Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 lökhárító

2014.02.02. 21:22

jlaci74 írta:
Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már elég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?
http://imageshack.com/a/img844/7007/dd3e.jpg

A poweren szokott hirdetni egy srác ( valamilyen laci___ nicknévvel ) új ABS e36/e46 M lökiket jó áron, a fórumon úgy emlékszem dicsérik a portékáját.
Gondolom megrendelésre hoz akár e39-et is...

Na én őt nem ajánlom :evil: De Daninak szerintem méretpontos lökösei vannak.(Bömbölö)Mobilgumi.hu

2014.02.04. 16:27

Schnitzer írta:Na én őt nem ajánlom :evil: De Daninak szerintem méretpontos lökösei vannak.(Bömbölö)Mobilgumi.hu

Egy érdi srác a sajátjához Tuning Tec lökösöket vett és azt mondta patika az illesztés is. Ha más is így vélekedik,akkor már csak M-es dobbetétre kellene egy jó ajánlat.

2014.02.04. 16:55

Schnitzer írta:
jlaci74 írta:
Tomi.i írta:Van valakinek tapasztalata utángyártott M-es lökháritókkal kapcsolatban?Mára már elég nagy a választék,árban is de melyik lehet a jó választás?PL: itt is van többféle más más árakon de nagy különbséget nem látok rajta.Mind ABS anyagból készült ezen kívűl semmi.Vélemények?

A poweren szokott hirdetni egy srác ( valamilyen laci___ nicknévvel ) új ABS e36/e46 M lökiket jó áron, a fórumon úgy emlékszem dicsérik a portékáját.

Na én őt nem ajánlom :evil: De Daninak szerintem méretpontos lökösei vannak.(Bömbölö)Mobilgumi.hu

Mesélj Szabi ...
( én csak poweres topicban olvastam hogy jó a cucca, de természetesen a Te véleményedre többet adok... )

2014.02.04. 21:10

jlaci74 írta:
Schnitzer írta:
jlaci74 írta:

Mesélj Szabi ...
( én csak poweres topicban olvastam hogy jó a cucca, de természetesen a Te véleményedre többet adok... )

Bömbölö árulja talán a legdrágábban,a többi mind olcsobb.Az ár tükrözi a minöséget vagy nem?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

2014.02.04. 21:14

dirtydog87 írta:
Schnitzer írta:Na én őt nem ajánlom :evil: De Daninak szerintem méretpontos lökösei vannak.(Bömbölö)Mobilgumi.hu

Egy érdi srác a sajátjához Tuning Tec lökösöket vett és azt mondta patika az illesztés is. Ha más is így vélekedik,akkor már csak M-es dobbetétre kellene egy jó ajánlat.

gyarmatimate@hotmail.com
Ö arul dobbetetet.kertem arajanlatot de nem valaszol:evil:

2014.02.06. 09:11

Én is Mátétól vettem. Asszem még 1 db volt neki múlthéten, lehet eladta már.

Szokott válaszolni, csak lehet bütykölt megint valamit.

2014.02.06. 10:15

Tomi.i írta:Az ár tükrözi a minöséget vagy nem?

Ez közel sem így van. A piacnak árfelhajtó hatása van-lehet.
De ez már egy másik topic témája lehetne.

2014.02.06. 12:41

jlaci74 írta:
Schnitzer írta:
jlaci74 írta:

Mesélj Szabi ...

Szem?lyes tapasztalatb?l mondom.?n rendeltem már tőle első M"-lököst az E46-ra.Hát ahogy az állt :facepalm:
:hányás Ahogy a merev?tőt beke raktuk, a közep?n fent ki is puklisodott annira, hogy a motorhâztetőbe bele is ?rt.
Egyből h?vtam, ?s azt mondta hogy a merev?tőm biztos r?gebbi fajta ?s az?rt.Mondom neki ok...akkor van pont egy másik lökösöm is pont, akkor arr?l lekapom ?s k?sz.Szerinted"Ugyanolyan szarul állt.Ekkor h?vom megint, ?s mit mond:vágjam meg a lököst felül egy kicsit, ?s műanyagoztassam meg utána, akkor már jó fog állni.Mondom neki nem vagdosok semmit, hanem ez nem kell.Erre ő:hát ha felmegyek Pestre másnap akkor rán?z, ?s ha nem j? akkor lessz nála másik ?s azt is megn?zzük hogy áll.?n nem tudtam felmenni, de az asszony felment egy ismerősel.Hozott 2 db magával.Mindegyiket megnézte a merev?tővel együtt, ?s ő is látta v?gre hogy szar.Mondta is hogy most ?j helyről rendelte,mert eddig amiket árult m?g nem volt gond velük.Vissza fizette a lököst, ?s ennyi.....Ez?rt mondtam hogy nem ajánlom.De ettől függetlenül lehet hogy az E39-re m?retpontosabb van neki
Kb ennyi a tört?net.Azóta vettem már GYÁRI M" lökösöket előre, meg hâtra is.Drágább igaz, de legalább nincs gond velük.Azóta megfogattam, ilyenekben csak gyárit szabad venni

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: 3 jlaci74, kzolee, Tomi.i
Értékelés: 14.29%

2014.02.07. 19:45

Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???

2014.02.07. 20:35

Tomi.i írta:Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???

Nekem volt hegesztve.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i
Értékelés: 4.76%

2014.02.07. 22:24

jeti a poweren most hirdet M-es cuccokat ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i

2014.02.07. 22:54

jlaci74 írta:jeti a poweren most hirdet M-es cuccokat ...

Igen ,holnap megyek oda ezért kérdeztem! :D

2014.02.07. 22:57

Tomi.i írta:

Nyíregyházán ismersz olyan műanyagost aki meg tudja javitani és nem kokanyol?

2014.02.08. 00:24

Tomi.i írta:
Tomi.i írta:

Nyíregyházán ismersz olyan műanyagost aki meg tudja javitani és nem kokanyol?

Nincs ilyen kapcsolatom, de a sógoromét most csinálták, holnap rákérdezek...

2014.02.08. 15:38

Megneztem ma.Ropira van törve elöl hatul.!!!!!

2014.02.08. 15:45

Tomi.i írta:

Sajnálom.
Közben meglett a profi heggesztő is, ha mégis kell majd szólj...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i

2014.02.08. 16:18

jlaci74 írta:
Tomi.i írta:

Sajnálom.
Közben meglett a profi heggesztő is, ha mégis kell majd szólj...

Ok. Köszönöm!

2014.02.08. 17:29

Helo
Az M-es lökhárítót heggeszteni lehetetlen dolog :wink: :wink: próbáld inkább meg hegeszteni :wink: :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.02.08. 22:55

lepke írta:

Helo
Az M-es lökhárítót heggeszteni lehetetlen dolog :wink: :wink: próbáld inkább meg hegeszteni :wink: :wink:

Egy dolog van ami "gg" az a popo szinonimaja :D :D

2014.02.09. 08:49

Bummer írta:
lepke írta:

Helo

Egy dolog van ami "gg" az a popo szinonimaja :D :D

Na most már le lehet szállni rólam!!!! :hangos: :doglotlo:
Hozzászólás küldése

VigLink badge