Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.06.22. 21:44

Mielőtt erre járnál, kiabálj :hangos:

Mindenképp :!: :franko:

Lesz egy ember,akit megismerhetek 8) :D

2012.06.22. 21:47

Hello Krokko!

Üdv köztünk. Bemutatkozást ejtsd meg légyszi a megfelelő topikban, illetve ha van kép az autódról, azt is szívesen vesszük. :franko:

2012.06.22. 22:06

tibi666 írta:Hello Krokko!

Üdv köztünk. Bemutatkozást ejtsd meg légyszi a megfelelő topikban, illetve ha van kép az autódról, azt is szívesen vesszük. :franko:

Hello tibi666!

Köszönöm!

Bemutatkoztam,megtörtént! 8)

Igen van,folyamatban van admin segítségével,már megkértem e-mailben,hogy meg tudná e nekem csinálni ha küldök képeket,mint pl az Övé,vagy Simi64-é :franko:

2012.06.22. 22:28

Krokko írta:

Hello tibi666!

Köszönöm!

Igen van,folyamatban van admin segítségével,már megkértem e-mailben,hogy meg tudná e nekem csinálni ha küldök képeket,mint pl az Övé,vagy Simi64-é :franko:

Fasza. :) Valahogy elsiklottam felette. :kalapács :oops

2012.06.22. 22:54

Krokko írta:

Hello tibi666!

Köszönöm!

Olyat semmi képen ne akarj mint a Simié... :mrgreen:

üdv.itt a fórumon!

Tessék egy szavazatot nyomni a benzinre... :wink: :roker:

2012.06.22. 23:18

Krokko írta:

Nem biztos, hogy az jó neked.... :mrgreen:

Én a Te korodban inkább csajokkal ismerkednék. :wink:

2012.06.22. 23:36

kzolee írta:
Krokko írta:

Nem biztos, hogy az jó neked.... :mrgreen:

Én a Te korodban inkább csajokkal ismerkednék. :wink:

:D :D

Abban sincs hiány,de az asszony már megvan 8) 8)

2012.06.22. 23:37

Krokko írta:Sziasztok!

Mai nappal nagyon sok új információra találtam!

Klassz ez az oldal,nem is hittem volna,hogy ilyen létezik, :shock: kár hogy eddig nem tudtam róla.

Kérdésem az lenne valaki esetleg van erre Kistelek felé,körzetében :?:

Vagy Ausztria,Német,Holland :?: :?: Sokat járok arra,és jó lenne pár E39 tulajt megismerni :franko:

Szia
Hollandban merre dolgozol vagy jársz? :?:

2012.06.22. 23:44

Szia
Hollandban merre dolgozol vagy jársz? :?:

Hello!

Egészen fenn északon,Amsterdamtól nem messze Bussum városában!

Egy klímatechnikai cégnél,minden ami klíma szerelünk.

Plázák,áruházak,irodaépületek stb....komplett kiépítése.

Ausztria,Németország,Hollandia néha Belgium is,visszafelé ha a kedvem is úgy tartja meg autózhatnékunk van az asszonnyal,akkor Csehország Prágán át Brno felé Szlovákia,és Mo-g. 8)

2012.06.23. 05:40

Most lehet sokan megharagszanak rám de automatát az vesz aki nem tud vezetni? Mi késztet rá valakit hogy olyat vegyen? Miben jobb egy manuálnál?

2012.06.23. 07:47

Speedmaster írta:Most lehet sokan megharagszanak rám de automatát az vesz aki nem tud vezetni? Mi késztet rá valakit hogy olyat vegyen? Miben jobb egy manuálnál?

Sokkal kenyelmesebb az automata... En pl. ugy vagyok vele hogy ekkora hajonal mar nem fogok valtogatni....

2012.06.23. 08:38

Speedmaster írta:Most lehet sokan megharagszanak rám de automatát az vesz aki nem tud vezetni? Mi késztet rá valakit hogy olyat vegyen? Miben jobb egy manuálnál?

Ebben a topicban ez "off" ! Van rá megfelelő topic.

De ha már itt vagyunk, elmondom Neked.

Valószínűleg egyre többen vagyunk, akik nem tudnak vezetni. Ezért a vezető autógyárak egyre jobban fejlesztik az autómata váltókat, ( steptronic, triptronic, DSG, ............ sőt már a Wettelék is elfelejthettek vezetni a félautómatával.)

Szóval : Jó esetben megtanítottak autót terelgetni kézi váltós autóval, (esetlegesen már minimális szintre is eljutottál.)

Ha majd egyszer alkalmad lesz vezetni egy jó steptronic-os BMW-t, el fogsz gondolkodni hogy miért is jó az. Azután talán eljön az az idő is, amikor már tudni is fogsz vezetni, és megtanulod jól kezelni a "steppet", no majd akkor fogod tudni a választ a kérdésedre. Ennyit a sportos vezetésről.

Ezután következik a normál eset, amikor nap mint nap át kell vergődnöd Budapesten mondjuk délután négykor Lőrincről Budakeszire.

Kocsikázz még nagyon sokat, tanulj, kapcsolgass, azután majd próbálj ki egy Steppes BMW-t.

( Muhaati, 50 évesen már rengeteg balesetmentes kilóméterrel a háta mögött. 30 éve csak autómata váltós a saját kocsija, és napközben rengeteget megy kézi váltósokkal is, és nem véletlenül van fent a sajátján 6 Interceptor fej.)

Egyébként itt a fórumon nem szokás megsértődni egy kérdés feltevése miatt. Néha előfordul, de elenyésző % -ban. Ez most nem hiszem, hogy bárkinek is okot adna rá! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 2 Endi, kiara
Értékelés: 9.52%

2012.06.23. 08:57

Erre a kérdésre, hamoriarpi-klub társ tudna leginkább választ adni! :)

2012.06.23. 09:06

Fecó írta:

Miért? Fent leírtak nem voltak kielégítőek a válaszadáshoz???? ( Szerintem a Dr. úr is egyetértene velem.)

2012.06.23. 09:08

Ezt a hülye régi sztereotípiát el kellene már felejteni egyszer és mindenkorra!
Régen, amikor még a vasfüggönyön keresztül pislogtunk át a sógorokhoz és nemhogy telni nem tellett, de jutni sem jutott automata váltós autó, akkor alakulhatott ki ez a vélemény. A szokásos jó magyar-féle irigység okán.
Nem hinném, hogy közúton bármi köze is lenne a vezetés tudásának a váltó típusához! Versenypálya más tészta, de ott aránylag ritkán fordulnak elő széria e39-ek.
És Muha mesternél a pont! Kívánok neked minden napra egy észak-dél Budapest araszolós dugót kéziváltóval!
:nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Értékelés: 4.76%

2012.06.23. 09:12

muhaati írta:
Fecó írta:

Miért? Fent leírtak nem voltak kielégítőek a válaszadáshoz???? ( Szerintem a Dr. úr is egyetértene velem.)

Tökéletes volt a kérdésre a válaszod! De ha jól tudom, a Dr. úr az autóján saját kezűleg cserélte ki a váltót automatára! :taps: :D

2012.06.23. 09:16

Fecó írta:
Tökéletes volt a kérdésre a válaszod! De ha jól tudom, a Dr. úr az autóján saját kezűleg cserélte ki a váltót automatára! :taps: :D

Méghozzá nem kis munkával, komoly elektronikai tudással. ÉS! VALÓSZÍNŰLEG NEM AZÉRT, MERT ELFELEJTETT VEZETNI!!!!

2012.06.23. 09:21

muhaati írta:
Fecó írta:

Méghozzá nem kis munkával, komoly elektronikai tudással. ÉS! VALÓSZÍNŰLEG NEM AZÉRT, MERT ELFELEJTETT VEZETNI!!!!

Pestre költözött.. :lol:

2012.06.23. 09:55

Igen, kocsival pedig az jár, aki nem elég fitt, hogy naponta tekerjen bringán 150 km-t.

2012.06.23. 10:39

Nekem mindig manuál autóim voltak. Mikor kerestem a megvásárolandó BMW-ket akkor is csak ezt kerestem,mert ezt az autót amit vettem így szeretném élvezni,hogy én váltogatom. De, ha mondjuk 525d-t vagy 530d-t kerestem volna(ez a későbbiekben még akár elő is fordulhat :) ),akkor tuti hogy csak az automata jöhetett volna szóba. Rengeteg automatát vezettem már és én nagyon szeretem ezeknél a nagy köbcentis autóknál(akár benzines,akár dízel) ahogy az ember beteszi D-be és csak suhansz. És ez nem lustasági kérdés,hanem kényelmi. Nagyon nagy utazási komfortot tud nyújtani. De az is biztos hogy csak ilyen kategóriába raknék mert volt szerencsém Toyota Corollába(1.6i) és Fiat500asban is vezetnem automatát... :doglotlo: katasztrófálisan rossz volt! :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge