![]() |
2014.02.09. 23:57
2014.02.10. 06:52
Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen
2014.02.10. 08:18
Tomi.i írta:Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen
K?rünk képeket!
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
2014.02.10. 08:58
Bummer írta:Tomi.i írta:Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen
K?rünk képeket!
Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is![]()
Még meditálok, hogy újra bőrözve legyen vagy csak festve...ár függő
No meg kábelköteget kell szereznem és bekötnöm, de az majd nyáron...ilyen hidegben...brrr...![]()
Ma délután meg megyek a többiért (M-kormány+Styling 5+shadow lökös közép)csak nem tudom mikor jutok ki Kesgab-hoz a gyerekmagasítós hátsó ülésekért...
2014.02.10. 09:02
Zo78 írta:Bummer írta:Tomi.i írta:Bummer írta:Taraaammm...megjottek a sport kontur uleseim veeegreeee, van benne anyag...nem birtam ki, belecsuccsentem...de fincsi volt...alig varom a helyen legyen
K?rünk képeket!
Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is![]()
Még meditálok, hogy újra bőrözve legyen vagy csak festve...ár függő
No meg kábelköteget kell szereznem és bekötnöm, de az majd nyáron...ilyen hidegben...brrr...![]()
Ma délután meg megyek a többiért (M-kormány+Styling 5+shadow lökös közép)csak nem tudom mikor jutok ki Kesgab-hoz a gyerekmagasítós hátsó ülésekért...
Az ülések zöldben!... nem lesz hétköznapi...
ellenben király...
2014.02.10. 17:16
Bummer írta:Nem a legszebb állapot de másfél deákért nem hagytam ott...az anyós oldal közel hibátlan...a sofőr oldal kicsit khm...de fel lesznek újítva és bezöldülnek ezek is![]()
2014.02.10. 17:27

2014.02.15. 04:25
2014.02.15. 06:45
Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ????
2014.02.15. 07:57
Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ????
) létezik e39-be gyárilag. Keresel bontóban, majd kivágod az ülés mögötti lemezt és már kész is. Egy kis segítség: LINK
2014.02.15. 08:37
barbrady írta:Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ????
Sízsák (nem sibeda) létezik e39-be gyárilag. Keresel bontóban, majd kivágod az ülés mögötti lemezt és már kész is. Egy kis segítség: LINK
2014.02.15. 15:21
barbrady írta:Fido írta:Uppsz olvastam feljebb vagyunk többen akik síelnek, kérdésem lenne, hova teszitek a lécet ha nem tetőboxba ??? ma hoztam el a vasat, fülig ért a szám, egész nap furikáztam, nem lehetett kirobbantani belőle, de kicsit ráfagyott a mosoly a képernyőmre mikor rádöbbentem nem lehet előrehajtani a hátsó üléseket.... nem igazán kívánok tetőboxot.... nagyon hülye ötlet a hátsó kartámasz mögött csináltatni egy alagutat ahol előre dugom a léceket ??? Mint pl a volvokban van no de kivel ????
Sízsák (nem sibeda) létezik e39-be gyárilag. Keresel bontóban, majd kivágod az ülés mögötti lemezt és már kész is. Egy kis segítség: LINK
2014.02.16. 02:00
2014.02.16. 02:15
Fido írta:Köszi mindenkinek a segítséget
2014.02.17. 12:05
2014.02.17. 12:46
PapaBoss írta:Mondjatok egy jó futóművest, aki ért hozzá, költséghatékony. Nem kell javítani, csak mondja el mi fáradt.
Többit majd muhaAti meggyógyítja.
2014.02.17. 22:50
2014.02.17. 23:39
2014.02.18. 00:10
lepke írta:Helo
Mivel új év kezdődött el ezért mindenkinek felhívnám a figyelméterre a topikra
http://e39.hu/memberlist.php?mode=group&g=27
2014.02.20. 14:04