![]() |
2013.09.09. 10:09
2013.09.09. 12:20
PeeT írta:Sziasztok,
Tegnap Odus-sal megpróbáltuk berakni az ULF modulomat a verdába.
Az autó gyárilag Motorola vezetékes nagy SIMes telóval volt szerelve.
A Zolinál lévő kábelköteg egy az egyben jó volt az autóhoz. BM24 -> ULF -> és az általam vett pairing button tökéletesen működött. A Bluetooth antenna csatlakozói sajnos nem voltak jók mert apa mind a két oldala, uh ezt szerezni kell.
A párosítás és a csatlakozás tökéletes volt, a telefon könyvet is áttöltötte de telefonálásnál engem tökéletesen hallanak, én viszont csak halkan recsegve hallom a kocsiban az illetőt.
Lehet ennek az oka a gyenge bluetooth jel?
Esetleg valakinek valami tipp miért nem hallok senkit a kocsiban?
2013.09.09. 12:23
Imco írta:PeeT írta:Sziasztok,
A Zolinál lévő kábelköteg egy az egyben jó volt az autóhoz. BM24 -> ULF -> és az általam vett pairing button tökéletesen működött. A Bluetooth antenna csatlakozói sajnos nem voltak jók mert apa mind a két oldala, uh ezt szerezni kell.
A párosítás és a csatlakozás tökéletes volt, a telefon könyvet is áttöltötte de telefonálásnál engem tökéletesen hallanak, én viszont csak halkan recsegve hallom a kocsiban az illetőt.
Hangszoró hiba?
2013.09.09. 12:55
Gallaca írta:A lila fehér vezeték biztos, hogy egy közösítőbe megy. Az összes kapcsolt pozitív a K3 relétől jön, és egy közösítősínen ágaznak el. Van lehetséges hely a bal küszöbben, és az EWS mögött-felett, GM modul felett. Sajnos nem találom a pontos helyét, nincs jelölve, illetve nem találom.
2013.09.09. 14:12
PeeT írta:Imco írta:PeeT írta:Sziasztok,
Hangszoró hiba?
Nemhiszem, a sima nagy sim-el tökéletes, de visszateszem és megpróbálom.
2013.09.09. 14:24
2013.09.09. 20:02
PeeT írta:Szia,
Igen BM24 DSP nélkül...
Tehát ha veszek egy BM54et akkor se lesz jo mert kelleni fog a DSP is?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
2013.09.09. 21:30
admin írta:PeeT írta:Szia,
Igen BM24 DSP nélkül...
De BM54-el jó lesz. BM24 -hez kell egy jel erősitő de ahogy Gabi is irta bene lesz a generátorzaj meg stb.
Legutób Spider2 klubtárs játszott ezzel a dologgal még én adtam neki erősitőt.
Kérdezd meg hogy oldota meg.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.09.10. 00:25
2013.09.10. 07:14
F_E_K_ írta:Lehet simán upgradelni bm24-ről bm54-re? (Nagy bc-m van, jelenleg vezetékes motorollával). Van előnye, többet tud?
TapaTalk4: NexusHD2
2013.09.10. 08:09
PeeT írta:F_E_K_ írta:Lehet simán upgradelni bm24-ről bm54-re? (Nagy bc-m van, jelenleg vezetékes motorollával). Van előnye, többet tud?
Átalakító kábel kell mert mind a két csatlakozója tök más. Hogy miben több azt nemtudom. Az tuti, hogy BM54ből már van olyan fajta ami MP3 kompatibilis. Csak az cseppet drága.
2013.09.10. 08:16
Gallaca írta:PeeT írta:F_E_K_ írta:Lehet simán upgradelni bm24-ről bm54-re? (Nagy bc-m van, jelenleg vezetékes motorollával). Van előnye, többet tud?
Átalakító kábel kell mert mind a két csatlakozója tök más. Hogy miben több azt nemtudom. Az tuti, hogy BM54ből már van olyan fajta ami MP3 kompatibilis. Csak az cseppet drága.
A többletszolgáltatásait, szerintem csak 16:9-el tudod kihasználni. Egyszerre látod az összes rádióadót, tárban levő lemzeket, stb.
2013.09.11. 07:56
admin írta:PeeT írta:Szia,
Igen BM24 DSP nélkül...
De BM54-el jó lesz. BM24 -hez kell egy jel erősitő de ahogy Gabi is irta bene lesz a generátorzaj meg stb.
Legutób Spider2 klubtárs játszott ezzel a dologgal még én adtam neki erősitőt.
Kérdezd meg hogy oldota meg.
2013.09.11. 13:49
PeeT írta:Sziasztok,
2013.09.11. 15:09
morv írta:A bt antennat hova raktad es milyen iranyban all?
2013.09.11. 15:41
odus írta:morv írta:A bt antennat hova raktad es milyen iranyban all?
Nem volt bekötve az antenna, az Ulf mellé tettük a telefont.
2013.09.11. 15:48
2013.09.11. 20:46
morv írta:Megtalaltam a problemam forrasat! A k3 rele mogotti aramkorre ra volt kotve egy bmw altal beepitett motorola nyomkoveto. En nem is tudtam arrol, hogy van a kocsimban. Utanaolvastam, par lizingceg annak idejen megkovetelte az ilyenek beepiteset. Szoval ez beadta a kulcsot es a sajat (talan 5V-os lehetett vmikor) akksijaval taplalta az aramkort es nem hagyta hibernalni az ide bekotott modulokat pl telefon, navi, tv es radio tunerek es antenna erosito. Kiirtottam belole az egesz kocerajt es azota minden mukodik ahogy kell
Az egyetlen gond, hogy utana a kocsival nem tudtam arrebb allni, mert megallt a tankban az uzemanyagpumpam. lol
Itt egy kep is a trackerrol:
2013.09.11. 21:19
morv írta:odus írta:morv írta:A bt antennat hova raktad es milyen iranyban all?
Akkor akar az is lehet a gond. Nem tudtok egyet probara kolcson kerni? Most olvastam vissza. Ez esetleg megoldas lehet a gondotokra: http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=300391067503
2013.09.13. 08:37
admin írta:morv írta:odus írta:morv írta:A bt antennat hova raktad es milyen iranyban all?
Akkor akar az is lehet a gond. Nem tudtok egyet probara kolcson kerni? Most olvastam vissza. Ez esetleg megoldas lehet a gondotokra: http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=300391067503
Hamár így benne vagy a keresésbe akkor kereshetnél nekem egy olyan adaptert mint ami a tv modulon van aljzat és a másik vége meg rf mint a dvb-t antenna