![]() |
2013.07.31. 10:44
morv írta:PeeT írta:Sziasztok,
Keresek KOMPLETT alsó motorburkolatot 30d alá. Az autó M-Packettes.
Ha van bárkinek infó árral jöhet a peet530@windowslive.com-ra. Azonnal vevő vagyok rá de csak ha JÓ állapotú!
En benzineset raktam fel, talan 520i-n volt, formara ugyanaz csak a hangszigetelest kellett atragasztani.
2013.07.31. 23:28
Schnitzer írta:morv írta:PeeT írta:Sziasztok,
Ha van bárkinek infó árral jöhet a peet530@windowslive.com-ra. Azonnal vevő vagyok rá de csak ha JÓ állapotú!
En benzineset raktam fel, talan 520i-n volt, formara ugyanaz csak a hangszigetelest kellett atragasztani.
Viszont a D"-n van kivágva szellőzésnek 2-3 kis ablak az aljába,ez a benzinesnél viszont nincs.De a felfogatása az igaz megegyzik..
2013.07.31. 23:46
morv írta:Schnitzer írta:morv írta:PeeT írta:Sziasztok,
Viszont a D"-n van kivágva szellőzésnek 2-3 kis ablak az aljába,ez a benzinesnél viszont nincs.De a felfogatása az igaz megegyzik..
Ha ugyanarrol beszelunk, akkor nincs teljesen igazad, amennyiben a realoem nem teved, mivel ugyanazon a cikkszamon van jopar benzinese es dizele is. A megjegyzesben szerepel, hogy nemely esetben modositani kell, hogy felrakhato legyen.
2013.08.01. 09:13
Gallaca írta:morv írta:Schnitzer írta:morv írta:PeeT írta:Sziasztok,
Ha ugyanarrol beszelunk, akkor nincs teljesen igazad, amennyiben a realoem nem teved, mivel ugyanazon a cikkszamon van jopar benzinese es dizele is. A megjegyzesben szerepel, hogy nemely esetben modositani kell, hogy felrakhato legyen.
Például a TDS-é olyan, mint a benzineseké, de a 30d-nek szellőzők vannak az aljában, ahogy Szabi írta. Szerintem az intercooler hőjét vezeti ott ki. TDS-en oldalt van, ezért más a takaró. Nekem eddig TDS-é volt fent, most cseréltem 30d-re ami szellőzőrácsos, innen a tapasztalat. Szabi meg már szétszedett egy-kettőt...
2013.08.06. 22:35
2013.08.08. 12:37
2013.08.08. 12:37
2013.08.15. 00:09
2013.08.19. 21:21
2013.08.20. 19:19
2013.08.20. 20:45
2013.08.20. 20:52
csiatt írta:Illetve van-e valakinek jobb hátsó hibátlan festetlen műanyag fekete (króm nélküli) oldalléce?
Az enyémre rányitották a parkolóban az ajtót, és egy kis darabot kimartak belőle.
).
2013.08.20. 20:56
csiatt írta:Illetve van-e valakinek jobb hátsó hibátlan festetlen műanyag fekete (króm nélküli) oldalléce?
Az enyémre rányitották a parkolóban az ajtót, és egy kis darabot kimartak belőle.
2013.08.23. 12:48
2013.08.23. 14:11
cseptomi1211 írta:Üdv.
Bal első sárvédőt keresek E39-hez Orientblau (317) színben. Esetleg ha van valakinek vagy van ötlete, hogy hol keressek akkor megköszönném a segítségét. Már körbetelefonáltam kb 15 bmw bontót, de nincs sehol.
Előre is köszönöm.
cseptomi1211
2013.08.23. 15:18
cseptomi1211 írta:Üdv.
Bal első sárvédőt keresek E39-hez Orientblau (317) színben. Esetleg ha van valakinek vagy van ötlete, hogy hol keressek akkor megköszönném a segítségét. Már körbetelefonáltam kb 15 bmw bontót, de nincs sehol.
Előre is köszönöm.
cseptomi1211
2013.08.23. 22:39
Gallaca írta:cseptomi1211 írta:Üdv.
Előre is köszönöm.
cseptomi1211
1.5 éve keresek ilyen színű cuccokat, de minden más kék van, ez nincs. Pedig nem karcmentessel is beérném, hogy legalább csak kívül kelljen fújni. Nekem ajtókra lenne szükségem. Sárvédőnél nincs para, azt csak kívül kell fújni. Már 2x kevertettem hozzá színt, és nincs színeltérés ha ettől félsz. Bontott gyári színű, az kavicsos lesz az tuti.
Esetleg ezt próbáld meg. http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztn ... mek_eladok
2013.08.23. 23:55
cseptomi1211 írta:Gallaca írta:cseptomi1211 írta:Üdv.
Előre is köszönöm.
cseptomi1211
1.5 éve keresek ilyen színű cuccokat, de minden más kék van, ez nincs. Pedig nem karcmentessel is beérném, hogy legalább csak kívül kelljen fújni. Nekem ajtókra lenne szükségem. Sárvédőnél nincs para, azt csak kívül kell fújni. Már 2x kevertettem hozzá színt, és nincs színeltérés ha ettől félsz. Bontott gyári színű, az kavicsos lesz az tuti.
Hát már én is kezdem feladni a keresést. Inkább egy rozsdamentes darabot és szépen lefújni. A színtől viszont tartok. Nem szeretném ha elütne a szín a kocsi többi elemétől.
A hirdetést már én is megtaláltam, fel is hívtam az eladót és mit ad isten....a bal első sárvédőt már el is vitték.
2013.08.24. 13:42
Gallaca írta:cseptomi1211 írta:Gallaca írta:cseptomi1211 írta:Üdv.
Előre is köszönöm.
cseptomi1211
Hát már én is kezdem feladni a keresést. Inkább egy rozsdamentes darabot és szépen lefújni. A színtől viszont tartok. Nem szeretném ha elütne a szín a kocsi többi elemétől.
A hirdetést már én is megtaláltam, fel is hívtam az eladót és mit ad isten....a bal első sárvédőt már el is vitték.
Pech!
Nem tudom hol laksz, de itt Dunaharasztin patentül kikeverték mindkétszer ezt a színt. Egyszer 8 dl-t kevertettem, másodszorra egy sprayt. Másodiknáll féltem, hogy elüt majd, mert kisebb mennyiség, de szépek lettek a tükreim. Nincs eltérés.
Vegyél Schnitzer Szabitól egy szépet, és fújasd le. Nála szépek vannak, jó áron.
2013.08.25. 09:14
cseptomi1211 írta:Gallaca írta:cseptomi1211 írta:Gallaca írta:1.5 éve keresek ilyen színű cuccokat, de minden más kék van, ez nincs. Pedig nem karcmentessel is beérném, hogy legalább csak kívül kelljen fújni. Nekem ajtókra lenne szükségem. Sárvédőnél nincs para, azt csak kívül kell fújni. Már 2x kevertettem hozzá színt, és nincs színeltérés ha ettől félsz. Bontott gyári színű, az kavicsos lesz az tuti.
Pech!
Nem tudom hol laksz, de itt Dunaharasztin patentül kikeverték mindkétszer ezt a színt. Egyszer 8 dl-t kevertettem, másodszorra egy sprayt. Másodiknáll féltem, hogy elüt majd, mert kisebb mennyiség, de szépek lettek a tükreim. Nincs eltérés.
Vegyél Schnitzer Szabitól egy szépet, és fújasd le. Nála szépek vannak, jó áron.
Hát igen. Kissé tartok a festék keveréstől. Sokan riogattak, hogy elég nehéz pont ugyanolyan színt kikeverni mint a gyári.
Dunaharaszti felé nem nagyon járok. Egy festékkeverés miatt meg nem igazán éri meg elmenni. Schnitzer Szabival már beszéltem mert kell pár alkatrész a kocsihoz.