![]() |
2012.12.08. 01:05
2012.12.08. 02:22
2012.12.08. 02:44
oldbiker írta:Sziasztok
Ismét egy kérdésem lenne, e39-ben van valahol gyárilag helye a kerékőrnek? Tegnap vettem az autót, le akartam cserélni a kerekeket de sehol sem találom a kerékőr elledarabját. Ha nincs meg akkor honnan tudom beszerezni?
2012.12.08. 08:09
Gallaca írta:oldbiker írta:Sziasztok
Ismét egy kérdésem lenne, e39-ben van valahol gyárilag helye a kerékőrnek? Tegnap vettem az autót, le akartam cserélni a kerekeket de sehol sem találom a kerékőr elledarabját. Ha nincs meg akkor honnan tudom beszerezni?
Csomagtérfedélben, a szerszámtartóban van a helye. Ha nincs meg, BMW szervizeknek biztos hogy van ilyen, ott kitekerik neked szerintem.
2012.12.08. 23:36
muhaati írta:pepegaspar írta:
Akkor ezek szerint az én kocsimban csak egy termosztát van?
Igen.
2012.12.09. 00:47
Bazijoe írta:muhaati írta:pepegaspar írta:
Igen.
Lehet én is megyek egy cserére.... Ilyen városi tötymörgésben reggel -3 fokban mennyi a normál bemelegedési idő? (a kieg fűtés nem működ...)
Mert nekem azért nagy nehezen, de felmegy középre, ha sokáig megyegetek... De így reggel kb 20 perc város után csak a kék és a közép közé áll be max.
Kösz, B.
2012.12.09. 10:14
BMWMuller írta:Bazijoe írta:muhaati írta:pepegaspar írta:
Igen.
Lehet én is megyek egy cserére.... Ilyen városi tötymörgésben reggel -3 fokban mennyi a normál bemelegedési idő? (a kieg fűtés nem működ...)
Mert nekem azért nagy nehezen, de felmegy középre, ha sokáig megyegetek... De így reggel kb 20 perc város után csak a kék és a közép közé áll be max.
Kösz, B.
Kb. 2 kmvagy 5 perc után be kell állnia ha minden rendben van.
2012.12.09. 10:52
BMWMuller írta:Bazijoe írta:muhaati írta:pepegaspar írta:
Igen.
Kösz, B.
2012.12.09. 11:22
barbrady írta:BMWMuller írta:Bazijoe írta:muhaati írta:pepegaspar írta:
Igen.
Kösz, B.
A 30d-t nem ismerem, de az enyémnek kályha nélkül új termosztátokkal kellett kb 30 km, vagy 20 perc mire elérte az üzemi hőfokot.
2012.12.09. 11:27
Bazijoe írta:
A héten úgyis beesik majd egy szakasz autópálya, ha visszahűlne menet közben, akkor gondolom tuti szar...
2012.12.10. 23:10
2012.12.10. 23:11
csiatt írta:Az lehetséges, hogy az ablaktörlő lapátokat nem lehet teljesen felhajtani, (pl: hogy ne fagyjanak le), vagy csak valami kis jégdarab befagyhatott és azért tudom csak kb 30fokban emelni?
2012.12.11. 07:26
hamoriarpi írta:csiatt írta:Az lehetséges, hogy az ablaktörlő lapátokat nem lehet teljesen felhajtani, (pl: hogy ne fagyjanak le), vagy csak valami kis jégdarab befagyhatott és azért tudom csak kb 30fokban emelni?
Gyárilag nem lehet őket jobban felemelni.
2012.12.11. 09:16
simi64 írta:hamoriarpi írta:csiatt írta:Az lehetséges, hogy az ablaktörlő lapátokat nem lehet teljesen felhajtani, (pl: hogy ne fagyjanak le), vagy csak valami kis jégdarab befagyhatott és azért tudom csak kb 30fokban emelni?
De ott megakad és így már nem fagy le![]()
Különben is, 30 fokban miért fagyna le?
2012.12.11. 09:26
csiatt írta:simi64 írta:hamoriarpi írta:csiatt írta:Az lehetséges, hogy az ablaktörlő lapátokat nem lehet teljesen felhajtani, (pl: hogy ne fagyjanak le), vagy csak valami kis jégdarab befagyhatott és azért tudom csak kb 30fokban emelni?
Nekem nem akad meg. Addig felhajtom, majd ha elengedem akkor visszaesik. Vagy ott meg kéne akadnia, és úgymaradni? Akkor hogy csukódik vissza?
2012.12.11. 11:33
barbrady írta:csiatt írta:simi64 írta:hamoriarpi írta:csiatt írta:Az lehetséges, hogy az ablaktörlő lapátokat nem lehet teljesen felhajtani, (pl: hogy ne fagyjanak le), vagy csak valami kis jégdarab befagyhatott és azért tudom csak kb 30fokban emelni?
Nekem nem akad meg. Addig felhajtom, majd ha elengedem akkor visszaesik. Vagy ott meg kéne akadnia, és úgymaradni? Akkor hogy csukódik vissza?
2012.12.11. 20:40
LeviM5 írta:Ahogy a képen látszik, ez a végállása. Itt megakad (valami rugós szerkezet lehet) visszahajtani nagyobb erővel kell, hogy kiakadjon és azután lehet ráhajtani az üvegre.
2012.12.11. 20:41
2012.12.12. 23:13
2012.12.12. 23:14