![]() |
2015.01.03. 20:07
Gallaca írta:Haminda írta:Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
Tippek trükkök menü pont is elbirna egy Bummer értelmező kézi szótárt...
No offence![]()
Küldve az én D5503-emről
Pedig amikor face to facebeszélgetek vele, szoktam érteni amit mond!
2015.01.03. 20:59
Bummer írta:Gallaca írta:Haminda írta:Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
No offence![]()
Küldve az én D5503-emről
Vannak szerencses emberek...akiknek megvan az a kepesseguk, h a testi/lelki/egyeb fogyatekkal eloket toleraljak es megertik![]()
![]()
![]()
Te is ezek koze az empatikus emberek koze tartozol
2015.01.08. 14:04
2015.01.08. 14:18
bubas írta:Üdv mindenkinek!
Tamás vagyok Sopronból, végre E39-es tulajdonos.
530d Touring az autó, kicsit fel kell támasztani nem mindig volt gondos gazdája.
Mindenben kezdő vagyok de fejlődőképes, már eddig is nagyon sokat segített ez a fórum.
2015.01.08. 14:22
Gallaca írta:Haminda írta:Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
No offence![]()
Küldve az én D5503-emről
2015.01.08. 14:23
Zo78 írta:Gallaca írta:Haminda írta:Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
No offence![]()
Küldve az én D5503-emről
Általában én csak bólogatok és egyetértően hümmögök... eddig még jól megértettük egymást.
2015.01.12. 15:19
2015.01.12. 16:03
Bajordi írta:Sziasztok!
Ma léptem be a fórumba, ugyanis két napja vettem meg első BMW-met. Szép fekete, 525i, a 2003-as évből.Németországból hoztam be jómagam, nem kevés keresgélés után akadtam rá. Belül olyan a drágám, mintha sose használták volna. Kivül is patika, leszámítva pár rozsdafoltot, de hát ez megbocsátható, főleg, hogy tudom, hogy a tenger mellett lakott.
Persze ezeket gyorsan orvosolni is fogom.
Megvettem és már itt is vagyok a fórumon. Mivel eddig nem volt BMW-ém, bármilyen dolog merülne fel vele kapcsolatban, azt először itt szeretném feltenni. Rohadtul elegem van a lehúzós, flegma és nemtörődöm szervizekből, inkáb magam próbálok utánajárni a dolgoknak (már ameddig tudok). Olcsóbb és megbízhatóbb![]()
Fogok jelenkezni sűrűn kérdésekkel, vagyis előre is köszi!
Üdv a forumosoknak!
2015.01.15. 21:03
2015.01.15. 21:23
virag.tamas írta:Sziasztok,
Tamás, vagyok 25 éves Budapesti, első BMW-m, 2001-es e39 525i sötétkék, Németországi, de nem én hoztam be, használtautón vettem kinti papírokkal, akkor még látszólag semmi gond nem volt vele. Kívül-belül nagyon rendben van is, de azért vannak gondok vele sajnos, valszeg sűrűn fog mindenkit zaklatni a kérdéseimmel
Előre is köszönöm a türelmet
2015.01.15. 22:49
virag.tamas írta:Sziasztok,
Tamás, vagyok 25 éves Budapesti, első BMW-m, 2001-es e39 525i sötétkék, Németországi, de nem én hoztam be, használtautón vettem kinti papírokkal, akkor még látszólag semmi gond nem volt vele. Kívül-belül nagyon rendben van is, de azért vannak gondok vele sajnos, valszeg sűrűn fog mindenkit zaklatni a kérdéseimmel
Előre is köszönöm a türelmet
2015.01.24. 23:58
2015.01.25. 08:42
Mex írta:Sziasztok!
Először elnézést szeretnék kérni mindenkitől! Mikor regisztráltam a fórumba, a saját autóm problémájára kezdtem megtalálni az orvosságot, a bemutatkozó topicot észre sem vettem...![]()
Gyuri vagyok, 47 éves, budapesti, két lány édesapja. 1991 óta vezetek, ez idő alatt 19 kocsim volt, és tavaly márciusban megvettem az első autómat, egy BMW 523i Touringot. Szegény édesapám mindig azt mondta, hogy addig nem hal meg, amíg nem lesz egy BMW-je. Neki ez sajnos nem jött össze, én megvalósítottam álmát.
A történet ott kezdődött, hogy egy barátomnak ilyen autója volt, ami nekem nagyon tetszett. Egyszer nálam volt a kocsival. El kellett mennem valahova, lusta voltam az udvarról kiállni a saját kocsimmal, így az ő BMW-jével mentünk el. Ennyi nem volt elég, azt mondta, hogy vezessek én. Na ez volt a csepp a pohárban. Olyan szinten megfogott a sorhat hangja, az autó kényelme, hogy ekkor eldöntöttem, a következő autóm ilyen lesz. Kb 2 hónap múlva eladtam akkori kocsimat, és célirányosan 523-as BMW-t kerestem. Nem volt egyszerű feladat, elég sok volt a piacon a lehasznált példány. Megfogadtam egy barátom tanácsát, és nem az autó évjáratával, hanem állapotával foglalkoztam. Így találtam rá Tatabányán a megvásárolt autóra, aminek immár közel egy éve boldog tulajdonosa vagyok.
Üdv:
Mex
2015.01.25. 09:17
leslie írta:Mex írta:Sziasztok!
Először elnézést szeretnék kérni mindenkitől! Mikor regisztráltam a fórumba, a saját autóm problémájára kezdtem megtalálni az orvosságot, a bemutatkozó topicot észre sem vettem...![]()
Gyuri vagyok, 47 éves, budapesti, két lány édesapja. 1991 óta vezetek, ez idő alatt 19 kocsim volt, és tavaly márciusban megvettem az első autómat, egy BMW 523i Touringot. Szegény édesapám mindig azt mondta, hogy addig nem hal meg, amíg nem lesz egy BMW-je. Neki ez sajnos nem jött össze, én megvalósítottam álmát.
A történet ott kezdődött, hogy egy barátomnak ilyen autója volt, ami nekem nagyon tetszett. Egyszer nálam volt a kocsival. El kellett mennem valahova, lusta voltam az udvarról kiállni a saját kocsimmal, így az ő BMW-jével mentünk el. Ennyi nem volt elég, azt mondta, hogy vezessek én. Na ez volt a csepp a pohárban. Olyan szinten megfogott a sorhat hangja, az autó kényelme, hogy ekkor eldöntöttem, a következő autóm ilyen lesz. Kb 2 hónap múlva eladtam akkori kocsimat, és célirányosan 523-as BMW-t kerestem. Nem volt egyszerű feladat, elég sok volt a piacon a lehasznált példány. Megfogadtam egy barátom tanácsát, és nem az autó évjáratával, hanem állapotával foglalkoztam. Így találtam rá Tatabányán a megvásárolt autóra, aminek immár közel egy éve boldog tulajdonosa vagyok.
Üdv:
Mex
Hali.
Udv. a klubban.
Egy film ugrik be:
" a klub elso szabalya, hogy senki nem tudhat a klubrol...."![]()
Mennyi idosek a lanyaid?
2015.01.25. 13:25
2015.01.25. 14:29
szasza0226 írta:
/E39 nélkül élni lehet,de minek/
2015.01.29. 18:23
2015.01.30. 11:34
2015.01.30. 19:32
Oldboy írta: Négy évig bírtam, meg adtam magam, ...
2015.01.31. 05:22
Zo78 írta:Oldboy írta: Négy évig bírtam, meg adtam magam, ...
Példaértékű.Néha négy napig sem bírom...