![]() |
2013.09.16. 10:59
coole84 írta:Üdv! Még új vagyok a fórumon, a kérdésem nem a kulcs hangolása lenne, de a kulccsal kapcsolatos.
Cseréltem benne gombsort, mivel a régi igen igen rossz állapotban volt, viszont most nagyon nagyon erősen kell nyomnom a gombot (nagy kerek), h bezárjon! A másik 2 gomb hibátlanul könnyen működik, kérdésem pedig ah lenne, h hogy lehet orvosolni a problémát?
Köszönöm
2013.09.16. 12:39
peu írta:coole84 írta:Üdv! Még új vagyok a fórumon, a kérdésem nem a kulcs hangolása lenne, de a kulccsal kapcsolatos.
Cseréltem benne gombsort, mivel a régi igen igen rossz állapotban volt, viszont most nagyon nagyon erősen kell nyomnom a gombot (nagy kerek), h bezárjon! A másik 2 gomb hibátlanul könnyen működik, kérdésem pedig ah lenne, h hogy lehet orvosolni a problémát?
Köszönöm
Tisztítsd meg a nyákon az érintkezőket. Bár ha nagyon le van kopva akkor az sem segít.
2013.09.16. 15:49
coole84 írta:peu írta:coole84 írta:Üdv! Még új vagyok a fórumon, a kérdésem nem a kulcs hangolása lenne, de a kulccsal kapcsolatos.
Köszönöm
Tisztítsd meg a nyákon az érintkezőket. Bár ha nagyon le van kopva akkor az sem segít.
Köszönöm, kipróbálom
2013.09.16. 20:23
Gallaca írta:coole84 írta:peu írta:coole84 írta:Üdv! Még új vagyok a fórumon, a kérdésem nem a kulcs hangolása lenne, de a kulccsal kapcsolatos.
Köszönöm
Köszönöm, kipróbálom
Fóliát is cserélted benne?
2013.09.16. 23:43
coole84 írta:Gallaca írta:coole84 írta:peu írta:coole84 írta:Üdv! Még új vagyok a fórumon, a kérdésem nem a kulcs hangolása lenne, de a kulccsal kapcsolatos.
Köszönöm
Köszönöm, kipróbálom
Fóliát is cserélted benne?
Azt nem, hol lehet kapni?
2013.09.17. 12:39
2013.09.17. 13:49
2013.09.17. 14:33
steve7777 írta:Sziasztok!
Pár hónapja mikor vettem az autómat csak egy ledes kulcsot kaptam. Inpa-val megnéztem és négy kulcs van hozzárendelve. Az lenne a kérdésem inpa-val tudom törölni a másik három kulcsot mert nem találtam benne hogyan kell. Vagy ha inpa-val nem lehet, akkor mivel tudom törölni a kulcsokat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
2013.09.18. 08:56
2013.09.18. 10:16
steve7777 írta:Köszi! Akkor megpróbállom életre kelteni a DIS-t, mert legutóbb nem látta a fejet.
Még egy dolog. Az enyémben valószínű eredetileg nem volt távirányítós központi zár. Megnéztem wds-en, úgy látom a központi zár rádiós része az antenna erősítőbe van beépítve. Ha most ezt kicserélem egy megfelelőre persze megcsinálom a plusz kábelezést és bontottan veszek távirányítós kulcsot, akkor működni fog. Persze a kulcsnak csak a központi záras részét használom fel. Lehet, hogy túl egyszerűen gondolkodom, de hátha csinált már valaki ilyet.
Köszi. Üdv.
2013.09.18. 10:48
Jerry írta:steve7777 írta:Köszi! Akkor megpróbállom életre kelteni a DIS-t, mert legutóbb nem látta a fejet.
Még egy dolog. Az enyémben valószínű eredetileg nem volt távirányítós központi zár. Megnéztem wds-en, úgy látom a központi zár rádiós része az antenna erősítőbe van beépítve. Ha most ezt kicserélem egy megfelelőre persze megcsinálom a plusz kábelezést és bontottan veszek távirányítós kulcsot, akkor működni fog. Persze a kulcsnak csak a központi záras részét használom fel. Lehet, hogy túl egyszerűen gondolkodom, de hátha csinált már valaki ilyet.
Köszi. Üdv.
Meglepne, ha nem lenne neked alapból távirányítós a központi zárad. Nem hiszem, hogy adtak volna ki E39-et e nélkül.
Max a távirányítós kulcsokat (gyárilag 2 jár a kocsihoz) elhagyta a gondatlan tulaj.
Ergó, ha veszel bontottan kulcsot, akkor peu vagy én rá tudjuk programozni a kocsidra. (Na persze kell majd egy nyerskulcs is, aminek a tollát ki kell faragni, hogy el tudd fordítani a gyújtáskapcsolóban.)
2013.09.18. 10:56
steve7777 írta:Jerry írta:steve7777 írta:Köszi! Akkor megpróbállom életre kelteni a DIS-t, mert legutóbb nem látta a fejet.
Köszi. Üdv.
Meglepne, ha nem lenne neked alapból távirányítós a központi zárad. Nem hiszem, hogy adtak volna ki E39-et e nélkül.
Max a távirányítós kulcsokat (gyárilag 2 jár a kocsihoz) elhagyta a gondatlan tulaj.
Ergó, ha veszel bontottan kulcsot, akkor peu vagy én rá tudjuk programozni a kocsidra. (Na persze kell majd egy nyerskulcs is, aminek a tollát ki kell faragni, hogy el tudd fordítani a gyújtáskapcsolóban.)
Még egyszer köszönöm!
És ha jól értettem akkor az EWS-hez tudod programozni a kulcs transzporder-ét.
A távirányítós zárnak meg utána kel valahogy néznem mert az enyém ilyen szempontból elég fapados. A mostani kulcs ami nem távirányítós KEY1-ként szerepel, tehát elvileg a 2.-ik kulcs. Talán inpa-ban mintha láttam volna olyan menüt, hogy remote control. Ott megnézem.
2013.09.18. 11:38
Jerry írta:steve7777 írta:Jerry írta:steve7777 írta:Köszi! Akkor megpróbállom életre kelteni a DIS-t, mert legutóbb nem látta a fejet.
Köszi. Üdv.
Még egyszer köszönöm!
A távirányítós zárnak meg utána kel valahogy néznem mert az enyém ilyen szempontból elég fapados. A mostani kulcs ami nem távirányítós KEY1-ként szerepel, tehát elvileg a 2.-ik kulcs. Talán inpa-ban mintha láttam volna olyan menüt, hogy remote control. Ott megnézem.
Majdnem. Ezek a transzponderek egyszer írhatók, úgyhogy "szűsz" kütyü kell. Természetesen van raktáron.
Összesen 4 kulcsot kapott a boldog tulaj, amikor átvette a 0 km-es BMW-jét 17 évvel ezelőtt az autószalonban.
Ebből van egy kis műanyag vacak, egy rendes kulcsnak tűnő, ámde nem távirányítós fajta és kettő darab távirányítós kulcs.
2013.09.18. 12:10
Jerry írta:steve7777 írta:Jerry írta:steve7777 írta:Köszi! Akkor megpróbállom életre kelteni a DIS-t, mert legutóbb nem látta a fejet.
Köszi. Üdv.
Még egyszer köszönöm!
Majdnem. Ezek a transzponderek egyszer írhatók, úgyhogy "szűsz" kütyü kell. Természetesen van raktáron.
Összesen 4 kulcsot kapott a boldog tulaj, amikor átvette a 0 km-es BMW-jét 17 évvel ezelőtt az autószalonban.
Ebből van egy kis műanyag vacak, egy rendes kulcsnak tűnő, ámde nem távirányítós fajta és kettő darab távirányítós kulcs.
2013.09.18. 12:16
steve7777 írta:Értem. Kicsi messze laksz tőlem de szoktam Pesten járni bár ritkán saját kocsival. Ha lesz saját autóval utam előtte írok neked Pü-t., és egyeztetünk. Mert mindenképp kel még egy kulcs. Ha jól gondolom a szűz transzpondert megtudod írni kulcs nélkül ha addig nem tudok kulcsot szerezni, csak a kocsi kell hozzá mindenképp.
2013.09.18. 12:18
gorcsev írta:Ez a téma engem is érdekel, mert nekem egyik kulcs sem távirányítós. Csak egy kis led világít ha megnyomom. Ráadásul a kettőből az egyik teljesen el van kopva. Azzal a zárakat sem tudom nyitni már. Csak kulcstartónak jó.Plusz meg van még a kis műanyag kulcs vésztartaléknak. Szóval létezik, hogy nekem 5 kulcs volt eredetileg a két távirányítós, plusz a két sima és a kis műanyag? Vagy esetleg még is van nem távirányítós e39 gyárilag?
2013.09.18. 12:32
Jerry írta:gorcsev írta:Ez a téma engem is érdekel, mert nekem egyik kulcs sem távirányítós. Csak egy kis led világít ha megnyomom. Ráadásul a kettőből az egyik teljesen el van kopva. Azzal a zárakat sem tudom nyitni már. Csak kulcstartónak jó.Plusz meg van még a kis műanyag kulcs vésztartaléknak. Szóval létezik, hogy nekem 5 kulcs volt eredetileg a két távirányítós, plusz a két sima és a kis műanyag? Vagy esetleg még is van nem távirányítós e39 gyárilag?
LED-es kulcsot én még nem láttam E39-hez. E46-hoz már annál inkább. Lehet ehhez jutott hozzá kedvezményes áron emberünk.
5 kulcsot biztos nem adtak egy kocsihoz sem.
2013.09.18. 12:40
gorcsev írta:Itt a kulcs
2013.09.18. 12:42
Jerry írta:gorcsev írta:Itt a kulcs
Igen, tudom, hogy néz ki, de ilyen kulcsot gyárilag az E36-hoz adtak, nem E39-hez.
2013.09.18. 13:00
gorcsev írta:Jerry írta:gorcsev írta:Itt a kulcs
Igen, tudom, hogy néz ki, de ilyen kulcsot gyárilag az E36-hoz adtak, nem E39-hez.
Akkor ezért nem nyitható távolról. Köszi a felvilágosítást. És hogy tudnám megoldani hogy távval is lehessen nyitni csukni?
Kell e39 kulcs és utána egy tanítás?