* *
Pontos idő: 2026.06.06. 04:56

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2830 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142  Következő

Diseles vagy Benzines vagy?
Diesel 49%  49%  [ 266 ]
Benzin 51%  51%  [ 280 ]
Szavazatok száma : 546
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Diesel vagy Benzin?
HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 17:58 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 35 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28TU
Évjárata: 1999
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Húh :)
Na visszaolvasgatva itt egy pár oldalt, szeretném akkor én is közzétenni a véleményemet.

Szóval úgy gondolom, hogy a jelenlévők többsége arra húz, amije van. Ezzel persze nincs is probléma, a dízelesek odáig vannak a nyomatékkal, közben kidobják a fölös pénzeiket a kukába, a benzinesek meg majmolják a csodaszép hangot, közben beletankolnak apránként akár 12 l-t 100 km-en a V8-ba :facepalm: :lol:
Valóban, hogy ki-ki mennyire szereti érezni a nyomatékot, vagy éppen élvezni, hogy 6000 a fordulatszám és milyen szépen üvölt a sor hat benzin (ugye? :) ) teljesen egyénfüggő. Az hogy valakit nem hoz lázba egy pl. M62-es motor hangja, hát kérem, az is egyénfüggő. Valakinek az jön be, hogy a motor eldolgozgat alul és közben csak mormogás hallatszik és ennyi.

Szerintem nagyban segítené a helyes választást (már ha egy újoncot kell meggyőzni a dízel vs. benzin témában), hogy az adott autó használója mennyit megy egy évben. Véleményem szerint, matematikai alapon kellene megközelíteni a kérdést;

az én családomban kizárólag benzines autó fordult meg, így az "alapbeállítás" adott volt. Ugyanakkor, vezettem E39 525d-t amely bizony nagyon elnyerte a tetszésemet, szívesen használnék én olyat, csak másvalaki tartsa üzemben! :mrgreen: Nálunk nem nagyon vannak az autók úgymond sokat használva, éppen ezért felesleges is lenne a dízel.

Ezeknél a használt dízelekre, ennyi idős korukban, ennyi kilométernél bármikor lehet bármilyen probléma. Szerintem átlag magyar futás környékén tilos belevágni a dízelbe, mert számottevően nagyobb a valószínűsége, hogy a két tulajdonosváltás között durva költségek merülnek föl, amit a kisebb fogyasztásból eredő előny nem tud kompenzálni. Ennek eredménye, hogy sok csalódott ember lesz, az meg mire jó..., sok rossz 'szarabéjemvé' hozzáállás lesz, aztán szidják, hogy nagy a karbantartás igénye. Hát igen, nagy. Csak vannak olyan szituk, évi 40000 meg afölött, hogy bőven megtérülhet a dízel újkori eleve magasabb ára + az esetleges kiadások.
Viszont! Sajnálatos az a hozzáállás, hogy nagyjából az e39-e46 környékén elindult ez a dízel-hadjárat, érdemes egy próbát tenni, és leszűkíteni a használtautós keresőket, kb. 80 % dízel, 250 találatból HOPP 50 alá esik a benzines szám (csak érzékeltetésképpen); és az embereket más már nem is érdekli.

Sokszor úgy érzem, az emberek abszolút nem gondolják át, hogy az autót milyen célból veszik, mennyi időre, mire lesz használva, mennyit s milyen körülmények között, utána jönnek a gondok, anyagi fedezet persze nincs. Szintén személyes véleményem, hogy az emberek direkt nem akarnak gondolkodni, számolni és csak ordítják a levegőbe hogy dízeldízeldízel...

Üdv!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atkolantos az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Zo78
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 18:48 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1997
atkolantos írta:
Na visszaolvasgatva itt egy pár oldalt, szeretném akkor én is közzétenni a véleményemet.

Szóval úgy gondolom, hogy a jelenlévők többsége arra húz, amije van. Ezzel persze nincs is probléma, a dízelesek odáig vannak a nyomatékkal, közben kidobják a fölös pénzeiket a kukába, a benzinesek meg majmolják a csodaszép hangot, közben beletankolnak apránként akár 12 l-t 100 km-en a V8-ba :facepalm: :lol:
Valóban, hogy ki-ki mennyire szereti érezni a nyomatékot, vagy éppen élvezni, hogy 6000 a fordulatszám és milyen szépen üvölt a sor hat benzin (ugye? :) ) teljesen egyénfüggő. Az hogy valakit nem hoz lázba egy pl. M62-es motor hangja, hát kérem, az is egyénfüggő. Valakinek az jön be, hogy a motor eldolgozgat alul és közben csak mormogás hallatszik és ennyi.

Szerintem nagyban segítené a helyes választást (már ha egy újoncot kell meggyőzni a dízel vs. benzin témában), hogy az adott autó használója mennyit megy egy évben. Véleményem szerint, matematikai alapon kellene megközelíteni a kérdést;

az én családomban kizárólag benzines autó fordult meg, így az "alapbeállítás" adott volt. Ugyanakkor, vezettem E39 525d-t amely bizony nagyon elnyerte a tetszésemet, szívesen használnék én olyat, csak másvalaki tartsa üzemben! :mrgreen: Nálunk nem nagyon vannak az autók úgymond sokat használva, éppen ezért felesleges is lenne a dízel.

Ezeknél a használt dízelekre, ennyi idős korukban, ennyi kilométernél bármikor lehet bármilyen probléma. Szerintem átlag magyar futás környékén tilos belevágni a dízelbe, mert számottevően nagyobb a valószínűsége, hogy a két tulajdonosváltás között durva költségek merülnek föl, amit a kisebb fogyasztásból eredő előny nem tud kompenzálni. Ennek eredménye, hogy sok csalódott ember lesz, az meg mire jó..., sok rossz 'szarabéjemvé' hozzáállás lesz, aztán szidják, hogy nagy a karbantartás igénye. Hát igen, nagy. Csak vannak olyan szituk, évi 40000 meg afölött, hogy bőven megtérülhet a dízel újkori eleve magasabb ára + az esetleges kiadások.
Viszont! Sajnálatos az a hozzáállás, hogy nagyjából az e39-e46 környékén elindult ez a dízel-hadjárat, érdemes egy próbát tenni, és leszűkíteni a használtautós keresőket, kb. 80 % dízel, 250 találatból HOPP 50 alá esik a benzines szám (csak érzékeltetésképpen); és az embereket más már nem is érdekli.

Sokszor úgy érzem, az emberek abszolút nem gondolják át, hogy az autót milyen célból veszik, mennyi időre, mire lesz használva, mennyit s milyen körülmények között, utána jönnek a gondok, anyagi fedezet persze nincs. Szintén személyes véleményem, hogy az emberek direkt nem akarnak gondolkodni, számolni és csak ordítják a levegőbe hogy dízeldízeldízel...

Üdv!

Ez szvsz identitas kerdese...akarmit veszel nem tudod csak kb mibe nyulsz...szar auto akarmilyen motorral szoporoller es penztemeto...

Nekem csak velt lelki problemam van a dieselel...budos savanyu szaga van mint a korsag, amit ugy vettem eszre idovel az utasterbe is bekoltozik...a dpf a finomitott kokszal meg rakkeltobb (tudo mellett mar veraramba is be tud jutni), a forumon leirt par szamomra remtortenet, a relativ alacsony eves futasteljesitmeny reszemrol vegkepp nem indokolja...no meg a lagy korompamacsok... ;)

Biztos befojasol mindenkit a kornyezete...2 kivetellel nalunk is csak bodzonos csotroganyok voltak...az egyik d piszok jo volt, de rendesen zsebbenyulos VW konszern terepjaro delibab...a masik viszont meg egy dci-nel is kotvanyabb csillagos zaszloshajo...es itt lett vege...

De egy dolog tagadhatatlan E34@tds meg mindig szepen kerreg es relative csondesen (sogi verdaja) de az E39#25d csodaszep, finom hangu (evfolyamtarsam autoja)...abszolut nem az a csorgo kerrego traktor mint a 30d (vagy abbol meg nem hallottam szepet)...km ora szerint 400e folott mindkettoben...

Messzemeno kovetkeztetest max Lepke urasag ill azok tudnanak levonni akiknek sok volt mindket taborbol...es adtak is a szajuknak rendesen...

A tobbseg, mint en is evi lofutyi km-el, sokadik gazdatol csak az igenyszintunknek megfelelo karbantartasok koltsege utan nyilatkozunk...de ugye egy szuzlany es egy kioregedett prosti nem ugyan az... ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 21:46 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
Meg kellene számolni hogy az utóbi időbe megjikbe cseréltek több motort :) :)
Egyfolytába benzin motorokat keresnek a tagok. Az utóbi időbe legalább 3-4 darabot cseréltek. Dieselről nem olvastam :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 21:51 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
admin írta:
Egyfolytába benzin motorokat keresnek a tagok. Az utóbi időbe legalább 3-4 darabot cseréltek. Dieselről nem olvastam :)

Szerintem csak erősebb motort akartak bele! :nyelves: :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 22:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
atkolantos írta:

Ezeknél a használt dízelekre, ennyi idős korukban, ennyi kilométernél bármikor lehet bármilyen probléma. Szerintem átlag magyar futás környékén tilos belevágni a dízelbe, mert számottevően nagyobb a valószínűsége, hogy a két tulajdonosváltás között durva költségek merülnek föl, amit a kisebb fogyasztásból eredő előny nem tud kompenzálni.

Az e39 fenntartás topicban volt egy kifakadásom, hogy másfél év alatt beletoltam a vételárat a kocsiba. (Mivel első autóm, így nem volt elképzelésem, hogy milyen fenntartási költségei lehetnek egy kocsinak, hát meg egy e39nek...) Az évi 15 ezer (naponta 5-6 km távolságok, hetente egy-két 10-20 km, havonta kb egy 100as táv, ket-három havonta pedig egy 500+) pedig nem épp egy dieselt indokló használat.

De visszatérve a témához, a kiadásaim apró töredéke volt diesel jellegű. A lényeg,hogy ilyen korban ugyanugy nyúlhat az ember kakiba a benzinesek között keresgelve is.

Tizenéves autónál már nem a motor típusától függ, hogy mennyire lesz problémás, hanem az előző tulajdonos(ok)-tól...

Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Zo78
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.13. 22:32 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Labi írta:
admin írta:

Szerintem csak erősebb motort akartak bele! :nyelves: :lol:

Vagy bele próbáltak egy dieselt :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.14. 21:52 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Motor tipusa: M54B30
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (2)
[/quote]

Nekem csak velt lelki problemam van a dieselel...budos savanyu szaga van mint a korsag, amit ugy vettem eszre idovel az utasterbe is bekoltozik...a dpf a finomitott kokszal meg rakkeltobb (tudo mellett mar veraramba is be tud jutni), [/quote]

A kórság az utastérbe is beköltözik? Meg a véráramba?
Vélt lelki probléma? Ááááááá, dehogy... :facepalm: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 14:51 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 56 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
Benzin-diesel témához én annyit fűznék hozzá, hogy benzines 5-öst eladni nagyon nehéz, szinte lehetetlen!!!
Itt a fórumon is gyakran olvasni, hogy ilyen meg olyan benzines 5-öst keres valaki, hahu-n mégis hosszú hónapok óta ugyanazokat hirdetik.
Ha ötös, akkor ugye minimum 6 hengeres motor, húúú akkor az már nagy motor, benzines is, biztos sokat zabál. Nem a fogyasztás témába akarok belemenni, csak egyszerűen igaz az, amit leírtatok páran, hogy diesel, mert keveset eszik, pont. Így vesznek autót az emberek.
Én értékesítő voltam 4 évig, mindenféle tanfolyamokra is jártam, megtanultam, megtapasztaltam, hogy az emberek nagy része át sem gondolja, mire, mennyit, hol használja majd az autót.
Van x pénze, vmi megtetszik, mert szép a lámpája vagy a színe, megveszi.
Zoli (Zo78) márkatárs vette meg az én általam 4 és fél hónapig hirdetett 25i Touringot.
Ő volt az egyetlen, aki eljött megnézni!!!! (Na jó egy srác eljött előtte, de ő a közelben lakott, mondta is, hogy nincs pénze, de megnézheti-e?)
Pedig rengetegen kattintottak a hirdetésre, ha leszámolok egy csomót arra, hogy sokan csak úgy szeretünk leskelődni a hahu-n, akkor is baromi sokan megnézték, mégis 1-2 komolytalan telefonon kívül semmi.
1-2 éven belül szükségem lesz egy ilyen autóra, de én benzinest fogok venni, 25i vagy 30i-t, még ha tudom is, hogy ha el kell majd adnom, nagyon nehéz lesz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Szabi8 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 15:30 
Újonc
Újonc

Szabi8 írta:

hahu-n mégis hosszú hónapok óta ugyanazokat hirdetik

Hát persze, ha szarok, senki nem veszi meg ezért hirdetik még mindig.

Szabi8 írta:
az emberek nagy része át sem gondolja, mire, mennyit, hol használja majd az autót.

Ezt mondtam én is :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atkolantos az itt látható tagok köszönték meg: Szabi8
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 15:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Zo78 írta:

Nekem csak velt lelki problemam van a dieselel...budos savanyu szaga van mint a korsag, amit ugy vettem eszre idovel az utasterbe is bekoltozik...a dpf a finomitott kokszal meg rakkeltobb (tudo mellett mar veraramba is be tud jutni), [/quote]

Vélt lelki probléma? Ááááááá, dehogy... :facepalm: :D[/quote]

Hidegen, amíg látod a párát jönni a kipufogóból, addig valóban savanyú szaga van, de ez a DPF nélküli e39 530d-nél is ugyan így van. Az utastérbe meg normálisan üzemelő kipufogórendszer esetén nem költözik be! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 16:00 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 56 alkalommal
Kapott köszik: 29 alkalommal
atkolantos írta:
Szabi8 írta:

hahu-n mégis hosszú hónapok óta ugyanazokat hirdetik

Hát persze, ha szarok, senki nem veszi meg ezért hirdetik még mindig.

Szabi8 írta:
az emberek nagy része át sem gondolja, mire, mennyit, hol használja majd az autót.

Ezt mondtam én is :franko:

igen, sok szar van sajnos, ez nagyon igaz! (bár a legtöbb alig 200ezret futott, természetesen végig vezetett szervízkönyves, német idős tulajtól származik :facepalm: )
de az enyém is sokáig fent volt, arról is azt lehetett hinni, hogy szar, aztán NT autós átvizsgáláson csak pár apróságot találtak, ami természetes egy használt (12 év, 300ezer km) autónál
na ne offoljuk szét a topicot, lényeg, hogy egyetértünk :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Szabi8 az itt látható tagok köszönték meg: atkolantos
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 17:39 
E39 FAN
E39 FAN

nagy.matyika írta:
Zo78 írta:

Nekem csak velt lelki problemam van a dieselel...budos savanyu szaga van mint a korsag, amit ugy vettem eszre idovel az utasterbe is bekoltozik...a dpf a finomitott kokszal meg rakkeltobb (tudo mellett mar veraramba is be tud jutni),

Vélt lelki probléma? Ááááááá, dehogy... :facepalm: :D[/quote]

Hidegen, amíg látod a párát jönni a kipufogóból, addig valóban savanyú szaga van, de ez a DPF nélküli e39 530d-nél is ugyan így van. Az utastérbe meg normálisan üzemelő kipufogórendszer esetén nem költözik be! :D[/quote]

Hihihi...
Akkor en mindig csak hidegen alltam diesel mogott ;)
Azert mondom, h velt lelki problema mert en mindig erzem, tiszta Pavlovi reflex...biztos elvittek a ZUFOK es beultettek nekem is valamit mint cartmannek

[mod="Jerry"]Idézni csak pontosan és szépen...
@ nagy.matyika: neked is szól![/mod]

En nem tettem semmit...nem tudom miert csinalja ezt...valamiert huncutkodik telorol...bocsanat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bummer 2014.01.15. 19:56-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 19:34 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1167 alkalommal
Kapott köszik: 1230 alkalommal
Széria kód: E61
Évjárata: 2006
Blog: Blog megtekintése (9)
Szabi8 írta:
Benzin-diesel témához én annyit fűznék hozzá, hogy benzines 5-öst eladni nagyon nehéz, szinte lehetetlen!!!.

:shock:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 20:02 
E39 FAN
E39 FAN

hamoriarpi írta:
Szabi8 írta:
Benzin-diesel témához én annyit fűznék hozzá, hogy benzines 5-öst eladni nagyon nehéz, szinte lehetetlen!!!.

......én a fél karomat adtam volna egy e61 30i-ért! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 20:16 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
hamoriarpi írta:
Szabi8 írta:

Okes...E61@530i holnapra a jobb kezedert...

Velem lehet alkudni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 20:25 
E39 FAN
E39 FAN

Bummer írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:
Szabi8 írta:

:lol: ....inkább cserélem érte a 30d-t ok?! :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 21:27 
E39 FAN
E39 FAN

Labi írta:
Bummer írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:
Szabi8 írta:

:lol: ....inkább cserélem érte a 30d-t ok?! :mrgreen:

:D Kis cseles...no ne huncutkodjal velem ilyen dolgokban ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 22:34 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (2)
Szabi8 írta:
Ha ötös, akkor ugye minimum 6 hengeres motor, húúú akkor az már nagy motor, benzines is, biztos sokat zabál. Nem a fogyasztás témába akarok belemenni, csak egyszerűen igaz az, amit leírtatok páran, hogy diesel, mert keveset eszik, pont. Így vesznek autót az emberek.
Van x pénze, vmi megtetszik, mert szép a lámpája vagy a színe, megveszi.
Zoli (Zo78) márkatárs vette meg az én általam 4 és fél hónapig hirdetett 25i Touringot.
Ő volt az egyetlen, aki eljött megnézni!!!!

Na szóval:

Az emberek egy része - több-kevesebb pénzmennyiséggel a zsebben - "preztízs-kreálás", nagymenőzés, vadulás céljából, de egyébként minden objektivitást nélkülözve döntenek az 5-ös (vagy általában nagyobb teljesítményű autó) vásárlásáról... Ez még rendben is lenne akkor, ha az a pénz több lenne mint kevesebb, mert az utóbbiból egyenesen következik - függetlenül attól, diesel vagy benzines - hogy nem lesz pénz a fenntartására... vagyis amikor áldozni kell rá (márpedig kell), akkor jön a "b@zdmegmekkorasz@rezazautó"... :facepalm: Na ezek azok akik "gyá de dzsukel gép dik má" (copyright győzike) felkiáltással vesznek egy legyalázott de jó esetben kifényesített gépet, aztán ész nélkül hajtják, amíg darabokra nem hullik (ha ez ilyeneknek dugnám fel a picsájába a kardán tengelyt...). Hol itt a racionalitás, a józan megfontolás és belátás és az ész? Sehol, csak a nagy arc, nagy pofa... (copyright Bummer).
Szabitól az autót októberben vettem, de már június óta itt lógtam a fórumon, bújtam a témákat, minden este olvastam, és olvastam és olvastam. Tanultam, okultam, mérlegeltem. Józanodtam!!! Döntésemben a józan pénzügyi megfontolások legalább olyan erősek voltak, mint a vágy, hogy BMW-m legyen (végre).

Egy szó mint száz:
Véleményem szerint a topic címével ellentétben egy a lényeg: aki vásárlás előtt áll, baromira mindegy, hogy diesel vagy benzines autóra esik a választása, ez másodlagos. Ami fontosabb, hogy vásárlás előtt gondolkodjon! Ennyi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 23:27 
Újonc
Újonc

Szerintem pedig igenis nagy szerepe, fontossága van annak hogy benzin- vagy dízelmotoros autót választ a leendő tulaj.

Édesapám egy 20. kerületi, nagyon profi márkafüggetlen autószervizben dolgozott és orrba-szájba jöttek be az autók dízelproblémákkal (BMW-k IS), amelyek igencsak nagy költséggel jártak, míg általánosságban elmondható, hogy benzinmotoros autóra nem lehet annyit rákölteni, mint dízelre.
Természetesen, mint mondtam, van az a futásteljesítmény, ahol a fogyasztás okán már mindez előnnyé kovácsolódik, de valljuk be, ez nem a magyarországi átlag userekre vonatkozik (vagyis ránk) a magunk p.csa éves km-ével :)
A sokat menő üzletemberek meg nem 18-11 éves Bömöst hajtanak akárhogy is nézzük :)

Na most a másik probléma, hogy sokan eről felül vesznek autót, ezzel tényleg nem lehet mit kezdeni. De ha az átlag "hülye-módon" vesz autót, még mindig jobban jár ha benzines autót vesz :szerintem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.15. 23:54 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

atkolantos írta:
Természetesen, mint mondtam, van az a futásteljesítmény, ahol a fogyasztás okán már mindez előnnyé kovácsolódik, de valljuk be, ez nem a magyarországi átlag userekre vonatkozik (vagyis ránk) a magunk p.csa éves km-ével

De ha keveset megyek a diesellel akkor azzal arányosan kevesebb a hiba is.Így nem értem az érvelésed.
Láttam én e39-et amire hamar rászaladt a milliós tétel és benzines volt.
Megveszik az emberek 600-800eft ért és csodát várnak!!

Érdekes én közel 4 milláért vettem és nincs panaszom.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2830 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]