![]() |
2013.05.02. 08:05
2013.05.02. 09:23
handbrake írta:Tisztelet Mindenkinek!
Keresnék fehér indexes E39 hátsó lámpákat egy párt.
Nem tuning, nem ledes, nem kristály stb. sima izzós és 2000 előtti kellene.
Előre is köszi
Üdv.
2013.05.02. 10:00
handbrake írta:Tisztelet Mindenkinek!
Előre is köszi
Üdv.
2013.05.02. 10:34
e39man írta:SZIASZTOK!
Üdvözlök mindenkit!
KERESEK E39-E36-E30-E46 ROSSZ SZERVÓS KORMÁNYMŰVET,6 hengeres motorokból,megvételre,csak rossz érdekel,lehet folyós,lógós.Ajánlatokat priviben v az e39man@freemail.hu címre kérném,ár és hely megjelöléssel! Nagyon köszönöm!
2013.05.02. 18:18
Imco írta:handbrake írta:Tisztelet Mindenkinek!
Előre is köszi
Üdv.
Gondolom sedanhoz!
2013.05.03. 20:03
handbrake írta:Imco írta:handbrake írta:Tisztelet Mindenkinek!
Előre is köszi
Üdv.
Gondolom sedanhoz!
Szia!
Bocs, igen sedanhoz.
Üdv.
2013.05.05. 15:00
2013.05.05. 15:11
leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
2013.05.05. 15:13
Haminda írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
Szólj ha többet találsz
2013.05.05. 15:20
leslie írta:Haminda írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
Szólj ha többet találsz
Ha nagyon nem jelentkezik senki, akkor rendelek Jlaci-tól újat és le van tudva. Ha így lesz, akkor írok neked pü-t. Ok?
2013.05.05. 15:32
leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
2013.05.05. 15:45
hamoriarpi írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
Erre mondja Szabi, hogy újban olcsóbb, mint bontottban.
Szerintem rendelj új garnitúrát. Az nem lesz törött, hiányos, stb.
2013.05.05. 15:52
2013.05.05. 21:08
Gallaca írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
Nem kötözködésképpen,(vagy mégis) de a hátsókat minek lefogatni? Az úgy belecuppan a helyére, hogy nem megy onnan sehová. Hacsak nincs felcserélve a két oldal. Legalábbis amit én csináltattam nemrég, annál úgy van. Vagy a touring nem ilyen?
2013.05.05. 22:28
Gabesz81 írta:Gallaca írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
Nem kötözködésképpen,(vagy mégis) de a hátsókat minek lefogatni? Az úgy belecuppan a helyére, hogy nem megy onnan sehová. Hacsak nincs felcserélve a két oldal. Legalábbis amit én csináltattam nemrég, annál úgy van. Vagy a touring nem ilyen?
nem kötözködés képpen, alap esetben valóban megáll a cucc, de ha vki beül hátra akkor rögtön összevissza rugdossa, gyűri stb én idegbajt kaptam ettől![]()
![]()
,
nekem mondjuk mákom volt mert pont csomitálcát és gumiszönyeget vettem egy ismerősnek, a maradék krajcárokból akartam venni egy két darab patentot, de a csóka jófej volt és ideadta ingyen![]()
Lezli meg megy mint a meszes, a g erők biztos ideoda dobják a szőnyegeit...![]()
itt vettem
Nem tudtam, hogy nem egyforma...
2013.05.05. 22:33
2013.05.06. 09:05
Gallaca írta:Gabesz81 írta:Gallaca írta:leslie írta:Keresek szövet szőnyeg lefogató "csavart" műanyag akármit. Az egész garnitúra szőnyeghez kellene. Tehát az összes szőnyeget ( elsők és hátsók ) szeretném lefogatni.
nem kötözködés képpen, alap esetben valóban megáll a cucc, de ha vki beül hátra akkor rögtön összevissza rugdossa, gyűri stb én idegbajt kaptam ettől![]()
![]()
,
nekem mondjuk mákom volt mert pont csomitálcát és gumiszönyeget vettem egy ismerősnek, a maradék krajcárokból akartam venni egy két darab patentot, de a csóka jófej volt és ideadta ingyen![]()
Lezli meg megy mint a meszes, a g erők biztos ideoda dobják a szőnyegeit...![]()
itt vettem
Ne kötöszköggyé!!![]()
Én is itt csináltattam a szőnyeget, de csak előre adtak patent
ot. Két kategória volt anyagban, szerencsére nekem a drágább(8k) tetszett, ez vastagabb, és merevebb volt mint a többi. Lehet, hogy ezért áll
benne, meg mert még új.
Először nem stimmelt rendesen, aztán rájöttem, hogy felcseréltem a balost a jobbossal.Nem tudtam, hogy nem egyforma...
2013.05.08. 09:14
e39man írta:SZIASZTOK!
Üdvözlök mindenkit!
KERESEK E39-E36-E30-E46 ROSSZ SZERVÓS KORMÁNYMŰVET,6 hengeres motorokból,megvételre,csak rossz érdekel,lehet folyós,lógós.Ajánlatokat priviben v az e39man@freemail.hu címre kérném,ár és hely megjelöléssel! Nagyon köszönöm!
2013.05.08. 16:35
PapaBoss írta:e39man írta:SZIASZTOK!
Üdvözlök mindenkit!
Klubtagok!
Részemről egy határozott pozitív ajánlás ehhez!
Tegnap elvittem a kollégának egy rossz kormányművet és minden flottul ment.
2013.05.08. 19:23
barbrady írta:Mennyit kaptál érte?