* *
Pontos idő: 2026.04.29. 05:31

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2013.07.24. 17:18 
haladó
haladó

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: M57D30TU2
Évjárata: 2007
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
eltűnt a hirdetés.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.07.24. 21:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Évjárata: 2010
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Schnitzer írta:
Sziasztok.Egy kis érdekességet megosztok veletek.
Hol is kezdjem:-Van egy klub tagunk:e39man nevezetű -azaz Kiss Zoltán ,Szigethalomi lakos. Ő az aki most regisztrált nemolyan régen,és e39 kormányműveket vásárol fel,felújítás céljából,és utána árulja itt is.

Szia Schnitzer,

Én is üzleteltem vele, teljesen rendben mentek a dolgok. Személyesen vittem el hozzá a kormányművet (házához), a feleségével találkoztam, kifizette a pénzt, eljöttem. 2 nap alatt lerendeződött a dolog. Pár nappal később már árulta is felújítottként. Az egész rendben zajlott, minden a megbeszéltek szerint.

Ettől függetlenül elég görény módon viselkedett veled. Majd odafigyelünk rá, ha megint hirdet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.24. 21:33 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Schnitzer írta:
Mivel hogy előre kifizettem a postát neki(mint mindenkinek tudjátok hogy minél olcsóbb legyen a postaköltség) így 3200ft ami a posta volt+a fele ár még rá pluszba hogy vissza hozták ami 1500ft.Így 4700 ft lesz majd a postán a csomag visszavételem,ja és még én menjek el érte valamikor. Múltkor egy szervószivatyút túráztattam meg,amit ugyancsak nem vettek át,és én fizetem a postát oda-vissza.Az a baj ezzel hogy ilyen köcsögök miatt,majd azt kell csinálnom hogy nem fizetem ki előre a postát senkinek,és úgy már elég húzós lesz a posta költség a vevőnek(tudom így is sok,de ezért próbálok segíteni azzal hogy előre kifizetem,de így hogy én szívom meg nekem nem buli.

Szabi!
A lehető legjobb megoldást választottad, ki kell írni ha valaki nem viselkedik a szabályok szerint, vagy átverős. Legalább másnak is lesz alapja hogy álljon hozzá az üzlethez amit felkínált!
Sajnos vannak ilyen emberek is!
Amúgy, meg a félelem a szégyentől lehet meggondolásra készteti az efféle szórakozást űzőket, hogy inkább a pöcsükkel játszanak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.24. 21:47 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
Schnitzer írta:
Most lépet be a klubba,de az ilyen tag szerintem nem ide való???????Vagy én látom rosszul?????

Sajnos sokmindent nem tudsz csinálni. Én is azt tudom tanácsolni hogy akit nem ismersz az utaljon előre!!

De régeben írtam hogy azért mert itt tag még nem kell feltétel nélkül megbizni benne.
Én is vettem itt Cd tárat töbször megkérdeztem hogy hibátlan mert különben nem kell. Megjött a tár mondanomse kell hogy nem huzza be a lemezt szétboritom látom behuzó karom letörve.
Redszám keretes időszakba nekem is volt hogy megutaztattam a keretet persze saját zsebből.
Ezért én csak előre utalásal vagy személyes átvéttel adok el bármit.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.07.24. 23:44 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Motor tipusa: 525TDS
Évjárata: 1998
Schnitzer írta:
Hol is kezdjem:-Van egy klub tagunk:e39man nevezetű -azaz Kiss Zoltán ,Szigethalomi lakos. Ő az aki most regisztrált nemolyan régen,és e39 kormányműveket vásárol fel,felújítás céljából,és utána árulja itt is.
e39man
Hozzászólás témája: Re: Keresés minden után.....
Elküldve: 2013. július 7. vasárnap, 9:53

Válaszok: 2754
Megtekintve: 122295

SZIASZTOK!
KERESEK BMW E39 E46 E60 E90-92 ROSSZ SZERVÓS KORMÁNYMŰVEKET! Balos is érdekel. Ugyan ezen típusok felújítása!(E39:15-18.e E46:18-28.e E60:30-50.e fél év garancia)
Érdeklődni:privi v e39man@freemail.hu

Na megbeszéltük hogy küldök neki egyet.Kedden írta hogy minél előbb adjam fel,mert neki péntekre már kel,ha nem bírom feladni addig,akkor máshonnan szerez.Úgy adta elő mintha az övé lenne rossz,és azért sűrgős.De ez már lényegtelen.Aznap este becsomagoltam,és szerda reggel már a postán kezdtem.Délután jön egy üzenet tőle,hogy ne adjam már fel,mert szerzett máshonnan bocs.Na mondom fasza.Írtam is neki gyorsan,hogy most ezt hogy gondolja,mert én már reggel feladtam neki.Erre este jön a válasz,hogy ha már feladtam,akkor átveszi mert nem akar megszívatni"oké...........mondom magamba milyen rendes hogy átveszi amit rendelt.Most jön a lényeg:-pénteken már jött is egy értesítő hogy csomagom jött,sajnos csak ma néztem meg a posta ládát,és ma is jött egy hogy már másodszor hozták ki,de nem voltam itthon.Most derítettem ki,hogy ez a kis fas..nem vette át csütörtökön,és vissza is küldette már péntekre a csomagot.Mivel hogy előre kifizettem a postát neki(mint mindenkinek tudjátok hogy minél olcsóbb legyen a postaköltség) így 3200ft ami a posta volt+a fele ár még rá pluszba hogy vissza hozták ami 1500ft.Így 4700 ft lesz majd a postán a csomag visszavételem,ja és még én menjek el érte valamikor. Múltkor egy szervószivatyút túráztattam meg,amit ugyancsak nem vettek át,és én fizetem a postát oda-vissza.Az a baj ezzel hogy ilyen köcsögök miatt,majd azt kell csinálnom hogy nem fizetem ki előre a postát senkinek,és úgy már elég húzós lesz a posta költség a vevőnek(tudom így is sok,de ezért próbálok segíteni azzal hogy előre kifizetem,de így hogy én szívom meg nekem nem buli.
Nem tudom moderátor urak hogy mit lehetne ezzel az e39man nevű szélhámossal csinálni??????Most lépet be a klubba,de az ilyen tag szerintem nem ide való???????Vagy én látom rosszul?????

Az, hogy leírtad teljesen normális, mert más nem esik bele a csapdájába. Ha emlékeztek egyszer én is berágtam egyik fóliás klubtársunkra - kár volt, mert megromlott egy klubtársi viszony, viszont ne nézze már senki madárnak a másikat!
Ne szívd mellre Szabi! Száz vevőből 1-2 az ilyen, a többi normális, és ez a lényeg.
Amúgy meg rendelhetsz tőle egy kormányművet és utána meggondolod magad! :D

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.27. 11:28 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 48 alkalommal
Kapott köszik: 17 alkalommal
Motor tipusa: M52(23i)
Évjárata: 1997
kiara írta:
Schnitzer írta:
e39man

SZIASZTOK!
KERESEK BMW E39 E46 E60 E90-92 ROSSZ SZERVÓS KORMÁNYMŰVEKET! Balos is érdekel. Ugyan ezen típusok felújítása!(E39:15-18.e E46:18-28.e E60:30-50.e fél év garancia)

Na megbeszéltük hogy küldök neki egyet.Kedden írta hogy minél előbb adjam fel,mert neki péntekre már kel,ha nem bírom feladni addig,akkor máshonnan szerez.Úgy adta elő mintha az övé lenne rossz,és azért sűrgős.De ez már lényegtelen.Aznap este becsomagoltam,és szerda reggel már a postán kezdtem.Délután jön egy üzenet tőle,hogy ne adjam már fel,mert szerzett máshonnan bocs.Na mondom fasza.Írtam is neki gyorsan,hogy most ezt hogy gondolja,mert én már reggel feladtam neki.Erre este jön a válasz,hogy ha már feladtam,akkor átveszi mert nem akar megszívatni"oké...........mondom magamba milyen rendes hogy átveszi amit rendelt.Most jön a lényeg:-pénteken már jött is egy értesítő hogy csomagom jött,sajnos csak ma néztem meg a posta ládát,és ma is jött egy hogy már másodszor hozták ki,de nem voltam itthon.Most derítettem ki,hogy ez a kis fas..nem vette át csütörtökön,és vissza is küldette már péntekre a csomagot.Mivel hogy előre kifizettem a postát neki(mint mindenkinek tudjátok hogy minél olcsóbb legyen a postaköltség) így 3200ft ami a posta volt+a fele ár még rá pluszba hogy vissza hozták ami 1500ft.Így 4700 ft lesz majd a postán a csomag visszavételem,ja és még én menjek el érte valamikor. Múltkor egy szervószivatyút túráztattam meg,amit ugyancsak nem vettek át,és én fizetem a postát oda-vissza.Az a baj ezzel hogy ilyen köcsögök miatt,majd azt kell csinálnom hogy nem fizetem ki előre a postát senkinek,és úgy már elég húzós lesz a posta költség a vevőnek(tudom így is sok,de ezért próbálok segíteni azzal hogy előre kifizetem,de így hogy én szívom meg nekem nem buli.
Nem tudom moderátor urak hogy mit lehetne ezzel az e39man nevű szélhámossal csinálni??????Most lépet be a klubba,de az ilyen tag szerintem nem ide való???????Vagy én látom rosszul?????

Az, hogy leírtad teljesen normális, mert más nem esik bele a csapdájába. Ha emlékeztek egyszer én is berágtam egyik fóliás klubtársunkra - kár volt, mert megromlott egy klubtársi viszony, viszont ne nézze már senki madárnak a másikat!
Ne szívd mellre Szabi! Száz vevőből 1-2 az ilyen, a többi normális, és ez a lényeg.

Sziasztok

Sajnos engem is megszívatott ez a szemétláda.
Én megvettem tőle egy elvileg felújított kormányművet,amit el is postázott.
Megérkezett a csomag, természetesen utánvételesen ami ugye nem olcsó mulatság.
Behajítottam a csomagtartóba és leadtam a kocsit a szerelőmhöz, hogy itt a felújított, kicseréli és mindenki örül.
És ekkor jött a meglepetés,régi ki,új be és csörög a telefon.
Problémák vannak, a felújított kormányműből nem folyik az olaj, hanem ömlik.
50métert ment az autóval és oda lett az 1 liter szervolaj.
Buktam a postaköltséget,1 liter olajat, és a munkadíjat is ugye ami nem 2 forint.
Hívtam az embert hogy mi a szitu,fel is vette,normálisnak tűnt,megegyeztünk abban, hogy küldök neki egy számlaszámot és 2 részletben visszautalja az árát,mert hát neki most nincs annyi pénze. Jo mondom a semminél ez is jobb.
Ez volt múlthét szerdán,azóta nem veszi fel a telefont,és nyilván a pénzemet sem kaptam vissza.
28E ft volt a kormánymű postával,meg 10 ezer a szerelő egyszeri ki be szerelése feleslegesen, plusz az olaj.

Így most a saját kormányművemet újíttattam fel 50e ft-ért 30e áll a másik szarban és 20e volt a munkadíj,mivel ugye 2x kellett fel le szerelni.
Per pill nem kevésbe lett így a felújítás,úgyhogy ha valaki hamarabb találkozik az emberrel mint én,egész nyugodtan pofán verheti a nevemben is. De Jövőhéten tőlem is meg fogja kapni,mert a fején verem széjjel a szarját. :evil:

üdv.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabii 2013.07.27. 12:02-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.27. 12:01 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Gabii írta:
kiara írta:
Schnitzer írta:
e39man

SZIASZTOK!

Sziasztok

Sajnos engem is megszivatott ez a szemétláda.
Megérkezett a csomag természetesen utánvételesen ami ugye nem olcsó mulatság.
Behajitottam a csomagtartóba és leadtam a kocsit a szerelőmhöz hogy itt a felújított kicseréli és mindenki örül.
Problémák vannak a felújított kormányműből nem folyik az olaj hanem ömlik.
50métert ment az autóval és oda lett az 1 liter szervóolaj.
Buktam a postaköltséget,1 liter olajat, és a munkadíjat is ugye ami nem 2 forint.
Hívtam az embert hogy mi a szitu,fel is vette,normálisnak tűnt,megegyeztünk abban hogy küldök neki egy számlaszámot és 2 részletben visszautalja az árát,mert hát neki most nincs annyi pénze. Jo mondom a semminél ez is jobb.
Ez volt múlthét szerdán,azóta nem veszi fel a telefont,és nyilván a pénzemet sem kaptam vissza.
28E ft volt a kormánymű postával,meg 10 ezer a szerelő egyszeri ki be szerelése feleslegesen plussz az olaj.

Így most a saját kormányművemet újítattam fel 50e ft-ért 30e áll a másik szarban és 20e volt a munkadíj,mivel ugye 2x kellett fel le szerelni.
Per pill nem kevésbe lett így a felújítás,úgyhogy ha valaki hamarabb találkozik az emberrel mint én,egész nyugottan pofán verheti a nevemben is. De Jövőhéten tőlem is meg fogja kapni,mert a fején verem széjjel a szarját. :evil:

üdv.

Nekem már az elején gyanús volt az ember, mert bármilyen rossz kormánymű érdekelte, pedig köztudott, hogy nem mindegyiket lehet felújítani.

ST25i Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.27. 12:11 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 48 alkalommal
Kapott köszik: 17 alkalommal
Motor tipusa: M52(23i)
Évjárata: 1997
Gabii írta:
Sziasztok

Sajnos engem is megszívatott ez a .........
Megérkezett a csomag, természetesen utánvételesen ami ugye nem olcsó mulatság.
Behajítottam a csomagtartóba és leadtam a kocsit a szerelőmhöz, hogy itt a felújított, kicseréli és mindenki örül.
Problémák vannak, a felújított kormányműből nem folyik az olaj, hanem ömlik.
50métert ment az autóval és oda lett az 1 liter szervolaj.
Hívtam az embert hogy mi a szitu,fel is vette,normálisnak tűnt,megegyeztünk abban, hogy küldök neki egy számlaszámot és 2 részletben visszautalja az árát,mert hát neki most nincs annyi pénze. Jo mondom a semminél ez is jobb.
28E ft volt a kormánymű postával,meg 10 ezer a szerelő egyszeri ki be szerelése feleslegesen, plusz az olaj.

Így most a saját kormányművemet újíttattam fel 50e ft-ért 30e áll a másik szarban és 20e volt a munkadíj,mivel ugye 2x kellett fel le szerelni.
:evil:

üdv.

Közben sikerült beszélni ismét az emberrel,felvette a telefont így egy hét próbálkozás után.
Családi problémái vannak stb...
Rendezi a tartozását amint tudja,azt ígérte,kíváncsi leszek...
üdv.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.27. 14:08 
haladó
haladó

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: M57D30TU2
Évjárata: 2007
Gabii írta:
Közben sikerült beszélni ismét az emberrel,felvette a telefont így egy hét próbálkozás után.
Családi problémái vannak stb...
Rendezi a tartozását amint tudja,azt ígérte,kíváncsi leszek...
üdv.

szerintem ez senkit sem érdekel. buktál egy csomó pénzt a simlisség miatt, oldja meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.27. 21:27 
haladó
haladó

Adott köszi: 12 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Motor tipusa: 530I
Évjárata: 2003
Sziasztok !

Autó üveg fóliázásra tudtok valami szakit itt Pesten? Fontos lenne,hogy LLumar fólia menjen rá előre. Tippek?

ÜDv: Attila

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.31. 23:21 
Guru
Guru

Adott köszi: 271 alkalommal
Kapott köszik: 83 alkalommal
Motor tipusa: M57
Na a mai nappal végére értem az autó tervezett projektjeinek. Íme. Illetve a majd 1 éves tapasztalatok.

Tavaly szeptemberben vettem a vasat (2002 530D gyári M-packet, autómata gazdagon felszerelve)

Vásárláskor megállapított azóta javított hibák:
- pixelhiba
- egyes szerszámkulcsok, gumipók pótlása
- első lökös, motorháztető kavicsfelverődései, hátsó lökösön karc miatti festés
- szűrők cseréje
- bal oldali tükör nem csukódott -> motor csere
- első lámpák teljes felújítása (foncsorozás, polírozás, lakkozás, állító műanyagok cseréje)
- a vezető ülésen az alcantara anyag egy helyen ki volt égetve csikkel, illetve az ülésfűtés a fűtőlapban nem működött --> alcantara anyag cseréje, ülésfűtőszál cseréje
- kavicsfelverődés a szélvédőn -> javítás

Az 1 év alatt előjött hibák:
- 1db xenon égő
- 1 ablakspricni eltörött a festéskor
- csomagtér ajtó mikrokapcsolón a gumi beszakadt
- webastó keringető szivattyú csere
- 1 PDC szenzor csere
- EGR termosztát csere
- fékbetétek és 2 tárcsa csere
- 2 első lengéscsillapító csere

Egyéb probléma megelőző cserék:
- ékszíjak cseréje (elöregedés miatt)
- turbó csövek és vízcső csere (elöregedés miatt)
- váltóolaj csere

Mindenhova gyári beszállítói anyagok beépítve, cserélve. Próbáltam a gyári újkori állípot megörzésére törekedni.

Az egy év extraváltozásai:
- fekete vese (eredeti fültörött volt)
- telefon BIT2 --> ULF modul + tárolós eject box
- állófűtés programozás
- BMW-s USB töltő
- M-TEC led helyzetjelzők
- BMW Homelink
- lemez schibeda -> üveg schibeda
- M-es oldalléc M logóval, új patentokkal
- 19-es Hartge Classic felnik perem polírral
- zöld szélvédőcsík

Minden eddig javításhoz, változtatáshoz nagyon nagy segítségemre volt a fórum, és a segítőkész társaság. KÖSZÖNÖM!

Ami még beszerzésre került, de nincsen beépítve:
-TV-modul (Ehhez kellene retrofit utólagos kábel)

És távolabbi tervek (ha találok kedvező áron bontottat):
- 1. Webasto távirányúsítás (kábelek + távirányító + antenna) Telestart T70 / T80
- 2. MK3 -> MK4 upgrade
- 4. tolatókamera
- 5. M-es belső tükör
- 6. DSP + erősítő
- 7. ULF tartókonzol: 84136924547
- 8. kipufogó upgrade (2 oldali)
- 9. vese (krómozott rács, fényes feke vese)
- 10. oldalroló
- 11. elemlámpa
- 12. hátsó pohártartó Cup Holder Rear
- 13. M-logós szőnyegek
- 14. xenon ködlámpa és xenon fényszóró
- 15. alu pedál (autómata) - BMW Genuine Sport Pedal Pads Covers Set Aluminium Automatic 35002213212
- 16. szürke kézifékkar (edition lifestyle belső)(http://bmw.bazzi.biz/farben/innen/stoff ... style2.jpg)
- 17. fityegő: BMW Motorsport Racing Teddy Bear M Logo Key Ring Chain 80302208124
- 18. napszemüvegtartó: BMW Genuine In Car Glasses/Sunglasses Case/Holder 51160422717
- 19. SOS service gomb
- 20. toronymerevítő
- 21. első lökhárítóba levegőbeömlő FRONT BUMPER ALUMINUM BRAKE DUCT CENTER MESH GRILLE
- 22. alu hangszóró keretek
- 23. alu ajtónyitó pöckök
- 24. UV-s ablakfólia (elöl 2 oldalt átlátszó, hátul sötétebb)
- 24. 1db RÉGI M + BMW LOGÓS RENDSZÁMTÁBLAKERET vagy ha nem találok akkor BMW M logós keret (esetleg C-Mobil-os dombornyomott rendszámtáblakeret)

Eddigi projektjeim: Siemens BIT2 --> ULF ; HomeLink ; állófűtés ; schibeda --> üveg ; tolatókamera ; kormány bőrözés ; belső elemek festése ; multimédiás hátsó panel ; ülésmagasítós hátsó ülés ; hátsó oldal rolók ; belső ledfények

Ezt a hozzászólást a szerzőnek csiatt az itt látható tagok köszönték meg: 4 Akkerfeld, hamoriarpi, jlaci74, LeviM5
Értékelés: 19.05%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.31. 23:38 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
helló!
visszaértünk olaszországból: 3000km 4személy, tele a csomitartó, végig klíma, sebesség határtok felett 5-10km/h-val, 2 db 30perces dugóval, e87 20d, 6,4l/100km.
amit eddig is tudtam: messze nem egy kategória komfortban kényelemben az e39-el!
(az enyém sajna csak péntekre készül el, ews orvoslás, azt hogy mit csináltak még nem tudom majd beszámolok, de ezúton is 1000köszönet Muha Atinak a közbenjárásért!!!!!!!!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 00:28 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 525dA
Remek összefoglaló, az USB töltő projektről hol lehet olvasni?

csiatt írta:
Na a mai nappal végére értem az autó tervezett projektjeinek. Íme. Illetve a majd 1 éves tapasztalatok.

Tavaly szeptemberben vettem a vasat (2002 530D gyári M-packet, autómata gazdagon felszerelve)

- BMW-s USB töltő

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 08:11 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Akkerfeld írta:
Youtube-on meg is tudod nezni, hogy kell beszerelni....

csiatt írta:

- BMW-s USB töltő

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 10:49 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Gabesz81 írta:
e87 20d, 6,4l/100km.

amit eddig is tudtam: messze nem egy kategória komfortban kényelemben az e39-el!

Elmeséled a részletesebb tapasztalatod?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 11:28 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
PapaBoss írta:
Gabesz81 írta:
e87 20d, 6,4l/100km.

Elmeséled a részletesebb tapasztalatod?

nagyobb szélzaj, nagyobb motorzaj, jóval több motor rezonancia, 16-os gyárialu nem defektűrő abroncsokkal (azzal nagyon durva volt) is pattog, kényelmetlen ülések (rövid ülőlap, és itt például nem tudom pihentetni a fejem a fejtámlán mert ha hátrahajtom akkor konkrétan a tetőt látom) kb ennyi
persze pár éve még bejött a gokart feeling, de biztos öregszem :facepalm: és persze a 25d-t simán lelépi, de ez nem meglepő...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 13:10 
Guru
Guru

Adott köszi: 271 alkalommal
Kapott köszik: 83 alkalommal
Motor tipusa: M57
Akkerfeld írta:

csiatt írta:

- BMW-s USB töltő

Az USB töltő a legegyszerűbb megoldás :D A szivargyújtó helyére a szivargyújtóba bedugtam a gyári BMW-s fekete-szürke usb átalakítót. Pont olyan kicsi, hogy símán le lehet csukni, és nem is látszódik. (mondjuk én nem dohányzok és a szivargyújtót nem használtam) Amúgy hasonlót lehet néha kapni a Lidl-ben SilverCast gyártmányban, de a fekete alubetétes kocsihoz nagyon passzol: Kép

Eddigi projektjeim: Siemens BIT2 --> ULF ; HomeLink ; állófűtés ; schibeda --> üveg ; tolatókamera ; kormány bőrözés ; belső elemek festése ; multimédiás hátsó panel ; ülésmagasítós hátsó ülés ; hátsó oldal rolók ; belső ledfények

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 17:22 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 525dA
csiatt írta:
Az USB töltő a legegyszerűbb megoldás :D A szivargyújtó helyére a szivargyújtóba bedugtam a gyári BMW-s fekete-szürke usb átalakítót.

Köszi, nem gondoltam, hogy ilyen kütyü is van gyáriban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 18:01 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
csiatt írta:
de a fekete alubetétes kocsihoz nagyon passzol

Vavona-s karimával nem kapható? :D

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.08.01. 23:49 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 74 alkalommal
Kapott köszik: 299 alkalommal
Motor tipusa: M57 M62
Blog: Blog megtekintése (4)
Akkerfeld írta:
csiatt írta:
Az USB töltő a legegyszerűbb megoldás :D A szivargyújtó helyére a szivargyújtóba bedugtam a gyári BMW-s fekete-szürke usb átalakítót.

Köszi, nem gondoltam, hogy ilyen kütyü is van gyáriban.

Hol lehet ilyet szerezni? 8)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]