* *
Pontos idő: 2026.04.30. 00:18

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052, 1053 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 21:49 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (1)
hamoriarpi írta:
Akkor olyat kell választani, ami nem fáj. Mindenki olyat vesz, amit a pénztárcája és az értékrendje megenged. Én sem 545i-ben ülve köpködöm az adórendszert...
Ez már tényleg off.

Már csak egy szösszenet:

Nem azért írtam le hogy mi fáj ebben a lehúzásban, mert nem tudom befizetni. A kivetés számolási módja is már alapjaiban rossz.
( Tudom, ezt nálam sokkal okosabb emberek találták ki, de akkor sem értek egyet vele. ) Hiszen ez az adóforma eredetileg súlyadóként szerepelt, most már nálunk is átreformálták lóerőadóvá. Ami ugye egyszerűen luxusadó.
Semmivel sem teszem jobban tönkre az utakat, mint a 20d-vel rendelkezők.

Még panasz sem lenne, ha végig lehetne menni mondjuk az Üllői úton úgy, hogy ne kelljen az off-road képességek határait feszegetni.

Konklúzió: Van egy viszonylag fiatal 198 lóerős autóm, tehát évente 88.000.- ft-al kell hozzájárulnom az új stadionok építéséhez.

Ez van, be fogom fizetni.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 21:58 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
muhaati írta:
hamoriarpi írta:
Akkor olyat kell választani, ami nem fáj. Mindenki olyat vesz, amit a pénztárcája és az értékrendje megenged. Én sem 545i-ben ülve köpködöm az adórendszert...
Ez már tényleg off.

Már csak egy szösszenet:

Nem azért írtam le hogy mi fáj ebben a lehúzásban, mert nem tudom befizetni. A kivetés számolási módja is már alapjaiban rossz.
( Tudom, ezt nálam sokkal okosabb emberek találták ki, de akkor sem értek egyet vele. ) Hiszen ez az adóforma eredetileg súlyadóként szerepelt, most már nálunk is átreformálták lóerőadóvá. Ami ugye egyszerűen luxusadó.
Semmivel sem teszem jobban tönkre az utakat, mint a 20d-vel rendelkezők.

Még panasz sem lenne, ha végig lehetne menni mondjuk az Üllői úton úgy, hogy ne kelljen az off-road képességek határait feszegetni.

Konklúzió: Van egy viszonylag fiatal 198 lóerős autóm, tehát évente 88.000.- ft-al kell hozzájárulnom az új stadionok építéséhez.

Ez van, be fogom fizetni.

Én is ennyit tudok csak tenni. Fogom, befizetem. Azért is választottam a kis 20d-t, mert minden költsége kisebb, vagyis nem fáj annyira. Lehet akár 45i-t is választani, csak utána nem kell kígyót-békát kiabálni, hogy milyen sok a buli. Ezt vásárlás előtt is fillérre tudni lehet. Mindenki olyat választ, amilyen a takarója hosszához illik. Szerintem nincs ezzel semmi gond.
A BEFIZETETT PÉNZEK LENYÚLÁSÁVAL VAN A GOND!!!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 22:28 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Ahogy nekem sem ezzel volt a gondom...hanem azert mert semmit nem kapok erte cserebe...
De ha csak azt nezem, hogy oep-en kihuztak volna az asszony fogat, magan orvos pedig egy deakert rendberakta...akkor szinten mirol beszelunk?
Felesleges ezt ragozni a mi szintunkon...de egy dolog a fulemben cseng...
"Tetszettek volna forradalmat csinalni"...erre valasz nagypapitol "Meg hat b+" :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 23:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Akkor nézzétek már meg pl. egy 3 éves CBR 1000 súlyadóját, hogy egy Hayáról már ne beszéljek!

Na az az igazi vicc!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.21. 23:37 
E39 FAN
E39 FAN

Imco írta:
Akkor nézzétek már meg pl. egy 3 éves CBR 1000 súlyadóját, hogy egy Hayáról már ne beszéljek!

Na az az igazi vicc!

Ne titkold!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 00:38 
haladó
haladó

Adott köszi: 34 alkalommal
Kapott köszik: 13 alkalommal
Motor tipusa: M57D
Évjárata: 1998
ezt a teljesitmenyadot is az osztrakoktol szedik mint meg jopar mas dolgot is.
Csak otthon az a gond hogy nem az egesz rendszert masoljak, hanem csak azokat a reszeket ami nekik tetszik.
Itt is van teljesitmenyado amit havonta vagy negyedevente kell megfizetni a kötelezö biztositassal.

Itt Ausztriaban 0,6?/kW a teljesitmenyado havonta. ami atszamiva kb 180Ft. Az a pofatlansag, hogy otthon egy atlagkereset nem 1200?....
Ezt Magyarhonban igazitottak a berekhez ugy hogy kb 1 havi berbe kerüljön egy pl 136kW-os auto teljesitmenyadoja.
Nekem egy 530d volt a tulajdonomban ami 136kW teljesitmennyel birt. Ez 0,6?*136kW=81,6? havonta *12=979,2? egy evben a teljesitmenyado.
Ennek fenyeben eladni is nehez volt. Mert aki nem cegvezetö vagy vallalkozo netan drogfutar az itt sem engedheti meg maganak a nagy teljesitmenyü autot.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 00:53 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 3 alkalommal
Motor tipusa: 525dA
Évjárata: 2002
Totálkár karácsonyra...

Árokba csapódott egy BMW 528-as a X. kerületben

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 03:22 
E39 FAN
E39 FAN

Akkerfeld írta:

A bimmer elment vadaszni...a tuzolto meglotte...a bontos mind szetszedte...

De, h kerult ez oda...

Mindezek mellett szomoru, h -1 bomcsi :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 10:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Bummer írta:
Akkerfeld írta:

A bimmer elment vadaszni...a tuzolto meglotte...a bontos mind szetszedte...

De, h kerult ez oda...

Mindezek mellett szomoru, h -1 bomcsi :(

Hogy kerult oda??
A cikk irja : elvesztette az uralmat a kocsi felett es NŐ volt a pilota !!!! ...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 11:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
hamoriarpi írta:
Labi! Próbáltam reflektálni, de kitörölted.
Őszintén mondom: senkire nem céloztam konkrétan! Senkit soha akarattal nem szándékoztam megbántani!
Nekem a JELENSÉGGEL van problémám, NEM A SZEMÉLYEKKEL!
Ezt szeretném nyomatékosítani!

A lejobb barátaim nagy részének pl. van blokkolója. Mindegyiküknek kifejtettem már a véleményem és megmondtam nekik, hogy IDIÓTÁK VAGYTOK!
Ettől még ugyanolyan jó a barátság köztünk. ;)

Szia Árpi!

Sajnos, nem mindenki rendelkezik olyan fejlett önuralommal és intelligenciával mint Te! :D

Vagyis nem mindenki olyan defenzív, mint Te.

Most ha már használom a blokit, illetve idiótának vagyok titulálva, elgondolkozom kicsit...

Az idióta szó:Jelentése

További 12 szót kellene elemezni, ránézésre, mondjuk még a kontár szót sem tudom magamra venni, pedig én szereltem fel a cuccot. :roker:

A többi szó értelmében, mindet tudom azáltal cáfolni, hogy használom ezt a valamit, amiről én is mindig úgy nyilatkoztam, hogy nincs ez így jól!

Tudatlan, járatlan ember :arrow: az, aki nem kérdezte meg attól, aki méri a sebességét, hogy ugyan má' milyen szankció vagy bírság várhat rá, ha a törvény fogalmát megszegi.

Mivel megkérdeztem, elmondták hogy nagyívben tesznek rá hogy blokkolom a mérést, csak egy gyors megoldás volt, hogy a Lézer Jani ügyét és az azt követő felzúdulást elcsitítsák, ha van pénzed, gyakorlatilag annyit hajtasz gyorsan, amennyi pont a jogsiban lehetővé teszi, nem számít itt sem gyerek, sem nyugdíjas, ez állami pénzbeszedés. Egyetlen módja van hogy erre a ténykedésre jogszerűen felelősségre vonjanak, aminek birtokában, ez szerintem két okból nem fog megtörténni: Sosem hajtok gyorsan mióta megvan ( lakott területen belül, ) a másik pedig az én titkom marad.

Én elejébe mennék hogy aki valamit ígér, azt tartsa is meg! Mert akkor most nem volna ez a helyzet.

"Rend lesz két héten belül!"

Ez rend :?:

Miért nem foglalják le a kocsit, miért nem veszik el a forgalmit, vagy a rendszámot? :roll:

Ide illenek is a szavaid, mi szerint a jelenséggel van a probléma, nem a személyekkel.

Megmondom: Mert akkor ŐK sem tudják használni. 8)

Akkor, most a többi 11 jelentéssel szemben mondom, lehet csendben élni vele úgy, hogy önuralomra tanít, előrelátóvá nevel, kb. 2-szer mentett meg, olyan 5-10km/h-s túllépéstől, a többi nagyjából tizenöt-húsz, jelzés volt hogy dolgoznak.

Viszont, az idei évben 0 Forint bírságot fizettem ilyen tevékenységre, ami a 12 magyarázószót részemről hivatott megcáfolni.

Sajnos, ahhoz tényleg kevés az intelligenciám, hogy mérlegeljem, barátod maradtam-e az idióta viselkedésem és véleményem miatt. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 13:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Kivitele: Compact
hamoriarpi írta:
Őszintén mondom: senkire nem céloztam konkrétan! Senkit soha akarattal nem szándékoztam megbántani!

A lejobb barátaim nagy részének pl. van blokkolója. Mindegyiküknek kifejtettem már a véleményem és megmondtam nekik, hogy IDIÓTÁK VAGYTOK!

Ezt nem vonom kétségbe :!:

Azért írtam, mert ahogy látod DS is magára veszi. Mint ahogy Ati is reagált és sokan mások. Amit írtam, azért írtam, mert:

Sokan vagyunk sokfélék, máshogy reagálunk le dolgokat és szinte csak egy közös van bennünk ezen a fórumon (mindannyiunkban) A BMW tulajdonlása és/vagy szeretete.

Írtam neked, hogy már nem írok sokszor semmit, mert csak viszályt szülne, vagy sértődés lenne belőle. Nem mondom el a véleményem, max annak akit tényleg ismerek, mert pl a te beírásoddal az a baj, hogy sokan olvassák és az akit Te nem ismersz, vagy a fórumon van, de külön vele nem kommunikálsz, magára veszi és elküld a répaföldre guggolászni...

veszem az Én esetemet. Nagy köbcenti, 12 év alatt bírságot nem szedtem össze, a szabályokat (ahol lehet és kell) betartom, nem is tudtam, hogy van teljesítményadó (elrejtve) ..mert lexarom. ...pontosan ezért vagy másért nem, én nem is veszem magamra...

A gondot továbbra is ott érzem, hogy hiába zavar a jelenség, ha a jelenséget magát az emberek, azaz a fórumon lévő emberek egy része is okozza. ..ergo szájhúzás lesz a tyúkszem taposásából.

A politika topic pont ilyen. A társaság egy része azt mondja, hogy aki a fityiszre szavazott, az egy a fejére húzott fityma, illetőleg annak tartalmával egyenlő és ott, abban a pillanatban úgy rohadjon meg ahogy van, nyelje el a föld, kössék lovak után és a körmeivel szántsák fel a Hortobágyot... (nem ragozom, de tudnám még) A probléma nekem ezzel az, hogy gyakorlatilag a kommunikáció ott, abban a szent minutumban el is van vágva, mert értelmes eszmecserére már nincs is lehetőség, mert olyan pozícióból indulsz, ami eleve vesztes........ ha meg valaki megpróbálja, a fejéhez kapja a válogatott marhaságokat a csarnoképítéstől, egészen a cigánykirályozásig. ...szintén problémának látom, ami az egész magyar társadalomra érvényes, hogy aki egyszer valamiben kifejti a véleményét, esetleg agresszív, vagy áltudományos, ....a birka mögé áll és követi. (Brian élete jut eszembe erről mindig, akik a sarut, vagy a szandált követték).....és itt már el is jutottunk arra a pontra, mikor is már jómagam szítom a problémát és lesz aki ezt magára veszi. :facepalm: :mrgreen: :oops: :doglotlo: :doglotlo:

név és cím a szerkesztőségben.... :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 14:01 
E39 FAN
E39 FAN

Az idióta jelentése a baráti körömben mindenkinél oda-vissza:
Nem értek egyet azzal, amit csinálsz, de ez a barátságunkon semmit nem változtat. Ha változtat, akkor az nem barátság.
Délután felhívlak! Ha kinyomsz, akkor hívlak megint. ;)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 14:45 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
hamoriarpi írta:

Azért írtam, mert ahogy látod DS is magára veszi. Mint ahogy Ati is reagált és sokan mások. Amit írtam, azért írtam, mert:

Sokan vagyunk sokfélék, máshogy reagálunk le dolgokat és szinte csak egy közös van bennünk ezen a fórumon (mindannyiunkban) A BMW tulajdonlása és/vagy szeretete.

Írtam neked, hogy már nem írok sokszor semmit, mert csak viszályt szülne, vagy sértődés lenne belőle. Nem mondom el a véleményem, max annak akit tényleg ismerek, mert pl a te beírásoddal az a baj, hogy sokan olvassák és az akit Te nem ismersz, vagy a fórumon van, de külön vele nem kommunikálsz, magára veszi és elküld a répaföldre guggolászni...

veszem az Én esetemet. Nagy köbcenti, 12 év alatt bírságot nem szedtem össze, a szabályokat (ahol lehet és kell) betartom, nem is tudtam, hogy van teljesítményadó (elrejtve) ..mert lexarom. ...pontosan ezért vagy másért nem, én nem is veszem magamra...

A gondot továbbra is ott érzem, hogy hiába zavar a jelenség, ha a jelenséget magát az emberek, azaz a fórumon lévő emberek egy része is okozza. ..ergo szájhúzás lesz a tyúkszem taposásából.

A politika topic pont ilyen. A társaság egy része azt mondja, hogy aki a fityiszre szavazott, az egy a fejére húzott fityma, illetőleg annak tartalmával egyenlő és ott, abban a pillanatban úgy rohadjon meg ahogy van, nyelje el a föld, kössék lovak után és a körmeivel szántsák fel a Hortobágyot... (nem ragozom, de tudnám még) A probléma nekem ezzel az, hogy gyakorlatilag a kommunikáció ott, abban a szent minutumban el is van vágva, mert értelmes eszmecserére már nincs is lehetőség, mert olyan pozícióból indulsz, ami eleve vesztes........ ha meg valaki megpróbálja, a fejéhez kapja a válogatott marhaságokat a csarnoképítéstől, egészen a cigánykirályozásig. ...szintén problémának látom, ami az egész magyar társadalomra érvényes, hogy aki egyszer valamiben kifejti a véleményét, esetleg agresszív, vagy áltudományos, ....a birka mögé áll és követi. (Brian élete jut eszembe erről mindig, akik a sarut, vagy a szandált követték).....és itt már el is jutottunk arra a pontra, mikor is már jómagam szítom a problémát és lesz aki ezt magára veszi. :facepalm: :mrgreen: :oops: :doglotlo: :doglotlo:

Pedig az ilyen fogalmazás olvasása okoz ingert az agytekervényeknek, mert a benzin vs dízel már rég kiégett... :mrgreen:

Jó lenne ha többször megerőltetnéd magad, mert az ilyen olvasmányok miatt, végre jókedvvel jön az ember! :roker:

Mivel sokan ismertek, láthatjátok hogy már nem érdekel a pénz,a csillogás, a vélemény ráerőltetése, hiszen, semmivel nem leszünk többek ettől. Sőt, nem kell messze mennem, a politikai nézeteim is a múlt ködébe vesztek. :mrgreen:

Árpi egy okos ember! Neki ilyen választ illik összekopácsolni mint amit céloztam, had szégyellje magát kicsit, had gondolja hogy megsértett, ha csak lehülyéznénk, simán tudomásul venné és nyugtázná! :wink: Most legalább felhív, hiszen már egy hónapja kértem tőle a számát...

Mi is lehülyéztük Nyíregyházán mikor tetőkárpitot kerestünk mert tetőt cserél! :mrgreen: 204d1, Bamakós barátom, Jlaci és én! Sőt!!! Még a bontós gyereket is lefárasztotta! Mégis tetőt cserélt...

Most hogy voltunk az évzárón, Krisztiánékkal pont arról beszélgettünk, mennyire ingerszegény környezetet erőltetnek ránk, had butuljunk tovább! TV, rádió, újságok, celebek, stb.

Krisztián mesélte, elkezdte nézni a Szomszédok című teleregényt. :shock:

Vettem a fáradtságot és utána néztem, már az 58. résznél járok, hát nevezhetjük műalkotásnak!
Ott ugye foglalkoztak a hétköznapi dolgokkal, politika, élelmiszer, OTP, BKV, szinte mindennel, akkor sem volt fenékig tejfel talpon maradni és mégis itt vagyunk!
Csak MI magyarok ilyenek vagyunk, szeretünk nyávogni, sajnáltatni magunkat, haragudni az egész világra, Trianon, '56, Oroszok, stb. ezeket még nem hevertük ki. :mrgreen:

Szóval, a politikai nézeteket majd jövő tavasszal mindenki kifejezheti X jelek formájában, oszt' vagy elcsalják az egészet, vagy visszajönnek akik eddig szívták a vérünket, mindegy kik lesznek, számítanak RÁNK! ( A pénzünk kell nekik!!! )

Unaloműzőnek nézzétek a szomszédokat, hihetetlen színészstáb szerepelt benne, akiknek nagy része az örök vadászmezőkre távozott, ránk hagyták ezt a művet, amit gyerekként leszartunk mert nem értettük, most pedig emberséget, empátiát tanulhatunk belőle!
Még az alkoholista anyát is olyan színésznő játszotta, akinek egy monitornyi színházi szerepe van és Hacser Józsa a neve, akiről eddig azt hittem férfi. :oops:

Vagy inkább én is maradjak csendben és dobjam a számítógépet a pallóla' le'!? :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 14:48 
E39 FAN
E39 FAN

hamoriarpi írta:
Az idióta jelentése a baráti körömben mindenkinél oda-vissza:
Nem értek egyet azzal, amit csinálsz, de ez a barátságunkon semmit nem változtat. Ha változtat, akkor az nem barátság.
Délután felhívlak! Ha kinyomsz, akkor hívlak megint. ;)

Jó!
Csak arra kérlek ne a Matávoson, mert az erdei sétánkat a vezeték gombolyítása a fák között, jelentősen megnehezítené! :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 17:00 
E39 FAN
E39 FAN

En csak azt sajnalom, h ilyen rohadt draga a blokkolo...
Mivel nem tudok semmifele negativumot felsorolni vele szemben akkor amikor koltsegvetesi tetel a buntetesek kiszabasa...

Mondjuk ha lenne csak arra lenne jo, h az esetleged elbambulasokbol kimentene vagy amikor megunom a sok fakezut es lelepem mielott bajt okozna...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 17:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
bmw520ds írta:
hamoriarpi írta:

Szia Árpi!

Sajnos, nem mindenki rendelkezik olyan fejlett önuralommal és intelligenciával mint Te! :D

Vagyis nem mindenki olyan defenzív, mint Te.

Most ha már használom a blokit, illetve idiótának vagyok titulálva, elgondolkozom kicsit...

Az idióta szó:Jelentése

További 12 szót kellene elemezni, ránézésre, mondjuk még a kontár szót sem tudom magamra venni, pedig én szereltem fel a cuccot. :roker:

A többi szó értelmében, mindet tudom azáltal cáfolni, hogy használom ezt a valamit, amiről én is mindig úgy nyilatkoztam, hogy nincs ez így jól!

Tudatlan, járatlan ember :arrow: az, aki nem kérdezte meg attól, aki méri a sebességét, hogy ugyan má' milyen szankció vagy bírság várhat rá, ha a törvény fogalmát megszegi.

Mivel megkérdeztem, elmondták hogy nagyívben tesznek rá hogy blokkolom a mérést, csak egy gyors megoldás volt, hogy a Lézer Jani ügyét és az azt követő felzúdulást elcsitítsák, ha van pénzed, gyakorlatilag annyit hajtasz gyorsan, amennyi pont a jogsiban lehetővé teszi, nem számít itt sem gyerek, sem nyugdíjas, ez állami pénzbeszedés. Egyetlen módja van hogy erre a ténykedésre jogszerűen felelősségre vonjanak, aminek birtokában, ez szerintem két okból nem fog megtörténni: Sosem hajtok gyorsan mióta megvan ( lakott területen belül, ) a másik pedig az én titkom marad.

Én elejébe mennék hogy aki valamit ígér, azt tartsa is meg! Mert akkor most nem volna ez a helyzet.

"Rend lesz két héten belül!"

Ez rend :?:

Miért nem foglalják le a kocsit, miért nem veszik el a forgalmit, vagy a rendszámot? :roll:

Ide illenek is a szavaid, mi szerint a jelenséggel van a probléma, nem a személyekkel.

Megmondom: Mert akkor ŐK sem tudják használni. 8)

Akkor, most a többi 11 jelentéssel szemben mondom, lehet csendben élni vele úgy, hogy önuralomra tanít, előrelátóvá nevel, kb. 2-szer mentett meg, olyan 5-10km/h-s túllépéstől, a többi nagyjából tizenöt-húsz, jelzés volt hogy dolgoznak.

Viszont, az idei évben 0 Forint bírságot fizettem ilyen tevékenységre, ami a 12 magyarázószót részemről hivatott megcáfolni.

Sajnos, ahhoz tényleg kevés az intelligenciám, hogy mérlegeljem, barátod maradtam-e az idióta viselkedésem és véleményem miatt. :(

Helo
A blokkolós dolgon én is berágtam :lol: :lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 18:21 
E39 FAN
E39 FAN

bmw520ds írta:

Sem átlag feletti önuralommal, sem kimagasló intelligenciával nem rendelkezem. Egy dolgot viszont biztosan tudok. A közlekedés egy társasjáték és a szabályok alól senkinek nincs joga mentesíteni magát.
Tegnap este jöttünk haza Marikával Pestről Debrecenbe. Az autópályán 3, azaz 3 autó villogott és tolt meg hátulról úgy, hogy a visszapillantóban a mögöttünk haladó autó helyett már a sofőr fejét láttam. Előzés befejeztével visszahúzódtam a belső sávból, a türelmetleneket elengedtem. Mindhárom alkalommal úgy mentek el mellettem - azt hittem állok. (Mindezt óra szerint 140 tempomatnál.)
Mindhárom autó rendszáma felett ott figyelt a blokkoló. Nekik lehet? Törvényesen veszélyeztethetnek? 280-ról megállni sem annyi, mint 130-140-ről.

Mindenki blokkolhat. Mindenki mehet felőlem 300-al is. OTTHON! A saját kis zárt kertjében! De ameddig én, a Családom, a Szeretteim, Barátaim ugyanabban a társasjátékban vesznek részt, addig nem! Én is próbálok vigyázni minden közlekedő épségére. Én is elvárom ugyanezt. Mindenkit hazavárnak. :wink: Karácsonykor pláne.

Tudom, tudom. Mindenki csak azért tart blokkolót, hogy 50 helyett 53-al ne mérjék be. Persze.

Milliószor megfogadtam, hogy nem indítok meddő vitákat, felesleges. Sajnos ez megint nem sikerült.
Mégegyszer elnézést mindenkitől, aki magára vette. Hangsúlyozom: a jelenséggel van bajom, nem az emberrel.

Ebben a ködös szutyokban pláne vigyázzunk egymásra. Van sok egyéb keserűség az életben sajnos. Nem hiányzik a baj.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, Bummer
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 18:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
hamoriarpi írta:
bmw520ds írta:

Sem átlag feletti önuralommal, sem kimagasló intelligenciával nem rendelkezem. Egy dolgot viszont biztosan tudok. A közlekedés egy társasjáték és a szabályok alól senkinek nincs joga mentesíteni magát.
Tegnap este jöttünk haza Marikával Pestről Debrecenbe. Az autópályán 3, azaz 3 autó villogott és tolt meg hátulról úgy, hogy a visszapillantóban a mögöttünk haladó autó helyett már a sofőr fejét láttam. Előzés befejeztével visszahúzódtam a belső sávból, a türelmetleneket elengedtem. Mindhárom alkalommal úgy mentek el mellettem - azt hittem állok. (Mindezt óra szerint 140 tempomatnál.)
Mindhárom autó rendszáma felett ott figyelt a blokkoló. Nekik lehet? Törvényesen veszélyeztethetnek? 280-ról megállni sem annyi, mint 130-140-ről.

Mindenki blokkolhat. Mindenki mehet felőlem 300-al is. OTTHON! A saját kis zárt kertjében! De ameddig én, a Családom, a Szeretteim, Barátaim ugyanabban a társasjátékban vesznek részt, addig nem! Én is próbálok vigyázni minden közlekedő épségére. Én is elvárom ugyanezt. Mindenkit hazavárnak. :wink: Karácsonykor plán

Tudom, tudom. Mindenki csak azért tart blokkolót, hogy 50 helyett 53-al ne mérjék be. Persze.

Milliószor megfogadtam, hogy nem indítok meddő vitákat, felesleges. Sajnos ez megint nem sikerült.
Mégegyszer elnézést mindenkitől, aki magára vette. Hangsúlyozom: a jelenséggel van bajom, nem az emberrel.

Ebben a ködös szutyokban pláne vigyázzunk egymásra. Van sok egyéb keserűség az életben sajnos. Nem hiányzik a baj.

en az iment irtam ehhez egy hozzaszolat, de inkabb kitoroltem.... jobb a bekesseg alapon.
azt irtam, hogy en a blokkolot kihasznalom ! nem 5---10el megyek gyorsabban!! De csak ott, ahol lehet menni. Hogy mast ne veszelyeztessek!!! Ezt azert ne buntessek mar nekem, ha van egy f@sza autom !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 18:43 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Kivitele: Compact
bmw520ds írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:

Pedig az ilyen fogalmazás olvasása okoz ingert az agytekervényeknek, mert a benzin vs dízel már rég kiégett... :mrgreen:

Jó lenne ha többször megerőltetnéd magad, mert az ilyen olvasmányok miatt, végre jókedvvel jön az ember! :roker:

Mivel sokan ismertek, láthatjátok hogy már nem érdekel a pénz,a csillogás, a vélemény ráerőltetése, hiszen, semmivel nem leszünk többek ettől. Sőt, nem kell messze mennem, a politikai nézeteim is a múlt ködébe vesztek. :mrgreen:

Árpi egy okos ember! Neki ilyen választ illik összekopácsolni mint amit céloztam, had szégyellje magát kicsit, had gondolja hogy megsértett, ha csak lehülyéznénk, simán tudomásul venné és nyugtázná! :wink: Most legalább felhív, hiszen már egy hónapja kértem tőle a számát...

Mi is lehülyéztük Nyíregyházán mikor tetőkárpitot kerestünk mert tetőt cserél! :mrgreen: 204d1, Bamakós barátom, Jlaci és én! Sőt!!! Még a bontós gyereket is lefárasztotta! Mégis tetőt cserélt...

Most hogy voltunk az évzárón, Krisztiánékkal pont arról beszélgettünk, mennyire ingerszegény környezetet erőltetnek ránk, had butuljunk tovább! TV, rádió, újságok, celebek, stb.

Krisztián mesélte, elkezdte nézni a Szomszédok című teleregényt. :shock:

Vettem a fáradtságot és utána néztem, már az 58. résznél járok, hát nevezhetjük műalkotásnak!
Ott ugye foglalkoztak a hétköznapi dolgokkal, politika, élelmiszer, OTP, BKV, szinte mindennel, akkor sem volt fenékig tejfel talpon maradni és mégis itt vagyunk!
Csak MI magyarok ilyenek vagyunk, szeretünk nyávogni, sajnáltatni magunkat, haragudni az egész világra, Trianon, '56, Oroszok, stb. ezeket még nem hevertük ki. :mrgreen:

Szóval, a politikai nézeteket majd jövő tavasszal mindenki kifejezheti X jelek formájában, oszt' vagy elcsalják az egészet, vagy visszajönnek akik eddig szívták a vérünket, mindegy kik lesznek, számítanak RÁNK! ( A pénzünk kell nekik!!! )

Unaloműzőnek nézzétek a szomszédokat, hihetetlen színészstáb szerepelt benne, akiknek nagy része az örök vadászmezőkre távozott, ránk hagyták ezt a művet, amit gyerekként leszartunk mert nem értettük, most pedig emberséget, empátiát tanulhatunk belőle!
Még az alkoholista anyát is olyan színésznő játszotta, akinek egy monitornyi színházi szerepe van és Hacser Józsa a neve, akiről eddig azt hittem férfi. :oops:

Vagy inkább én is maradjak csendben és dobjam a számítógépet a pallóla' le'!? :lol:

Rendben, írni fogok :mrgreen:

Hacsek Józsa nem férfi :?: :?: :!: :!: ...most ,már direkt nem keresek rá a gugliban, mert ezt már nem fogadnám be. ....ez olyan abszurd lenne, minthogy az M7-en nyáron Árpi villogna le a belső sávból 180-nál, blokkolókkal körbecicomázva :mrgreen:

Amúgy a dízel benzin topik sajnos megdöglött. Strobi már nem látogatja az oldalt, Gabec is megtért valahová és én, aki Gabec szerint egyike voltam a legszúrósabb kavicsoknak a dízelesek csizmájában, puha pöcsű lettem és kotyogóst használok immáron egy éve. ....kicsit furcsán is jönne le, ha ezek után itt ajnároznám a gázolaj püspök műremekét, amikor is baromira nem vagyok vele kibékülve. :facepalm: az alapjáratát még máig sem tudtam megszokni, de ez már szinte mindegy. :doglotlo: :hangos: :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 19:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Lássuk csak...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052, 1053 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]