Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.11.06. 16:25

ogtrai írta:Pontosítás a csütörtöki mini talira!

Aréna Pláza, P2-es parkoló szint. A lehajtás után a kijárat felé haladva majdnem a végén a baloldali Piros T-U parkoló részben. Időpont: 19 óra.
Ha valami miatt le lenne zárva a P2-es szint akkor ugyan ez az instrukció csak a P1-en.
Jöjjön aki csak tud, az is aki csak olvassa a fórumot és nem aktív hozzászóló. :roker: :)
Akinek meg betegeskedik a szekere az is valahogy próbáljon ott lenni, legyünk minél többen!! :elvis

Nalam ma derult ki, hogy haldoklik a turbo :( DE kapok csereautot a javitas idejere ( E30-at ), igy megyek es meg csak nem is off autoval :roker:

2012.11.06. 16:29

leslie írta:
ogtrai írta:Pontosítás a csütörtöki mini talira!

Aréna Pláza, P2-es parkoló szint. A lehajtás után a kijárat felé haladva majdnem a végén a baloldali Piros T-U parkoló részben. Időpont: 19 óra.
Ha valami miatt le lenne zárva a P2-es szint akkor ugyan ez az instrukció csak a P1-en.
Jöjjön aki csak tud, az is aki csak olvassa a fórumot és nem aktív hozzászóló. :roker: :)
Akinek meg betegeskedik a szekere az is valahogy próbáljon ott lenni, legyünk minél többen!! :elvis

Nalam ma derult ki, hogy haldoklik a turbo :( DE kapok csereautot a javitas idejere ( E30-at ), igy megyek es meg csak nem is off autoval :roker:

A hír első fele nem túl jó,de a lényeg hogy jössz! :franko: Majd meglesem a kisautót! :wink:

2012.11.06. 16:30

Imco írta:
hegylako írta:Sziasztok!

Gyors kérdés:

Ki volt az a klubtárs aki a II hóparty-n a malac sütő kézi készülékét elhozta?

E34 klubból volt, ha jól tudom.
Talán Misixx tudja, mert ő viszonylag gyakran látogat ide.

Köszi :)

2012.11.07. 12:41

mivel itt volt téma nem rég:

Lopnak ezek mindent

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.11.08. 14:13

vége lesz a benzines/dízeles kocsiknak rövidesen
link

2012.11.08. 16:54

zoley88 írta:vége lesz a benzines/dízeles kocsiknak rövidesen
link

Valóban így lesz! Legalábbis az én korosztályom, 2050-ben használatos járműve elektromos kivitelben, alant látható! :facepalm:
:roki

2012.11.08. 23:15

Eladó E39 530D - 535i - 540i ( turing is ) E38 740I szép állapotban kerestetik. Barátom szerelmes lett a BMW-be 1.4 - 1.5 M között 99 - 01 évjáratig KP ban fizet. Ha van valakinek eladó, akkor képeket info@polirozas.com címre várjuk.
Segítségeteket köszönöm!

2012.11.09. 09:35

Jó pofa volt a tegnap esti mini tali :roker:
Végre egy kicsit többen voltunk ( olyan 10 vas ) . Ismét megismerhettem új klubtársakat és szebbnél-szebb autóikat :franko:
Részemről leginkább az volt a leglényegesebb, hogy Imco-val személyesen is tudtam találkozni, nem "csak" telefonon . Jóizíű beszélgetések-szép vasak, ez a tegnap este élménye . Legközelebb :hangos: GYERTEK TÖBBEN :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gabesz81, ogtrai
Értékelés: 9.52%

2012.11.09. 10:09

leslie írta:Jó pofa volt a tegnap esti mini tali :roker:
Végre egy kicsit többen voltunk ( olyan 10 vas ) . Ismét megismerhettem új klubtársakat és szebbnél-szebb autóikat :franko:
Részemről leginkább az volt a leglényegesebb, hogy Imco-val személyesen is tudtam találkozni, nem "csak" telefonon . Jóizíű beszélgetések-szép vasak, ez a tegnap este élménye . Legközelebb :hangos: GYERTEK TÖBBEN :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Egyetértek, remek volt! :franko:

2012.11.09. 11:18

leslie írta:Jó pofa volt a tegnap esti mini tali :roker:

Ha már lett egy minitalis topik akkor az élményeket miért nem oda írjátok.!

iPhone Tapatalk

2012.11.09. 15:54

Lehet én vagyok béna de nem találtam jobb topikt a kérdésemnek.
Szóval a kérdésem a következő.
Van e valaki Budapesten aki tudna csinálni egy diagnosztikát az autómra.Nincs semmi hiba pusztán kíváncsiság képen, hogy valós e kilométer meg ilyesmi.
Árat is írjatok.
Köszönöm.

2012.11.09. 20:25

kopasz30 írta:Lehet én vagyok béna de nem találtam jobb topikt a kérdésemnek.
Szóval a kérdésem a következő.
Van e valaki Budapesten aki tudna csinálni egy diagnosztikát az autómra.Nincs semmi hiba pusztán kíváncsiság képen, hogy valós e kilométer meg ilyesmi.
Árat is írjatok.
Köszönöm.

Szia!

Van diagnosztikai topik. Szerintem lenne klubtárs, aki ingyen is megcsinálná.

Odus

2012.11.09. 20:47

Ruckroland, Odus!
Köszönöm mindkettőtöknek.

2012.11.09. 20:57

XenonBalazs írta:Eladó E39 530D - 535i - 540i ( turing is ) E38 740I szép állapotban kerestetik. Barátom szerelmes lett a BMW-be 1.4 - 1.5 M között 99 - 01 évjáratig KP ban fizet. Ha van valakinek eladó, akkor képeket info@polirozas.com címre várjuk.
Segítségeteket köszönöm!

Akkor ő a Padre autóját keresi !

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: odus
Értékelés: 4.76%

2012.11.09. 21:09

jlaci74 írta:
XenonBalazs írta:Eladó E39 530D - 535i - 540i ( turing is ) E38 740I szép állapotban kerestetik. Barátom szerelmes lett a BMW-be 1.4 - 1.5 M között 99 - 01 évjáratig KP ban fizet. Ha van valakinek eladó, akkor képeket info@polirozas.com címre várjuk.
Segítségeteket köszönöm!

Elvileg holnap jön megnézni. :franko:

2012.11.09. 22:02

Padre540 írta:
jlaci74 írta:
Segítségeteket köszönöm!

Elvileg holnap jön megnézni. :franko:

Ilyen az , amikor a kereslet és a kínálat találkozik... :D

2012.11.09. 22:03

Megnéztem az új Bond filmet, és mondanom sem kell, hogy e39 szerepel benne :D

2012.11.09. 22:05

jlaci74 írta:Ilyen az , amikor a kereslet és a kínálat találkozik... :D

Igen ám, de ebben a rendszerben van még egy tényező.... ÁR :doglotlo: :facepalm: :D

2012.11.10. 00:17

Tegnap emlegettem épp a mystic, egyszer előforduló hibákat.

Nos, ma vettem egy intenzív jobbost. Eközben a centrálom produkált egy nyitás-zárást az összes ajtón.
Mintha csak a gombot nyomtam volna, de nem tettem.
Sőt még asszony pajti is csak lesett! :D

Remélem valóban utoljára történt!

2012.11.10. 03:35

leslie írta: Legközelebb :hangos: GYERTEK TÖBBEN :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ha előre szólnátik, lehet más is menne! :roll:
Hozzászólás küldése

VigLink badge