* *
Pontos idő: 2026.04.22. 13:34

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1602 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: :)
HozzászólásElküldve: 2009.08.21. 15:26 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (0)
MChris írta:
charlie01 írta:
MChris írta:
simi64 írta:
charlie01 írta:
Celtic írta:
Oldboy írta:
Üdv!
Szerény kérdés, ha ótópályán bemérik a pógárt mennyi az átfutási idő a méréstől a postaládáig. ( Csekk. )

Változó... 2-3 hét után már volt mikor kaptunk, de volt hogy Július elején történ (tavaly) és Novemberbe! jött meg

Így van ahogy Celtic mondja, lehet jön 2 hét múlva is de van olyan, hogy 2-3 hónap is eltelik. Ha már 60 nap eltelt a mérés meg a határozat hozatal között akkor azt hiszem egy próbát megér a felebezés. . . Én speciál úgy oldom meg a trafi dolgot, hogy nincs elől rendszámom :) Mondjuk 2 napja 1 év után most először megbüntettek 3.000 Ft-ra :)

Azért az fasza!
Ha mérges a rendőr, leveszi a másikat is! :oops:

Szép,nem tudtad házon belül elrendezni?

(trafi mérési folyamata hogyan megy manapság? 1,8km tud befogni de akkor még nincs adat rólad ,mi van akkor ha gyorsan mész (még) utána már szabályosan de rajtad a pöttye még és után meg már "kap" adatot-rendszámot.
akkor a felvétel "egyben a mérés teljes hossza" alapján büntet?)

Az igazság, hogy nem is akartam házon belül elrendezni, már mondom magamba ezt a 3.000-et tényleg megérdemlem :):) / Persze ha azt mondja, hogy 20 e. akkor már csak megemlítem :) / Nos amikor én még Pest megyében dolgoztam, rengeteg trafiztunk Fama laser III-al, na az g.ci egy műszer.

Ugyanis ez az eszköz nem fényképet, hanem videofelvételt készít a megengedettnél gyorsabban hajtókról. A készülék maximális mérési távolsága 20 centiméteres pontossággal 1800 méter, a bemért jármű rendszámát pedig körülbelül 120 méterről lehet leolvasni. Tehát majd 2 km-ról már szépen be tud mérni pl.: 85 km/h-val, majd később hiába lassítasz vissza 50 km/h-ra a kocsi felvétele meg van, már csak követni kell végig amíg, nem lesz olvasható a rendszám tábla.

Tehát a működésének az a lényege, hogy a kamerát az útsávba irányozva méri a közeledő vagy az elhaladó gépkocsik sebességét a felvevő rendszer bekapcsolása nélkül is. Attól függően, hogy hol történik a mérés, lakott területen vagy kívül, beállításra kerül a limit, vagyis a megengedett még nem mért sebességhatár. A gép - amikor ennél a határnál nagyobb sebességgel érkezőt észlel - automatikusan felvételre áll, önállóan mérni kezd, majd jelzőhangot ad a kezelőnek, aki kézi irányításra állva már csak le kell hogy kísérje a sebességet túllépő gépkocsit.

És ezt lehet úgy tovább cifrázni, amikor azt mondta a fönök, hogy vegyétek fel a sima " civil " Lacettit vagy a Borat. . . Nekem is azért esett le a garázsba az első rendszám, mert én pályán nem mászkálok, ha meg netán szemből bele futok a trafiba, akkor semmi gond mert ugye nincs semmi elől :) De ha a kocsi hátulját mérik / tehát az elmenő forgalmat / akkor meg csak feltűnik, egy út szélén álló feltehetőleg rendőrségi gj.-ű és szépen lelassítok.

:( na akkor ezzel majdnem képben voltam. Köszönöm szépen!

még pár dolog ha már itt vagy köztünk:

mi van akkor ha csak pár km/h lépem túl? 65 helyett 67,akkor mi áll majd a csekken? :oops:

"Blokkolokkal-jelzőkkel" mi a helyzet (Ti oldalatokról)? :roll:

Tipp,javaslat részedról? (azon kívül hogy menjek 30 minenhol.) :evil:

Köszike

30-al? Mit száguldozol? mi? :wink:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2009.08.21. 19:35 
Guru
Guru

Kapott köszik: 9 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
Celtic írta:
MChris írta:
charlie01 írta:
MChris írta:
simi64 írta:
charlie01 írta:
Celtic írta:
Oldboy írta:
Üdv!
Szerény kérdés, ha ótópályán bemérik a pógárt mennyi az átfutási idő a méréstől a postaládáig. ( Csekk. )

Változó... 2-3 hét után már volt mikor kaptunk, de volt hogy Július elején történ (tavaly) és Novemberbe! jött meg

Így van ahogy Celtic mondja, lehet jön 2 hét múlva is de van olyan, hogy 2-3 hónap is eltelik. Ha már 60 nap eltelt a mérés meg a határozat hozatal között akkor azt hiszem egy próbát megér a felebezés. . . Én speciál úgy oldom meg a trafi dolgot, hogy nincs elől rendszámom :) Mondjuk 2 napja 1 év után most először megbüntettek 3.000 Ft-ra :)

Azért az fasza!
Ha mérges a rendőr, leveszi a másikat is! :oops:

Szép,nem tudtad házon belül elrendezni?

(trafi mérési folyamata hogyan megy manapság? 1,8km tud befogni de akkor még nincs adat rólad ,mi van akkor ha gyorsan mész (még) utána már szabályosan de rajtad a pöttye még és után meg már "kap" adatot-rendszámot.
akkor a felvétel "egyben a mérés teljes hossza" alapján büntet?)

Az igazság, hogy nem is akartam házon belül elrendezni, már mondom magamba ezt a 3.000-et tényleg megérdemlem :):) / Persze ha azt mondja, hogy 20 e. akkor már csak megemlítem :) / Nos amikor én még Pest megyében dolgoztam, rengeteg trafiztunk Fama laser III-al, na az g.ci egy műszer.

Ugyanis ez az eszköz nem fényképet, hanem videofelvételt készít a megengedettnél gyorsabban hajtókról. A készülék maximális mérési távolsága 20 centiméteres pontossággal 1800 méter, a bemért jármű rendszámát pedig körülbelül 120 méterről lehet leolvasni. Tehát majd 2 km-ról már szépen be tud mérni pl.: 85 km/h-val, majd később hiába lassítasz vissza 50 km/h-ra a kocsi felvétele meg van, már csak követni kell végig amíg, nem lesz olvasható a rendszám tábla.

Tehát a működésének az a lényege, hogy a kamerát az útsávba irányozva méri a közeledő vagy az elhaladó gépkocsik sebességét a felvevő rendszer bekapcsolása nélkül is. Attól függően, hogy hol történik a mérés, lakott területen vagy kívül, beállításra kerül a limit, vagyis a megengedett még nem mért sebességhatár. A gép - amikor ennél a határnál nagyobb sebességgel érkezőt észlel - automatikusan felvételre áll, önállóan mérni kezd, majd jelzőhangot ad a kezelőnek, aki kézi irányításra állva már csak le kell hogy kísérje a sebességet túllépő gépkocsit.

És ezt lehet úgy tovább cifrázni, amikor azt mondta a fönök, hogy vegyétek fel a sima " civil " Lacettit vagy a Borat. . . Nekem is azért esett le a garázsba az első rendszám, mert én pályán nem mászkálok, ha meg netán szemből bele futok a trafiba, akkor semmi gond mert ugye nincs semmi elől :) De ha a kocsi hátulját mérik / tehát az elmenő forgalmat / akkor meg csak feltűnik, egy út szélén álló feltehetőleg rendőrségi gj.-ű és szépen lelassítok.

:( na akkor ezzel majdnem képben voltam. Köszönöm szépen!

még pár dolog ha már itt vagy köztünk:

mi van akkor ha csak pár km/h lépem túl? 65 helyett 67,akkor mi áll majd a csekken? :oops:

"Blokkolokkal-jelzőkkel" mi a helyzet (Ti oldalatokról)? :roll:

Tipp,javaslat részedról? (azon kívül hogy menjek 30 minenhol.) :evil:

Köszike

30-al? Mit száguldozol? mi? :wink:

Ez a leesett a rendszám ez jó :D :D :D ...de nem büntetgetnek érte?
Viszont láttam infrás védelemmel ellátott kocsiról készült felvételt a kapitányságon...így azellen nem véd...
Nekem van egy Belltronics RX65 detektorom eddig jó szolgálatott tett. És miután kaptam egy 90 ezres csekket...mondjuk nem fizettem be...ez volt kb fél éve... a lézeres védemen gondolkodom erősen.
Szeretek sietni :D :D

Üdv!
Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2009.08.21. 20:11 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 523i
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Ha pl.: 50 helyett 62-vel mész akkor nem közigazgatási bírsági szerint lesz a büntetés KÖZIG . BIRS. SZANKCIÓI hanem akkor a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt járnak el / ha egyáltalán eljárnak / veled szembe. Tehát ekkora sebességnél megállíthatnak és ugye helyszíni bírságot tölthetnek ki /3.000-20.000 Ft-ig / vagy szabálysértési feljelentést tesznek. De mondom nem jellemző hogy erre a kis sebesség túllépés miatt intézkedjenek.

A traffi blokoló ketyerékkel meg semmi probléma nincs, régen közbiztonságra különösen veszélyes eszköz volt, ma már nem. Aztán meg azok ugye el vannak rejtve a kocsi elejébe szóval nem is igazán lehet látni. ÉS valóban vannak használható db-ok, mert egyszer volt olyan hogy egy w140-es bálna merci tolta neki mint az állat és a traffival meg hiába céloztuk, egyszerűen nem írt sebességet, kép is rázkódott, teszem hozzá nem sokáig úgy 5-7 mp-ig ami bőven elég volt ugye ahhoz hogy észre vegyen minket a Mercis és lelassítson. Szóval van benne valami ha vesz az ember ilyen kis kütyüt de szerintem amiket 30 ezer Ft-ért árulnak azok eléggé semmik lehetnek :D
Mert a másik véglet még annak idején, amikor meg kellet állítani az autósokat , volt egy pár aki mondta hogy nekem van traffi blokolóm de hiába volt semmit nem ért :D:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 10:25 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
charlie01 írta:
Ha pl.: 50 helyett 62-vel mész akkor nem közigazgatási bírsági szerint lesz a büntetés KÖZIG . BIRS. SZANKCIÓI hanem akkor a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt járnak el / ha egyáltalán eljárnak / veled szembe. Tehát ekkora sebességnél megállíthatnak és ugye helyszíni bírságot tölthetnek ki /3.000-20.000 Ft-ig / vagy szabálysértési feljelentést tesznek. De mondom nem jellemző hogy erre a kis sebesség túllépés miatt intézkedjenek.

A traffi blokoló ketyerékkel meg semmi probléma nincs, régen közbiztonságra különösen veszélyes eszköz volt, ma már nem. Aztán meg azok ugye el vannak rejtve a kocsi elejébe szóval nem is igazán lehet látni. ÉS valóban vannak használható db-ok, mert egyszer volt olyan hogy egy w140-es bálna merci tolta neki mint az állat és a traffival meg hiába céloztuk, egyszerűen nem írt sebességet, kép is rázkódott, teszem hozzá nem sokáig úgy 5-7 mp-ig ami bőven elég volt ugye ahhoz hogy észre vegyen minket a Mercis és lelassítson. Szóval van benne valami ha vesz az ember ilyen kis kütyüt de szerintem amiket 30 ezer Ft-ért árulnak azok eléggé semmik lehetnek :D
Mert a másik véglet még annak idején, amikor meg kellet állítani az autósokat , volt egy pár aki mondta hogy nekem van traffi blokolóm de hiába volt semmit nem ért :D:D

Helo
A legjobb a fekete szigetelő szalag KRZ-535 keresheti kinek küldje a csekket :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 11:14 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Motor tipusa: 523i
lepke írta:
charlie01 írta:

Helo
A legjobb a fekete szigetelő szalag KRZ-535 keresheti kinek küldje a csekket :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Akár ez is lehet :D:D nekem gxm-668, ott is lehetne plusz nyolcasokat csinálni :D De am. láttam már olyan megoldást is, hogy egy szám úgy volt eltakarva, hogy egy csokis papír volt felül és alul begyűrve a rendszám tartóba, és ugye így nem lehetett látni csak 2 számot :D:D Biztos úr, ezt nem vettem észre. biztos menet közbe felkapta. . . . :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 12:19 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Egyszer kipróbáltam még E39-en:

Egy nagyobb tenyérnyi falevelet körömnyi sárral felragasztott előre rendszámra aztán hajrá.
Így mentem aznap 150 km-t, és nem esett le. Igaz traffi sem volt.

Felkapta a menetszél, erdőben jártam.
Benyalok, ha ennek ellenkezőjét a hatóság a helyszínen minden kétséget kizáróan bizonyítani tudja. Feljelentenek ?
Egy ismerősőm tanúsítja az eljárás során, hogy gombát szedni voltunk erdőben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 14:50 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Charlie várjuk a kiskapukat! :wink: :lol:

Köszi az infókat!

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 14:52 
Moderátor
Moderátor

Oroszlan írta:
Egyszer kipróbáltam még E39-en:

Egy nagyobb tenyérnyi falevelet körömnyi sárral felragasztott előre rendszámra aztán hajrá.
Így mentem aznap 150 km-t, és nem esett le. Igaz traffi sem volt.

Felkapta a menetszél, erdőben jártam.
Benyalok, ha ennek ellenkezőjét a hatóság a helyszínen minden kétséget kizáróan bizonyítani tudja. Feljelentenek ?
Egy ismerősőm tanúsítja az eljárás során, hogy gombát szedni voltunk erdőben.

Kérik a gombát majd :lol:

Felfújta a szél dolog nem rossz,és a forgatható rendszámtábla??? :twisted:

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2009.08.22. 15:21-kor.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 14:56 
Moderátor
Moderátor

Na bassza meg kell nekem a googleba beirni hogy forgatható rendszámtábla :?

Erre bejön ez:

Harmincezer forintot érhet a sáros rendszámtábla

A közúti közlekedés szabályairól szóló kormányrendelet tervezett módosítása szerint a rendőrök a sáros vagy leolvashatatlanul koszos rendszám miatt is bírságolhatnak szeptembertől.

Szeptember 1-jétől megbírságolhatják a rendőrök azt, akinek sáros vagy leolvashatatlanul koszos a rendszámtáblája. Értesüléseink szerint hamarosan a kormány elé kerül a közúti közlekedés szabályairól szóló kormányrendelet módosítása. A gyorshajtásért való objektív felelősség tavalyi bevezetése után a rendőrség azt tapasztalta, hogy a bírság kikerülésére sokan leszerelik a rendszámtáblát, így a sebességmérő fotójáról nem derül ki, hogy kié az autó, kinek kell kifizetnie a több tízezres bírságot. A rendszám eltávolítását már tavaly szabálysértéssé minősítették, amiért 20-30 ezer forintos bírság szabható ki. Ezt követően a közúti ellenőrzések során a rendőrök egyre gyakrabban találkoztak olyan autókkal, amelyek rendszámtábláját sár vagy más szennyeződés tette a lézerleolvasó számára felismerhetetlenné. A kormányrendelet szerint a jármű üzemben tartója a jövőben indulás előtt köteles lesz meggyőződni a rendszámtábla tisztaságáról. „A hatósági jelzést (rendszámtáblát) a járművön a felszerelésére kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy az üzemben tartó által jogosulatlanul eltávolítani tilos" – áll a rendelet tervezetében. A javaslat szerint ilyen járművel a közlekedésben nem szabad részt venni. Tilos az utakra kihajtani olyan járművel is, amely az utat és annak „tartozékait" rongálja vagy szennyezi. Azaz az eddiginél egyértelműbben büntethető lesz, ha valaki sarat hord fel a főutakra. A kormányrendelet előírja azt is, hogy a jövőben nem­csak rendőrök állíthatják meg a közlekedőket, hanem „a jelzőőr vagy a polgárőr jelzőtárcsával vagy – feltartott, illetőleg vasúti átjárónál az úttesten állványra helyezett – piros fényű lámpával adott jelzésére meg kell állni".

A rendelet az értelmezési viták kikerülésére egyértelművé teszi a közúti jelzőtáblák elhelyezését: azokat az út jobb oldalán kell kihelyezni. Új előírás, hogy kerékpárúton legfeljebb 30 kilométeres, gyalog- és kerékpárúton legfeljebb 20 kilométeres sebességgel szabad közlekedni. A kerékpárosok az úttesten csak a jobb szélre húzódva, ha az útpadka erre alkalmas, akkor azon közlekedhetnek.

Népszava

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 16:18 
Moderátor
Moderátor

Mi találtam a neten:

"Első rendszámot egy szekrény zsanér féleséggel rögzítette, amit a lökhárító alsó részére rögzített. 60 felett a légellenállástól felhajlott úgy, hogy nem lehetett látni a rendszámot, amikor állt akkor látszott. A kresz erre nem tér ki ha a biztonság éber őre leállít akkor jól látható helyen van "

Hmmm.....

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 17:19 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
MChris írta:
Na bassza meg kell nekem a googleba beirni hogy forgatható rendszámtábla :?

Erre bejön ez:

Harmincezer forintot érhet a sáros rendszámtábla

A közúti közlekedés szabályairól szóló kormányrendelet tervezett módosítása szerint a rendőrök a sáros vagy leolvashatatlanul koszos rendszám miatt is bírságolhatnak szeptembertől.

Szeptember 1-jétől megbírságolhatják a rendőrök azt, akinek sáros vagy leolvashatatlanul koszos a rendszámtáblája. Értesüléseink szerint hamarosan a kormány elé kerül a közúti közlekedés szabályairól szóló kormányrendelet módosítása. A gyorshajtásért való objektív felelősség tavalyi bevezetése után a rendőrség azt tapasztalta, hogy a bírság kikerülésére sokan leszerelik a rendszámtáblát, így a sebességmérő fotójáról nem derül ki, hogy kié az autó, kinek kell kifizetnie a több tízezres bírságot. A rendszám eltávolítását már tavaly szabálysértéssé minősítették, amiért 20-30 ezer forintos bírság szabható ki. Ezt követően a közúti ellenőrzések során a rendőrök egyre gyakrabban találkoztak olyan autókkal, amelyek rendszámtábláját sár vagy más szennyeződés tette a lézerleolvasó számára felismerhetetlenné. A kormányrendelet szerint a jármű üzemben tartója a jövőben indulás előtt köteles lesz meggyőződni a rendszámtábla tisztaságáról. „A hatósági jelzést (rendszámtáblát) a járművön a felszerelésére kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy az üzemben tartó által jogosulatlanul eltávolítani tilos" – áll a rendelet tervezetében. A javaslat szerint ilyen járművel a közlekedésben nem szabad részt venni. Tilos az utakra kihajtani olyan járművel is, amely az utat és annak „tartozékait" rongálja vagy szennyezi. Azaz az eddiginél egyértelműbben büntethető lesz, ha valaki sarat hord fel a főutakra. A kormányrendelet előírja azt is, hogy a jövőben nem­csak rendőrök állíthatják meg a közlekedőket, hanem „a jelzőőr vagy a polgárőr jelzőtárcsával vagy – feltartott, illetőleg vasúti átjárónál az úttesten állványra helyezett – piros fényű lámpával adott jelzésére meg kell állni".

A rendelet az értelmezési viták kikerülésére egyértelművé teszi a közúti jelzőtáblák elhelyezését: azokat az út jobb oldalán kell kihelyezni. Új előírás, hogy kerékpárúton legfeljebb 30 kilométeres, gyalog- és kerékpárúton legfeljebb 20 kilométeres sebességgel szabad közlekedni. A kerékpárosok az úttesten csak a jobb szélre húzódva, ha az útpadka erre alkalmas, akkor azon közlekedhetnek.

Népszava

Na tehát:

Megyek kocsival és - tudtomon kívül - mivel erdő mellett haladtam el, az uton egy sáros falevelet felkapott a szél és a menetszél az első rendszámra tapasztotta. Erről akkor értesülök, mikor megállít a rendőr.
Nem hiszi el, feljelent, eljárás stb. A helyszínen nem érdemes vitatkozni.
Nem hagyom magam, mindent megfellebbzek és kikötünk a bíróságon.
Én jóhiszeműen jártam el, induláskor ellenőriztem a rendszámot, rendben volt.
Útközben műszaki vagy vezetési vagy gépjármű probléma miatt nem kellett megállnom, így a rendszámra ragadt falevelet nem is vehettem észre.
Senki ne várja el tőlem, hogy 10 km-enként megálljak a rendszámot nézegetni. Illetve azt mondom, hogy 2 Km-rel ezelőtt néztem akkor még nem volt rajta.
Semmi szándékos, jogsértő cselekményt nem követtem, sőt még gondatlan sem lehetek, mert a cselekményt nem Én idéztem elő, még úgy sem, hogy annak következményeit valójában nem kívántam. Aztán a mellettem ülő tanúsítja, hogy 2 km-el ezelőtt álltunk meg és megnéztem a rendszámot. Ha nem ül mellettem senki, akkor meg a rendőrnek kell minden kétséget kizáróan bizonyítania az állításom ellenkezőjét, mert a magyar jogrend a bizonyítás terhét a hatóság részére rendelte.

Fentiek alapján nem tudom elhinni, hogy a független magyar bíróság a bizonyítékok egybevetése, tárgyilagos mérlegelése után rám nézve elmarasztaló döntést hozzon.
Csak el kell jutni eddig.

Ismét közlöm: csak a saját véleményem írtam le, semmi garancia nincs arra, hogy ez az életben így működik.
Én így végig csinálnám, persze az elejétől, a falevéltől kezdve.

Ja és még valami: a falevél. Előre ki nem számítható, váratlan természeti esemény. Ez álláspontom szerint semmilyen szankcióra nem lehet indok !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.22. 23:04 
Moderátor
Moderátor

Lassan már nem marad más megoldás:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.23. 14:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Látom, azért másokat is foglalkoztat a probléma. :roll:
Ha ezt a magyar rendőr észrevenné...
Hááát... nem tudom :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.23. 14:27 
Moderátor
Moderátor

simi64 írta:
Látom, azért másokat is foglalkoztat a probléma. :roll:
Ha ezt a magyar rendőr észrevenné...
Hááát... nem tudom :oops:

Mit szolna?

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.23. 14:28 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 34 alkalommal
Utolsó videónál "speedflip": Aranyos, de nem véletlen álló helyzetben csinálja a srác...
Elfelejti a rendszám takarás értelmét: Gyorshajtás miatt kell..
Teszem azt az autópályán 200-al mész, azért ott van ellenállás, szerinted, az simán lefog úgy menni? Szerintem nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.24. 19:10 
E39 FAN
E39 FAN

Celtic írta:
Utolsó videónál "speedflip": Aranyos, de nem véletlen álló helyzetben csinálja a srác...
Elfelejti a rendszám takarás értelmét: Gyorshajtás miatt kell..
Teszem azt az autópályán 200-al mész, azért ott van ellenállás, szerinted, az simán lefog úgy menni? Szerintem nem.

Helo
Biztosan nem fog le menni :roll: aki már ment 200-al az tudja milyen
De az is meglehet hogy a Renault 200-al nem tud menni :lol: :lol:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.24. 19:41 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Sárral falevelet, ez jó ötlet lehet. :roll:
Mondjuk 1et a hűtőrácsra, 1et a rendszámra.
Oroszlán leírásával egyetértek. Mondjuk akkor gáz, ha leesik menet közben, te meg azt hiszed még ott van. Vagy azért állok meg 2 km-enként hogy nézegessem ottvan-e még? Kínos. A végső megoldás a forgatható rendszám. Szállító I. részben pl. Szerintem megoldható, gondolkodtam. Műanyagos ismerős csinál neki fészket, bóvdennel bentről megúzva fordulna át a másik rendszámra, össze kell kettőt ragasztani. Hossztengelyben kis rúd két végén rögzítve, forgathatóan. Kis munka a hosszú téli estékre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.24. 19:56 
E39 FAN
E39 FAN

LeviM5 írta:
Oroszlán leírásával egyetértek. Mondjuk akkor gáz, ha leesik menet közben, te meg azt hiszed még ott van. Vagy azért állok meg 2 km-enként hogy nézegessem ottvan-e még? Kínos. A végső megoldás a forgatható rendszám. Szállító I. részben pl. Szerintem megoldható, gondolkodtam. Műanyagos ismerős csinál neki fészket, bóvdennel bentről megúzva fordulna át a másik rendszámra, össze kell kettőt ragasztani. Hossztengelyben kis rúd két végén rögzítve, forgathatóan. Kis munka a hosszú téli estékre...

Helo
Nem vagyok egy jogi ember
de ez már biztosan KOMOLY büntetést hoz magával
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.24. 23:14 
Moderátor
Moderátor

lepke írta:
LeviM5 írta:

Helo
Nem vagyok egy jogi ember
de ez már biztosan KOMOLY büntetést hoz magával
üdv zoli

Trafi csak mér nem állít meg,de itt a köv kérdés: (én nem állandó használatra gondoltam pl.: városban hanem autóút,pálya)

mi a képrögzítés elve a trafiban? Lenne tippem a kép túlexponálására :lol:

(blokkolóban annyira nem bizok,holnap kijönnek más méréssel majd és akkor megint X összeget rákölteni akkor inkább a kocsira és egy ilyen megoldásra nincs rendszám nincs csekk.)

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.08.24. 23:15 
Moderátor
Moderátor

LeviM5 írta:

Ezt akarják kivédni a szeptemberi módosítással.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1602 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]