![]() |
2012.12.28. 14:14
Wasq írta: A másik, hogy ha a tied volt a lámpicsek korábban, akkor igazán kicserélhetted volna benne a mozgató elemeket mielőtt túl adsz rajta, mert így rám maradt a feladat.Ugyanis ezt a lámpát hibásan vettem (tudatosan), saját kezűleg cseréltem ki mindkettőben a műanyag kis szarokat....Mind a 2ben össze voltak törve. De immár hibátlanok.
2012.12.28. 15:49
Padre540 írta:Wasq írta: A másik, hogy ha a tied volt a lámpicsek korábban, akkor igazán kicserélhetted volna benne a mozgató elemeket mielőtt túl adsz rajta, mert így rám maradt a feladat.Ugyanis ezt a lámpát hibásan vettem (tudatosan), saját kezűleg cseréltem ki mindkettőben a műanyag kis szarokat....Mind a 2ben össze voltak törve. De immár hibátlanok.
Makulátlan állapotban adtam el caligabinak 30-ért 1.5 hónap árulás után.Mondtam neki átvételkor nézze át,ha bármi hibát talál,rögtön küldje vissza.Amikor visszajelzett,azt mondta hibátlan,köszöni.Nem hinném hogy egy bontós rögtön ne azzal kezdte volna hogy átnézi tüzetesen.
2012.12.28. 16:10
peteeqe írta:Wasq írta:kiara írta:Én sem szeretnék beleszólni, meg megsérteni sem senkit, de ez tényleg eladhatatlan.
Én pl. faceliftes lámpákat keresek, s ezzel mindenki így van gondolom aki lámpacserére gondol.
Ezeket nem 79ért, de még 30-40 ezerért sem tenném be az autómba![]()
De próbálkozni szabad, lehet van aki ezekre a lámpákra gerjed.
Már hogy lenne eladhatatlan?! Csak én magam már a 3. párt veszem:):). De ha mégis az, hát megmarad mint írtam is már. Szerencsére nem kenyérre kell az ára.
a lámpáid facelift elöttiek... ezekből tényleg rengeteg van.
ami 90-100e ft körül mozog az már a faceliftes!
2012.12.28. 21:14
2012.12.28. 21:49
barbrady írta:11 ezerért kapsz vadi új burát, 3 ezerért újra foncsorozzák, tehát 28 ezerből van egy pár új fényszóród. Bömöbölőről meg annyit, hogy egy kör légzsákért 65-öt kér, de köztudott, hogy ennyiért már komplett körlégzsákos M-es kormányt kapni bármikor. Nem is tudom ki vásárol nála...
BURA
FONCSOROZÁS
DROT11 írta:BMW E39 E38 DUPLA INDITÓS M es KORMÁNY KOMPLETTEN
ÁRA:30.000 FT
20 581 16 76
drot11@indamail.hu
/TOVÁBBI E39 E46 E65 ALKATRÉSZEK/
2012.12.28. 21:58
kiara írta:barbrady írta:11 ezerért kapsz vadi új burát, 3 ezerért újra foncsorozzák, tehát 28 ezerből van egy pár új fényszóród. Bömöbölőről meg annyit, hogy egy kör légzsákért 65-öt kér, de köztudott, hogy ennyiért már komplett körlégzsákos M-es kormányt kapni bármikor. Nem is tudom ki vásárol nála...
BURA
FONCSOROZÁS
Belebonyolódtunk, de teljesen felesleges vitatkozni. MINDENNEK ANNYI AZ ÁRA, AMENNYIT VALAKI HAJLANDÓ ÉRTE KIFIZETNI.
ja, Markó szerintem 25,000ft-ért ad M kormányt, ha egyből hármat veszel, mivel nála darabja 30,000ft![]()
Az érem másik oldala, hogy nem csak az ár a döntő. Egy jó kereskedő azt adja el nekünk, amit el akar adni, nem pedig azt, amit mi meg szeretnénk venni.DROT11 írta:BMW E39 E38 DUPLA INDITÓS M es KORMÁNY KOMPLETTEN
ÁRA:30.000 FT
20 581 16 76
drot11@indamail.hu
/TOVÁBBI E39 E46 E65 ALKATRÉSZEK/
2012.12.28. 22:43
2012.12.28. 23:02
Imco írta:Nem akartam, de csak kifejtem a véleményem!
/Elég páleszt ittam hozzá!/
Nem személyes, nem akarok senkivel vitatkozni!
Ez az " Alkatrészt kínál" topic.
Miért ne kínálhatnám - a példa kedvéért- a gáz pedálomat 500e ft-ért?
Miért kell megjegyzéseket fűzni az én csodás pedálomhoz?
Miért kell flamelni, mely szerint a Kis bontóban 300e Ft az én csodás pedálom?
Miért kell kommentelni, hogy csak 10e Ft ér? -az én csodás pedálom!
Minden "nagynak" van saját topicja: Schnitzer, Marc/k/ó, Nagysparco, + Alpina, Jlaci, Schmiedmann, stb!
Mindenki tud olvasni!
Mindenkinek van kedvenc forrása!
A fölösleges vitáknak nem itt kéne zajlani.
Nekem 500e Ft-ot ér, neked 100e? Ne hívj, ne írj, nem lesz üzlet.
A felesleges viták és "szakértők" az esetleges potenciális hirdetőket is elüldözhetik.
A potenciális, ingadozó vevőkről már nem is beszélek.
A piac eldönti a hirdetések létjogosultságát.
Ha tehetném, moderálnám moderáltatnám a hozzászólásokat, pont a viták elkerülése végett!
Szerintem...
2012.12.28. 23:50
Minden "nagynak" van saját topicja: Schnitzer, Marc/k/ó, Nagysparco, + Alpina, Jlaci, Schmiedmann, stb!
Mindenki tud olvasni!
A felesleges viták és "szakértők" az esetleges potenciális hirdetőket is elüldözhetik.
Ha tehetném, moderálnám moderáltatnám a hozzászólásokat, pont a viták elkerülése végett!
Szerintem...
2012.12.29. 04:54
Jerry írta:Imco írta:Nem akartam, de csak kifejtem a véleményem!
Mindenki tud olvasni!
Szerintem...
Egyetértek!
Mindenki annyiért árulja a motyóit, amennyiért akarja. Oszt vagy lesz vevő rá, vagy nem.
2012.12.29. 07:28
Mindenki tud olvasni!
Szerintem...
2012.12.29. 09:39
2012.12.29. 10:29
2012.12.29. 11:58
2012.12.29. 14:08
Padre540 írta:Nem gondoltam hogy vitát vált ki a hozzászólásom,nem akartam sértegetni az eladót és ledegradálni sem az eladó portékáját,úgy érzem nem is tettem,de valamiért kikivánkozott.Hiba volt,amit elismerek.
Véleményem szerint a legjobb az lenne ha az összes ehhez kapcsolódó hsz. törölve lenne.
Annyiért árul amennyiért szeretne,EZ A DEMOKRÁCIA.
2012.12.29. 23:18
Padre540 írta:Nem gondoltam hogy vitát vált ki a hozzászólásom,nem akartam sértegetni az eladót és ledegradálni sem az eladó portékáját,úgy érzem nem is tettem,de valamiért kikivánkozott.Hiba volt,amit elismerek.
Véleményem szerint a legjobb az lenne ha az összes ehhez kapcsolódó hsz. törölve lenne.
2012.12.29. 23:36
Wasq írta:Padre540 írta:Nem gondoltam hogy vitát vált ki a hozzászólásom,nem akartam sértegetni az eladót és ledegradálni sem az eladó portékáját,úgy érzem nem is tettem,de valamiért kikivánkozott.Hiba volt,amit elismerek.
Megnyugtat, hogy azért akadnak itt jószerivel olyan emberek is akik reálisan állnak ehhez a kérdéshez, nem csalódtam a fórumban.
És igenis HIBA olyan kommentárt irkálni közvetlenül egy eladásra kínált alkatrész v. alkatrészeket tartalmazó hirdetés után, - egy mindenki által olvasható, nyílt fórumba - amivel nagyban rontják az esélyét annak, hogy a hirdetésben kínált alkatrész v. alkatrészek elkeljenek. Márpedig itt erről van szó. Ha pusztán a véleményedet szeretted volna velem közölni és nem csak okoskodásról lett volna szó, privát üzenetben megtehetted volna. Így most ha valaki olvassa ezeket a ide nem illő kommenteket és esetleg még szándékában állt is volna vételi szándékkal megkeresni, az olvasott légből kapott infók után biztosra veszem, hogy azonnal letett volna eme szándékéról és meg sem próbál alkudni sem a cuccokra a vásárlás érdekében. Köszi a közreműködésed!!!
Eszem ágában sincs senkit átverni vagy mint föntebb írták "kizsákmányolni" ezzel a hirdetéssel!!! Úr Isten!!! Hogyan juthat valaki ilyen orbitális durva következtetésre?! Ez a feltételezés személyem elleni sértés és felháborít! És ezzel minden jó érzésű ember így volna. Ez durva!
Részemről nem kívánok evvel kapcsolatban többet nyilatkozni, de ezt még el kellett mondanom önmagam tisztázása érdekében. Elnézést ha valakinek raboltam volna az idejét!
2012.12.29. 23:42
leslie írta:Wasq írta:Padre540 írta:Nem gondoltam hogy vitát vált ki a hozzászólásom,nem akartam sértegetni az eladót és ledegradálni sem az eladó portékáját,úgy érzem nem is tettem,de valamiért kikivánkozott.Hiba volt,amit elismerek.
Megnyugtat, hogy azért akadnak itt jószerivel olyan emberek is akik reálisan állnak ehhez a kérdéshez, nem csalódtam a fórumban.
És igenis HIBA olyan kommentárt irkálni közvetlenül egy eladásra kínált alkatrész v. alkatrészeket tartalmazó hirdetés után, - egy mindenki által olvasható, nyílt fórumba - amivel nagyban rontják az esélyét annak, hogy a hirdetésben kínált alkatrész v. alkatrészek elkeljenek. Márpedig itt erről van szó. Ha pusztán a véleményedet szeretted volna velem közölni és nem csak okoskodásról lett volna szó, privát üzenetben megtehetted volna. Így most ha valaki olvassa ezeket a ide nem illő kommenteket és esetleg még szándékában állt is volna vételi szándékkal megkeresni, az olvasott légből kapott infók után biztosra veszem, hogy azonnal letett volna eme szándékéról és meg sem próbál alkudni sem a cuccokra a vásárlás érdekében. Köszi a közreműködésed!!!
Eszem ágában sincs senkit átverni vagy mint föntebb írták "kizsákmányolni" ezzel a hirdetéssel!!! Úr Isten!!! Hogyan juthat valaki ilyen orbitális durva következtetésre?! Ez a feltételezés személyem elleni sértés és felháborít! És ezzel minden jó érzésű ember így volna. Ez durva!
Részemről nem kívánok evvel kapcsolatban többet nyilatkozni, de ezt még el kellett mondanom önmagam tisztázása érdekében. Elnézést ha valakinek raboltam volna az idejét!
Ezt megkozelithetjuk onnan is, hogy megovtuk a klubtarsat -aki megvette volna az altalad hirdetett motyot-, hogy dragan megvegye a motyeszt.....
2012.12.29. 23:55
leslie írta:Ezt megkozelithetjuk onnan is, hogy megovtuk a klubtarsat -aki megvette volna az altalad hirdetett motyot-, hogy dragan megvegye a motyeszt.....
2012.12.30. 14:50