![]() |
2012.04.18. 12:50
FETA írta:Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy M-es 530 D Touring-om. Én vagyok a második tulaja. Nagyon szép és jó minden, de sajnos kicsit butácska az autó. nagy, hűtött fékeim és m-es belsőm van, de a lökösöket leakasztotta az előző tulaj (jó barátom). Megvette rá a régi kocka ködlámpás gyárit. Szeretném visszaállítani az autó eredeti külsejét. Ehhez keresnék lökösöket a tartozékaival együtt. Mobil horgos az autó, tehát nem lesz egyszerű találni...ha valaki tud valamit, kérem privibe írja, mert sajnos nagyon kevés időm van felnézni. Úgy legalább látom, mert mailon figyelmeztetElőre is köszönöm szépen!
További szép estét!
Feta
2012.05.01. 08:03
2012.09.12. 20:25
2012.09.12. 20:55
buffi írta:Sziasztok!
Nekem 2003-as e39 van sedan az első lökhárítót szeretném m5-re cserélni hol tudnék olcsón találni???????
2012.09.13. 09:50
Jerry írta:buffi írta:Sziasztok!
Nekem 2003-as e39 van sedan az első lökhárítót szeretném m5-re cserélni hol tudnék olcsón találni???????
Azt nem tudom, de ha sikerül, akkor keress meg, mert vevő lennék a tiédre, ha hibátlan.
2012.09.13. 10:52
buffi írta:Sziasztok!
2012.09.13. 10:56
kovessyroli írta:buffi írta:Sziasztok!
A racing-bazaron van fenn egy csomó utángyártott M-es első, 35eft + ködlámpa szett.
Én még az Ebayről vettem, 200euro körül volt postával együtt komplettában.
Ezek utángyártottak, de ABS műanyagból készültek, és nem üvegszálasak.
Lehet, hogy 0,5 cm-rel elállt a sárvédő első részénél, de ez beállítás kérdése is, és annyira nem volt zavaró. Én simán vennék ilyet újra.
Üvegszálast ne vegyél!
A gyári szemeteslapát maradt nekem fent, de így keletkezett mindkét oldalon a lökös és a lapát között kb. kettő tenyérnyi lyuk.
Vettem hozzá fekete műanyag táblát és apám felrajzolta rá a sablont (sajnos kidobtuk), és készett hozzá közbetétet.
Így teljesen eltűnt a lyuk, és meg nem mondtam volna, hogy nem gyári![]()
Így olcsóbban ki lehet hozni, mert a sima szemeteslapát 3eft/db, az M-es meg 13eft/db (emlékeim szerint).
A táblát meg 2000ft-ért vettem dekorosnál.
Én pedig M-es hátsó lököst kersek limousinra!
2012.09.13. 21:32
kovessyroli írta:buffi írta:Sziasztok!
A racing-bazaron van fenn egy csomó utángyártott M-es első, 35eft + ködlámpa szett.
Én még az Ebayről vettem, 200euro körül volt postával együtt komplettában.
Ezek utángyártottak, de ABS műanyagból készültek, és nem üvegszálasak.
Lehet, hogy 0,5 cm-rel elállt a sárvédő első részénél, de ez beállítás kérdése is, és annyira nem volt zavaró. Én simán vennék ilyet újra.
Üvegszálast ne vegyél!
A gyári szemeteslapát maradt nekem fent, de így keletkezett mindkét oldalon a lökös és a lapát között kb. kettő tenyérnyi lyuk.
Vettem hozzá fekete műanyag táblát és apám felrajzolta rá a sablont (sajnos kidobtuk), és készett hozzá közbetétet.
Így teljesen eltűnt a lyuk, és meg nem mondtam volna, hogy nem gyári![]()
Így olcsóbban ki lehet hozni, mert a sima szemeteslapát 3eft/db, az M-es meg 13eft/db (emlékeim szerint).
A táblát meg 2000ft-ért vettem dekorosnál.
Én pedig M-es hátsó lököst kersek limousinra!
2012.10.10. 02:13
2012.10.20. 18:50
2012.10.20. 18:55
csiatt írta:Nekem M-Pakett II-es a gépem, és olyan kérdésem lenne, hogy a két ködlámpa körüli fekete műanyagnak takarnia kell-e a ködlámpa melletti rést vagy nem? Nekem az autó jobb elejénél a ködlámpát körülölelő műanyag egyben egy lap is ami takarja a ködös melleti lyukat, de bal oladlon csak a láma körül van, és a lyuk üres (a fekete műanyag nincs itt eltörve, és nem azért van lyuk mellette. Ez így normális? vagy hogy van ez?
2013.02.17. 18:24
2013.03.06. 21:03
2013.03.07. 10:28
Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás
2013.03.07. 20:29
vaszarig írta:Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás
Tudomásom szerint a hátsónál minden ugyan az, csak a lökhárító hélyát kell kicserélni! Sedannál meg még javítható is a hátsó lökös, mert jó fajta műanyagból van, a touringnál meg sajna csak ragasztható!Ez a bajom nekem is, mivel lenne egy touringhoz való, csak hiányos, s nem lehet pótolni, mert a műanyag hegesztés nem megy ezen!
2013.03.07. 21:52
vaszarig írta:Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás
Tudomásom szerint a hátsónál minden ugyan az, csak a lökhárító hélyát kell kicserélni! Sedannál meg még javítható is a hátsó lökös, mert jó fajta műanyagból van, a touringnál meg sajna csak ragasztható!Ez a bajom nekem is, mivel lenne egy touringhoz való, csak hiányos, s nem lehet pótolni, mert a műanyag hegesztés nem megy ezen!
2013.03.08. 10:38
Haminda írta:vaszarig írta:Madtomi írta:A dobbetét az engem is érdekel plusz az is, hogy a merevítő az megegyezik-e mivel az nincs benne a lökösben.
Üdv Tamás
Az hogy értendő, hogy javítható a hátsó lökös? :O
Nekem van rajta egy "elpóhálósodott" pukli, és elég zavaró...
2014.02.01. 15:51
2014.02.01. 17:12
Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már el
ég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?
http://imageshack.com/a/img844/7007/dd3e.jpg
2014.02.01. 21:00
Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már elég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?
http://imageshack.com/a/img844/7007/dd3e.jpg