Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kormány bőrözés

2016.07.26. 19:45

bendegúz írta:
csiza1 írta:Sziasztok. Szeged környékén tud valakit, vagy műhelyet, aki újra bőrözné a kormányt. Multigombos, M-es. Én nem tudom kiszerelni, nem értek hozzá, szóval olyan kellene, aki így vállalja. E39 2002-es 525D Touring. Köszönöm.

Pl: http://www.mobiltokbordiszmu.hu/

Köszönöm :-)

2016.08.02. 09:40

Sziasztok!

Ajánlanátok valakit, aki ezt a fajta bőrözést nem egy hét alatt végzi el ?

Kép

2016.08.02. 09:58

Afterdark írta:Sziasztok!

Erre azért én aludnék még egyet.....
Nekem ez túl sok lenne bármilyen BMW-ben, de talán még egy boyracerre épített CRX-ben is.
A sima vagy perforált betétes (küllőknél) sokkal egyszerűbb, de a kevesebb is lehet néha több.
Csak jószándék miatt mondom, ha neked ez tetszik, akkor hajrá.

2016.08.02. 10:08

kovessyroli írta:

Erre azért én aludnék még egyet.....
Nekem ez túl sok lenne bármilyen BMW-ben, de talán még egy boyracerre épített CRX-ben is.
A sima vagy perforált betétes (küllőknél) sokkal egyszerűbb, de a kevesebb is lehet néha több.
Csak jószándék miatt mondom, ha neked ez tetszik, akkor hajrá.

Carbon minta nem lesz, a többi jól mutat élőben.

2016.08.02. 11:20

Kép

Ha gondolod tudok kölcsönbe adni egy kormányt a bőrözés idejére (fl utáni kétindítós). Csere után megmaradt a régi...:)

2016.08.02. 11:27

Reszka írta:

Kép

Ha gondolod tudok kölcsönbe adni egy kormányt a bőrözés idejére (fl utáni kétindítós). Csere után megmaradt a régi...:)

Köszi, rendes tőled. Ha Viktorékhoz vinném, ő is tud adni cserekormányt, csak az 1 -2 hetet sokallom egy bőrözésre.

2016.08.02. 13:42

Afterdark írta:
Reszka írta:

Kép

Köszi, rendes tőled. Ha Viktorékhoz vinném, ő is tud adni cserekormányt, csak az 1 -2 hetet sokallom egy bőrözésre.

Mindenhol létezik az az összeg, amiért megvárhatod a bőrőzést. :) :wink:

2016.08.02. 21:57

csiza1 írta:
bendegúz írta:
csiza1 írta:Sziasztok. Szeged környékén tud valakit, vagy műhelyet, aki újra bőrözné a kormányt. Multigombos, M-es. Én nem tudom kiszerelni, nem értek hozzá, szóval olyan kellene, aki így vállalja. E39 2002-es 525D Touring. Köszönöm.

Pl: http://www.mobiltokbordiszmu.hu/

Köszönöm :-)

Szia,

Mi voltunk Nála, nem szeretnélek lebeszélni, de mindent kérdezz meg az öregtől.
Nekem akkor tette be a kaput, amikor azt mondta, hogy fél napot kell várni a kormánylevételnél, nehogy bedurranjon a légzsák, és 2-3 nap amíg elkészül a bőrözés, plusz kb. 5eFt a szerelő haverja, aki kiszedi, mert Ő nem vállalja a felelősséget. Persze a saját négykarikásán meg az asszonyén megmutatta milyen jó M-es lyuggatott bőrt tett fel egy nap alatt...

Valami nem kerek, de ez csak az én véleményem...

Papi

2016.08.02. 22:03

Kép

Szia,

Kecskemét mellett érdeklődj a Fell-Ser Kft-nél, megéri. Ha nem kérsz bele plusz párnát és élvarrást, 2 óra alatt megvan, a továbbiakat Vele kell leegyeztetni...
Ha már Kecskeméten jársz, ne állj meg Szegedig, egy jó halászlére meghívunk, vagy a bajor sörudvarba, ha a családdal jössz!

Papi

2016.08.03. 10:45

Papi írta:

Kép

Szia,

Kecskemét mellett érdeklődj a Fell-Ser Kft-nél, megéri. Ha nem kérsz bele plusz párnát és élvarrást, 2 óra alatt megvan, a továbbiakat Vele kell leegyeztetni...
Ha már Kecskeméten jársz, ne állj meg Szegedig, egy jó halászlére meghívunk, vagy a bajor sörudvarba, ha a családdal jössz!

Papi

Köszi Papi, egy jó halászlére bármikor benevezek. De egy bőrözés miatt nem hiszem, hogy Kecskemétig elmegyek. :oops:

2016.08.03. 20:22

Afterdark írta:
Köszi Papi, egy jó halászlére bármikor benevezek. De egy bőrözés miatt nem hiszem, hogy Kecskemétig elmegyek. :oops:

Ment már messzebbre is az ember fia egy jó bőrért. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek zoomon az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2016.08.03. 21:31

Székesfehérváron van egy ember aki igazi bőrrel csinálja, nem textil bőrrel. 10-12k, 1 nap alatt kész. Még nem dolgoztattam vele, de egy jó autó kárpitostól kaptam az infot. Valamilyen Zoltán 20/313-5314

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Csuti az itt látható tagok köszönték meg: notaridavid

2016.09.21. 14:44

Sziasztok!

Elkezdtem élénken érdeklődni a kormányom újrabőrözése után (kezdenek már csúnya repedések keletkezni), az ebben a topikban ajánlott szakembereknél-cégeknél árajánlatot kértem, de valami nekem nem kerek: most ez vagy egy nagyon felkapott dolog, és ez megdobja az árakat, vagy csupán annyi a titok nyitja, hogy meghallják "BMW", de mindenki 25-30e-es árakat mondott. (szemben pl. a mostani hozzászólásomat megelőző 10-12k-s árral) :roll:
Pécs környékén egy google-s autókárpitos mondott 25-30e-et, míg az O.CT Tuning kb. 25e-et. (nem arról van szó, hogy spúr vagyok, mert ki fogom fizetni, csak a hozzászólások alapján másra készültem)

2016.09.21. 15:30

FuReady írta:Sziasztok!

Elkezdtem élénken érdeklődni a kormányom újrabőrözése után (kezdenek már csúnya repedések keletkezni), az ebben a topikban ajánlott szakembereknél-cégeknél árajánlatot kértem, de valami nekem nem kerek: most ez vagy egy nagyon felkapott dolog, és ez megdobja az árakat, vagy csupán annyi a titok nyitja, hogy meghallják "BMW", de mindenki 25-30e-es árakat mondott. (szemben pl. a mostani hozzászólásomat megelőző 10-12k-s árral) :roll:
Pécs környékén egy google-s autókárpitos mondott 25-30e-et, míg az O.CT Tuning kb. 25e-et. (nem arról van szó, hogy spúr vagyok, mert ki fogom fizetni, csak a hozzászólások alapján másra készültem)

Vedd fel a kontaktot Imcoval...
Dunakeszin 15 körül megcsinálják,elég profin"

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: FuReady

2016.09.21. 17:01

FuReady írta:Sziasztok!

Elkezdtem élénken érdeklődni a kormányom újrabőrözése után ...............)

A használtautó piac fellendülésének ez is következménye...
Nálunk is 15eft-ért bőrözi újra a férc, és ő mondta nekem, hogy azért "jó" munka a kormány, mert összehasonlítva már kárpitos munkával, itt a legnagyobb a haszon a befektetett időt és alapanyagot nézve.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: FuReady

2016.09.29. 19:31

Nos, úgy alakult, hogy találtam egy szép állapotú, ugyanolyan M-es multikormányt, mint amilyen az enyémben is van, így az újrabőrözés még várat magára. :roll: (egyedül a gombsorokat kellett átoperálnom a régiről, mert a szerzett kormányon nem voltak telefont vezérlő gombok)
Így viszont ha majd ez a másik is kikopik, az eredetit simán eltudom majd küldeni Dunakeszire + az elkészülési idő alatt is lehet majd menni a kocsimmal. :) (és itt is ismét külön köszönöm Imco-nak a segítséget)
Mellékelek pár képet, hogy milyen volt a régi és hogy milyen szép állapotban van az új. :wink:

KépKépKép

2016.09.30. 08:41

FuReady írta: (és itt is ismét külön köszönöm Imco-nak a segítséget)
:franko:

2017.03.18. 23:31

A kecskemeti Fel-ser kft mindenki kerulje el jo messzire...nagyon tragya es hulladek munkat vegeznek...15e kidobott penz plusz ido plusz benzin...a vegeredmeny siralmas es duhito...

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2017.03.19. 11:40

Bummer írta:A kecskemeti Fel-ser kft mindenki kerulje el jo messzire...nagyon tragya es hulladek munkat vegeznek...15e kidobott penz plusz ido plusz benzin...a vegeredmeny siralmas es duhito...

Mert az enyém nem volt jó! :)

2017.03.19. 12:27

Imco írta:
Bummer írta:A kecskemeti Fel-ser kft mindenki kerulje el jo messzire...nagyon tragya es hulladek munkat vegeznek...15e kidobott penz plusz ido plusz benzin...a vegeredmeny siralmas es duhito...

Mert az enyém nem volt jó! :)

De jo lett volna...de total kiesett csak utolag toporzekoltam h elfelejtettem

Hozzászólás küldése

VigLink badge