* *
Pontos idő: 2026.08.31. 01:37

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 00:45 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Ha ilyen tévhitek keringenek akkor esetleg megirhatnád a mi a valóság. :wink:

Nem hiszem hogy Lacit zavarná,ha igen max törli majd.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:05 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: 530i
Évjárata: 2003
Kivitele: Touring
MChris írta:
mate írta:
Én tag vagyok,

a weblap tényleg kicsit le van maradva, ezen folyamatosan dolgozunk (om).

Egyszeri belépési díj : 7.000 Ft

Negyed évente kell tagdíjat fizetni ennek összege : 3000 Ft

Csak a tévhitek eloszlatása végett írom. Természetesen szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy ér e neki ennyit vagy sem.

És nem is szeretném itt tovább "reklámozni" a klubbot, csak gondoltam megosztom Veletek ezt a (számomra érdekes) programot.

Ilyesmit olvastam,én tévedtem! Bocsika meg olyasmit is hogy ebből állnak serleget meg oklevelet,talit,de ha rosszul emlékszem akkor pontosítsd légyszíves,mert nem találom a weblapon. :(

Én személyszerint minden infó szívesen fogadok és köszönöm szépen Neked hogy beírtad.

Hát a weblap tényleg kicsit "sűrű". Ezen dolgozunk, hogy egyszerűbbé és letisztultabbá tegyük, csak sajnos az időből van mindenkinek kevés, így lassan halad.

Így van ahogy írtad. Ez a pénz nem veszik el.

A találkozók ebből kerülnek finanszírozásra. Esetünkben a terembérlést most ebből finanszírozza a klub.

Az Európai BMW Klubtalálkozóra aki ment a Klubtagok közül azoknak ha jól tudom a Klub 40.000 Ft-tal támogatta (autónként) az üzemanyag költségeit.

Ezen felül még számos költségek merülnek fel egy találkozó alkalmával, ezt is a klub állja

Ebből készül a BMW- Klubélet magazin, ami minden klubtagot megillet a postaládájában.

A közös klubos rendszám keretért sem kell külön fizetni.

Emellett számos kedvezmény jár minden klubtagnak a (teljesség igénye nélkül):

· Klubtag kedvezmény BMW-alkatrész vásárlásnál!
A BMW Magyarország Kft. a BMW Club Europa által regisztrált klubtagok számára bármelyik magyar BMW márkakereskedőnél – alkatrész kategóriától függően – 8-tól 20%-ig terjedő árkedvezményt biztosít. A klubtagok ezt a kedvezményt kizárólag az érvényes tagsági igazolványuk felmutatása ellenében, a saját BMW járművükhöz szükséges tartozék- illetve alkatrészvásárlásnál jogosultak igénybe venni.

· CASTROL motorolajok kedvezõ áron!
· Klubtagjaink számára INGYENES állapotfelmérés!
· MANNOIL kenõanyag akció klubtagjainknak!
· Klubtag kedvezmény a BUDAPEST TAXI-nál!
· Klubtag kedvezmény a Rack Autónál

· AGIP Premio kártya 500 ponttal feltöltve, és ezen felül a tankolásért dupla pontok járnak. ( Ilyet nem tudsz igényelni az AGIP kutakon)

· Műszaki vizsga +zöldkártya, eredetiség vizsga Érden a Klubtagoknak 20% kedvezménnyel.

· Szeged:
Start Autó - Szeged -30% olajokra és nyugati autók alkatrészeire, keleti autókra -28%
Láng - Szeged -25% mindenre
Kovács Autó - Szeged -20%
Bárdi - Szeged -20%
Würth Kft. - termékkörtől függően 30-50%

És itt még nincs vége a listának... Én nem érzem azt, hogy csak az lenne a lényege, hogy "csengessem a lóvét" és ezért semmit sem kapok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:09 
Guru
Guru

MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:
Üdvözlet az Uraknak,

a Magyar BMW Autóklub 1962 szervezésében, előadást tart dr. Anisits Ferenc a BMW példamutató dízelmotorjának vezető fejlesztője!

Ha lenne rá érdeklődés, akkor korlátozott számban, a szűkös helykínálat miatt (120 hely) szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Semmilyen anyagi vonzata nincs a dolognak, nem titkolt szándék a BMW Autóklub népszerűsítése, ezért is került ez megszervezésre.

Kiemelt klubnapunkra 19 órától meghívtuk a testvér BMW klubok vezetőit, tagjait, a BMW Magyarország és a BOSZ vezetőit és a sajtó képviselőit. Ezért is kérjük az időpontok pontos betartását!

Időpont:

2009. február 24. Kedd

Helyszín:

Blaha Lujza térnél lévő Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Mérnöki Kar VIII. kerület Népszínház utca 8. szám alatti épülete II. emeleti 252. számú tantermében.

Program:

18.30-18.50-ig Megbeszélés a Magyar BMW Autóklub 1962 aktuális eseményeiről, programjairól.

18.50-19.00-ig Tagfelvétel.

19.00-19.10-ig Szünet a meghívott vendégek, testvérklubok tagjainak érkezése.

19.10-20.00-ig dr. Anisits Ferenc előadása „A kék-fehér dízel sikertörténete” címmel.

20.00-20.10-ig Kérdések, vélemények és előadói válaszok.

20.10-20-30-ig Filmvetítés a benzines és a dízeles BMW autók versenyéről a németországi Nürnburgringről.

Ha jól értem akkor 19:00 elött "nem látnak szívesen" más klubtagokat? :roll:

19.00 Előtt klubgyűlés van, az odavonatkozó dolgokról. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy valaki ott legyen, mert bárki nyugodtan jöhet, megnézheti, hogy hogyan is épül fel ez a dolog. Akkor van igazán értelme ott ülni, ha már valaki klubtag.

Értem csak azért voltam kíváncsi mert van minden évben Tihanyban egy BMW tali amit ez a klub szervez.

Értem mire gondolsz. Minden hónap utolsó keddjén van klubnap, a Rack Autó Budaörsnél. Ez most az előadás miatt tevődik át más helyre. Emellett, ahogy említetted van a tihanyi találkozó a klubtagok részére. Bárki aki kedvet érez, nyugodtan csatlakozhat a klubhoz. Van több szervezete is. Pld: székesfehérvári, győri, szegedi , és a budapesti. A lakhelyhez közelebbi szervezethez lehet csatlakozni, és az adott városban lévő BMW szalonokban van a helyi szervezete klubgyűlése.

Nézegettem anno mikor Laci berakta az egyik levelet Tőlük,de a honlapjukon nem volt nagy mozgás,és 2002-es volt pl a képgaléria is.

Köszi az infókat!

A 2002-es képgaléria alatt mit értesz pontosan?

http://www.bmwautoklub.hu/

Ugye erről az oldalról beszélünk mindannyian? ( Mert létezik egy régebbi is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:28 
Moderátor
Moderátor

mate írta:
MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:
Üdvözlet az Uraknak,

a Magyar BMW Autóklub 1962 szervezésében, előadást tart dr. Anisits Ferenc a BMW példamutató dízelmotorjának vezető fejlesztője!

Ha lenne rá érdeklődés, akkor korlátozott számban, a szűkös helykínálat miatt (120 hely) szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Semmilyen anyagi vonzata nincs a dolognak, nem titkolt szándék a BMW Autóklub népszerűsítése, ezért is került ez megszervezésre.

Kiemelt klubnapunkra 19 órától meghívtuk a testvér BMW klubok vezetőit, tagjait, a BMW Magyarország és a BOSZ vezetőit és a sajtó képviselőit. Ezért is kérjük az időpontok pontos betartását!

Időpont:

2009. február 24. Kedd

Helyszín:

Blaha Lujza térnél lévő Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Mérnöki Kar VIII. kerület Népszínház utca 8. szám alatti épülete II. emeleti 252. számú tantermében.

Program:

18.30-18.50-ig Megbeszélés a Magyar BMW Autóklub 1962 aktuális eseményeiről, programjairól.

18.50-19.00-ig Tagfelvétel.

19.00-19.10-ig Szünet a meghívott vendégek, testvérklubok tagjainak érkezése.

19.10-20.00-ig dr. Anisits Ferenc előadása „A kék-fehér dízel sikertörténete” címmel.

20.00-20.10-ig Kérdések, vélemények és előadói válaszok.

20.10-20-30-ig Filmvetítés a benzines és a dízeles BMW autók versenyéről a németországi Nürnburgringről.

Ha jól értem akkor 19:00 elött "nem látnak szívesen" más klubtagokat? :roll:

19.00 Előtt klubgyűlés van, az odavonatkozó dolgokról. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy valaki ott legyen, mert bárki nyugodtan jöhet, megnézheti, hogy hogyan is épül fel ez a dolog. Akkor van igazán értelme ott ülni, ha már valaki klubtag.

Értem csak azért voltam kíváncsi mert van minden évben Tihanyban egy BMW tali amit ez a klub szervez.

Értem mire gondolsz. Minden hónap utolsó keddjén van klubnap, a Rack Autó Budaörsnél. Ez most az előadás miatt tevődik át más helyre. Emellett, ahogy említetted van a tihanyi találkozó a klubtagok részére. Bárki aki kedvet érez, nyugodtan csatlakozhat a klubhoz. Van több szervezete is. Pld: székesfehérvári, győri, szegedi , és a budapesti. A lakhelyhez közelebbi szervezethez lehet csatlakozni, és az adott városban lévő BMW szalonokban van a helyi szervezete klubgyűlése.

Nézegettem anno mikor Laci berakta az egyik levelet Tőlük,de a honlapjukon nem volt nagy mozgás,és 2002-es volt pl a képgaléria is.

Köszi az infókat!

A 2002-es képgaléria alatt mit értesz pontosan?

http://www.bmwautoklub.hu/

Ugye erről az oldalról beszélünk mindannyian? ( Mert létezik egy régebbi is)

Arra gondolok ahol meg lehetett nézni a "titkárokat" "vezetőket" ott csak régi taliképeket találtam.

Néztem a linket amit beraktál,és a tagok képeinél sem 4 oldal volt.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:35 
Guru
Guru

Akkor a régi weboldalt nézted. Még az is fent van a neten. A klub jelenlegi (hivatalos) oldalának linkjét pedig feljebb írtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:38 
Moderátor
Moderátor

mate írta:
Akkor a régi weboldalt nézted. Még az is fent van a neten. A klub jelenlegi (hivatalos) oldalának linkjét pedig feljebb írtam.

Azt nem lehet "megszüntetni" pl nekem a google dobta be,és így már meg is van a "tévhit".

Köszi a jó linket!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:44 
Guru
Guru

MChris írta:
mate írta:

Azt nem lehet "megszüntetni" pl nekem a google dobta be,és így már meg is van a "tévhit".

Köszi a jó linket!

Az a baj, hogy azt nem tudom ki csinálta, de mindenképpen utána fogok járni! Köszönöm szépen, hogy felhívtad erre a figyelmem!

OFF: Nálatok is viharos hóesés van? :lol: Ma reggel amikor mentem dolgozni láttam egy E46 M3 -mat szenvedni, fel a hegyre, fájt is érte a szívem :cry: Mondjuk az E60 is nehezen ment be a garázsba, DSC OFF, DTC ON és akkor sikerült. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 01:48 
Moderátor
Moderátor

mate írta:
MChris írta:
mate írta:

Köszi a jó linket!

Az a baj, hogy azt nem tudom ki csinálta, de mindenképpen utána fogok járni! Köszönöm szépen, hogy felhívtad erre a figyelmem!

OFF: Nálatok is viharos hóesés van? :lol: Ma reggel amikor mentem dolgozni láttam egy E46 M3 -mat szenvedni, fel a hegyre, fájt is érte a szívem :cry: Mondjuk az E60 is nehezen ment be a garázsba, DSC OFF, DTC ON és akkor sikerült. :wink:

Szívesen!

OFF: délután elolvadt szinte mind,szél van helyette. DTC az micsoda? :oops:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 02:05 
Guru
Guru

MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:

Köszi a jó linket!

Szívesen!

A DTC a DSC-nek az a változata, amely a különleges útviszonyok mellett, pl. havas úttesten, a vonóerő átadását a lehető leghatékonyabban biztosítja.
Ilyenkor a rendszer lehetővé teszi a maximális vonóerő átadást.
Lényegében a DTC szabályozza a hajtó- és a fékezőerőket.

OFF: Itt meg is marad és nagyon sok hó van :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 02:09 
Moderátor
Moderátor

mate írta:
MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:

Köszi a jó linket!

Szívesen!

A DTC a DSC-nek az a változata, amely a különleges útviszonyok mellett, pl. havas úttesten, a vonóerő átadását a lehető leghatékonyabban biztosítja.

DTC:király megint tanultam valamit :twisted:

OFF: csak óvatosan! Itt reggel egy ember lenullázta az autóját,belement a céges buszba hátulról,busznon eltört egy hegesztés a kocsi meg totalkár. Ikarus vs. Nissan

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 02:22 
Guru
Guru

MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:
MChris írta:
mate írta:

Köszi a jó linket!

Szívesen!

DTC:király megint tanultam valamit :twisted:

OFF: csak óvatosan! Itt reggel egy ember lenullázta az autóját,belement a céges buszba hátulról,busznon eltört egy hegesztés a kocsi meg totalkár. Ikarus vs. Nissan

Természetesen ésszerű keretek között zajlik a mókázás :wink: Vigyázva a többiekre és főleg az autóra.. A mi irodánk egy gyártelepen van, így van lehetőség játszani szerencsére :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 11:03 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
simi64 írta:
kovessyroli írta:
e39chip írta:
kovessyroli írta:
Marc528i írta:
Marc528i írta:
MChris írta:
zajcev írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
Labi írta:
na akkor én nyertem! bmwdance

amúgy üdv Diabolica!

Ha egyszer összejön ennyi ember és kombinál :lol:

Már le is vették a hírdetést, érdekelt volna miről ment a kombinálás... :? :?:

Ujra fenn van, 200-ert dragabban ;)
.hu/2749780

http://www.hasznaltauto
Nem akarok megbántani senkit,de ez már szánalmas! Lecseréli a képeket,most már nincs benne a belseje :lol: meg hogy "kilopták" és nem M-es kormánya és az ülések is ki lettek "lopva" mindezt +200eFt-ért meg akkor is eredeti M5. Előző hirdetés azért FAIR-ebb volt még akkor is ha mi egy kicsit kétségbe is vontuk,de nem gondoltam volna,hogy ennyire "befolyásosak" vagyunk :twisted:

Ez első ránézére elég gány.Most látom először de szerintem ez rúgva volt :roll:

Ilyen egy jó börbenlévő ///M5 http://www.hasznaltauto.hu/2441753_bmw_m5_1999 .Igaz hogy 1millával drágább de sokkal szebb

szó-szó.
lehet, hogy a csávónak 120-as csiszolóvászonból van a tenyerén a bőr, mert ember nem koptat le váltókart 132e km alatt így, mint a linkelt képen.

Az enyém 120-130000-nél kezdett kopni Roly!

akkor sürgősen szerezz be valami tuti kézkrémet :lol:
az én korábbi e39-emben 170ekm volt, és nem kopott meg, apáméban 145ekm volt, az sem kopott le, a mostaniban 303ekm van és az sincs ilyen tré állapotban.
vagy az is lehet, hogy mi mind ilyen puhakezű, papírtaperolós firkászok vagyunk :roll:

Na ide figyeljetek dörzsöltkezű, csiszolóvászon tenyerű márkatársaim:
Simike megtalálta a megoldást!!!
Ótómata BMW (természetesen csakis E39), ja és valami diesel (aminek egyébként előbb kifekszik a lamellasor) de a váltógomb FÉNYES! :wink:

Hát, nem semmi az ezüst M5... :evil: Jól elbántak vele, érdekes, hogy ha banki viszavett autó, nem vették észre, hogy más lett az autó? Kovácsolt M5 fenik is leugrottak. Belseje se lehet semmi. Igényes tulaj lehet, szépen lefolyt az olaj a szűrőházon... :twisted: Szerintem egy ilyen autó motorterének nem így kell kinézni...
A fekete M5 váltógombja olyan "titán"betétes mint a műszerfal, csak nem látszik a képen, tehát a külső fele nem bőr. Csak a fotó szar. Ezzel együtt a kézifékkar borítás is olyan lehet.
És korábban mintha valaki írta volna, hogy szar benne a vanos, azért ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 11:22 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Motor tipusa: M60 B40
Évjárata: 1995
Nem értitek? Mert én se, magyar megmondta, ez M5!

M5 mobile.de

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 11:28 
Guru
Guru

Kapott köszik: 1
LeviM5 írta:
simi64 írta:
kovessyroli írta:
e39chip írta:
kovessyroli írta:
Marc528i írta:
Marc528i írta:
MChris írta:
zajcev írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
Labi írta:
na akkor én nyertem! bmwdance

amúgy üdv Diabolica!

Ha egyszer összejön ennyi ember és kombinál :lol:

Már le is vették a hírdetést, érdekelt volna miről ment a kombinálás... :? :?:

Ujra fenn van, 200-ert dragabban ;)
.hu/2749780

http://www.hasznaltauto
Nem akarok megbántani senkit,de ez már szánalmas! Lecseréli a képeket,most már nincs benne a belseje :lol: meg hogy "kilopták" és nem M-es kormánya és az ülések is ki lettek "lopva" mindezt +200eFt-ért meg akkor is eredeti M5. Előző hirdetés azért FAIR-ebb volt még akkor is ha mi egy kicsit kétségbe is vontuk,de nem gondoltam volna,hogy ennyire "befolyásosak" vagyunk :twisted:

Ez első ránézére elég gány.Most látom először de szerintem ez rúgva volt :roll:

Ilyen egy jó börbenlévő ///M5 http://www.hasznaltauto.hu/2441753_bmw_m5_1999 .Igaz hogy 1millával drágább de sokkal szebb

szó-szó.
lehet, hogy a csávónak 120-as csiszolóvászonból van a tenyerén a bőr, mert ember nem koptat le váltókart 132e km alatt így, mint a linkelt képen.

Az enyém 120-130000-nél kezdett kopni Roly!

akkor sürgősen szerezz be valami tuti kézkrémet :lol:
az én korábbi e39-emben 170ekm volt, és nem kopott meg, apáméban 145ekm volt, az sem kopott le, a mostaniban 303ekm van és az sincs ilyen tré állapotban.
vagy az is lehet, hogy mi mind ilyen puhakezű, papírtaperolós firkászok vagyunk :roll:

Na ide figyeljetek dörzsöltkezű, csiszolóvászon tenyerű márkatársaim:
Simike megtalálta a megoldást!!!
Ótómata BMW (természetesen csakis E39), ja és valami diesel (aminek egyébként előbb kifekszik a lamellasor) de a váltógomb FÉNYES! :wink:

Hát, nem semmi az ezüst M5... :evil: Jól elbántak vele, érdekes, hogy ha banki viszavett autó, nem vették észre, hogy más lett az autó? Kovácsolt M5 fenik is leugrottak. Belseje se lehet semmi. Igényes tulaj lehet, szépen lefolyt az olaj a szűrőházon... :twisted: Szerintem egy ilyen autó motorterének nem így kell kinézni...
A fekete M5 váltógombja olyan "titán"betétes mint a műszerfal, csak nem látszik a képen, tehát a külső fele nem bőr. Csak a fotó szar. Ezzel együtt a kézifékkar borítás is olyan lehet.
És korábban mintha valaki írta volna, hogy szar benne a vanos, azért ennyi.

A sráctól megvette egy kereskedő fél óra alatt és ő árulja most.
Szar-szar, ezen nincs tagadnivaló - de azért ez egy M5 3 milláért.
Hozzáteszem, 2.5-ért ment le kecskemétre.... szóval kis kézügyességgel meg lehet venni 2.7-8-ért.
Szerintem nem olyan csillagos ég érte.....tekintettel arra, hogy 523-asok is vannak fent közel ennyiér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 11:41 
Guru
Guru

Kapott köszik: 3 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 25i
Évjárata: 2004
Kivitele: Coupe
bmw750i írta:

M5 mobile.de

azt írja, hogy az M5 kisöccséről van szó...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.18. 11:47 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 19 alkalommal
Motor tipusa: M60 B40
Évjárata: 1995
efer írta:
bmw750i írta:

M5 mobile.de

azt írja, hogy az M5 kisöccséről van szó...

Köszi efer a méretcsökkentést, nekem az nem sikerült, meg képet sem tudok ide beszúrni.
Németet meg csak tanították! :D
Ennyiből az E39 540i is az M5 kisöccse.
Nembaj, magyar azért mindent megtud magyarázni, ha eladni akar valamit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.22. 08:08 
Moderátor
Moderátor

:lol: Óriási benzinárzuhanás!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.22. 12:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
MChris írta:

Ettől kicsit jobbb kedvem lett, de nem tartott sokáig...
Miből áll össze az üzemanyag ára, lelombozott (bár eddig is tudtam, adót adóztaval születik), de, hogy megint emelni akarják a jövedéki adót!? :evil: Regadó után a legesleggecibb adó amit kitaláltak!
Emlékszem, mondták, pár éve, ha 250 fölé megy csökkentik az adót benne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.22. 12:18 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 34 alkalommal
LeviM5 írta:
MChris írta:

Miből áll össze az üzemanyag ára, lelombozott (bár eddig is tudtam, adót adóztaval születik), de, hogy megint emelni akarják a jövedéki adót!? :evil: Regadó után a legesleggecibb adó amit kitaláltak!

..nem kell félni, nem fog fájni..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.02.22. 13:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Celtic írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:

..nem kell félni, nem fog fájni..

Az autópályaszakaszt amit csináltak Balcsitól a határig (nincs fél éve) már TÖNKREMENT!!!
Tele van kátyúval. Garanciálisan ingyen kell javítaniuk. Jó drágán csinálták (pedig ott nincs hegy, alagút, viadukt stb), még szerencse, hogy szarul!
A németországi autópályákért pedig fizetni sem kell. Igaz egy pár kilóméterrel több van ott, kicsit szélesebbek is és olyan szarul sikerültek, hogy még sebességkorlátozás sincs rajtuk!
És mindez hogy jön ide? Hát úgy, hogy nekik ha jól tudom a benzinárba is bele van építve, mégsem sokkal drágább, mint itt' :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]