Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2012.04.25. 20:09

Flashrider írta:Hello !

A realoemben hol található az ablaktörlő szerkezet?...20 perce nézem,de nem találom :(

Üdv Attila

Itt találod

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: Flashrider
Értékelés: 4.76%

2012.04.25. 20:13

Flashrider írta:Hello !

A realoemben hol található az ablaktörlő szerkezet?...20 perce nézem,de nem találom :(

Üdv Attila

Csak neked, csak most! KATT! ;)

Lemaradtam! :sírás: ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Flashrider
Értékelés: 4.76%
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2012.04.25. 20:16-kor.

2012.04.25. 20:16

Mindenkinek köszi ! Bánatomra csak egyben lehet cserélni.... Akkor inkább úgy marad :?

Üdv: Attila

2012.04.26. 08:19

Üdvözletem az Uraknak illetve Hölgyeknek!

Sajnos mióta nálam van az autó (kb. 6 hónapja) nem volt időm utána nézni, hogy miért, de mintha a jobbos Xenonos lámpámban nem működne a magasság állító motor (nem igazán bólint felkapcsoláskor és mintha nagyon elém világítana). A kérdésem az volna, hogy mire számítsak elégséges lehet csak egy új vagy bontott motor beszerzése vagy lehet, hogy csak kiakadt, vagy eltört valamelyik kis műanyag eleme. Valahol már láttam, hogy lehet vásárolni műanyag fényszóró beállító kis vackokat, de gondolom azzal az abszolút helyzetét lehet beállítani a fényszórónak.

Előre is köszönöm.... :roker:

2012.04.26. 08:55

kabega írta:Üdvözletem az Uraknak illetve Hölgyeknek!

Sajnos mióta nálam van az autó (kb. 6 hónapja) nem volt időm utána nézni, hogy miért, de mintha a jobbos Xenonos lámpámban nem működne a magasság állító motor (nem igazán bólint felkapcsoláskor és mintha nagyon elém világítana). A kérdésem az volna, hogy mire számítsak elégséges lehet csak egy új vagy bontott motor beszerzése vagy lehet, hogy csak kiakadt, vagy eltört valamelyik kis műanyag eleme. Valahol már láttam, hogy lehet vásárolni műanyag fényszóró beállító kis vackokat, de gondolom azzal az abszolút helyzetét lehet beállítani a fényszórónak.

Előre is köszönöm.... :roker:

Keresd Bombolot ( www.bimmer.hu ), megoldja neked.

2012.04.26. 09:05

Flashrider írta:Mindenkinek köszi ! Bánatomra csak egyben lehet cserélni.... Akkor inkább úgy marad :?

Esetleg keresd fel Schnitzert vagy nagysparcot egy jó bontott darabért.
Vagy poweren is hirdeti az egyik bontós 8 pénzért: ITT

2012.04.26. 13:50

Jerry írta:
Flashrider írta:Mindenkinek köszi ! Bánatomra csak egyben lehet cserélni.... Akkor inkább úgy marad :?

Esetleg keresd fel Schnitzert vagy nagysparcot egy jó bontott darabért.
Vagy poweren is hirdeti az egyik bontós 8 pénzért: ITT

Meglepődtem, hogy jó bele az angol is. :?
És láss csodát :!: :roker:

2012.04.26. 14:28

Hahó, meg tudná mondani valaki, hogy mennyivel alacsonyabb egy e39m5 futóműve egy sima e39-nél??

2012.04.26. 16:33

Hello, ismét én.
Csomagtérvilágításnál van plusz, csak nincs test. :(
Nincs szakadt vezeték. De akkor mi lehet a baj? Honnan kapja a testet? :oops:

2012.04.26. 17:18

Robert9 írta:Hello, ismét én.

Megvan! Már csak egy kérdés:
Ez a test szál vajon hol volt eredetileg? És miért vágták el?
Ha beteszem abba a piros dugaszba ahonnan csak 1 vezeték jön ki, akkor világítanak a lámpák, de a zár motorja is folyamatosan nyitva állapotban van.
Magyarán, behúz és úgy marad.
Kép

Valaki nem lőne róla egy képet? :oops:

2012.04.27. 11:44

Sziasztok !

egy új dologra lettem figyelmes, ha bekapcsolva hagyom a világitást , és előbb leállitom a a motort, akkor villant egyet a lámpa, (első fényszórók) , majd elaszik ,ezt most vettem észre , ez mindenkinek iylen? vagy ez miért van

2012.04.27. 12:52

Robert9 írta:

Ha beteszem abba a piros dugaszba ahonnan csak 1 vezeték jön ki, akkor világítanak a lámpák, de a zár motorja is folyamatosan nyitva állapotban van.
Kép

Ez pontosan melyik lámpa? Nem nagyon látom a képen.
De, ha egyről beszélünk akkor ITT láthatod a gyári bekötési rajzát. Vezeték színek: piros/sárga és fehér/barna.
Kép

2012.04.27. 13:29

Sziasztok! Kaltergázszűrőt akarok cserélni, de azt mondták, hogy külön nem lehet megvenni csak a házával együtt amibe be kell tenni. 13 ezer forintért adnák. Nem akarom, hogy becsapjanak ezért azt szeretném kérdezni, hogy tényleg csak így lehet kapni, illetve az ára is ilyen magas? Előre is köszönöm a választ!

2012.04.27. 13:45

rike89 írta:Sziasztok! Kaltergázszűrőt akarok cserélni, de azt mondták, hogy külön nem lehet megvenni csak a házával együtt amibe be kell tenni. 13 ezer forintért adnák. Nem akarom, hogy becsapjanak ezért azt szeretném kérdezni, hogy tényleg csak így lehet kapni, illetve az ára is ilyen magas? Előre is köszönöm a választ!

Keresd meg jlaci74 klubtársunkat. Ő autóalkatrész kereskedő. Tőle biztos jó áron kapod a cuccot és nem ver át!

2012.04.27. 14:17

rike89 írta:Sziasztok! Kaltergázszűrőt akarok cserélni, de azt mondták, hogy külön nem lehet megvenni csak a házával együtt amibe be kell tenni. 13 ezer forintért adnák. Nem akarom, hogy becsapjanak ezért azt szeretném kérdezni, hogy tényleg csak így lehet kapni, illetve az ára is ilyen magas? Előre is köszönöm a választ!

Jó lenne tudni milyen motorról van szó...

2012.04.27. 14:31

barbrady írta:

Jó lenne tudni milyen motorról van szó...

2003-as 520d kombi-ról lenne szó.

2012.04.27. 19:10

Jerry írta:
Robert9 írta:

Kép

Ez pontosan melyik lámpa? Nem nagyon látom a képen.
De, ha egyről beszélünk akkor ITT láthatod a gyári bekötési rajzát. Vezeték színek: piros/sárga és fehér/barna.
Kép

Köszi, ezt megtaláltam.
De már van csomagtér világításom... Beraktam egy nyomó kapcsolót... fogok itt vele vesződni. :roker:
Szépen esztétikusan bent van a csomagtérfedél-magasságállító gumi helyén, már csak oda kéne valami esztétikus darab, ahol hozzáér lent a műanyaghoz... jelenleg ezt egy kemény szivacs tölti be. :facepalm:

2012.04.27. 21:25

Üdv mindenkinek!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy minden e39 touringnak fel lehet nyitni a hátsó szélvédőjét? Mert ha igen, akkor a 6 éve nálunk lévő autónkban mai napig nem jöttünk rá, hogy hogyan. Egy 99-es 530d-ről van szó! Előre is köszönöm a választ!

üdv,
Csongi

Kérdések-válaszok E39-ről?

2012.04.27. 21:26

Csongi írta:Üdv mindenkinek!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy minden e39 touringnak fel lehet nyitni a hátsó szélvédőjét? Mert ha igen, akkor a 6 éve nálunk lévő autónkban mai napig nem jöttünk rá, hogy hogyan. Egy 99-es 530d-ről van szó! Előre is köszönöm a választ!

üdv,
Csongi

Tudtomal igen.

iPhone Tapatalk

2012.04.27. 21:33

admin írta:
Csongi írta:Üdv mindenkinek!

üdv,
Csongi

Tudtomal igen.

iPhone Tapatalk

Köszönöm!
És hogyan kell? Mit keressek, hol, melyik oldalt, hogy néz ki. Konkrétan úgy jött ez a téma nálam, hogy beültem valamelyik nap az autóba és rázós úton borzasztóan rezeg valami. Mondtam fateroméknak, annyit mondtak, hogy keveset vagyok itthon, így minden kis zörej feltűnik! :) Azért én még is utána néztem, és a hátsó szélvédő jobb alsó sarka kb. 2-3 cm-el kiljebb van mint a bal oldal sarok. Annyira kint van, hogy a vízelvezető gumi és a csomagtérajtó lemez között kb. fél centi rés van. Ennek tetejébe kézzel tudom mozgatni a szélvédőt be-ki be-ki olyan 1 centis távon!
Hozzászólás küldése

VigLink badge