Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2014.01.28. 12:57

Eddy5589 írta:
admin írta:
Eddy5589 írta:
PeterE39 írta:
Eddy5589 írta:Sziasztok!

Segítséget kérek az alábbi érdekességgel kapcsolatban, hátha már más is találkozott vele.

Leállás után, majd kb 5. perc után induláskor nagy navi-s képernyőn nincs semmi, csak amolyan szürkeség.
Tehát nem olyan, mintha nem lenne áram alatt, hanem mintha a videó jel nem lenne.
Maga a kijelző működik, mivel hátramenetbe téve a kamera képe látható.
Aztán hazaérek (ismét kb. 5 perc után) próbálgatok ezt azt, pl.: leállítom az autót, bezárom, várok.
Alul egy sávon megjelenik a dátum és idő. Na Ok. Beindítom újra, és akkor már van navi képernyő,
DE! nem úgy néz ki mint korábban (mintha valami régebbi verzió lenne), és a menüben nincs ott a
"Navigation" menüpont, tehát nem tiltott, hanem ott sincs a felirat.
A korábbi navi képernőn meg tudtam nézni a verziót, de ezen nem találtam sehol.
Mitől lehetett ez, és hogy lehetne visszaállítani?

Egyébként MK2-es rendszerről van szó.
Köszi:
Eddy

A TV tuner működik, a navi dögrováson van.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Nos annyi történt azóta, hogy kérdeztem, hogy kimentem a garázsba, kiszedtem az olvasót, lekötöttem. Gyujtás be-ki.
Utána visszakötöttem, és gyújtás be, és visszatért az eredeti szoftver.
Ez most mit jelent?

thx.
Eddy

Kezdésnek próbáljmeg egy másik lemezt a rechnerbe.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ma reggel menet közben ismét elszürkült a képernyő. Piros lámpánál leállítottam, majd újraindítottam és megjelent ismét.
De menet közben ismét kezd elmenni a kép.

Szerezzek egy másik rechnert?
Ha valakinek van működő, akkor az érdekelne.

Üdv:
Eddy

Szerintem rechner KH.

2014.01.28. 14:46

Qwerti írta:Szerintem rechner KH.

A KH rövidítés alatt mit kell érteni?
Eddy

2014.01.28. 14:50

Eddy5589 írta:

Eddy

Kontakt hiba

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: Eddy5589
Értékelés: 4.76%

2014.01.28. 14:55

morv írta:
Eddy5589 írta:

Eddy

Kontakt hiba

Szerinted ezt lehet orvosolni valahogy,
vagy szerezzek egy másikat?

2014.01.28. 15:44

Eddy5589 írta:

Eddy

Dunakeszi szleng! :mrgreen: :nyelves:

2014.01.28. 17:10

Gallaca írta:
Eddy5589 írta:

Eddy

Dunakeszi szleng! :mrgreen: :nyelves:

:hehe
NE MÁR!

2014.01.28. 17:12

Eddy5589 írta:
morv írta:
Eddy5589 írta:

Eddy

Kontakt hiba

Szerinted ezt lehet orvosolni valahogy,
vagy szerezzek egy másikat?

Elvileg lehet, de nem 100% a siker.
Nem régen sikerült egy MK3-at megreparálni.
Egyébiránt egy másikkal ki tudnád szűrni 100%-ra a hibát.

2014.01.29. 00:38

Sziasztok!

Navibeállítások közt találtam egy opciót, ha kinyílik valamelyik légzsák, tehát baleset ért, akkor küld egy sms-t (ha minden igaz) az autó pozíciójával, rendszámával és színével, egy adott telefonszámra.

A kérdésem az lenne, hogy az SMS-C Nummer-hez, vagy a D1-hez, be lehet-e állítani mondjuk a 112-t? Működik ilyen opció kishazánkban? Ha igen, akkor milyen telefonszámon?

Kép

Köszönöm

2014.01.29. 13:47

Qwerti írta:Sziasztok!

Navibeállítások közt találtam egy opciót, ha kinyílik valamelyik légzsák, tehát baleset ért, akkor küld egy sms-t (ha minden igaz) az autó pozíciójával, rendszámával és színével, egy adott telefonszámra.

A kérdésem az lenne, hogy az SMS-C Nummer-hez, vagy a D1-hez, be lehet-e állítani mondjuk a 112-t? Működik ilyen opció kishazánkban? Ha igen, akkor milyen telefonszámon?

Kép

Köszönöm

Ha jol tudom a hallasserulteknek van sms alapu bejelentesi lehetoseg, hogy mik a reszletek azt nem tudom.

2014.01.29. 23:31

Qwerti írta:Sziasztok!

Kép

Köszönöm

Tudtommal ez a bmw service assistance szolgáltatáshoz van.16:9-nél is aktiválható ez a menü.

De lehet rosszul tudom.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.02.04. 17:46

Üdvözlet

Meglett a BMW-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Első kérdésem rögtön, hogy kitől lehet teljes európa navi cd-t szerezni?, jelenleg keleteurópa van benne, illetve megvan a gyári 2004-es teljes európa.

Sajnos nem találtam meg hogy pontosan melyik navi van benne, VIN kódja ennyit mond :
S609A Navigationssystem Professional Navigation system Professional
Előre is köszi.

2014.02.04. 17:52

Bajkerülő írta:Üdvözlet

Meglett a BMW-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Első kérdésem rögtön, hogy kitől lehet teljes európa navi cd-t szerezni?, jelenleg keleteurópa van benne, illetve megvan a gyári 2004-es teljes európa.

Sajnos nem találtam meg hogy pontosan melyik navi van benne, VIN kódja ennyit mond :
S609A Navigationssystem Professional Navigation system Professional
Előre is köszi.

Javaslom a tippek trükkök alatt szemre vételezni a milyen navi van a kocsimba témát. Garantált siker
Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2014.02.06. 17:57

Sziasztok!

Biztos sokan le akartok most fejezni, mert biztos valahol le van irva reszletesen, de hatha van valaki aki jobban otthon van a forum bugyraiban mint en, igy az ilyenekhez szolnek.

A kerdesem az lenne, hogy mi a legfrissebb szoftver/terkep kombo egy 99' es e39 hez, amibe hatul CD s egyseg talalhato. Az se baj ha magyarul szol hozzam.
Illetve ezek a NAV_SW iso k csak terkepet tartalmaznak, vagy azt pont nem?
Remelem kapok linkeket, terkephez illetve szoftverhez, meg egy nagyon egyszeru gyorstalpalot hogyan tudom mukodesre birni, mert a regi lemez olyan karcos mar h semmit nem lehetett kezdeni vele.

ja es 4:3as a kijelzom :)

Elore is koszonom turelmetek, kedvessegetek :)

2014.02.07. 10:04

Flashhh írta:Sziasztok!

Biztos sokan le akartok most fejezni, mert biztos valahol le van irva reszletesen, de hatha van valaki aki jobban otthon van a forum bugyraiban mint en, igy az ilyenekhez szolnek.

A kerdesem az lenne, hogy mi a legfrissebb szoftver/terkep kombo egy 99' es e39 hez, amibe hatul CD s egyseg talalhato. Az se baj ha magyarul szol hozzam.
Illetve ezek a NAV_SW iso k csak terkepet tartalmaznak, vagy azt pont nem?
Remelem kapok linkeket, terkephez illetve szoftverhez, meg egy nagyon egyszeru gyorstalpalot hogyan tudom mukodesre birni, mert a regi lemez olyan karcos mar h semmit nem lehetett kezdeni vele.

ja es 4:3as a kijelzom :)

Elore is koszonom turelmetek, kedvessegetek :)

Szia!

Set menüpont alatt láthatod a kijelző jobb felső sarkában, hogy milyen szoftver van éppen fenn.

SW32 CD
NAVI lemezek

SW cd-vel még én sem frissítettem, de tudomásom szerint csak CD betesz és követni kell az utasításokat a kijelzőn.
Navi lemez betesz és a Navigationra lépve beenged a menübe.

2014.02.07. 14:41

Cxgrav írta:Szia!

Set menüpont alatt láthatod a kijelző jobb felső sarkában, hogy milyen szoftver van éppen fenn.

SW32 CD
NAVI lemezek

SW cd-vel még én sem frissítettem, de tudomásom szerint csak CD betesz és követni kell az utasításokat a kijelzőn.

Köszi szepen a linkeket!!

Szerinted ez az SW cd s dolog, frissiti a valoszinuleg MK3 as, CD s, nem DVD s egységemet is ? Vagy nem hallottal errol semmit ?

2014.02.07. 18:44

Flashhh írta:
Cxgrav írta:Szia!

SW32 CD
NAVI lemezek

Köszi szepen a linkeket!!

Szerinted ez az SW cd s dolog, frissiti a valoszinuleg MK3 as, CD s, nem DVD s egységemet is ? Vagy nem hallottal errol semmit ?

Igen frissíti.

2014.02.08. 01:36

admin írta:Igen frissíti.

Na akkor holnap megprobalom szerintem, csak felek hogy kinyirom, amugyis olyan tehetseges vagyok hogy sose sikerul semmi elsore. Ezt tukrozi az is, hogy letoltottem a terkep fileokat a fenti linkrol amit koszonok megegyszer, kiirtam cdre daemon toolsal, a ccd t betallozva, de ha berakom a lemezt a kocsiba, akkor tovabbra is azt irja h nem megy a navi mert nincs benne lemez.
Nem tudom mit ronthattam el :S

2014.02.08. 04:05

Flashhh írta:
admin írta:Igen frissíti.

Na akkor holnap megprobalom szerintem, csak felek hogy kinyirom, amugyis olyan tehetseges vagyok hogy sose sikerul semmi elsore. Ezt tukrozi az is, hogy letoltottem a terkep fileokat a fenti linkrol amit koszonok megegyszer, kiirtam cdre daemon toolsal, a ccd t betallozva, de ha berakom a lemezt a kocsiba, akkor tovabbra is azt irja h nem megy a navi mert nincs benne lemez.
Nem tudom mit ronthattam el :S

Mert lehet, hogy rossz benne a fej, vagy koszos.

2014.02.08. 11:21

Valaki tudna segiteni, hogy honnan toltsek le MKIII navihoz teljes eu cd-t??? A Masik kerdesem pedig az, hogy mi a legegyszerubb modja, hogy az analog Tv boxot digitalisra csereljem vagy esetleg valamit koze dugni vagy...... ? Koszi elore is! Kellemes hetveget mindenkinek!!!

2014.02.08. 11:44

milanovits írta:Valaki tudna segiteni, hogy honnan toltsek le MKIII navihoz teljes eu cd-t??? A Masik kerdesem pedig az, hogy mi a legegyszerubb modja, hogy az analog Tv boxot digitalisra csereljem vagy esetleg valamit koze dugni vagy...... ? Koszi elore is! Kellemes hetveget mindenkinek!!!

Szerintem CD-n nincsen teljes EU, csak CD-ken.
Hozzászólás küldése

VigLink badge