![]() |
2013.01.29. 21:00
admin írta:Az is jóDe az sokkal olcsóbb
2013.02.04. 13:48
vaszarig írta:F_E_K_ írta:hamoriarpi írta:Elmondás alapján leszakadt valahol az árnyék a mikikábelről vagy maga a mic ment tönkre. Lengő leszakadt, stb. Kipróbálnám egy bontós, kölcsön mikrofonnal.
Kösz, megpróbálom. Ha a mikrofon cserés az egyszerűen csak lehúzom gondolom... kábelcsere nagyon macerás ha az a hibás?
Tipikusan mikorofon hiba! Szerintem, ha még a gyári mikrofonod van, és még zöld az alja a házának, akkor megérett a cserére, mert azok gyakorta tönkre szoktak menni!
2013.02.04. 23:21
F_E_K_ írta:vaszarig írta:F_E_K_ írta:hamoriarpi írta:Elmondás alapján leszakadt valahol az árnyék a mikikábelről vagy maga a mic ment tönkre. Lengő leszakadt, stb. Kipróbálnám egy bontós, kölcsön mikrofonnal.
Kösz, megpróbálom. Ha a mikrofon cserés az egyszerűen csak lehúzom gondolom... kábelcsere nagyon macerás ha az a hibás?
Tipikusan mikorofon hiba! Szerintem, ha még a gyári mikrofonod van, és még zöld az alja a házának, akkor megérett a cserére, mert azok gyakorta tönkre szoktak menni!
Tudom, régi, de most jutottam el a mikrofon cseréig, és jelentem az volt a gond valóban
Tapatalk 2-vel küldve az én NexusHD2-ről
2013.02.13. 22:52
2013.02.13. 23:00
Akkerfeld írta:Sziasztok,
Siemens telefonnál, hogyan tudom kikapcsolni a PIN kód kérést? Keresgéltem a menüben, de nem találtam sehol, nagyon zavaró, hogy minden indítás után bekéri a PIN-t.
2013.02.13. 23:21
2013.02.14. 00:09
Imco írta:kzolee írta:
Próbáltad már úgy, hogy a kártyát berakod egy normál telefonba, ott kikapcsolod a pin kérést és visszateszed?![]()
Bizony, bizony!
2013.02.14. 12:21
kzolee írta:Akkerfeld írta:Sziasztok,
Siemens telefonnál, hogyan tudom kikapcsolni a PIN kód kérést? Keresgéltem a menüben, de nem találtam sehol, nagyon zavaró, hogy minden indítás után bekéri a PIN-t.
Próbáltad már úgy, hogy a kártyát berakod egy normál telefonba, ott kikapcsolod a pin kérést és visszateszed?
2013.02.14. 18:42
2013.02.14. 20:12
Akkerfeld írta:Sziasztok,
2013.02.14. 20:48
csrobcsi írta:És van vkinek olyan telefonja amibe bele is megy az egész kártya?
2013.02.14. 21:02
kzolee írta:csrobcsi írta:És van vkinek olyan telefonja amibe bele is megy az egész kártya?
Pattintsd ki belőle a SIM-et![]()
Vissza tudod ragasztani utána.
2013.02.15. 00:11
2013.02.17. 11:08
Madtomi írta:Akkerfeld írta:Sziasztok,
Egyébként ha ezt írja ki a telefon akkor mit kell csinálni? Mivel ilyenkor nekem a kijelzőn bekéri a pin kódot meg beolvassa telefonkönyvet de a kézi beszélő az nem működik csak ezt írja ki.
2013.02.25. 19:02
2013.02.26. 13:45
dzsaffa írta:Sziasztok!
Végig olvastam mind a 63 oldalt. Nagyon sok okosságot találtam általatok. Én is szerettem volna bluetooth-os ULF-s megoldást (Siemens BIT-II-m van). De most mégis elbizonytalanodtam a megvalósítást illetően és arra gondoltam, hogy az egyszerűbb autóskártyát választom. Illetve még ami foglalkoztat az ez.
Szeretném kérni a tanácsotokat, hogy pl. erről a dension-ról van-e tapasztalat. Van olyan jó mint egy gyári ULF-es cucc? Vagy esetleg valóban jobb is nála? - már csak azért, mert ez több funkciót tud.
Köszönöm
2013.02.26. 20:41
Madtomi írta:dzsaffa írta:Sziasztok!
Végig olvastam mind a 63 oldalt. Nagyon sok okosságot találtam általatok. Én is szerettem volna bluetooth-os ULF-s megoldást (Siemens BIT-II-m van). De most mégis elbizonytalanodtam a megvalósítást illetően és arra gondoltam, hogy az egyszerűbb autóskártyát választom. Illetve még ami foglalkoztat az ez.
Szeretném kérni a tanácsotokat, hogy pl. erről a dension-ról van-e tapasztalat. Van olyan jó mint egy gyári ULF-es cucc? Vagy esetleg valóban jobb is nála? - már csak azért, mert ez több funkciót tud.
Köszönöm
Szia
Ezt én is körbejártam egy 3 hónappal ezelőtt, még egy kihelyezett márkakereskedésben is beszéltem a sráccal aki beépíti és mondta, hogy tényleg jó meg nagyon használható a cucc. Tényleg csak áradozni tudott róla, hogy a telefonról hallgatod a zenét meg minden, tolta anagy tulajdonságokat addig amít meg nem kérdeztem, hogy ha rádiót hallgatok véletlenül akkor lenémítja ha jön egy hívásom. Ekkor csendben maradt és mondott egy halk nemet. Nah mondom akkor oké. Ezze azt mondta, hogy de miért hallgatnál rádiót ha a kedvenc zenéid ezen vannak. Mondtam neki, hogy azért, mert abban nincs benne a trafipax információ és ezzel megfordultam és kijöttem.
Szóval döntsd el te én nem vettem meg.
Üdv Tamás
2013.02.27. 00:03
dzsaffa írta:Madtomi írta:dzsaffa írta:Sziasztok!
Köszönöm
Szia
Ezt én is körbejártam egy 3 hónappal ezelőtt, még egy kihelyezett márkakereskedésben is beszéltem a sráccal aki beépíti és mondta, hogy tényleg jó meg nagyon használható a cucc. Tényleg csak áradozni tudott róla, hogy a telefonról hallgatod a zenét meg minden, tolta anagy tulajdonságokat addig amít meg nem kérdeztem, hogy ha rádiót hallgatok véletlenül akkor lenémítja ha jön egy hívásom. Ekkor csendben maradt és mondott egy halk nemet. Nah mondom akkor oké. Ezze azt mondta, hogy de miért hallgatnál rádiót ha a kedvenc zenéid ezen vannak. Mondtam neki, hogy azért, mert abban nincs benne a trafipax információ és ezzel megfordultam és kijöttem.
Szóval döntsd el te én nem vettem meg.
Üdv Tamás
Valami hasonlóktól tartok én is, bár én úgy tudtam, hogy ez tutira be van kötve a cd-tár helyett az ő csatijába és így gyakorlatilag cd-tárként kezeli.
Azt hiszem autóskártya lesz ebből.
Üdv
2013.02.27. 07:58
2013.02.27. 18:32