Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.12.10. 13:11

Labi írta:érdemes elolvasni a kommenteket!

..és egy két hozzászólást. ...már értem, miért karcolnak néha néha egy új autót! :roll: :oops:

"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba
2, fehér, heteroszexuális férfi számára egyetlen alternatíva van, a manuális váltó, az automatát hagyjuk meg a rokkantaknak, a nőknek és a buziknak..."

szavakat nem találok egyes emberek hozzászólásaihoz. 8O

Csak ezzel az a gondom,ha valakiknek ilyen hozzászolások írása örömet okoz,legyen vele boldog,de nem kellene egy olyan cikk mögé se bujtatni amire az emberek (BMW-sek) 90% azért kattint rá mert a márkáról szól és szívesen olvasgat BMW-s cikket. Ha már tud pártatlanul írni,de másból nem tud pénz szerezni mert balfasz mindenhez még arra is,rendes cikket írjon és az amit összeollóz az is csak a netre való az az ő szényene :!:

2008.12.10. 13:31

Miki ....akarom mondani Chris! :lol:

biztos azért van béjemvéd, mert naiv vagy! :lol: ...minden naiv béjemwés pfuj :lol: :lol: utálom őket!

na indulok, beülök a szuzukimba és beszólok mindjárt (nem irigységből) egy két prémiumosnak. megkérdezem majd a pirosban:

- manuális a váltód?

- nem

- akkor hülye buzi vagy ...és elszáguldok :lol:

2008.12.10. 13:34

egyébként lehet vmi az okfejtésben :!: kéziváltós az autóm és nem vagyok hommer! ...nem is olyan hülyeség! :lol:

...ha meg a váltós topicra gondolok, akkor kiderül, hogy a fél társaság, aki itt fórumozik homi? 8O ..aztqva! :lol:

2008.12.10. 13:40

Labi írta:egyébként lehet vmi az okfejtésben :!: kéziváltós az autóm és nem vagyok hommer! ...nem is olyan hülyeség! :lol:

...ha meg a váltós topicra gondolok, akkor kiderül, hogy a fél társaság, aki itt fórumozik homi? 8O ..aztqva! :lol:

:lol: Te még a végén szerzel még pár ellenséget magadnak! :lol:

(Nekem is kézi :lol: )

2008.12.10. 13:48

Labi írta:Miki ....akarom mondani Chris! :lol:

biztos azért van béjemvéd, mert naiv vagy! :lol: ...minden naiv béjemwés pfuj :lol: :lol: utálom őket!

na indulok, beülök a szuzukimba és beszólok mindjárt (nem irigységből) egy két prémiumosnak. megkérdezem majd a pirosban:

- manuális a váltód?

- nem

- akkor hülye buzi vagy ...és elszáguldok :lol:

De még mennyire,sőt pénzt is váltok a lányok "futtatása" és a pénzbehajtás is mindenapos feladat,de csak azért mert kell lóvé a fuxra,a 0-ás gépre,meg a fegyverekre :twisted:

mennyél csak,de vigyázz az S-szer 4-gyel,nehogy ugy járj mint a "keménygyerek" multkor az autópályán!

2008.12.10. 15:03

"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba
2, fehér, heteroszexuális férfi számára egyetlen alternatíva van, a manuális váltó, az automatát hagyjuk meg a rokkantaknak, a nőknek és a buziknak..."

Labi bácsi, legyél egy kicsit "megértő". Gondolj bele, elvennék az 535-öt oszt üljébe egy nyolc-kilenc éves szuziba vagy egy tizenvalahány éves opel kadetba örök időkre.
( Na jó, tudom te inkább harakirit követnél el. )

Ui.: MChris, Kösz az infót!

2008.12.10. 16:52

Oldboy írta:"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba

Labi bácsi, legyél egy kicsit "megértő". Gondolj bele, elvennék az 535-öt oszt üljébe egy nyolc-kilenc éves szuziba vagy egy tizenvalahány éves opel kadetba örök időkre.

Akkor ezek szerint én egy jellemhibás, buzi, nőies, rokkant feka lennék? :?:

Nem baj, akkor se veszek újságírós buzukit. Vagy egy igazán jól eltalált gyönyörű, kényelmes, gyors ,magas műszaki színvonallal bíró, biztonságos R. Thaligát
Egye bassza jó ez így ahogy van. :!:
Elfurikázok ezzel a zörgős, rosszul megépített ipari hulladékkal.
Kép

:)

2008.12.10. 17:33

muhaati írta:
Oldboy írta:"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba

Akkor ezek szerint én egy jellemhibás, buzi, nőies, rokkant feka lennék? :?:

Nem baj, akkor se veszek újságírós buzukit. Vagy egy igazán jól eltalált gyönyörű, kényelmes, gyors ,magas műszaki színvonallal bíró, biztonságos R. Thaligát
Egye bassza jó ez így ahogy van. :!:
Elfurikázok ezzel a zörgős, rosszul megépített ipari hulladékkal.
Kép

Szia Ati!

Akkor már ketten vagyunk, mert nekem is automatám van és basszus, még bmw is! :taps: :bike

2008.12.10. 17:37

akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sok autómatás BMW-s :lol: :lol:

2008.12.10. 17:46

Labi írta:akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó neked!

2008.12.10. 18:25

EZ BEZZEG FASZA !!!!!!

Na tessék ez aztán tényleg: gyönyörű szép, jó, hibátlan, ez az igazi! Erről álmodnak az újságírók!

MEG IS ÉRDEMLIK! Sose legyen jobb autójuk.

2008.12.10. 19:09

muhaati írta:EZ BEZZEG FASZA !!!!!!

Na tessék ez aztán tényleg: gyönyörű szép, jó, hibátlan, ez az igazi! Erről álmodnak az újságírók!

MEG IS ÉRDEMLIK! Sose legyen jobb autójuk.

ez kész! :lol: ...megint van cél, mire kell gyűjteni. :lol:

2008.12.10. 20:44

Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:

http://www.horpadas.hu/

Ha időm engedi meglátogatom őket, van 2 pici horpadás a tetőmön, meg az egyik hátsó ajtónál.

2008.12.10. 20:52

LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:

Ha időm engedi meglátogatom őket, van 2 pici horpadás a tetőmön, meg az egyik hátsó ajtónál.

szia! én voltam egy ilyennél. 6.000.- egy horpadás kiszedése kb, de az elmesélésük alapján nem lesz tökéletes. állítólag nem síkra hozza ki, hanem pluszosra és kalapáccsal (gondolom nem naggyal) :D ..de vissza kell ütögetnie.
...mivel csak érdeklődő vtam, nem csináltattam meg.

2008.12.10. 21:18

LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:

Én ITT CSINÁLTATTAM (Erzsébeti TESCOnál) meg két horpadást, valószínüleg "rányitás" volt az előzmény, a bal hátsó ajtón, és a b.h. sárvédőn. Csak ajánlani tudom őket, maximálisan visszahorpasztották , tökéletesen gyári lett.
Úgy tudom egyféle technológiával dolgozik mindegyik.

2008.12.10. 21:55

muhaati írta:

Én ITT CSINÁLTATTAM (Erzsébeti TESCOnál) meg két horpadást, valószínüleg "rányitás" volt az előzmény, a bal hátsó ajtón, és a b.h. sárvédőn. Csak ajánlani tudom őket, maximálisan visszahorpasztották , tökéletesen gyári lett.
Úgy tudom egyféle technológiával dolgozik mindegyik.

Na, ez jól hangzik! Köszi a tippet!

2008.12.10. 21:58

Labi írta:akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szerintem Ti az e60.de-re gondoltok. az e39.de az kicsit autós azért.

2008.12.10. 22:00

Labi írta:

szia! én voltam egy ilyennél. 6.000.- egy horpadás kiszedése kb, de az elmesélésük alapján nem lesz tökéletes. állítólag nem síkra hozza ki, hanem pluszosra és kalapáccsal (gondolom nem naggyal) :D ..de vissza kell ütögetnie.

Ati tippje jó lehet, ha többen összeállunk, kedvezményt is kapnánk! Mint a tréningre!
Efernek kéne szólni, hogy intézkedjen!!! :) :) :)

2008.12.10. 22:08

LeviM5 írta:
Labi írta:

Ati tippje jó lehet, ha többen összeállunk, kedvezményt is kapnánk! Mint a tréningre!
Efernek kéne szólni, hogy intézkedjen!!! :) :) :)

Ha már összeállás akkor az NT-s kedvezményről mit lehet tudni?

2008.12.10. 22:13

efer írta:

szerintem Ti az e60.de-re gondoltok. az e39.de az kicsit autós azért.

:oops: :oops:
Hozzászólás küldése

VigLink badge