Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Telefon

2013.08.23. 16:52

morv írta:
admin írta:
morv írta:Udv, ma beraktam az ulf modult, meg kell egy mikrofon es a bt antenna plusz a kabele. Ezek jovo heten meglesznek remelem. A monitoron megjelent a telefon menu, aktiv is, de nem lehet belepni. Sikerult a galaxy s2-vel osszeparositani (drot a bt antenna helyen), de a menube ez utan sem enged belepni, hivaskor pedig tovabbra is a telefon hangszorojat akarta hasznalni es a ledek sem vilagitanak a monitor szelen. Mi lehet a baj? Kell esetleg kodolni? Korabban motorolas szet volt a konyokloben. Esetleg a mikrofon hianya miatt nem kapcsol at?

Ejectbox van a könyöklőbe?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Mar nincs.

Ok nemi fejlemeny. Azt csinalja, hogy sikeresen csatlakozik a telefonnal, majd 1 masodperc mulva bomlik a kapcsolat. Ket telefonnal is probaltam, mindkettonel ugyanez.
Masik kerdes: ha jol tudom a kocsi 15 perc utan alvo uzemmodba megy. Lezart kocsinal kb 25 perc utan is latja a telefon az elerheto bluetooth kapcsolatot es az akksim is beajult reggelre, az egesz utca az en riasztomra kelt. A ulf modul lehet beteg?
Upsz, most jut eszembe, a modul x5-bol valo, lehet ez a gond? At kell kodolni vagy ilyesmi?

2013.08.23. 19:32

morv írta:
morv írta:
admin írta:
morv írta:Udv, ma beraktam az ulf modult, meg kell egy mikrofon es a bt antenna plusz a kabele. Ezek jovo heten meglesznek remelem. A monitoron megjelent a telefon menu, aktiv is, de nem lehet belepni. Sikerult a galaxy s2-vel osszeparositani (drot a bt antenna helyen), de a menube ez utan sem enged belepni, hivaskor pedig tovabbra is a telefon hangszorojat akarta hasznalni es a ledek sem vilagitanak a monitor szelen. Mi lehet a baj? Kell esetleg kodolni? Korabban motorolas szet volt a konyokloben. Esetleg a mikrofon hianya miatt nem kapcsol at?

Ejectbox van a könyöklőbe?

Mar nincs.

Ok nemi fejlemeny. Azt csinalja, hogy sikeresen csatlakozik a telefonnal, majd 1 masodperc mulva bomlik a kapcsolat. Ket telefonnal is probaltam, mindkettonel ugyanez.
Masik kerdes: ha jol tudom a kocsi 15 perc utan alvo uzemmodba megy. Lezart kocsinal kb 25 perc utan is latja a telefon az elerheto bluetooth kapcsolatot es az akksim is beajult reggelre, az egesz utca az en riasztomra kelt. A ulf modul lehet beteg?
Upsz, most jut eszembe, a modul x5-bol valo, lehet ez a gond? At kell kodolni vagy ilyesmi?

Az X5-é úgyan az. Nem elkötötél valamit? Rádió on bevan kötve? Gyujtás szál?

2013.08.28. 21:30

Sziasztok,

pár telefonos kérdésem lenne:

1: van egy "drótós" telefonom,eredti kagylón a szöveget nem tudom elolvasni,elégé kontrasztos:

Kép

megdöntve olvasható,hogyan lehet álogatni ilyeneket a telefonon?

Kép

Beletettem másik kagylót ami még a régi kocsimban volt,mind a kettő kagyló németül irogat

2: német nyelven karattyól,lehet angol nyelvere állítani? (BC-t átállítottam angolról németre majd vissza angolra,de német maradt a telefon)

Kép

Kép

itt látni hogy a BC angol:

Kép

és a telefon menü német:

Kép

3: telefonnak a gyújtás levétele (autó lezárása) után nem kellene "kikapcsolnia"? (most csak kézzel a céltábla ikon gombal tudom kikapcsolni de a 16. perctől sem kapcsolja ki az autó a telefont)

kép kivett kulcs mellett:

Kép

Köszönöm!

2013.08.30. 02:45

Sziasztok
Hány féle telefonnal szerelték gyárilag a típust, illetve milyenek voltak azok? Melyik a legjobb, melyiket ajánljátok? Ha képeket is tudnátok mutatni megköszönném :D :doglotlo: Illetve gyárilag voltak bluetooth-os kihangosítóval szerelt példányok?

2013.09.02. 21:23

MChris írta:Sziasztok,

pár telefonos kérdésem lenne:

1: van egy "drótós" telefonom,eredti kagylón a szöveget nem tudom elolvasni,elégé kontrasztos:

Kép

megdöntve olvasható,hogyan lehet álogatni ilyeneket a telefonon?

Kép

Beletettem másik kagylót ami még a régi kocsimban volt,mind a kettő kagyló németül irogat

2: német nyelven karattyól,lehet angol nyelvere állítani? (BC-t átállítottam angolról németre majd vissza angolra,de német maradt a telefon)

Kép

Kép

itt látni hogy a BC angol:

Kép

és a telefon menü német:

Kép

3: telefonnak a gyújtás levétele (autó lezárása) után nem kellene "kikapcsolnia"? (most csak kézzel a céltábla ikon gombal tudom kikapcsolni de a 16. perctől sem kapcsolja ki az autó a telefont)

kép kivett kulcs mellett:

Kép

Köszönöm!

A telefon a saját menüjében átállítható, mind a nyelv mint az hogy gyújtás levétel után meddig maradjon aktív.

Ha még nem oldottad meg szívesen lelesem a sajátomon pontosan melyik menüpontokban kell állítgatni (régen állítottam be, fejből nem megy ;))

TapaTalk4: NexusHD2

2013.09.02. 21:24

Ja, kontraszt állítás is van...

2013.09.03. 14:23

Eloszor is szeretnem ezuton is megkoszonni Adminnak a segitseget BT beszereles ugyben. Ma megjott az antenna kabelem is, ugyhogy elmeletileg minden megvan es be van epitve. Oromom megsem felhotlen. Szoval van bluetooth jel, a telefon parositas sikeres, majd par masodperc mulva megszakad a kapcsolat. Tobb keszulekkel is probaltam, kulonbozo gyartoktol. A masik problema hasonlit MChris-ere, nem megy a telefon modul hibernalt allapotba. Motorola gyari kiepitesbol lett bt csinalva, allandoan sugaroz es szivja az akksit. Ezekre tudtok javasolni valamit? Esetleg egy retrofit megoldja a dolgot? Ugy tudom anelkul is kene mukodjon.

2013.09.03. 17:11

Sziasztok segítsetek nekem 525tds 96-os telefon működik de csak kimenő hívásokat enged de engem nem lehet hívni ennek mi lehet az oka? :?:

2013.09.03. 18:05

misi64 írta:Sziasztok segítsetek nekem 525tds 96-os telefon működik de csak kimenő hívásokat enged de engem nem lehet hívni ennek mi lehet az oka? :?:

Sim kártya másik készülékben ok?

2013.09.03. 20:47

morv írta:Eloszor is szeretnem ezuton is megkoszonni Adminnak a segitseget BT beszereles ugyben. Ma megjott az antenna kabelem is, ugyhogy elmeletileg minden megvan es be van epitve. Oromom megsem felhotlen. Szoval van bluetooth jel, a telefon parositas sikeres, majd par masodperc mulva megszakad a kapcsolat. Tobb keszulekkel is probaltam, kulonbozo gyartoktol. A masik problema hasonlit MChris-ere, nem megy a telefon modul hibernalt allapotba. Motorola gyari kiepitesbol lett bt csinalva, allandoan sugaroz es szivja az akksit. Ezekre tudtok javasolni valamit? Esetleg egy retrofit megoldja a dolgot? Ugy tudom anelkul is kene mukodjon.

Valamit elkevertél. A gyujtás 12V jóhelyrn van? A rádió ON bevan kötve?
A modul 100% hogy jó?

2013.09.03. 21:49

admin írta:
morv írta:Eloszor is szeretnem ezuton is megkoszonni Adminnak a segitseget BT beszereles ugyben. Ma megjott az antenna kabelem is, ugyhogy elmeletileg minden megvan es be van epitve. Oromom megsem felhotlen. Szoval van bluetooth jel, a telefon parositas sikeres, majd par masodperc mulva megszakad a kapcsolat. Tobb keszulekkel is probaltam, kulonbozo gyartoktol. A masik problema hasonlit MChris-ere, nem megy a telefon modul hibernalt allapotba. Motorola gyari kiepitesbol lett bt csinalva, allandoan sugaroz es szivja az akksit. Ezekre tudtok javasolni valamit? Esetleg egy retrofit megoldja a dolgot? Ugy tudom anelkul is kene mukodjon.

Valamit elkevertél. A gyujtás 12V jóhelyrn van? A rádió ON bevan kötve?
A modul 100% hogy jó?

A modulrol nem tudok semmit, csak az elado eskuje van ra, de ugye nemelyek penzert barmire kepesek. A bekoteseket meg egyszer atnezem. A rajz, amit kuldtem, jo szerinted?

2013.09.04. 17:48

Nemi fejlodes. Szetszedtem az egeszet, meregettem a multimeterrel de nem lettem okosabb. Osszedugtam mindent es elkezdtem navcoderrel nyaggatni. Semmi fejlodes. Ncsexperttel is raneztem, de azon meg nem jott fel a listaban az ulf, gondolom mert nincs benne a zcs-ben. Dis kovetkezett, itt ugye lehet aktivalni a kulonbozo funkciokat. Lehet resetet csinalni (ezt korabban inpaban nem talaltam), aktivalni es kikapcsolni a bt-t. Nehany probalkozas utan siker!!! A telefon csatlakozott a kocsihoz (ezt eddig is csinalta, de csak par masodpercre) es stabil kapcsolat van. Sikerult hivast kezdemenyezni stb.

Sajnos ugy nez ki tul stabil a kapcsolat, mert a kocsi kb fel iraja be van zarva, de a bt kapcsolat meg mindig el. Valami otlet valakinek? Esetleg valaki le tudna ellenorizni wds-ben, hogy a gyujtasjelet melyik pinre kell kotni az ulf-en, jo labra van-e kotve nekem?
Koszi!

2013.09.04. 23:14

morv írta:Nemi fejlodes. Szetszedtem az egeszet, meregettem a multimeterrel de nem lettem okosabb. Osszedugtam mindent es elkezdtem navcoderrel nyaggatni. Semmi fejlodes. Ncsexperttel is raneztem, de azon meg nem jott fel a listaban az ulf, gondolom mert nincs benne a zcs-ben. Dis kovetkezett, itt ugye lehet aktivalni a kulonbozo funkciokat. Lehet resetet csinalni (ezt korabban inpaban nem talaltam), aktivalni es kikapcsolni a bt-t. Nehany probalkozas utan siker!!! A telefon csatlakozott a kocsihoz (ezt eddig is csinalta, de csak par masodpercre) es stabil kapcsolat van. Sikerult hivast kezdemenyezni stb.

Sajnos ugy nez ki tul stabil a kapcsolat, mert a kocsi kb fel iraja be van zarva, de a bt kapcsolat meg mindig el. Valami otlet valakinek? Esetleg valaki le tudna ellenorizni wds-ben, hogy a gyujtasjelet melyik pinre kell kotni az ulf-en, jo labra van-e kotve nekem?
Koszi!

Hátha ez segit.
https://www.cubby.com/pl/bluooth.pdf/_9bf4fdee28924b87afa49f2335eff3a1

2013.09.05. 08:03

admin írta:
morv írta:Nemi fejlodes. Szetszedtem az egeszet, meregettem a multimeterrel de nem lettem okosabb. Osszedugtam mindent es elkezdtem navcoderrel nyaggatni. Semmi fejlodes. Ncsexperttel is raneztem, de azon meg nem jott fel a listaban az ulf, gondolom mert nincs benne a zcs-ben. Dis kovetkezett, itt ugye lehet aktivalni a kulonbozo funkciokat. Lehet resetet csinalni (ezt korabban inpaban nem talaltam), aktivalni es kikapcsolni a bt-t. Nehany probalkozas utan siker!!! A telefon csatlakozott a kocsihoz (ezt eddig is csinalta, de csak par masodpercre) es stabil kapcsolat van. Sikerult hivast kezdemenyezni stb.

Koszi!

Hátha ez segit.

Koszi!
Meg annyit vettem eszre, hogy a kulcs kivetele utan a gyujtas jelnel meg mindig kap 1.3-1.4 volt feszkot. Ez vajon normalis?

2013.09.05. 17:18

morv írta:
admin írta:

Koszi!

Hátha ez segit.

Koszi!
Meg annyit vettem eszre, hogy a kulcs kivetele utan a gyujtas jelnel meg mindig kap 1.3-1.4 volt feszkot. Ez vajon normalis?

Nem tudom. De szerintem nem. Nekem ha kiveszem a kulcsot azonnal megszünik létezni. Sőt a dvb-t is gyujtáson van és az is azonnal kikapcsol.

2013.09.05. 17:38

Kozben meg kuzdottem vele ma is, ha a csatibol kihuzom azt a szalat, egy darab drottal atkotom akkor van bt kapcsolat kivett kulcsnal is, amint kiveszem a drotot es megszakad az aramkor mar meg is szunik az adas. Az az erdekes, hogy ha kihuzom a biztijet (f58 ), akkor is megvan az 1.38 gyujtason is es kulcs nelkul is.

2013.09.05. 18:39

morv írta:Kozben meg kuzdottem vele ma is, ha a csatibol kihuzom azt a szalat, egy darab drottal atkotom akkor van bt kapcsolat kivett kulcsnal is, amint kiveszem a drotot es megszakad az aramkor mar meg is szunik az adas. Az az erdekes, hogy ha kihuzom a biztijet (f58 ), akkor is megvan az 1.38 gyujtason is es kulcs nelkul is.

Akkor valami rádolgozik:(

2013.09.05. 18:56

admin írta:
morv írta:Kozben meg kuzdottem vele ma is, ha a csatibol kihuzom azt a szalat, egy darab drottal atkotom akkor van bt kapcsolat kivett kulcsnal is, amint kiveszem a drotot es megszakad az aramkor mar meg is szunik az adas. Az az erdekes, hogy ha kihuzom a biztijet (f58 ), akkor is megvan az 1.38 gyujtason is es kulcs nelkul is.

A radio antenna erositojet merre talalom? Elkezdtem sorra lehuzkodni mindent, navi, tv tuner, monitor, es a radional feljebb ment a feszko. Meg az antenna erosito van hatra a listamon, es mintha diaben lattam volna egy ra vonatkozo hibat amivel eddig nem foglalkoztam, mert minden mukodott.

2013.09.05. 19:39

morv írta:
admin írta:

A radio antenna erositojet merre talalom? Elkezdtem sorra lehuzkodni mindent, navi, tv tuner, monitor, es a radional feljebb ment a feszko. Meg az antenna erosito van hatra a listamon, es mintha diaben lattam volna egy ra vonatkozo hibat amivel eddig nem foglalkoztam, mert minden mukodott.

D oszlop fekete müanyag alatt.

2013.09.05. 19:41

admin írta:
morv írta:
admin írta:

D oszlop fekete müanyag alatt.

Pont most akartam irni, meglett, de nekem szurke a muanyag. Lehuztam arrol is a kabelt, de meg mindig van feszko a bt-nel. Az erositonek mindig aram alatt kell lennie?
Hozzászólás küldése

VigLink badge