![]() |
2013.05.20. 09:32
hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Komfortmodul valóban cserés mindkét ajtóban.
Ajaj! Csak a vezetőoldali komfortmodul van meg. Csak arról tudtam, hogy cserés, és azt hoztam el az üléssel. Tuti, hogy minkét oldal cserés? Én azt gondoltam, hogy mivel csak a vezetőoldal memóriás, csak az az oldali kell.
Szerk: Összehasonlítottuk a két indexkapcsolót WDS-ben, teljesen másként működik, az LCM másik lábaira van kötve, régi 6, új 4 vezetékes. Lehet, hogy az LCM is cserés lesz. Nem tudom tudja-e kezelni az enyém, ezt az új szisztémát.
Tükörmemó miatt gondoltam, hogy csere a jobb modul, de azt maga a mozgatómotor tárolja. Bocs, mégsem csere. A befordulás miatt kell csak cserélni.
2013.05.20. 10:39
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Ajaj! Csak a vezetőoldali komfortmodul van meg. Csak arról tudtam, hogy cserés, és azt hoztam el az üléssel. Tuti, hogy minkét oldal cserés? Én azt gondoltam, hogy mivel csak a vezetőoldal memóriás, csak az az oldali kell.
Szerk: Összehasonlítottuk a két indexkapcsolót WDS-ben, teljesen másként működik, az LCM másik lábaira van kötve, régi 6, új 4 vezetékes. Lehet, hogy az LCM is cserés lesz. Nem tudom tudja-e kezelni az enyém, ezt az új szisztémát.
Tükörmemó miatt gondoltam, hogy csere a jobb modul, de azt maga a mozgatómotor tárolja. Bocs, mégsem csere. A befordulás miatt kell csak cserélni.
Értem, köszi! Memós tükröm még nincs, az lesz a következő, ha hozzájutok valahol jó áron.
2013.05.21. 00:47
hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Értem, köszi! Memós tükröm még nincs, az lesz a következő, ha hozzájutok valahol jó áron.
Én 50 ezerért vettem kompletten a 2 befordulós, memóriás tükröt, 2 hibátlan elektrokróm lappal, de nagyon sokáig vadásztam, mert szinte mind be van folyva. Erre jött még rá a vezető-és anyós oldali modul (30 ezer - Bömbölő Dani). Szóval ez sem olcsó project és beleőszülsz, mire gyári állagút találsz.
2013.05.26. 21:53
Nem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz 2013.05.26. 21:58
barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
A héten a kardán is meg lett zsírozva, így már az sem csilingel induláskor
2013.05.26. 22:01
hamoriarpi írta:barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
A stabilizátor rudakat cserélted (első-hátsó) vagy a stab. pálcákat (kutyacsont)?
2013.05.28. 09:41
barbrady írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
A stabilizátor rudakat cserélted (első-hátsó) vagy a stab. pálcákat (kutyacsont)?
Elírtam, pálcákat cseréltem.
2013.05.28. 09:50
vaszarig írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
Milyen tünete volt, amiért cserélni kellett? Nekem meg szerintem hátul kell cserélnem vmelyik szilentet, mivel rugózáskor rendes nyekergő hangot ad!
2013.05.28. 10:01
vaszarig írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
Milyen tünete volt, amiért cserélni kellett? Nekem meg szerintem hátul kell cserélnem vmelyik szilentet, mivel rugózáskor rendes nyekergő hangot ad!
) kopogott.
2013.05.28. 20:17
barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:Ma kicseréltem a stabilizátor rudakat, végre újra hangtalan a futóműNem fényképeztem, mert egyszerű mint a facsipesz
![]()
Rossz úton (tehát folyamatosan) kopogott.
2013.06.15. 20:39
2013.06.15. 20:46
kovessyroli írta:Már régen szedtük szét a kocsi elejét, ezért kérdezem:
Jól emlékszem-e, hogy klímaventillátort úgy kell cserélni, hogy lámpák ki, lökhárító és homlokfal le, aztán jöhet a venti csere, ugye?
2013.06.15. 20:49
kovessyroli írta:Már régen szedtük szét a kocsi elejét, ezért kérdezem:
Jól emlékszem-e, hogy klímaventillátort úgy kell cserélni, hogy lámpák ki, lökhárító és homlokfal le, aztán jöhet a venti csere, ugye?
2013.06.15. 20:52
Schnitzer írta:kovessyroli írta:Már régen szedtük szét a kocsi elejét, ezért kérdezem:
A homlokfalat nem kell levenni Rolli
2013.06.15. 22:03
kovessyroli írta:Schnitzer írta:kovessyroli írta:Már régen szedtük szét a kocsi elejét, ezért kérdezem:
A homlokfalat nem kell levenni Rolli
Köszi, akkor rosszul emlékeztem.
Nem kapcsol be a ventillátor, vettem egy újat, azt tennénk be holnap.
Klímahűtőm az jó, megvan benn a gáznyomás is rendesen.
Vagy a motor vagy az elektronika ment tönkre.
Sajnos ez is BMW betegség, korábbi kocsimon is cserélnem kellett, csak már elég régen volt.
2013.06.16. 21:17
2013.06.16. 21:21
2013.06.16. 21:33
cszsolti írta:Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudok állitani a fényszóró mosókon hogy merre spricceljenek? Ugyanugy mint az ablakmosóét egy tüvel pl? Mondjuk ezek kicsit nagyobbnak tünnek szal jo nagy tüvel?
2013.06.16. 21:37
Schnitzer írta:cszsolti írta:Sziasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudok állitani a fényszóró mosókon hogy merre spricceljenek? Ugyanugy mint az ablakmosóét egy tüvel pl? Mondjuk ezek kicsit nagyobbnak tünnek szal jo nagy tüvel?
Egy kis WD -40 csodákra képes.Fújd be oldalanként mind a két fejet,és utána már kézzel is tudod mozgatni elviekben.
2013.06.16. 22:25
cszsolti írta:Sziasztok.