![]() |
2014.01.19. 21:57
admin írta:vaszarig írta:
igen, annó az utólagos bekötésnél az I-bus és a K-bus vezetékei is a saját közösítőjükbe lett kötve!Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt! De ha emlékszel esetleg még rá, akkor is mondtam, hogy nekem sem jelent meg semmi a mid-en!
Na szóval eddig kis bc-s óra volt bent az nem müködik szétválasztott K/I buszal ha most rakta be a nagy bc-t akkor most kelet szétválasztani.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni? 2014.01.20. 00:13
atesz25 írta:admin írta:vaszarig írta:
igen, annó az utólagos bekötésnél az I-bus és a K-bus vezetékei is a saját közösítőjükbe lett kötve!Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt! De ha emlékszel esetleg még rá, akkor is mondtam, hogy nekem sem jelent meg semmi a mid-en!
Na szóval eddig kis bc-s óra volt bent az nem müködik szétválasztott K/I buszal ha most rakta be a nagy bc-t akkor most kelet szétválasztani.
Megint elvesztem a fonalat. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni?
Most hogy is működik ez a szétválasztás? Tehát ahogy olvasom, van egy doboz benne ez i és a k busz vezeték, mind a kettőt kihúzom, és beledugom egy közösítőbe. Viszont innen nem tudom hogyan tovább?
Még nem láttam a helyszínen csak olvasgatom. Kicsit kellene lássam. Mert ha bedugom egy közösítőbe onnan hova megy tovább?
2014.01.20. 11:03
admin írta:atesz25 írta:admin írta:vaszarig írta:
Megint elvesztem a fonalat. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni?
Most hogy is működik ez a szétválasztás? Tehát ahogy olvasom, van egy doboz benne ez i és a k busz vezeték, mind a kettőt kihúzom, és beledugom egy közösítőbe. Viszont innen nem tudom hogyan tovább?
Még nem láttam a helyszínen csak olvasgatom. Kicsit kellene lássam. Mert ha bedugom egy közösítőbe onnan hova megy tovább?
A kesztyűtartó mögött van egy közösítő amire rá van kötve a K és I busz kis óracsoportnál.Ha nagy kerül bele akkor erről a közösítőről le kell venni az egyiket és egy másik közösítőn összefogni.
Fehér/piros/sárga= K Busz
fehér/szürke/sárga= I Busz

2014.01.20. 12:05
atesz25 írta:admin írta:atesz25 írta:admin írta:vaszarig írta:
A kesztyűtartó mögött van egy közösítő amire rá van kötve a K és I busz kis óracsoportnál.Ha nagy kerül bele akkor erről a közösítőről le kell venni az egyiket és egy másik közösítőn összefogni.
Nézd csak azt hiszem megtaláltam az I és K Buszt. Ahogyan nézem ezek Vaszarig is mondta el vannak szeparálva egymástól. Mégis működik a kis bc, és a nagy mégsem.
2014.01.20. 13:22
. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni? 
[/quote]2014.01.20. 22:05
admin írta:atesz25 írta:atesz25 írta:atesz25 írta:Megint elvesztem a fonalat. Igen eddig és még mindig kis bc van és működik. Amint szerzek jó nagy bc-s órát szeretném azt használni. A jelenlegi csak próbára van. Most akkor még sincs valami jól bekötve? És akkor nem kell kódolni?
Nézd csak azt hiszem megtaláltam az I és K Buszt. Ahogyan nézem ezek Vaszarig is mondta el vannak szeparálva egymástól. Mégis működik a kis bc, és a nagy mégsem.
Valami ott nem kerek mert a I busz egyedül semit nemér!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Na akkor a hiba megvan csak azt kellene kideríteni hogy mi az? Mit kellene még oda kötni? És a második csatin mind egyforma színű akkor melyik lehet a K-busz kábele?
2014.01.23. 22:11
2014.01.24. 08:03
Johnny78 írta:Sziasztok!
525tds-el (aktuálisan) két elektromos problémám lenne:
1 - a kiegyenlítőbe amennyire utána tudtam járni, gyárilag nincs szintjelző szenzor, de mivel elpukkant a tartályom és olyant kaptam amiben megvan a helye, én szeretnék bele, már be is szereztem, kikerestem a megfelelő bekötést, de rájöttem, hogy ez nem ilyen egyszerű. tehát az első kérdés, hogy LCM-II modult (8372874; HW00; SW31) lehet-e úgy kódolni, hogy kezelje ezt az eszközt, és a (gondolom az óracsoportban) jelezze nekem ha alacsony a víz?
2 - az EGR szelepet nyitogató mágnesszelepet nem vezérli a DDE. tudom hogy sokan butaságnak gondolják visszacsinálni, mert olvastam hogy inkább lezárják, hogy véletlen se menjen be füst, de én szeretném ha úgy működne ahogy kitalálták. a mágnest kipróbáltam működik, vákum van a membránt is kipróbáltam másik vákumcsóvel az is nyit(na ha kap szávást) a vezetéket is leteszteltem a DDE és a mágnes közt nincs szakadás, utána is olvastam, hogy alapjáraton nyitogatni kellene neki kicsit beeregetni a füstöt, de nem teszi, lehetséges hogy megpiszkálták szoftveresen, hogy soha ne nyisson?
2014.01.25. 21:22
2014.01.25. 23:33
2014.01.26. 00:30
KissGSV írta:Nekem igen. Csak egy hülye feltételezés: A kulcs kettesbe volt fordítva?
Tapatalk 2-vel küldve az én Lenovo A830-ről
2014.01.26. 09:25
2literes.apenta írta:Akinek 1.4-es Scannere van annak látja a program a motort és a váltót?
Vettem egy BMW scannert és azt a két vezérlőt nem látja csak.
A többivel nincs gond, minden funkciója működik.
Inpa és a DIS is látja a motort, tehát nem a kocsival van gond.
2014.01.27. 15:22
2014.01.27. 16:38
Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen ! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
2014.01.27. 16:43
2014.01.27. 20:05
Gallaca írta:Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen ! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
Szia!
Ennek a linknek fuss neki mégegyszer!
2014.01.27. 20:53
Jimby22 írta:Gallaca írta:Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen ! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
Szia!
MIlyen linknek?
2014.01.27. 22:07
PeterE39 írta:Jimby22 írta:Gallaca írta:Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen ! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
Szia!
MIlyen linknek?
Ami az előző hozzászólásod végén van.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
2014.01.27. 23:26
Jimby22 írta:PeterE39 írta:Jimby22 írta:Gallaca írta:Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
Szia!
MIlyen linknek?
Ami az előző hozzászólásod végén van.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Ja semmi aszerintem véletlen!
2014.01.28. 15:44
Jimby22 írta:Gallaca írta:Jimby22 írta:Hello mindenkinek nem rég rendeltem kínából ilyen OBD2 scannert +átalakító kábelt csak még sohasem használtam ilyen! ezért szeretnék érdeklődni hogy is van ennek az installálása használata? E39 2000.évi modell 520d. Köszi!http://www.e39.hu/posting.php?mode=reply&f=36&t=1241#
Szia!
MIlyen linknek?