![]() |
2008.12.10. 13:11
Labi írta:érdemes elolvasni a kommenteket!
..és egy két hozzászólást. ...már értem, miért karcolnak néha néha egy új autót!![]()
"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba
2, fehér, heteroszexuális férfi számára egyetlen alternatíva van, a manuális váltó, az automatát hagyjuk meg a rokkantaknak, a nőknek és a buziknak..."
szavakat nem találok egyes emberek hozzászólásaihoz.
2008.12.10. 13:31
2008.12.10. 13:34
2008.12.10. 13:40
Labi írta:egyébként lehet vmi az okfejtésbenkéziváltós az autóm és nem vagyok hommer! ...nem is olyan hülyeség!
![]()
...ha meg a váltós topicra gondolok, akkor kiderül, hogy a fél társaság, aki itt fórumozik homi?..aztqva!
2008.12.10. 13:48
Labi írta:Miki ....akarom mondani Chris!![]()
biztos azért van béjemvéd, mert naiv vagy!...minden naiv béjemwés pfuj
![]()
utálom őket!
na indulok, beülök a szuzukimba és beszólok mindjárt (nem irigységből) egy két prémiumosnak. megkérdezem majd a pirosban:
- manuális a váltód?
- nem
- akkor hülye buzi vagy ...és elszáguldok
2008.12.10. 15:03
2008.12.10. 16:52
Oldboy írta:"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba
2, fehér, heteroszexuális férfi számára egyetlen alternatíva van, a manuális váltó, az automatát hagyjuk meg a rokkantaknak, a nőknek és a buziknak..."
Labi bácsi, legyél egy kicsit "megértő". Gondolj bele, elvennék az 535-öt oszt üljébe egy nyolc-kilenc éves szuziba vagy egy tizenvalahány éves opel kadetba örök időkre.
( Na jó, tudom te inkább harakirit követnél el. )
Ui.: MChris, Kösz az infót!
2008.12.10. 17:33
muhaati írta:Oldboy írta:"...1, a BMW nem autómárka, hanem jellemhiba
Labi bácsi, legyél egy kicsit "megértő". Gondolj bele, elvennék az 535-öt oszt üljébe egy nyolc-kilenc éves szuziba vagy egy tizenvalahány éves opel kadetba örök időkre.
( Na jó, tudom te inkább harakirit követnél el. )
Ui.: MChris, Kösz az infót!
Akkor ezek szerint én egy jellemhibás, buzi, nőies, rokkant feka lennék?![]()
Nem baj, akkor se veszek újságírós buzukit. Vagy egy igazán jól eltalált gyönyörű, kényelmes, gyors ,magas műszaki színvonallal bíró, biztonságos R. Thaligát
Egye bassza jó ez így ahogy van.![]()
Elfurikázok ezzel a zörgős, rosszul megépített ipari hulladékkal.
2008.12.10. 17:37
2008.12.10. 17:46
Labi írta:akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2008.12.10. 18:25
2008.12.10. 19:09
muhaati írta:EZ BEZZEG FASZA !!!!!!
Na tessék ez aztán tényleg: gyönyörű szép, jó, hibátlan, ez az igazi! Erről álmodnak az újságírók!
MEG IS ÉRDEMLIK! Sose legyen jobb autójuk.
2008.12.10. 20:44
2008.12.10. 20:52
LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:
http://www.horpadas.hu/
Ha időm engedi meglátogatom őket, van 2 pici horpadás a tetőmön, meg az egyik hátsó ajtónál.
2008.12.10. 21:18
LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:
Ha időm engedi meglátogatom őket, van 2 pici horpadás a tetőmön, meg az egyik hátsó ajtónál.
2008.12.10. 21:55
muhaati írta:LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:
Én ITT CSINÁLTATTAM (Erzsébeti TESCOnál) meg két horpadást, valószínüleg "rányitás" volt az előzmény, a bal hátsó ajtón, és a b.h. sárvédőn. Csak ajánlani tudom őket, maximálisan visszahorpasztották , tökéletesen gyári lett.
Úgy tudom egyféle technológiával dolgozik mindegyik.
2008.12.10. 21:58
Labi írta:akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sok autómatás BMW-s![]()
2008.12.10. 22:00
Labi írta:LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:
szia! én voltam egy ilyennél. 6.000.- egy horpadás kiszedése kb, de az elmesélésük alapján nem lesz tökéletes. állítólag nem síkra hozza ki, hanem pluszosra és kalapáccsal (gondolom nem naggyal)..de vissza kell ütögetnie.
...mivel csak érdeklődő vtam, nem csináltattam meg.
2008.12.10. 22:08
LeviM5 írta:Labi írta:LeviM5 írta:Ez hátha érdekel valakit, kellemetlen hiba kijavítása, neten találtam:
szia! én voltam egy ilyennél. 6.000.- egy horpadás kiszedése kb, de az elmesélésük alapján nem lesz tökéletes. állítólag nem síkra hozza ki, hanem pluszosra és kalapáccsal (gondolom nem naggyal)..de vissza kell ütögetnie.
...mivel csak érdeklődő vtam, nem csináltattam meg.
Ati tippje jó lehet, ha többen összeállunk, kedvezményt is kapnánk! Mint a tréningre!
Efernek kéne szólni, hogy intézkedjen!!!![]()
![]()
2008.12.10. 22:13
efer írta:Labi írta:akkor már tudom, hogy az e39.de miért az ami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sok autómatás BMW-s![]()
szerintem Ti az e60.de-re gondoltok. az e39.de az kicsit autós azért.