2016.05.05. 13:19
Hello urak!
Tud esetleg valaki ajánlani szerelőt Pécs es vonzáskörzetében aki ért a BMW szervizeleshez es nem 15000 Ft- ős óra díjban dolgozik?
Diagnosztika kene es valószínűleg egy ABS jeladó csere e39-en.
A válaszokat előre is köszi!
2016.05.05. 16:52
leko írta:Hello urak!
Tud esetleg valaki ajánlani szerelőt Pécs es vonzáskörzetében aki ért a BMW szervizeleshez es nem 15000 Ft- ős óra díjban dolgozik?
Diagnosztika kene es valószínűleg egy ABS jeladó csere e39-en.
A válaszokat előre is köszi!
Szia!
Én a
pellérdi BMW márkaszervizt ajánlanám, korrektek (diag 5e Ft körül), értenek hozzá, bár az óradíjukat nem tudom...

(komolyabb beavatkozáson még nem volt náluk a kocsi, arra van
egy másik pellérdi autószervizem, de diag-olni meg motorvezérlő szoftver frissítésre náluk voltam)
2016.05.05. 19:57
Hello!
A somogyi BMW szervizzel mar beszéltem es 10 000 Ft-öt mondtak az óra bérre. Nekem ez egy kicsit azért sok. Tekintve, hogy nem márka szervizek.....
Azért köszi fuready!
2016.07.06. 07:23
Jó reggelt! Tudnátok ajánlani valakit aki ízig-vérig BMW-s és már az apró zörejekből tudja hova kell nyúlni és mit cserélni, javítani, beállítani? Pécs, Budapest, Győr körzetében? Ja és egy 525D-ről volna szó =)
Tapatalkkal küldve az én A0001 eszközömről
2016.07.06. 07:37
Szomby írta:Jó reggelt! Tudnátok ajánlani valakit aki ízig-vérig BMW-s és már az apró zörejekből tudja hova kell nyúlni és mit cserélni, javítani, beállítani? Pécs, Budapest, Győr körzetében? Ja és egy 525D-ről volna szó =)
Tapatalkkal küldve az én A0001 eszközömről
Pl.:
http://www.muha.hu. vagy Gallaca klubtárs, ...
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: Szomby
-
- Értékelés: 4.76%
2017.01.18. 19:08
sziasztok!
Tudna bárki ajánlani olyan szervizt, akik Budapesten, valamilyen normálisabb BKV-val is megközelíthető helyen vannak?
Sajnos a jelenlegi szerelőm állandó időzavarral küzd, én pedig nem szeretek 3 heteket várni, mire megoldódik egy probléma.
Voltam egyszer az M3 Boxban, a stílusukat leszámítva alapvetően meg voltam velük elégedve, de nagyon messze vannak.
Jó lenne, ha a budai oldal lenne (Nagykovácsiban lakom), de az se baj ha Pest, csak ne másfél óra BKV-zás legyen 5 átszállással mire eljutok pl. a Széll Kálmán térre.
Találtam egy Polltom nevű szervizt, akik viszonylag közel vannak a Keleti/Stadionok metrómegállóhoz, de nem ismerem őket.
Vagy van valakinek tapasztalata a Budapest Motors-szal? Épp most rendeltem tőlük gyári kulcsot, segítőkészek voltak, de a szervizt nem ismerem (meg az árakat sem).
Most épp egy ABS jeladót kellene cserélni, de a teljes ablaktörlőrendszerre is ráférne egy renoválás.
nagyon szépen köszönöm!
Attila
2017.01.18. 20:58
Heló
Keresd Muhaati klubtársat itt a fórumon.
üdv Laci
2017.01.18. 21:12
Köszi a tippet Laci, megkeresem.
A két szerviz valamelyikéről van esetleg tapasztalod?
2017.01.18. 22:17
indeus írta:Köszi a tippet Laci, megkeresem.
Nem hiába ajánljuk neked Muha Atit!!!!!!! Kitűnő MESTER ember, nyugodt szívvel viheted hozzá a BMW-det. Innen, a fórumról rengetegen hozzá hordjuk az autóinkat.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer
-
- Értékelés: 4.76%
2017.01.19. 09:30
köszönöm!
2017.01.29. 12:13
Üdv!
Tud valaki érdemleges infót inárcsi Heimler Motorsportról? Csak BMW szervíz.
2017.02.01. 13:44
indeus írta:sziasztok!
Tudna bárki ajánlani olyan szervizt, akik Budapesten, valamilyen normálisabb BKV-val is megközelíthető helyen vannak?
Sajnos a jelenlegi szerelőm állandó időzavarral küzd, én pedig nem szeretek 3 heteket várni, mire megoldódik egy probléma.
Voltam egyszer az M3 Boxban, a stílusukat leszámítva alapvetően meg voltam velük elégedve, de nagyon messze vannak.
Jó lenne, ha a budai oldal lenne (Nagykovácsiban lakom), de az se baj ha Pest, csak ne másfél óra BKV-zás legyen 5 átszállással mire eljutok pl. a Széll Kálmán térre.
Találtam egy Polltom nevű szervizt, akik viszonylag közel vannak a Keleti/Stadionok metrómegállóhoz, de nem ismerem őket.
Vagy van valakinek tapasztalata a Budapest Motors-szal? Épp most rendeltem tőlük gyári kulcsot, segítőkészek voltak, de a szervizt nem ismerem (meg az árakat sem).
Most épp egy ABS jeladót kellene cserélni, de a teljes ablaktörlőrendszerre is ráférne egy renoválás.
nagyon szépen köszönöm!
Attila
a polltomnal megfordultam parszor. minden rendben volt veluk. olcsonak nem olcso, de azert elszallva sincsenek az arakkal.
2017.02.21. 10:45
leslie írta:indeus írta:Köszi a tippet Laci, megkeresem.
Nem hiába ajánljuk neked Muha Atit!!!!!!! Kitűnő MESTER ember, nyugodt szívvel viheted hozzá a BMW-det. Innen, a fórumról rengetegen hozzá hordjuk az autóinkat.
Az enyém ma pl ott is van. Csak egy óra BKV volt a melóhelyig, de úgy gondolom megéri.
Az asszonyt is felkészítem hogy a kapcsolatunkban várhatóan egy új személy lesz