keresek titanium, alumínium vagy esetleg fekete színben!
Akár karcmentes középső titánium színű elem is érdekelne magában.
Csak újszerű szett jöhetne szóba. Esetleg alig látható minimálisan karcos, még megbeszélés tárgyát képezheti.
Az én autómon 'titanium' színű szálhúzott van, sajnos középső, a váltónál lévő már karcos a hamutálnál és ezért cserélném le.
A fa mintázatúak nem jönnek szóba sajnos az autó belső és külső megjelenése miatt.
Az autó sedan.
Akinek van bátran keressen, és megegyezünk.Tel: 06 hetven 45540 huszon-nyolc.
További szép autós napot!
Üdv, J.
2012.02.16. 13:27
Anonymus írta:
További szép autós napot!
Üdv, J.
Egyszer elég 24 óránként!
Szerintem...
Jerryyyyyyy!!!!!!
2012.02.16. 17:19
Sziasztok! Keresnék e30 coupe-hoz első-hátsó szélvédőfeszítőt! Használtan,újonnan bárhogy

!
Köszi szépen!!
2012.02.16. 17:35
Sziasztok!
kéne nekem egy faceliftes (angel eye) elsó lámpa pár (fehér indexes) sürgősen. az összes létező hirdetést végignéztem (racing-bazar, autoalkatresz, stb...) gondoltam még írok ide nektek, hátha valakinek porosodik otton a polcon egy ilyen. csak gyári hella érdekel. eddigi lejobb ajánlatom: 90E HUF/pár, xenonnal (trafó+izzók is). holnap (pénteken) 2kor megveszem valszeg, hacsak nem modtok valami jobb árban lévőt.
gondoltam egy próbát megér ha írok.
üdv: András
2012.02.16. 20:20
andras_528i írta:Sziasztok!
kéne nekem egy faceliftes (angel eye) elsó lámpa pár (fehér indexes) sürgősen. az összes létező hirdetést végignéztem (racing-bazar, autoalkatresz, stb...) gondoltam még írok ide nektek, hátha valakinek porosodik otton a polcon egy ilyen. csak gyári hella érdekel. eddigi lejobb ajánlatom: 90E HUF/pár, xenonnal (trafó+izzók is). holnap (pénteken) 2kor megveszem valszeg, hacsak nem modtok valami jobb árban lévőt.
gondoltam egy próbát megér ha írok.
üdv: András
Szerintem vedd meg!:)
2012.02.18. 19:16
Üdv Kollégák!
Az
5-ös baloldali, ködlámpa keretet keresek (M-es lökhárító hosszú oldal füles lámpakeret), valamelyik zsíros ujjú, kikapta a lökhárítómból!

Ha valakinek van kérem üzenjen.
2012.02.27. 00:24
Keresek hátsó lámpa átalakító modult, amivel a faceliftes lámpát bele tudom applikálni egy facelift előtti modellbe.
(Tudom, lehet programozni, de ezt szeretném hardveresen megoldani.)
Vaj / bézs színű kesztyűtartót és kormány alatti rész is keresek!
Köszi!
2012.02.27. 00:34
nagysparco írta:204d1 írta:Szia!
És E46 20i-re is van?
Üdv!
Van E46 difim 3:07 -es ,de asszem 320i-re 3:38-as,és- 3:45 van rakva gyárilag.(évjárattól függő) 3:38 -asat tegnapelött adtam el. E46 -ét. Ezt is rá lehet rakni,csak picit más az áttétel,de nem biztos,hogy észrevehető...0.50-eltérést raktunk már cserébe,és nemigen észleltünk változást.0.50 felett már biztos érezhető.
Sparco
Most vettem észre, hogy válaszoltál.
Csak a gyári áttétel jöhet szóba, mert mással nem fog rendesen működni a tempomat.
2012.02.27. 02:47
Sziasztok!
Keresek kékesfekete faerezett betétes automatás váltógombot. A bőr állapota nem számít, csak a betét legyen karcmentes.
Köszi az ajánlatokat!
2012.02.27. 11:04
100-as biztosítékot keresek, csavarosat, ami hátul van a csomitartóban, az akksi mellett, a pozitív sarunál, egy zöld kis dobozban vannak, fehér tetővel! Csak pozitív szálak vannak benne (piros)! Remélem érthetően írtam!

Ha valakinek van, ne tartsa magába! Előre is köszi!
2012.03.06. 20:30
Üdv Mindenkinek!
Keresek makulátlan állapotu kormánymüvet, 97-es 528i-hez. Csak kopogásmentes, olajfolyásmentes érdekel, olyan ami tényleg jo és hosszutávon használhato.
2012.03.11. 20:43
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Padre540 2012.03.20. 09:28-kor.