Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2012.10.08. 19:26

Apa8 írta:
Imco írta:Fekete sedan JUM Göd. Régi keret ma de. alagút utca a station mellett, talán állatorvos van ott.

Szia Imco!!

Én voltam... :lol: :lol:

Szia!

Ha belenézek, felismertem volna! :)
Mit csinálsz Te erre fele?
Dobhattunk volna egy KV-t!

2012.10.09. 06:46

Imco írta:
Apa8 írta:
Imco írta:Fekete sedan JUM Göd. Régi keret ma de. alagút utca a station mellett, talán állatorvos van ott.

Szia Imco!!

Én voltam... :lol: :lol:

Szia!

Ha belenézek, felismertem volna! :)
Mit csinálsz Te erre fele?
Dobhattunk volna egy KV-t!

Ügyfélnél voltam. Megyek arrafele ma is Sződliget Vác. :lol: :lol:

2012.10.09. 13:40

Apa8 írta:
Ügyfélnél voltam. Megyek arrafele ma is Sződliget Vác. :lol: :lol:

Megcsörgethetsz, ha unatkozol! :)

2012.10.10. 10:39

Tegnap dél körül az Újbuda parkolójában,fekete sedan,talán MBT-xxx vagy valami hasonló.

2012.10.10. 12:40

ptom írta:Tegnap dél körül az Újbuda parkolójában,fekete sedan,talán MBT-xxx vagy valami hasonló.

Azt nem írod, hogy Leslie villogott rád a Soroksárin és kísért végig a Rákóczi-hídon :roker: :facepalm: :D

2012.10.10. 14:52

leslie írta:
ptom írta:Tegnap dél körül az Újbuda parkolójában,fekete sedan,talán MBT-xxx vagy valami hasonló.

Azt nem írod, hogy Leslie villogott rád a Soroksárin és kísért végig a Rákóczi-hídon :roker: :facepalm: :D

Bocsánatodért esedezem. A Leslie valamelyik nap villogott rám a Soroksárin és fel kísért a Rákóczi-hídra és aztán leelőzött.
És ha már itt tartunk, te mért nem írod,hogy utána ptom villogott rád? :kalapács

2012.10.10. 14:57

ptom írta:
leslie írta:

Bocsánatodért esedezem. A Leslie valamelyik nap villogott rám a Soroksárin és fel kísért a Rákóczi-hídra és aztán leelőzött.
És ha már itt tartunk, te mért nem írod,hogy utána ptom villogott rád? :kalapács

:franko:
Mert azt nem lattam, hogy te is villantottal volna, pedig figyeltem :facepalm:
Mar a latasom sem az igazi,,, a labaim is egyre nehezebbek :)

2012.10.10. 17:56

Tegnap Este 6 felé nem volt valaki a Kós Károly térnél a 19-be?

2012.10.13. 12:44

MCX-614 19kerületbe.. e39 touring ezüst,hátsó M-es lökös...körbe fekete díszléccel..lakótelepi részen áll..a tulaja kicsit paranoiás..csak azért mert megálltam megnézni..még nem azt jelenti el akarom lopni :franko:
Vagy nem látta hogy én miben ülök? :D :D

2012.10.13. 12:49

kiara írta:Tegnap délben Vecsésen ezüst színű Touring, fekete tetővel és lámpákkal.
Rendszám: KSA-4xx (matrica)
(te voltál Törökmezőn)
V-mi üzlet vagy kocsma :facepalm: előtt álltál. Autóban senki, de ha jól láttam ablak lehúzva
Vigyázz. mert elvisznek egy ilyen szép autót. Habár lehet, hogy pont az egyedisége miatt nem.
Én egy piros Chevy Tahoe-val voltam. Dudáltam rendesen, de válasz nem jött.
Legalábbis tőled nem, mert az előttem haladó autó félrehúzódott. Ezért megmutattam neki mit megy az 5,7 benzin. :D

Szia..én voltam :) :) :) Biztos nem láttam ki a fejemből :) sorry...legközelebb rántsd rám a kormányt :) :)

2012.10.13. 21:06

NA megint sasoltam,és láttam klubbos autót. Tegnap a CBa remíznél Kispesten. Fekete sedan,JRD Rendszám. Ki volt az?
Ma pedig a Kispesti szállónál láttam egy régi keretes klubtagot. Rendszám nincs :(

2012.10.13. 22:28

Flashrider írta:NA megint sasoltam,és láttam klubbos autót. Tegnap a CBa remíznél Kispesten. Fekete sedan,JRD Rendszám. Ki volt az?
Ma pedig a Kispesti szállónál láttam egy régi keretes klubtagot. Rendszám nincs :(

JRD az Debike lesz :)

2012.10.15. 14:59

Sziasztok! Ma délután 14:50 vecsési Tesco parkoló, régi keret IGT-5xx, zöld touring. Ki volt?

2012.10.15. 16:48

Valaki ismeri ennek a verdának a tulaját? Esetleg fórumos?
Kié a verda? :D

2012.10.15. 19:46

A minap leutotte egy srac a vateran a felnijeimet, mikor talalkoztunk kiderult, hogy o is klubtars :) Friss klubtars. Egy eleg szep fekete fekete M-es e39-e van. Persze orakat tudtunk volna bszelgetni. Majd hazafele jovet mellem gurult egy elozoleg megelozott nemet rendszamos bomos. Ablak leenged, kerdi hogy klubbos vagyok-e? Nehany mondat a lampanal majd go. E39chip klubtars volt :roker: Ot meg nem ismertem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: osvath0911
Értékelés: 4.76%

2012.10.15. 19:54

leslie írta:A minap leutotte egy srac a vateran a felnijeimet, mikor talalkoztunk kiderult, hogy o is klubtars :) Friss klubtars. Egy eleg szep fekete fekete M-es e39-e van. Persze orakat tudtunk volna bszelgetni. Majd hazafele jovet mellem gurult egy elozoleg megelozott nemet rendszamos bomos. Ablak leenged, kerdi hogy klubbos vagyok-e? Nehany mondat a lampanal majd go. E39chip klubtars volt :roker: Ot meg nem ismertem

Az a vaterás én voltam :D
köszi mégegyszer :)
illetve ha esetleg hallanál nekem 16:9-es navit akkor gondolj rám köszi :)

2012.10.15. 20:15

osvath0911 írta:
leslie írta:A minap leutotte egy srac a vateran a felnijeimet, mikor talalkoztunk kiderult, hogy o is klubtars :) Friss klubtars. Egy eleg szep fekete fekete M-es e39-e van. Persze orakat tudtunk volna bszelgetni. Majd hazafele jovet mellem gurult egy elozoleg megelozott nemet rendszamos bomos. Ablak leenged, kerdi hogy klubbos vagyok-e? Nehany mondat a lampanal majd go. E39chip klubtars volt :roker: Ot meg nem ismertem

Az a vaterás én voltam :D
köszi mégegyszer :)
illetve ha esetleg hallanál nekem 16:9-es navit akkor gondolj rám köszi :)

Kereses minden utan topikba ird be, hogy mit keresel. Vagy irsz pü-t Schnitzernek es Nagysparconak, hatha valakinek van, vagy poweren keresel, vagy ebay......

2012.10.17. 08:43

Tegnap a régi 7-esen vittem az asszonyt SFV-ről Lepsénybe fodrászhoz, amikor Kőszárhegy előtt a kanyarban jött szembe a rohammentő, mondom újha, lesz valami.. odaérek, leterelnek a fűre, látom sedan E39 az árokban, hátsó futómű kiszakadva, továbbhaladva egy szürke fabia az út közepén, oldala megcsapva, szédeleg egy pár ember a kocsik között... remélem nem klubbos volt a bimmer. Egyébként sértetlenül kiszálltak belőle, legalábbis úgy tűnt. Pedig árokba vágódott mint a rongy.

2012.10.17. 10:28

Sziasztok!!!

Mint láthatjátok új vagyok és nem BMW E39-em van de érdeklődnék, hogy lehet klubos rendszám keretet vagy matricát igényelni?

2012.10.17. 10:34

tökmöc írta:Sziasztok!!!

Mint láthatjátok új vagyok és nem BMW E39-em van de érdeklődnék, hogy lehet klubos rendszám keretet vagy matricát igényelni?

Helló!
Keresd odus klubtársat rendszámkeret ügyben.
de amúgy e itt a kert :wink:
viewtopic.php?f=18&t=1139&start=600
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz81 2012.10.17. 10:38-kor.
Hozzászólás küldése

VigLink badge