![]() |
2012.04.07. 09:05
2012.04.07. 14:26
Fazer írta:Sziasztok,
A kocsiban lévő működő telefonom 1 perc után ótómatikusan bontja a vonalat.... Ki tudom ezt a kis hibát ütni belőle vagy törődjek bele a gyors párbeszéd alkalmazásába??
2012.04.10. 12:17
A kocsiban lévő működő telefonom 1 perc után ótómatikusan bontja a vonalat.... Ki tudom ezt a kis hibát ütni belőle vagy törődjek bele a gyors párbeszéd alkalmazásába??
2012.04.10. 12:29
2012.04.10. 13:13
2012.04.11. 10:35
2012.04.11. 12:48
Bazijoe írta:Sziasztok,
Az autómban (525D) - mint megtudtam -egy motorola v50 helye van, ebayen néztem, kb 10 ezerért lehet venni BMW-s firmware-el.
Érdemes ezzel bohóckodni, vagy inkább egy bluetooth? A BT-t mennyire macera berakni?
Köszi,
B.
2012.04.11. 14:23
Bazijoe írta:Sziasztok,
Az autómban (525D) - mint megtudtam -egy motorola v50 helye van, ebayen néztem, kb 10 ezerért lehet venni BMW-s firmware-el.
Érdemes ezzel bohóckodni, vagy inkább egy bluetooth? A BT-t mennyire macera berakni?
Köszi,
B.
2012.04.11. 17:28
admin írta:Bazijoe írta:Sziasztok,
Köszi,
B.
A te kábelezésed jó a BT-hoz. Csak modul kell meg antenna és ejektbox.
iPhone Tapatalk
2012.05.02. 15:03
Imco írta:Fazer írta:Sziasztok,
SMS
2012.05.02. 20:14
F_E_K_ írta:Imco írta:Fazer írta:Sziasztok,
SMS
Most nincs előttem, de mintha találkoztam volna a telefonom menüjében automata bontással... nekem vezetékes van, szerintem ellenőrizd le a beállításokat (illetve ha gondolod átnézem a sajátomat is hogy egyáltalán jól emlékszem-e)
2012.05.07. 09:51
admin írta:Hátha valakit érdekel bár nem olcsó az ebay -on találtam ULF
2012.05.07. 18:23
vaszarig írta:admin írta:Hátha valakit érdekel bár nem olcsó az ebay -on találtam ULF
A német ebay-n szerintem lehet olcsóbban is kapni!De meg merem kockáztatni, hogy a poweren a sok bontós, akik most egy csomó E46-ot bontanak, még olcsóbban is odaadják, ha volt benne ilyen!
Én meg el sem merem mondani, hogy most mennyiért szereztem szintén bontóból egy 2005 modult!
![]()
![]()
Ja és a DSP-vel most tényleg nagyon frankón szól!Bár azt néztem, hogy az új generációs rádióval a sima stereo rendszeren is jól szólt!
2012.05.07. 18:35
admin írta:vaszarig írta:admin írta:Hátha valakit érdekel bár nem olcsó az ebay -on találtam ULF
A német ebay-n szerintem lehet olcsóbban is kapni!De meg merem kockáztatni, hogy a poweren a sok bontós, akik most egy csomó E46-ot bontanak, még olcsóbban is odaadják, ha volt benne ilyen!
Én meg el sem merem mondani, hogy most mennyiért szereztem szintén bontóból egy 2005 modult!
![]()
![]()
Ja és a DSP-vel most tényleg nagyon frankón szól!Bár azt néztem, hogy az új generációs rádióval a sima stereo rendszeren is jól szólt!
A német ebay -t utálom mert rengeteg a köcsög!!
iPhone Tapatalk
2012.05.07. 19:59
admin írta:vaszarig írta:admin írta:Hátha valakit érdekel bár nem olcsó az ebay -on találtam ULF
![]()
![]()
A német ebay -t utálom mert rengeteg a köcsög!!
iPhone Tapatalk
2012.05.07. 21:56
vaszarig írta:
lehet, sajnos én is futottam már bele hülyébe, de azért szerintem annyira nem gáz a helyzet!
2012.05.08. 10:00
2012.05.08. 11:08
2012.05.08. 12:08
hamoriarpi írta:Elmondás alapján leszakadt valahol az árnyék a mikikábelről vagy maga a mic ment tönkre. Lengő leszakadt, stb. Kipróbálnám egy bontós, kölcsön mikrofonnal.