Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2014.02.09. 23:57

Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen ;)

2014.02.10. 06:52

Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen ;)

K?rünk képeket!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

2014.02.10. 08:18

Tomi.i írta:
Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen ;)

K?rünk képeket!

Kép
Kép

Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is :nyelves:
Még meditálok, hogy újra bőrözve legyen vagy csak festve...ár függő :oops:
No meg kábelköteget kell szereznem és bekötnöm, de az majd nyáron...ilyen hidegben...brrr... :doglotlo:

Ma délután meg megyek a többiért (M-kormány+Styling 5+shadow lökös közép) :mrgreen: csak nem tudom mikor jutok ki Kesgab-hoz a gyerekmagasítós hátsó ülésekért... :hangos:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Padre540
Értékelés: 4.76%

2014.02.10. 08:58

Bummer írta:
Tomi.i írta:

K?rünk képeket!

Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is :nyelves:
No meg kábelköteget kell szereznem és bekötnöm, de az majd nyáron...ilyen hidegben...brrr... :doglotlo:

Ma délután meg megyek a többiért (M-kormány+Styling 5+shadow lökös közép) :mrgreen: csak nem tudom mikor jutok ki Kesgab-hoz a gyerekmagasítós hátsó ülésekért... :hangos:

Az ülések zöldben! :shock: ... nem lesz hétköznapi... :) ellenben király... :roker:

2014.02.10. 09:02

Zo78 írta:
Bummer írta:
Tomi.i írta:

K?rünk képeket!

Az ülések zöldben! :shock: ... nem lesz hétköznapi... :) ellenben király... :roker:

Most is a diszcsikokon kivul minden zold szinu kivul s belul gyarilag :D

2014.02.10. 17:16

Bummer írta:Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is :nyelves:

Ilyen üléseket 30ért? :O :O hol mikor nekem is kell :D

2014.02.10. 17:27

Ki keresett szurke csusztathato konyoklot 5e az is van itt...szep...2db-is

Szerk:
Touring bezs belso csusztathato csomagter talcaval...szurke szedan bor belso...rohadt jo araik is vannak...

Ez is most lett makulatlan...nem egesz masfel deak
Kép

No meg ezek...ket es fel deak...2 ep gumival a tobbi kuka...
Kép

Nomeg komplett a diszlec szettem is...bagoert...a maradek meg megvan :D

Ezt meg mar feldobtam...csak 1-2 napot lesznek ott...aztan megy szobaba...mielott megharapna valaki :D
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: mobala

2014.02.15. 04:25

Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ???? :roll:

2014.02.15. 06:45

Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ???? :roll:

Gratula a vashoz!:)
Olvasgasd ezt a forumot, hogy pl. jobban megismerd a kocsit....
Amirol te beszelsz, az a sibeda. Lehet mokolni is sibedat, de mi inkabb a gyari dolgokat szeretjuk .... mivel volt olyan hatso ules, aminek a konyoklojet lehajtod es mogotte lehajtod az anyagot es ott mar gyarilag nincs anyag ( bocs, hogy benan irom le, de nezz ra yotube-on ) es ott atfer a lec- erre is lett kitalalva. Ha neked ilyen nincs, akkor lehet venni bontott hatso ulest, amibe gyarilag van sibeda.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Fido

2014.02.15. 07:57

Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ???? :roll:

Sízsák (nem sibeda :facepalm: ) létezik e39-be gyárilag. Keresel bontóban, majd kivágod az ülés mögötti lemezt és már kész is. Egy kis segítség: LINK

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Fido

2014.02.15. 08:37

barbrady írta:

Sízsák (nem sibeda :facepalm: ) létezik e39-be gyárilag. Keresel bontóban, majd kivágod az ülés mögötti lemezt és már kész is. Egy kis segítség: LINK

Az az: sizsak :oops:

2014.02.15. 15:21

barbrady írta:

?gy van.Nekem van is szerintem 1 db-om elad?......viszont a háts? kárpit burkolatot is cserélni kellene a csomit?rben

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: Fido

2014.02.16. 02:00

Köszi mindenkinek a segítséget :franko:

2014.02.16. 02:15

Fido írta:Köszi mindenkinek a segítséget :franko:

Már lusta vagyok kimenni megnézni mizu pontosan kartámasz mögött, az a link hasznos, és a használt is érdekel, én sem vagyok a mokolás híve csak ha nincs más mód :mrgreen: meglesem a tényállást, aztán itt kint ránézek bontókban, ha nem találok itt ( Skóciában éldegélek) akkor aug ban megyek haza érdekelne az az eladó ha még akkor meglessz

2014.02.17. 12:05

Mondjatok egy jó futóművest, aki ért hozzá, költséghatékony. Nem kell javítani, csak mondja el mi fáradt.
Többit majd muhaAti meggyógyítja.

2014.02.17. 12:46

PapaBoss írta:Mondjatok egy jó futóművest, aki ért hozzá, költséghatékony. Nem kell javítani, csak mondja el mi fáradt.
Többit majd muhaAti meggyógyítja.

Szia!

Nekem Ati a Fix-et ajanlotta ami ott van tole par utcanyira...nekem ott allitottak...4,5e az eleje 9 a komplett...altalaban a futomu atvizsgalas ingyenes...akkor is ha nem allitatsz...

2014.02.17. 22:50

Helo
Mivel új év kezdődött el ezért mindenkinek felhívnám a figyelmét :wink: erre a topikra

memberlist.php?mode=group&g=27

2014.02.17. 23:39

Haton fekve mozizas...mama meg adagolja az orcamba a grapefruit-ot....HETFON :D
Hawai van ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2014.02.18. 00:10

lepke írta:Helo
Mivel új év kezdődött el ezért mindenkinek felhívnám a figyelmét :wink: erre a topikra

http://e39.hu/memberlist.php?mode=group&g=27

:franko:
Viszont elég kevés név látható rajta sajnos :oops:

2014.02.20. 14:04

Mennyi új információt találni a neten ... :mrgreen:

http://www.autonavigator.hu/hasznaloi_v ... ek/bmw/530

" 530d Automata (Évjárat: 2002, stílus: átlagos, )
235/40 R18-as gumi van rajta, Nokian legujabb, nagyon bejön. a Conti lekopott 35 ezernél... A váltó /GMC/ egyszer cserben hagyott...ujragenerálni...4 kiló...fájt, de ez van, előfordul
"
Hozzászólás küldése

VigLink badge