* *
Pontos idő: 2026.04.19. 10:23

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 556 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.24. 15:46 
haladó
haladó

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
off:
:D :lol:
Aha... Akkor ezt így kell beszerelni! :D
AKM 7,62 rögzítőmodulja nincs senkinek? :D

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.24. 15:51 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Max. egyetértésem a fotóval! ( Jó, én géppisztoly párti vagyok, de ez ebe a kérdésben apróság. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.24. 17:59 
haladó
haladó

Anti520i írta:
Helló Labi! :)

A biztosító valamilyen könyvből nézi ki,h az adott autónak milyen kulcsai vannak.Meg más adatokat is.Sőt még biztosítás kötéskor a forgalmival le is fényképezi őket.(casco)

Labi!
Ez tényleg így van! Méghozzá a biztosítási csalások elkerülése végett ugyebár. Én sem az előszobában tartom a tartalékkulcsokat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 01:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
collins írta:
Anti520i írta:
Helló Labi! :)

A biztosító valamilyen könyvből nézi ki,h az adott autónak milyen kulcsai vannak.Meg más adatokat is.Sőt még biztosítás kötéskor a forgalmival le is fényképezi őket.(casco)

Labi!
Ez tényleg így van! Méghozzá a biztosítási csalások elkerülése végett ugyebár. Én sem az előszobában tartom a tartalékkulcsokat :)

:oops:

..sajna én nem köthettem, mert nem vállalták be...bár nem tom mé, ezért nem tudtam, de érthető!! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: kígyó
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 17:57 
Újonc
Újonc

Diabolica írta:
Anti520i írta:
vaszarig írta:
Stephanus_Rex írta:
Én itthon egy Izs-47-es vadászpuskával és egy Schmeisser 38-as pisztollyal várom az érdeklődőket :D
Dnyepropetrovszki ismerősöm élő viperát(!!!) hord magával egy szellős zsákban, és csak kesztyűvel nyit be az autóba :D
Időigényes megfogni a kígyót, de mikor "olyan" helyen parkol, vagy leteszi éjszakára, mindig kiengedi...

Ez szerintem is nagyon hatásos! Nem is kell ide semilyen hyper super riasztó, csak egy igazi vipera! :twisted: :wink:

Csatlakoznék egy IZS 27E 12-es Bock vadászpuskával és társaival :lol:

na tessék, ég a pofám!!! és akkor még ti irogattok ide a fórumra olyanokat, hogy valami zörög a kesztyűtartóban, meg az a oszlopnál, meg ilyenek.......

ime a megfelelő rögzítés:

Kép
T. J. Hooker módra.
Ez aztán a riasztó berendezés!

(A kép Policecaprice autójából való, a v8cars.hu-ról, bővebb részletek a garázs rovatban /Chevy/caprice))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 21:27 
haladó
haladó

Ahogy látom,vannak sajátos megoldások az otthoni autóőrzésre :) :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 21:33 
haladó
haladó

érdekes h amikort a nyomorul biztosito megköti a szerzödés akkor a pénzedet elfogadja amikor 1kulcsod van
de amikor fizetni kéne akkor már beleköt.

azzal tisztában kell lenni h a biztositasi ügynök aki a család barátja és csak pár honapig ügynök
az nem kárszakértö.

az ügynök azért nyalja a talpad h köss biztositast vele mert naki jutalég.
sose látod többé.

a kárszakértö pedig azt fogja keresni h miért is nem kell fizetni.

csak akkor azt tudnám ho ha nem volt érvényes az adott feltételekkel a biztositas mert hát nem fizetnek
akkor nem is tarthatják meg a lóvét. visszajár talán....
mindegy h ház vagy kocsi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 21:52 
haladó
haladó

Kaya írta:
érdekes h amikort a nyomorul biztosito megköti a szerzödés akkor a pénzedet elfogadja amikor 1kulcsod van
de amikor fizetni kéne akkor már beleköt.

azzal tisztában kell lenni h a biztositasi ügynök aki a család barátja és csak pár honapig ügynök
az nem kárszakértö.

az ügynök azért nyalja a talpad h köss biztositast vele mert naki jutalég.
sose látod többé.

a kárszakértö pedig azt fogja keresni h miért is nem kell fizetni.

csak akkor azt tudnám ho ha nem volt érvényes az adott feltételekkel a biztositas mert hát nem fizetnek
akkor nem is tarthatják meg a lóvét. visszajár talán....
mindegy h ház vagy kocsi...

Ezt én sem vágom,hogy elfogadja az egy kulcsot is,de amikor fizetni kell,akkor áááá,hogyan,hiszen x darab kulcsnak kell lennie :twisted:
Ez az ügynökös dolog is azon alapul,h minden ügynök kihasználja az ismeretségi kört.Aztán ha már nincs több kuncsaft,akkor elküldik,mivel nincs új szerződés.(biztosítás szervező,intéző és tanácsadó cégek)
Akkor meg már számonkérhetjük a pacákot,h miért fogadta el a dolgokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.25. 22:57 
haladó
haladó

Nem tudom "nálatok" mi a szitu, de bemutatom hogy működik a biztosító nálunk :)
Ukrajnában általában senki se biztosít, mert a régi tapasztalat alapján senki se bízik abban, hogy kap is valamit :D
Most utóbb persze kicsit megváltozott a helyzet, mert kötelezővé tették, és kérhetik a rendőrök a forgalmi mellé a talont is.
Na szóval:
Egy ismerősöm berúgott, részegen szarrá törte az autóját, majd hazahúzatta tréleren. Biztosítva volt, mivel részletre vette és a bank kötelezte rá. A biztosító kiküldte hozzá haza a "szakembert", az megvizsgálta a kocsit, majd beírta, hogy a "nem megfelelően karbantartott út miatt" bekövetkezett a katasztrófa... Ehhez hozzátartozik az is, hogy a srác apja forintba átszámolva több millás összeggel gazdagítja évente állambácsit az adójával. Valamint az ismeretségi köre sem elhanyagolható. Egyszóval a cég úgy döntött, hogy fizetnek, mert az pozitív visszhangot kelt majd a helyi üzletemberek körében, és így többen fordulnak hozzájuk...
Másik ismerősöm békésen autókázott, és mivel a jelzőlámpa zöldet mutatott, nyaktekerés nélkül hajtott be egy városi kereszteződésbe. A következő pillanatban hatalmas csattanás, és a kocsi totálkáros lett, mert egy baromarcú Need for Speedet játszott, és azt próbálta mennyire gyorsul fel a papa kocsija. Rendőrök, biztosító... És a tényállás: a lámpa nem jól volt időzítve, úgyhogy szívből sajnálják, de nem kap semmit. Valamint a gumija is a megengedett szint alá kopott :D Ja, és akkor lessz szives kifizetni még a kiszállási díjat (!) is...
Mivel ő nem gazdag és befolyásos ember fia, rokona, tehát kifizetett még kb 12000ft-ot nekik, hogy kijöttek helyszinelni.
Ennyi a biztosító. Ha úgy látják, hogy megéri, akkor perkálnak, ha meg nem, hát akkor biztos hogy nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. 13:31 
haladó
haladó

Ez szép !! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. 13:57 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Évjárata: 2001
Ukrajnában barátságos embereket meg lehet kérni némi pénz fejében, hogy várják meg a kötekedő kárszakértőt egy sötét sarkon vagy nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.30. 21:48 
haladó
haladó

Visszatérve a dolgokra...4 kulcs van a kocsihoz :) 2db távirányítós.
Ahogy olvasgattam az egyik topicot,ott láttam,hogy kb. 40e Ft-ért lehet kulcsot csináltatni.
Biztosításkötéskor baj,ha csak a 2 kulcsból 1 van meg.
Ha esetleg csináltatunk a 2 kulcs mellé egy 3.-at is,amit nem kell bemutatni biztosítás
kötésekor.Mivel a fickó nem tudja,hogy van egy 3. is.A 3-ból is el lehet hagyni 1-et és akkor még megvan a kötelező db-számú 2 kulcs is :P Akkor hogy fizet a biztosító.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.30. 21:53 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Széria kód: E60
Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2004
Értem a logikádat.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.30. 22:20 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Stephanus_Rex írta:
Nem tudom "nálatok" mi a szitu, de bemutatom hogy működik a biztosító nálunk :)
Ukrajnában általában senki se biztosít, mert a régi tapasztalat alapján senki se bízik abban, hogy kap is valamit :D
Most utóbb persze kicsit megváltozott a helyzet, mert kötelezővé tették, és kérhetik a rendőrök a forgalmi mellé a talont is.
Na szóval:
Egy ismerősöm berúgott, részegen szarrá törte az autóját, majd hazahúzatta tréleren. Biztosítva volt, mivel részletre vette és a bank kötelezte rá. A biztosító kiküldte hozzá haza a "szakembert", az megvizsgálta a kocsit, majd beírta, hogy a "nem megfelelően karbantartott út miatt" bekövetkezett a katasztrófa... Ehhez hozzátartozik az is, hogy a srác apja forintba átszámolva több millás összeggel gazdagítja évente állambácsit az adójával. Valamint az ismeretségi köre sem elhanyagolható. Egyszóval a cég úgy döntött, hogy fizetnek, mert az pozitív visszhangot kelt majd a helyi üzletemberek körében, és így többen fordulnak hozzájuk...
Másik ismerősöm békésen autókázott, és mivel a jelzőlámpa zöldet mutatott, nyaktekerés nélkül hajtott be egy városi kereszteződésbe. A következő pillanatban hatalmas csattanás, és a kocsi totálkáros lett, mert egy baromarcú Need for Speedet játszott, és azt próbálta mennyire gyorsul fel a papa kocsija. Rendőrök, biztosító... És a tényállás: a lámpa nem jól volt időzítve, úgyhogy szívből sajnálják, de nem kap semmit. Valamint a gumija is a megengedett szint alá kopott :D Ja, és akkor lessz szives kifizetni még a kiszállási díjat (!) is...
Mivel ő nem gazdag és befolyásos ember fia, rokona, tehát kifizetett még kb 12000ft-ot nekik, hogy kijöttek helyszinelni.
Ennyi a biztosító. Ha úgy látják, hogy megéri, akkor perkálnak, ha meg nem, hát akkor biztos hogy nem.

Ez mindenhol így van. A befolyásos emberek mindent megoldanak. Ennyi! Közel kell állni a húsosfazékhoz.
A biztosító meg mindenbe beleköt, akárhány kulcsod van, kivéve ha "befolyásos" ember vagy. Egyszer a betonba kötnének bele fejjel lefelé! A BMW-hez négy kulcs van. De abból csak kettő teljesértékű. És ha tréllerel viszik el a verdát. Akkor lehet 128 kulcsod is, a biztosító úgysem fizet, mert nem szegelted le az autódat a földhöz. Egy cimborámnak úgy akarták elvinni az Audiját, hogy elötte kiszerelték belőle a gyújtáskapcsolót, csináltak bele kulcsot. A lopás nem sikerült, mert hamarabb hazajött a srác, mint hogy elkészült a kulcs. Az autón semmi nem látszott, csak amikor beült, akkor nem volt mibe rakni a kulcsot. Rendőr lehelyszínelt, biztosító nem fizet, mert az autót nem lopták el. A srác saját zsebből, fél millióért csináltatta meg az autót.
Állam bácsi, biztosító, Apeh, bank egy kutya. Mint a qrváknál. Pénz vissza nincs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.11.30. 22:51 
haladó
haladó

Na,meg ezek az ügynökök...van is 1 haver,amióta jár fejtágításra,azóta nem ismerek rá.
Pontokat gyűjtenek a pozícióért.Minden jó üzletért jár a pont,lóvé ohne,saját költségre futkosás.Pontokért meg kell a szerződés,szóval neki mind1,hogy mi van a verdával.
Persze,mind1ik a rokonságot és a baráti kört célozza meg.Ha már nincs kivel új szerződést kötni,akkor mennie kell,jön másik ügynök,új kapcsolatokkal...pontokért....ez jó üzlet a biztosítóknak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.01. 01:00 
haladó
haladó

a biztosito rosszabb mint az adohivatal.
az legalább visszafizeti ha többet perkálsz.

faternak vettünk másik kocsit szept elején, a kocsit ugy adták át h nevére irva stb.
a biztositast halasztott kötéssel kötötték mert csak igy tudják megcsinálni a névre irást h van biztositás.
mai napig nem kapott csekket. ha bemegy és akar fizetni akkor visszamenöleg is elkérik a lovét.
ha meg összezuz valakit akkor meg aszongyák majd h nem is volt neki biztositása, hisz nem fizetett még semmit.
tegnap bementem az uniqa-hoz és lemondtam az én két kocsim biztositását is meg faterét is.
ezzel a lemondo nyilatkozattal amit ök aláirtak lehet uj biztit kötni majd occsobb helyen.
hát, jövöre legalább kilót fogunk a 3 kocsin.
tök kabaré ami megy a biztositoknál is. ja igen, utánanéztek és nem létezik a biztositása..... ez vicc!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.12. 22:51 
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Az én verdámat németben vettem és német rendszámmal járok vele,természetesen a biztosítás is németbe van kötve.Kicsit húzós is az összeg de ami benne van egy egyszerű biztosításban 8O hát az agyam eldobtam mikor megtudtam.Fizet az egyszerű bizti ha ellopják a verdát,és még azt is fizeti ha lerobbanok valahol és haza kell hozatnom a kocsit+a szállodát is 50euro/kop.-ig ha ott kell dekkolnom valahol! :franko: Sztem korrekt és mondom,alap bizti nem casco!Ítthon is így kéne :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.12. 23:02 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
gabem írta:
Sziasztok!
Az én verdámat németben vettem és német rendszámmal járok vele,természetesen a biztosítás is németbe van kötve.Kicsit húzós is az összeg de ami benne van egy egyszerű biztosításban 8O hát az agyam eldobtam mikor megtudtam.Fizet az egyszerű bizti ha ellopják a verdát,és még azt is fizeti ha lerobbanok valahol és haza kell hozatnom a kocsit+a szállodát is 50euro/kop.-ig ha ott kell dekkolnom valahol! :franko: Sztem korrekt és mondom,alap bizti nem casco!Ítthon is így kéne :!:

Mi csak a roszdolgokat veszükát a jót azt nem.Nehogy már jól érezze a magyar magát.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.12. 23:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

gabem írta:
Sziasztok!

Mit jelent az, hogy kicsit húzós? Mennyi per év? Milyen paraméterek mellett?
És hogyan van német rendszámod? Cég vagy bejelentett lakcím?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.13. 08:36 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Jó ez mind szép, de az évek múlásával náluk szemétül emelkedik. Nem jár minden hans új 760-al, de egy új A4-re telik 4évente mindnek. Mert sokkal olcsóbb még az új is, mintha 5-6 éves nagyobb kategóriákkal repesztenének az autobahnon.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 556 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]