* *
Pontos idő: 2026.04.30. 01:27

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1048, 1049, 1050, 1051, 1052, 1053, 1054 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 22:34 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 591 alkalommal
Kapott köszik: 368 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M47
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
hamoriarpi írta:
bmw520ds írta:
Sajnos, nem mindenki rendelkezik olyan fejlett önuralommal és intelligenciával mint Te! :D

Sem átlag feletti önuralommal, sem kimagasló intelligenciával nem rendelkezem. Egy dolgot viszont biztosan tudok. A közlekedés egy társasjáték és a szabályok alól senkinek nincs joga mentesíteni magát.
Tegnap este jöttünk haza Marikával Pestről Debrecenbe. Az autópályán 3, azaz 3 autó villogott és tolt meg hátulról úgy, hogy a visszapillantóban a mögöttünk haladó autó helyett már a sofőr fejét láttam. Előzés befejeztével visszahúzódtam a belső sávból, a türelmetleneket elengedtem. Mindhárom alkalommal úgy mentek el mellettem - azt hittem állok. (Mindezt óra szerint 140 tempomatnál.)
Mindhárom autó rendszáma felett ott figyelt a blokkoló. Nekik lehet? Törvényesen veszélyeztethetnek? 280-ról megállni sem annyi, mint 130-140-ről.

Mindenki blokkolhat. Mindenki mehet felőlem 300-al is. OTTHON! A saját kis zárt kertjében! De ameddig én, a Családom, a Szeretteim, Barátaim ugyanabban a társasjátékban vesznek részt, addig nem! Én is próbálok vigyázni minden közlekedő épségére. Én is elvárom ugyanezt. Mindenkit hazavárnak. :wink: Karácsonykor pláne.

Tudom, tudom. Mindenki csak azért tart blokkolót, hogy 50 helyett 53-al ne mérjék be. Persze.

Milliószor megfogadtam, hogy nem indítok meddő vitákat, felesleges. Sajnos ez megint nem sikerült.
Mégegyszer elnézést mindenkitől, aki magára vette. Hangsúlyozom: a jelenséggel van bajom, nem az emberrel.

Ebben a ködös szutyokban pláne vigyázzunk egymásra. Van sok egyéb keserűség az életben sajnos. Nem hiányzik a baj.

Munkámból adódóan én minden nap az idióták közt vezetek. MINDEN SZAVADDAL MÉLYSÉGESEN EGYET ÉRTEK.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.12.22. 22:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Labi írta:
bmw520ds írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:
Labi! Próbáltam reflektálni, de kitörölted.
Őszintén mondom: senkire nem céloztam konkrétan! Senkit soha akarattal nem szándékoztam megbántani!
Nekem a JELENSÉGGEL van problémám, NEM A SZEMÉLYEKKEL!
Ezt szeretném nyomatékosítani!

A lejobb barátaim nagy részének pl. van blokkolója. Mindegyiküknek kifejtettem már a véleményem és megmondtam nekik, hogy IDIÓTÁK VAGYTOK!
Ettől még ugyanolyan jó a barátság köztünk. ;)

Ezt nem vonom kétségbe :!:

Azért írtam, mert ahogy látod DS is magára veszi. Mint ahogy Ati is reagált és sokan mások. Amit írtam, azért írtam, mert:

Sokan vagyunk sokfélék, máshogy reagálunk le dolgokat és szinte csak egy közös van bennünk ezen a fórumon (mindannyiunkban) A BMW tulajdonlása és/vagy szeretete.

Írtam neked, hogy már nem írok sokszor semmit, mert csak viszályt szülne, vagy sértődés lenne belőle. Nem mondom el a véleményem, max annak akit tényleg ismerek, mert pl a te beírásoddal az a baj, hogy sokan olvassák és az akit Te nem ismersz, vagy a fórumon van, de külön vele nem kommunikálsz, magára veszi és elküld a répaföldre guggolászni...

veszem az Én esetemet. Nagy köbcenti, 12 év alatt bírságot nem szedtem össze, a szabályokat (ahol lehet és kell) betartom, nem is tudtam, hogy van teljesítményadó (elrejtve) ..mert lexarom. ...pontosan ezért vagy másért nem, én nem is veszem magamra...

A gondot továbbra is ott érzem, hogy hiába zavar a jelenség, ha a jelenséget magát az emberek, azaz a fórumon lévő emberek egy része is okozza. ..ergo szájhúzás lesz a tyúkszem taposásából.

A politika topic pont ilyen. A társaság egy része azt mondja, hogy aki a fityiszre szavazott, az egy a fejére húzott fityma, illetőleg annak tartalmával egyenlő és ott, abban a pillanatban úgy rohadjon meg ahogy van, nyelje el a föld, kössék lovak után és a körmeivel szántsák fel a Hortobágyot... (nem ragozom, de tudnám még) A probléma nekem ezzel az, hogy gyakorlatilag a kommunikáció ott, abban a szent minutumban el is van vágva, mert értelmes eszmecserére már nincs is lehetőség, mert olyan pozícióból indulsz, ami eleve vesztes........ ha meg valaki megpróbálja, a fejéhez kapja a válogatott marhaságokat a csarnoképítéstől, egészen a cigánykirályozásig. ...szintén problémának látom, ami az egész magyar társadalomra érvényes, hogy aki egyszer valamiben kifejti a véleményét, esetleg agresszív, vagy áltudományos, ....a birka mögé áll és követi. (Brian élete jut eszembe erről mindig, akik a sarut, vagy a szandált követték).....és itt már el is jutottunk arra a pontra, mikor is már jómagam szítom a problémát és lesz aki ezt magára veszi. :facepalm: :mrgreen: :oops: :doglotlo: :doglotlo:

név és cím a szerkesztőségben.... :wink:

Pedig az ilyen fogalmazás olvasása okoz ingert az agytekervényeknek, mert a benzin vs dízel már rég kiégett... :mrgreen:

Jó lenne ha többször megerőltetnéd magad, mert az ilyen olvasmányok miatt, végre jókedvvel jön az ember! :roker:

Mivel sokan ismertek, láthatjátok hogy már nem érdekel a pénz,a csillogás, a vélemény ráerőltetése, hiszen, semmivel nem leszünk többek ettől. Sőt, nem kell messze mennem, a politikai nézeteim is a múlt ködébe vesztek. :mrgreen:

Árpi egy okos ember! Neki ilyen választ illik összekopácsolni mint amit céloztam, had szégyellje magát kicsit, had gondolja hogy megsértett, ha csak lehülyéznénk, simán tudomásul venné és nyugtázná! :wink: Most legalább felhív, hiszen már egy hónapja kértem tőle a számát...

Mi is lehülyéztük Nyíregyházán mikor tetőkárpitot kerestünk mert tetőt cserél! :mrgreen: 204d1, Bamakós barátom, Jlaci és én! Sőt!!! Még a bontós gyereket is lefárasztotta! Mégis tetőt cserélt...

Most hogy voltunk az évzárón, Krisztiánékkal pont arról beszélgettünk, mennyire ingerszegény környezetet erőltetnek ránk, had butuljunk tovább! TV, rádió, újságok, celebek, stb.

Krisztián mesélte, elkezdte nézni a Szomszédok című teleregényt. :shock:

Vettem a fáradtságot és utána néztem, már az 58. résznél járok, hát nevezhetjük műalkotásnak!
Ott ugye foglalkoztak a hétköznapi dolgokkal, politika, élelmiszer, OTP, BKV, szinte mindennel, akkor sem volt fenékig tejfel talpon maradni és mégis itt vagyunk!
Csak MI magyarok ilyenek vagyunk, szeretünk nyávogni, sajnáltatni magunkat, haragudni az egész világra, Trianon, '56, Oroszok, stb. ezeket még nem hevertük ki. :mrgreen:

Szóval, a politikai nézeteket majd jövő tavasszal mindenki kifejezheti X jelek formájában, oszt' vagy elcsalják az egészet, vagy visszajönnek akik eddig szívták a vérünket, mindegy kik lesznek, számítanak RÁNK! ( A pénzünk kell nekik!!! )

Unaloműzőnek nézzétek a szomszédokat, hihetetlen színészstáb szerepelt benne, akiknek nagy része az örök vadászmezőkre távozott, ránk hagyták ezt a művet, amit gyerekként leszartunk mert nem értettük, most pedig emberséget, empátiát tanulhatunk belőle!
Még az alkoholista anyát is olyan színésznő játszotta, akinek egy monitornyi színházi szerepe van és Hacser Józsa a neve, akiről eddig azt hittem férfi. :oops:

Vagy inkább én is maradjak csendben és dobjam a számítógépet a pallóla' le'!? :lol:

Rendben, írni fogok :mrgreen:

Hacsek Józsa nem férfi :?: :?: :!: :!: ...most ,már direkt nem keresek rá a gugliban, mert ezt már nem fogadnám be. ....ez olyan abszurd lenne, minthogy az M7-en nyáron Árpi villogna le a belső sávból 180-nál, blokkolókkal körbecicomázva :mrgreen:

Amúgy a dízel benzin topik sajnos megdöglött. Strobi már nem látogatja az oldalt, Gabec is megtért valahová és én, aki Gabec szerint egyike voltam a legszúrósabb kavicsoknak a dízelesek csizmájában, puha pöcsű lettem és kotyogóst használok immáron egy éve. ....kicsit furcsán is jönne le, ha ezek után itt ajnároznám a gázolaj püspök műremekét, amikor is baromira nem vagyok vele kibékülve. :facepalm: az alapjáratát még máig sem tudtam megszokni, de ez már szinte mindegy. :doglotlo: :hangos: :nyelves:

Es milyen jo lesz ha meg lesz a 4 hengeres X3 20d :)
Azt egyszeruen imadni fogod es sosenemtobbetkell benzintemeto ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 00:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Bummer írta:

Ehhez nem járulhatok hozzá! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 00:34 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
most inkább téglát veszek mint X3-at :facepalm: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 01:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Imco írta:
Bummer írta:

Ehhez nem járulhatok hozzá! :)

Felsz miiii...???? :D
Ingyen es bermentve kapnad a rucit pedig ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 12:08 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
Boldog karácsonyt mindenkinek! :kari

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 12:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
kzolee írta:
Boldog karácsonyt mindenkinek! :kari

:franko: :taps:
Viszont !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 13:32 
E39 FAN
E39 FAN

ez nagyon nagy!! :mrgreen:

kellemes Ünnepeket Mindenkinek :!: :!: :drunk :drunk

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 14:26 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Jó kis témát kell olvasgatni így a karácsony közeledtével, de mindentjobbantudó Árpi beírásaira pár sorban reagálnom kell, mert az adócsalás a vesszőparipája, fel-fel tör belőle.
Abban egyetértek, hogy nem jó a módszer. Hogy sokan külföldön kell hogy boldoguljanak, itt hagyni az otthonukat, családjukat, ingáznak, stb. Utazgatok én is Komáromba, hogy ott bankoljak, könyveljek, hivatalba járkáljak, apehozzak, stb. Közben itthon is ugyanezt csinálom. Csak a módszert is a törvényhozók alkotják. Megengedi a TÖRVÉNY a lézerblokkoló használatát, megengedi a TÖRVÉNY, hogy alapíthatsz céget külföldön, stb. tehát te döntöd el akarod-e. Ez adócsalás??? Angliából nem érné meg utazgatni Szlovákiába, német céget is alapíthattam volna, az plusz 1000km lenne nekem hetente, ami nem éri meg. Miért? 100x leírtam már: oda költözik a multi ahol olcsó a munkaerő, ha megéri neki, ott jegyez be céget, ahol kedvezőbb neki. Ott vásárolunk ahol olcsóbb, megyünk a Penny-be ha drága a Spár. Aki a a Pennybe vásárol az neked akkor adócsaló... Az állam majd azt ellenőrzi, hogy betartom-e a szabályokat, törvényeket. Ahogy teszi is :!: Képzeld, vizsgál az apeh, inkasszót tesz a számlára, stb. Nem kívánom neked, hogy átéld, milyen mikor az alkalmazottak fizetését viszi el az állam, mert az áfát fizetni kell akkor is, ha nincs kifizetve a számlám :!: Ez csak 1 dolog a 1000-ből, amikkel naponta b@sszák bele az emberbe az ideget. Amiket írsz, abból úgy olvasom, hogy fogalmad nincs az egészről.
Ha itthon fizetek a magyar cég után adót amit kivetnek rám, és ezt teszem külföldön is, az miért adócsalás??? Ha valaki legális blokkolót használ és nem fizet büntetést az miért idióta? Törvényesen használja, lehetőség adott bárkinek! De ebben az országban utálni kell azt aki boldogul, tesz azért hogy neki jobb legyen.
Ha már így nyilvánosan bevállaltad a véleményed, én is leírom engem mi zavar: a parát zsebre tévő orvosok :!: Pofátlanul teszik zsebre, feketén, a több százezret havonta. (Ezt könnyű kiszámolni.) De mit csinálok, odaadom neki, reménykedek, hogy öregapám még talán hazajön a kórházból. Ez a gusztustalan, ha már erre esküdött, hogy gyógyít! A másik hányinger amit az állam művel. Ezek semmibe veszik az államkasszát, az eu-s pénzeket, mindegy ki lesz hatalmon ezt fogja csinálni. Ahogy a kondérhoz kerülnek, lopnak, csalnak, hazudnak, aszfaltozzák az utcájukat, köttetik a könyveiket, soroljam? Te becsukod a szemed és asszisztálsz hozzá, én nem. Tőlem a minimum bevételre számítsanak, a legkevesebbre amit a törvényes keretek között lehet! Kihasználva a törvény adta lehetőségeket!
Nem tetszik, hogy 8 milliós Oktáviából mérnek, minden bokorban, ha ellopják valamim meg nem történik semmi. Nem is a mérés zavar, hanem az eszköz, legyen jó a 2 milliós wagonr+ erre a célra. Ha nekem jön egy büntetés, befizetem, elkerülni ezt sem lehet, különben kivonják a forgalomból.
Milyen alapon ítélkezel? Barátod mind a 4500 "idióta" klubtag, tudod ki ő, hogy vezet, mióta, stb.? 97óta saját hibás balesetem nem volt, túl vagyok az 1.000.000 megtett km-en, (ebből 7 év 400 lóerő felett, de a leggyengébb BMW-m is 170lóerő volt) ismerem a határaimat, gyakorlatban tartom magam, én nem veszélyeztetek senkit, forgalomban megyek a többi autóssal. Ha adott a lehetőség nyomom a gázt, mert időben kell a-ból b-be érnem, és be kell hozni a lemaradást. Igen, ez az én döntésem, vállalom is, talán egy üres útszakaszon remélem hogy nem ölök meg senkit, bár a szemedben minden ilyen gané egy potenciális tömeggyilkos, aki szabadlábon portyázik, családokra vadászik, hogy kiírthassa őket mind egy szálig. Drukkolsz mikor történik meg végre le, hogy na ugye, én megmondtam. (Mióta itt vagyok ilyen még nem történt a klubban.) Sokan egész nap úton vagyunk, a munka miatt, megélhetésünk múlik rajta, hogy odaérjünk valahova időben. Az úton lévőket vadássza a rendőrség, akik a fix bevételi forrás, nem pedig a bűnözőket... De utoljára írtam ezeket le, felesleges is válaszolnod, mert lesz@rom a véleményed, csak a többiek felé éreztem fontosnak leírni, 6 év óta elegem van ebből az egész témából.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, aprilia, Bummer, Kovee
Értékelés: 19.05%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 14:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Ámen!

Aláírom, hogy veszélyesek azok a sofőrök, akik az adott forgalmi helyzetben indokolatlan sebességgel közlekednek, a seggedbe mennek, dudálnak villognak, de ez viszonylag ritkán fordul elő az emberrel :wink:

VISZONT az én szememben 10000000000000x veszélyesebbek, azok a törvénykövető és törvénytisztelő emberek ( vagy legalábbis, azt hiszik magukról ), akik úgy gondolkoznak, hogy 130 a max megengedett?, akkor az a paraszt, hogy mer 200-al menni, majd én megmutatom neki és már húzza is be eléd a belső sávba a szakadék autóját, úgy hogy közben a saját korlátoltsága miatt magát, a családját, a te családodat és a zsúfolt autópályán közlekedő többi embert is veszélyezteti, azért mert ő korlátolt és nevelni akar téged. Ugyan ez a véleményem a fékezgető, direkt szopató emberekkel, akik azt hiszik, hogy ők a törvény önkéntes őrei. Ezek az emberek a faszok, már elnézést nem azok, akik esetleg felveszik a forgalom ritmusát vagy ha úgy van picit többel közlekednek, mint a legális maximum. A szélsőséges 250 el tolós emberektől vonatkoztassunk el, nekik baj van a fejükben, de az átlag magyar azért vesz valamilyen blokkolót, mert így tudja kivédeni azt, hogy elkerülje a fölösleges bírságokat. Elég szar, amikor +2 km/h óra miatt jön a 30 ezres bírság, csak azért mert éppen valaki tolt téged hátulról, vagy a lejtőn begurult az autó stb. Az, hogy a rendőrök meg milyen stílusban, miből, hogyan és honnan mérnek, az egy külön kategória. Nem is érdemes bele menni, mert csak idegesíti magát az ember. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan vezet és, hogy mivel szereli fel az autóját, de ettől még nem kell őt véleményezni szerintem. Az a kulturált viselkedés, ha az ember szépen magába véleményt alkot, de azért nem véleményez mást, mert a kettőjük nézőpontja eltér :wink:

Az adózást meg hagyjuk is inkább. Olyan címszavakkal veszik el az emberektől a pénzt, hogy az szégyenletes. Cserébe meg semmit se kapnak :wink: Dübörögjön a gazdaság, de miből, ha elveszik azt a pénzt is tőled, amiből adott esetben fejleszteni tudnál és vinnéd évről évre egyre többre? Az ember meg nem élhet úgy, hogy ha jól megy, akkor kivesz a cégből, ha nem megy, akkor majd a magánvagyonból vissza forgat, vagy éppen egyik helyről megvonja a pénzt csak azért, hogy legyen hol dolgoznia. Itt csak az megy, hogy 4 év alatt mindenki annyit lopjon amennyit tud ( párttól függetlenül), utána meg folytassák ugyan ezt más néven.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 15:01 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 762 alkalommal
Kapott köszik: 1044 alkalommal
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: 5 Bummer, F_E_K_, Gabesz81, hamoriarpi, odus
Értékelés: 23.81%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 15:21 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 6 alkalommal
Kapott köszik: 204 alkalommal
Széria kód: E70
Motor tipusa: 35D
Kivitele: SAV
Blog: Blog megtekintése (2)
Mi az a minimál pénz amit blokkolóra ki kell manapság adni egy relative biztos védelemhez? Az új beszerzések (új rendőrségi kütyük) jelentenek tech. fejlődést is?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 15:44 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 99 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E90
Motor tipusa: N52B25O1
Évjárata: 2005
jlaci74 írta:
Kép

Úgyvan! :mrgreen:
ne már Karácsony előtt, ezt a politikás anyázós mocsár témát!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 15:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
Imco írta:

Ezt inkább a politika topicba kéne tenni!

Idézném magam! :)

Egyszerűen értelmetlen így egymásnak ugrani.

Érdemes visszaolvasni az elmúlt ~3 oldalt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 16:01 
E39 FAN
E39 FAN

Ja érdemes! Laci meg lemajmozott minket! :facepalm: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 17:12 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Nem hi?nyzik valakinek???

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 0556079485

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 17:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
admin írta:

Sajnos nem ismerem Őt, ezért szeretet ünnepe ide-vagy oda: Nem! :oops:

Ui: De azt a rendszámot szívesen átvenném, ha sietek néha jól jönne! :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 18:33 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 38 alkalommal
Kapott köszik: 7 alkalommal
Motor tipusa: 520i
bmw520ds írta:
admin írta:

Sajnos nem ismerem Őt, ezért szeretet ünnepe ide-vagy oda: Nem! :oops:

Ui: De azt a rendszámot szívesen átvenném, ha sietek néha jól jönne! :lol:

Hali!!!

Nekem olyan ismerősnek tünt,nézegettem régi képeket és láss csodát :roker: :taps: :franko:
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 19:31 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
LeviM5!

Sajnálom, hogy az általánosságban leírt 1-2 - talán szerencsétlenül megválasztott kifejezés - személyes sértegetéssé fajult. Nem részemről! Részedről.

A következő mondataidat nyilvánosan visszautasítom:
"...a szemedben minden ilyen gané egy potenciális tömeggyilkos, aki szabadlábon portyázik, családokra vadászik, hogy kiírthassa őket mind egy szálig. Drukkolsz mikor történik meg végre le, hogy na ugye, én megmondtam."

Ennyi a mondandóm. Ha érdekel, ha nem.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.12.23. 19:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Széria kód: F11
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 6 admin, Bummer, hamoriarpi, jlaci74, kzolee, Padre540
Értékelés: 28.57%
Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1048, 1049, 1050, 1051, 1052, 1053, 1054 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]