Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gumik

2012.10.09. 21:43

adam001 írta:
Fecó írta:
adam001 írta:Üdv! Bf goodrich téli gumit készülök vásárolni, ilyenem még nem volt de most találtam jo árban... Jó márka???? Érdemes ilyet venni????

Üdv!

Középkategória vége. Mi az a jó ár? Én most vettem GY-t 90k/garnitúra (205/65R15) ingyenes házhoz szállítással. Szerintem ezz

nekem 16 os kell de csak 2db de 225 ös 30 ért van..

Ennyiért jobbat nem találsz: Vredestein

2012.10.09. 21:57

Fecó írta:
adam001 írta:
Fecó írta:
adam001 írta:Üdv! Bf goodrich téli gumit készülök vásárolni, ilyenem még nem volt de most találtam jo árban... Jó márka???? Érdemes ilyet venni????

Üdv!

Középkategória vége. Mi az a jó ár? Én most vettem GY-t 90k/garnitúra (205/65R15) ingyenes házhoz szállítással. Szerintem ezz

nekem 16 os kell de csak 2db de 225 ös 30 ért van..

Ennyiért jobbat nem találsz: Vredestein

Én is néztem ezt! nemrossz jobb mint a bf?? amugy hátra akarom ezeket , előre van 2 db 205 ös öm good year, nemgond ha elül keskenyebb igaz?

2012.10.11. 20:03

Helo
Én azért meggondolnám ezt a márkát
télen nem mindegy az a pár MÉTER

2012.10.11. 21:44

A BFGoodrich-nek a Michelin tulajdonosa, és elég nagymúltú cég, viszont, hogy jelenleg milyen gumikat gyártanak, azt nem tudom. Nagyon rossz nem lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tibi666 2012.10.11. 22:17-kor.

2012.10.11. 21:51

tibi666 írta:A BFGoodrich a Michelin tulajdonosa, és elég nagymúltú cég, viszont, hogy jelenleg milyen gumikat gyártanak, azt nem tudom. Nagyon rossz nem lehet.

Inkább fordítva, a Michelin a BFG tulajdonosa. A BFG off road-ban van inkább otthon, személyautóban sereghajtó.. (tesztek alapján)

2012.10.11. 22:16

Fecó írta:
tibi666 írta:A BFGoodrich a Michelin tulajdonosa, és elég nagymúltú cég, viszont, hogy jelenleg milyen gumikat gyártanak, azt nem tudom. Nagyon rossz nem lehet.

Inkább fordítva, a Michelin a BFG tulajdonosa. A BFG off road-ban van inkább otthon, személyautóban sereghajtó.. (tesztek alapján)

Sorry, lehagytam a ragozást, javítom is. :facepalm: :kalapács

2012.10.11. 22:41

tibi666 írta:
Fecó írta:

helo!köszi a válaszokat , asszem nézek mást

2012.10.12. 20:56

adam001 írta:
tibi666 írta:
Fecó írta:

Helo
Vegyél NOKIAN gumi garnitúrát, nem fogsz csalódni benne

2012.10.12. 21:01

lepke írta:
adam001 írta:
tibi666 írta:
Fecó írta:

Helo

Most tudtam meg, hogy már kínában készül.

2012.10.12. 21:08

hamoriarpi írta:
lepke írta:Helo

Most tudtam meg, hogy már kínában készül.

Helo
Már ritkaság számba megyen ami nem Kínai

2012.10.12. 21:47

Jó a Nokian, csak pillanatok alatt elfogy. Kb. 20 ezer alatt..

2012.10.13. 20:35

Fecó írta:Jó a Nokian, csak pillanatok alatt elfogy. Kb. 20 ezer alatt..

Helo
Éppen azért jó télen, még a nagyon nagy mínuszokban sem keményedik meg
A gond csak amit említettél.... hamar elfogy, egy téli szezont használható csak

2012.10.14. 11:23

lepke írta:
Fecó írta:Jó a Nokian, csak pillanatok alatt elfogy. Kb. 20 ezer alatt..

Helo
Éppen azért jó télen, még a nagyon nagy mínuszokban sem keményedik meg
A gond csak amit említettél.... hamar elfogy, egy téli szezont használható csak

Hali,

Azért attól függ ki mennyit megy télen. Én saját helyzetemben 3e km után biztos nem vennék újat. Eltelt időt tekintetében sem hiszem h egy év után megkeményedik.De gondolom a saját futás teljesítményedre gondoltál mert úgy már meg tudom érteni.

2012.10.18. 15:58

Téligumiból csak prémiumot?

2012.10.18. 20:50

barbrady írta:Téligumiból csak prémiumot?

Kód:
Milyen autókra jók az idén tesztelt abroncsok?

BMW   1-es, 3-as, Z3, Z4

Pont semmit nem tudunk meg a tesztből.

A Nokian jól szerepelt...

2012.10.18. 21:14

kzolee írta:

Kód:

BMW   1-es, 3-as, Z3, Z4

Kivételesen nekem pont megfelelő volt a teszt. Mondjuk én már döntöttem a michelin mellett: Alpin A4 205/55 R16 91 T
Ez 2011-ben is jól szerepelt, meg 2012-ben is, ismerőseimnek, rokonaimnak is ez van, nem panaszkodnak rá, tényleg sokáig jók, szóval én beruházok egy szettre. Összesen 120 rugó, de ezen sem spórolok. Ki tudja...

2012.10.18. 21:17

BMW_0902 írta:
kzolee írta:

Kód:

BMW   1-es, 3-as, Z3, Z4

Kivételesen nekem pont megfelelő volt a teszt. Mondjuk én már döntöttem a michelin mellett: Alpin A4 205/55 R16 91 T
Ez 2011-ben is jól szerepelt, meg 2012-ben is, ismerőseimnek, rokonaimnak is ez van, nem panaszkodnak rá, tényleg sokáig jók, szóval én beruházok egy szettre. Összesen 120 rugó, de ezen sem spórolok. Ki tudja...

Az ok, hogy neked pont jó, de úgy vélem az E39 fórumon több az 5-ös BMW tulaj.... :oops:

Amúgy a Michelin tényleg jó gumi. :franko:

2012.10.24. 20:57

Sziasztok!

Nem tudtam, hová rakjam, de találtam egy kis gumiméretező programot, ami talán sokak leendő gumiméret irányú kérdésére választ adhat. IDE belinkelem! Magyar nyelvű, sok adatot megad.
Kép

2012.11.04. 11:30

No megjöttek télire a Hankook gumik. Jövő héten rakom is fel őket.

2012.11.04. 12:05

afcajax írta:No megjöttek télire a Hankook gumik. Jövő héten rakom is fel őket.

Helo
No és melyik az :?: mert nekem felhozott pár ezer darabot
Hozzászólás küldése

VigLink badge