![]() |
2013.09.22. 13:59
admin írta:hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
Az szerintem csak óracsoport mahinációnál van.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.09.22. 14:07
hamoriarpi írta:Ha eltérés van a LCM km és az óracsoport km állása között, akkor világít. Buszhibánál is ugyanez a helyzet.
2013.09.22. 15:49
admin írta:hamoriarpi írta:Ha eltérés van a LCM km és az óracsoport km állása között, akkor világít. Buszhibánál is ugyanez a helyzet.
Na akkor biztos nem világit![]()
Ha az óracsoportba kevesebb van akkor az lcm nem számolja a kilométert mig az óracsoport utolneméri.
Nekem így állt 22 ezret.
Ja és addig eprom hibát ír diagnál.
2013.09.22. 16:50
hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:Ha eltérés van a LCM km és az óracsoport km állása között, akkor világít. Buszhibánál is ugyanez a helyzet.
Ha az óracsoportba kevesebb van akkor az lcm nem számolja a kilométert mig az óracsoport utolneméri.
Nekem így állt 22 ezret.
Pedig de.
2013.09.22. 17:08
admin írta:hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:Ha eltérés van a LCM km és az óracsoport km állása között, akkor világít. Buszhibánál is ugyanez a helyzet.
Nekem így állt 22 ezret.
Pedig de.
Hiddel hogy nem világit!!
Addig világitott mig a vin nem volt átirva. De a kilóméterért nem.
Saját tapasztalatból mondom.
2013.09.22. 19:16
2013.09.22. 19:21
Jerry írta:Megerősítem Laci infóját.
Most ideiglenesen én is másik óracsoporttal járok, amiben kevesebb km van, mint az LCM-ben. De kis pötty nálam sincs.
Eeprom hiba viszont igen! Most már azt is tudom, hogy miért! Köszi Laci!
2013.09.22. 20:42
hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:admin írta:hamoriarpi írta:Ha eltérés van a LCM km és az óracsoport km állása között, akkor világít. Buszhibánál is ugyanez a helyzet.
Nekem így állt 22 ezret.
Pedig de.
Hiddel hogy nem világit!!
Addig világitott mig a vin nem volt átirva. De a kilóméterért nem.
Saját tapasztalatból mondom.
Én egyszerre szoktam megírni LCM cserekor Scannerrel.
Azt hittem Km-állás miatt csinálja. Legközelebb kipróbálom +/- irányban is.
Bocs.
2013.09.24. 15:01
A felprogramozás oké, de tényleg cserélni kell az egész hóbelevancot? Nincs vkinek más 5lete, aki küzdött már ilyennel, vagy hallott már ilyenről, esetleg ért hozzá? Vagy talán szerviz tipp?
2013.09.24. 15:09
valyuch írta:Sziasztok!
Kis segítség kéne, hátha vki hallott már ilyenről:
Motor leállít, ajtó bezár, mondjuk mindez reggel 8 -kor. Munka után este hatkor megyek a kocsihoz, az óra állás jó esetben 8 óra 1 perc, rossz esetben mindent elfelejt (fogyasztási értékek, idő, dátum, stb), tehát a leállítás után mintha nem kapna áramot. Diagon volt, műszerfal hardver hiba, eddig oké. Hardver vezérlő (vagy mi a franc) újra lett indítva, hátha megoldódik, de a szerviz szerint nem fog, de azért bepróbálkoztak, hátha. Nem is oldódott meg, a hiba köszöni szépen, de maradt, sebaj, legalább érzi a törődést.
A gond, ami miatt segítségre lenne szükségem a következő: a szerviz szerint az egész műszerfalat cserélni kellene tokkal-vonóval, + felprogramozás...A felprogramozás oké, de tényleg cserélni kell az egész hóbelevancot? Nincs vkinek más 5lete, aki küzdött már ilyennel, vagy hallott már ilyenről, esetleg ért hozzá? Vagy talán szerviz tipp?
![]()
Köszi,
Lac
2013.09.24. 15:11
Padre540 írta:valyuch írta:Sziasztok!
Motor leállít, ajtó bezár, mondjuk mindez reggel 8 -kor. Munka után este hatkor megyek a kocsihoz, az óra állás jó esetben 8 óra 1 perc, rossz esetben mindent elfelejt (fogyasztási értékek, idő, dátum, stb), tehát a leállítás után mintha nem kapna áramot. Diagon volt, műszerfal hardver hiba, eddig oké. Hardver vezérlő (vagy mi a franc) újra lett indítva, hátha megoldódik, de a szerviz szerint nem fog, de azért bepróbálkoztak, hátha. Nem is oldódott meg, a hiba köszöni szépen, de maradt, sebaj, legalább érzi a törődést.
A gond, ami miatt segítségre lenne szükségem a következő: a szerviz szerint az egész műszerfalat cserélni kellene tokkal-vonóval, + felprogramozás...A felprogramozás oké, de tényleg cserélni kell az egész hóbelevancot? Nincs vkinek más 5lete, aki küzdött már ilyennel, vagy hallott már ilyenről, esetleg ért hozzá? Vagy talán szerviz tipp?
![]()
Köszi,
Lac
Szerintem nem kell ettől félni.Az egész hóbelevanc az óracsoportra vonatkozik,amit nem is gondolnád milyen baráti áron megkapsz Schnitzertől.Aztán valamelyik klubtárs átírja a km. állást.
Ha tényleg ez a hiba.
2013.09.24. 16:20
Jerry írta:Padre540 írta:valyuch írta:Sziasztok!
![]()
Köszi,
Lac
Szerintem nem kell ettől félni.Az egész hóbelevanc az óracsoportra vonatkozik,amit nem is gondolnád milyen baráti áron megkapsz Schnitzertől.Aztán valamelyik klubtárs átírja a km. állást.
Ha tényleg ez a hiba.
A km állást és az SA kódot!
2013.09.25. 07:32
hamoriarpi írta:Jerry írta:Padre540 írta:valyuch írta:Sziasztok!
![]()
Köszi,
Lac
Ha tényleg ez a hiba.
A km állást és az SA kódot!
Ha lehet szoftveresen...
2000. márciusiban már nem lehet.
2013.10.14. 22:48
2013.10.15. 21:41
Esküszöm megőrülök ettől az autótól.
2013.10.15. 21:48
hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
2013.10.15. 21:49
morv írta:hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
Milyen mosoval mossatok, hogy a kalyhara tippelsz? Van napfenyteto rajta?
2013.10.15. 21:55
hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
Milyen mosoval mossatok, hogy a kalyhara tippelsz? Van napfenyteto rajta?
Nincs napfénytető és a MOM Parkban mossák a Sonaxban.
Eső után nem jön elő, ezért gondoltam, hogy valami alsó, nagy nyomású víz okozza.
2013.10.15. 23:12
hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
2013.10.15. 23:38
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
MeeTemáá olyan hibákkal állsz elő, amire csak kamillázunk. Előre megfontolt szándékkal, előre lelőtted a lehetséges tippjeinket, így mitmonnyunk?
Jobb pollenszűrő alatti E-box. Kályha. Ha rádiómodulos, akkor esetleg a bal hátsó lámpánál(akkor már a jobbnál is) el szokott fáradni a tömítés, keletkezik egy kb 5cm széles rés, pont ott, ahol a csomitető alatt a vízelvezetés van, a befolyó víz a rádiómodulra csorog éppen, abban is van I-busz. CD-tárban is, annak a vezetéke is beleérhet a befolyó vízbe. Nehéz így tippet adni.