Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 lökhárító

2012.04.18. 12:50

FETA írta:Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy M-es 530 D Touring-om. Én vagyok a második tulaja. Nagyon szép és jó minden, de sajnos kicsit butácska az autó. nagy, hűtött fékeim és m-es belsőm van, de a lökösöket leakasztotta az előző tulaj (jó barátom). Megvette rá a régi kocka ködlámpás gyárit. Szeretném visszaállítani az autó eredeti külsejét. Ehhez keresnék lökösöket a tartozékaival együtt. Mobil horgos az autó, tehát nem lesz egyszerű találni...ha valaki tud valamit, kérem privibe írja, mert sajnos nagyon kevés időm van felnézni. Úgy legalább látom, mert mailon figyelmeztet :) Előre is köszönöm szépen!

További szép estét!

Feta

Majd arra is figyelj, hogy az M-es lökhárító mögött a műanyag doblemez ( közismert nevén: szemeteslapát,a kerékjárat első része ) sem egyezik a sima verzióval. A képen a 14-es alkatrész.
Persze az árkülönbség is jelentős ...

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.05.01. 08:03

Eladó, gyári E39 M5 4 ajtósra hátsó lökhárító tartóvassal együtt.
Ár: 55.000Ft
Érd.: 20/5700706

2012.09.12. 20:25

Sziasztok!

Nekem 2003-as e39 van sedan az első lökhárítót szeretném m5-re cserélni hol tudnék olcsón találni??????? :doglotlo:

2012.09.12. 20:55

buffi írta:Sziasztok!

Nekem 2003-as e39 van sedan az első lökhárítót szeretném m5-re cserélni hol tudnék olcsón találni??????? :doglotlo:

Azt nem tudom, de ha sikerül, akkor keress meg, mert vevő lennék a tiédre, ha hibátlan.

2012.09.13. 09:50

Jerry írta:

Azt nem tudom, de ha sikerül, akkor keress meg, mert vevő lennék a tiédre, ha hibátlan.

Okés ha sikerül szólok.

2012.09.13. 10:52

A racing-bazaron van fenn egy csomó utángyártott M-es első, 35eft + ködlámpa szett.
Én még az Ebayről vettem, 200euro körül volt postával együtt komplettában.
Ezek utángyártottak, de ABS műanyagból készültek, és nem üvegszálasak.
Lehet, hogy 0,5 cm-rel elállt a sárvédő első részénél, de ez beállítás kérdése is, és annyira nem volt zavaró. Én simán vennék ilyet újra.
Üvegszálast ne vegyél!
A gyári szemeteslapát maradt nekem fent, de így keletkezett mindkét oldalon a lökös és a lapát között kb. kettő tenyérnyi lyuk.
Vettem hozzá fekete műanyag táblát és apám felrajzolta rá a sablont (sajnos kidobtuk), és készett hozzá közbetétet.
Így teljesen eltűnt a lyuk, és meg nem mondtam volna, hogy nem gyári :!:
Így olcsóbban ki lehet hozni, mert a sima szemeteslapát 3eft/db, az M-es meg 13eft/db (emlékeim szerint).
A táblát meg 2000ft-ért vettem dekorosnál.
Én pedig M-es hátsó lököst kersek limousinra!

2012.09.13. 10:56

kovessyroli írta:

A racing-bazaron van fenn egy csomó utángyártott M-es első, 35eft + ködlámpa szett.
Lehet, hogy 0,5 cm-rel elállt a sárvédő első részénél, de ez beállítás kérdése is, és annyira nem volt zavaró. Én simán vennék ilyet újra.
Üvegszálast ne vegyél!
A gyári szemeteslapát maradt nekem fent, de így keletkezett mindkét oldalon a lökös és a lapát között kb. kettő tenyérnyi lyuk.
Vettem hozzá fekete műanyag táblát és apám felrajzolta rá a sablont (sajnos kidobtuk), és készett hozzá közbetétet.
Így olcsóbban ki lehet hozni, mert a sima szemeteslapát 3eft/db, az M-es meg 13eft/db (emlékeim szerint).

Köszi a tippet akkor keresgélek a ebayen.

2012.09.13. 21:32

kovessyroli írta:

Üvegszálast ne vegyél!

Legutób még 19000-volt az M-es lapát.

iPhone Tapatalk

2012.10.10. 02:13

Sziasztok!
Én Náluk találtam egy párat, csak azt nem tudom, hogy ha a 35ezres M5 első lökihez az van írva, hogy ABS Műanyag, akkor mit akar jelenteni az a "Kiváló minőségű üvegszál erősítésű poliészter műgyanta, GRP műanyag"?
Most vagy ABS vagy üvegszál (GRP), nem? :oops:

2012.10.20. 18:50

Nekem M-Pakett II-es a gépem, és olyan kérdésem lenne, hogy a két ködlámpa körüli fekete műanyagnak takarnia kell-e a ködlámpa melletti rést vagy nem? Nekem az autó jobb elejénél a ködlámpát körülölelő műanyag egyben egy lap is ami takarja a ködös melleti lyukat, de bal oladlon csak a láma körül van, és a lyuk üres (a fekete műanyag nincs itt eltörve, és nem azért van lyuk mellette. Ez így normális? vagy hogy van ez?

2012.10.20. 18:55

csiatt írta:Nekem M-Pakett II-es a gépem, és olyan kérdésem lenne, hogy a két ködlámpa körüli fekete műanyagnak takarnia kell-e a ködlámpa melletti rést vagy nem? Nekem az autó jobb elejénél a ködlámpát körülölelő műanyag egyben egy lap is ami takarja a ködös melleti lyukat, de bal oladlon csak a láma körül van, és a lyuk üres (a fekete műanyag nincs itt eltörve, és nem azért van lyuk mellette. Ez így normális? vagy hogy van ez?

benzinesnél takar teljesen, dízelnél nem, mert ott kap levegőt a gázolajhűtő :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek peteeqe az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

M5 lökhárító

2013.02.17. 18:24

Sziasztok!

Hátsó lökhárító M-esre cserélésénél dobbetét marad a gyári?

2013.03.06. 21:03

A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás

2013.03.07. 10:28

Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás

Tudomásom szerint a hátsónál minden ugyan az, csak a lökhárító hélyát kell kicserélni! Sedannál meg még javítható is a hátsó lökös, mert jó fajta műanyagból van, a touringnál meg sajna csak ragasztható! :( Ez a bajom nekem is, mivel lenne egy touringhoz való, csak hiányos, s nem lehet pótolni, mert a műanyag hegesztés nem megy ezen! :(

2013.03.07. 20:29

vaszarig írta:
Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás

Tudomásom szerint a hátsónál minden ugyan az, csak a lökhárító hélyát kell kicserélni! Sedannál meg még javítható is a hátsó lökös, mert jó fajta műanyagból van, a touringnál meg sajna csak ragasztható! :( Ez a bajom nekem is, mivel lenne egy touringhoz való, csak hiányos, s nem lehet pótolni, mert a műanyag hegesztés nem megy ezen! :(

Huh ez jó hír, mert holnap akarok rákérdezni a lökösre, hogy megvan-e még. A touringnak nem ugyan az a műanyag az anyaga? Az úgy nem egy felhasználó barát.
Köszi
Csövi

2013.03.07. 21:52

vaszarig írta:
Üdv Tamás

Az hogy értendő, hogy javítható a hátsó lökös? :O
Nekem van rajta egy "elpóhálósodott" pukli, és elég zavaró...

2013.03.08. 10:38

Haminda írta:
vaszarig írta:
Üdv Tamás

Az hogy értendő, hogy javítható a hátsó lökös? :O
Nekem van rajta egy "elpóhálósodott" pukli, és elég zavaró...

Úgy értem, hogy a sedan M-es hátsó lököső jó fajta műanyagból van, így az minden további nélkül javítható hegesztéssel! A Touringé sajnos szarabb, mivel ahogy az illetékes mesterektől hallottam, az valami vegyes felvágott, ugyanis nem lehet hegeszteni, csak ragasztani! Kicsit olyan az anyaga mint az üvegszálasé, de mégsem az! :(

2014.02.01. 15:51

Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már elég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?
http://imageshack.com/a/img844/7007/dd3e.jpg

2014.02.01. 17:12

Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már el
ég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?

Volt mar ez a kerdes, csak a valaszra nem emlekszem. Olvass vissza. Hasznald fent a keresest.....ugy egyszerubb.

2014.02.01. 21:00

Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már elég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?

A poweren szokott hirdetni egy srác ( valamilyen laci___ nicknévvel ) új ABS e36/e46 M lökiket jó áron, a fórumon úgy emlékszem dicsérik a portékáját.
Gondolom megrendelésre hoz akár e39-et is...
Hozzászólás küldése

VigLink badge