Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.12.04. 20:14

mate írta: A közlekedés többi résztvevőjét, a külvilág felé áradó hatalmas nyugalmad zavarja...

azt hiszem ezzel a mondattal kezdődik a "miért jó autó a BMW" című topik... :lol: :lol:

2008.12.04. 21:14

efer írta:
mate írta: A közlekedés többi résztvevőjét, a külvilág felé áradó hatalmas nyugalmad zavarja...

azt hiszem ezzel a mondattal kezdődik a "miért jó autó a BMW" című topik... :lol: :lol:

Megnéztem és valóban hasonlóan kezdődik "miért jó autó a BMW" című topik. :lol: Én is olvastam a 750i-ről szóló cikket anno, valószínűleg akkor maradt meg tudat alatt ez a mondat :lol: Viszont mi BMW-sek minden nap részesei lehetünk ennek a leírhatatlan érzésnek, kivéve ha nem OFF autóval járkálunk :lol: ( van, hogy 54LE-s Twingoval "küzdök" a városban van, hogy 300LE felett élvezem az életet :twisted: :wink: )

2008.12.05. 01:05

Hát a csajok? :drive

2008.12.05. 19:19

Labi írta:egy kis történet ehhez: van egy SX4-em, azzal furizok a városban. nem kicsi a kocsi, de teljesen másképp viselkednek a forgalomban, mintha a Bömivel lennék. rengetegen ledudálnak, vagy anyáznak, ha éppen olyan van. pl: múltkor a hungárián araszoltunk és nem csorogtam be a kereszteződésbe, hátha beszorulok. mögöttem az ürge úgy anyázott, hogy az nem igaz. hátranézek és finoman kértem és intettem, hogy hagyja abba. (ezt nagyon rühellem) az ürge 40 50 közötti családapa kinézetű pillangó súlycsoportban. ...csak nem hagyta abba. úgy beszélt, hogy az vmi elképesztő, mutogatott, gesztikulált. na ezt már nem hagytam, kiszálltam, odamentem és leüvöltöttem a haját. a többi már nem érdekes, mert nem rángattam ki és nem taszajtottam a földre és gurítottam rá a kocsiját, szóval a véresszájúaknak nem volna a érdekes a vége. :D
...viszont ha a Bömivel megyek, soha senki nem vág elém, nem jön a seggembe, nem üvöltenek mögöttem, ja és nem dudálnak. (és mindíg, mindenki megközöni az előzékenységet a Trabitól a Merciig) szóval nem mindegy. ha meg vki ennyire előítéletes, az biztos, hogy irigy is, mint a cikk írója. ...na persze, biztos nem venne magának olyan autót ...röhögnöm kell.
addig is mi élvezzük a BMW rossz hírnevét! :lol:

Ez így igaz.
Én a 98-as 523i mellett egy 89-es Polski 126-al (kispolszki) szoktam a városban közlekedni.
Ha a kicsivel vagyok le se sz.....nak, el nem engednek, ha Én engedek el valakit akkor is mutogatnak, hogy mire vártam, köszönés-villantás nem létezik, mögöttem dudálnak. Én meg rályuk szoktam mosolyogni, amit Ők úgy látnak, mintha köröhögném őket.
Da ha a fekete vassal vagyok és még kicsit lendületesebben találok haladni, még le is húzódnak, ha kereszteződésben ki vagy bedugom az orrát, legkésőbb a második autós elenged.

Pedig mindkét autóban Én ülök, csak másképp néznek ki. Kicsit másképp. Ennyit számít.

2008.12.05. 20:07

.....a közlekedés többi résztvevőjét, a külvilág felé áradó hatalmas nyugalmad zavarja...

Így van, persze ez szerintem a BMW által "mást" is sugároz. Sokan nincsenek tisztába az autó árával, csak anyit tudnak, hogy biztos k...a drága volt, tehát pézes vagy. ( A szomszédom, alapjába véve jó gyerek, a nyáron simán rákérdezett az autóra, hogy akkor újonnan vettem ugye? Egy másik, valami leültetett egyedi fócvágennel dicsekedet a bömös előtt mint valami totalcar guru az autókról, a végén megkérdezte, hogy az 540-en az mit is jelent, amúgy két literes ugye? A felvilágosítás óta, "kerül". ) A pézes: laza, nyugodt, nem kell sietni gyerekek életérzés, "elértem mindent" ezt lehet irigyelni de nagyon. ( Meg aztán fene tuggya mi félék űnek illen autókban, na ez a másik nézet. )

2008.12.05. 21:57

Jo kis 750IL :D
Mint egy páholy!Soha nem felejtem el azt a nyugodt,mégis hihetetlen gyorsulást!
Jók a mai vasak is,de ennek csak jelenthetnek!

2008.12.05. 23:04

Ma az autóm Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánt egy aranyos Getrieb not program piktogramm segítségével. Eredmény D sebesség eltűnt autó csak üres vagy rükvercben megy :) LOL
Szóval szurkoljatok, hogy minél kisebb zsebvágással megússzam a dolgot.
Automata váltó: élt 11 év 1 hónapot és 330.000.- kilométert olajcsere nélkül... valószínüleg emiatt is ment tönkre.

2008.12.06. 01:57

Az új BMW Z4:

http://www.origo.hu/auto/20081205-kemfo ... mw-z4.html

2008.12.06. 04:50

Tök jó miket nem találni a neten:

http://e-audit.net/hu/index.php?a=stats&u=jolaszlo

2008.12.06. 14:59

ADMIN!

Jó a MIKULÁS!!!!!!!!!!!

2008.12.08. 19:30

Hali, bocs hogy ien láma vok, de addig babráltam a saját adataim, avatar képem, amig eltünt az autóm tipusa stb... 8O :? és meghaladja a képességem hogy vissza állitsam, vagy beirjam.. nem találom hova kell...nem mintha qrwa fontos lenne, csak bosszant.. köszi a helpet... :)

2008.12.08. 19:52

party írta:Hali, bocs hogy ien láma vok, de addig babráltam a saját adataim, avatar képem, amig eltünt az autóm tipusa stb... 8O :? és meghaladja a képességem hogy vissza állitsam, vagy beirjam.. nem találom hova kell...nem mintha qrwa fontos lenne, csak bosszant.. köszi a helpet... :)

Felul a tartalomjegyzek felett talalod ezt a sort:
Gy.I.K. Keresés Csoportok Profil Nincsen új üzeneted
Es ott ramesz a profilra , es azon belul lesz az amit szeretnel ;)
Vagy rakattintasz bejelentkezve erre

2008.12.09. 10:07

zajcev írta:
party írta:Hali, bocs hogy ien láma vok, de addig babráltam a saját adataim, avatar képem, amig eltünt az autóm tipusa stb... 8O :? és meghaladja a képességem hogy vissza állitsam, vagy beirjam.. nem találom hova kell...nem mintha qrwa fontos lenne, csak bosszant.. köszi a helpet... :)

Felul a tartalomjegyzek felett talalod ezt a sort:
Gy.I.K. Keresés Csoportok Profil Nincsen új üzeneted
Es ott ramesz a profilra , es azon belul lesz az amit szeretnel ;)
Vagy rakattintasz bejelentkezve erre

Ezer köszi :lol: :taps:

2008.12.09. 12:37

ki tudja milyen úton módon lehet kideríteni ki volt egy autó előző tulaja? (neppertől való vásárlás esetén ugye nem nagyon lehet)
zöldkártya, műszaki adatbázis?

köszi!

2008.12.09. 14:37

Labi írta:ki tudja milyen úton módon lehet kideríteni ki volt egy autó előző tulaja? (neppertől való vásárlás esetén ugye nem nagyon lehet)

köszi!

Talán ha van vki ismerős a Yardon, a rendszám alapján...talán, de mire mész vele ha tudod a nevét? Felhivod hogy mennyire hajtotta a kocsit? 8)

2008.12.09. 16:16

party írta:
Labi írta:ki tudja milyen úton módon lehet kideríteni ki volt egy autó előző tulaja? (neppertől való vásárlás esetén ugye nem nagyon lehet)

köszi!

Talán ha van vki ismerős a Yardon, a rendszám alapján...talán, de mire mész vele ha tudod a nevét? Felhivod hogy mennyire hajtotta a kocsit? 8)

Vajon mit mond az aki el akarja adni a kocsiját:
A - Széthajtottam
B - Óvtam, féltettem, Szerettem.
C - mi azaz E39?
lehet fogadni.

Nekem volna tippem. legjobb az önkormányzat, ha esetleg ott van ismerős vagy informatikus, ő látja a rendszert és a kocsi életét, publikus nem hiszem hogy van.
Zöldkártyára meg anno feldobtak 1 linket és az kiírja.

2008.12.09. 17:07

Annó az Okmány Irodán én érdeklődgettem mikor felmerültek a vételek, anyira voltak korrektek, hogy a tulajdon jogi viszonyokat tisztázták, nem volt "homályos", hogy akkor kié is az autó, átiratás, miegymás. ( Egy 750-ről elárulták, hogy bér autó volt "egész életében", a Wallis "nem tudta", pedig ők árulták. )

2008.12.09. 18:13

tényleg az a zöldkártyás móka.
az melyik topicban volt? 8O

...asszem Mate linkelte be, vagy Zajcev? ..na majd jelentkezik :D

2008.12.09. 18:21

Labi írta:tényleg az a zöldkártyás móka.
az melyik topicban volt? 8O

...asszem Mate linkelte be, vagy Zajcev? ..na majd jelentkezik :D

EZ VOLT AZ, DE MÁR NEM ÚGY MŰXIK MINT RÉGEN.

2008.12.09. 18:29

Császár vagy, megnézem! :D

köszi Ati!!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge