* *
Pontos idő: 2026.04.23. 04:52

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 12:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (0)
Megbeszélés kérdése. Nem hiszem hogy neked kellene állni az üzemanyagot. De ha azt mondod, elmennétek átnézetni az autót mondjuk az NT-hez, akkor út közben mindent lehet próbálni.
Te vagy a vevő, te diktálsz.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 13:54 
haladó
haladó

Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 37 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
...még egy kérdés, ha autókereskedésben vásárol az ember, érdmes-e "bedőlni" annak, hogy 2 nap múlva névre íratva átadják, vagy jobb és hitelesebb, ha az ember maga intézi az időt és energiát nem sajnálva?
Már csak az eredetiségvizsgálat miatt is kétes ez a történet, vagy nem jól gondolom? Mennyire számít, ha más okmányirodában kerül bejegyzésre? Vagy ehhez semminek semmi köze? Honnantól számít a luxusadó?
...még hogy egy kérdés, én sem vagyok normális...
Facelift. Ez nem azt jelenti, hogy megpakolva a kocsit szintbeállítja, hogy ne terhelje túl a futóművet? Vagy egyfajta tipusjelölésnek számít, ami valami pluszt jelent a tulajnak? Ne haragudjarok, de úgy látszik nagyon kezdő vagyok Bömbi terén, pedig hajtottam egy évig egy E30-as 318-as gázost (hát arról vagy jót vagy semmit), de amint benyát kapott, az utó volt a javából...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: családi ótó
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 13:55 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Bocsi, rosszul fogalmaztam ! Az 535 - höz képest a képek alapján elég leharcoltnak nézett ki a belseje ! Nem sok a 350 ! Pár hónapja a Mobile-n fent volt egy E39 M5
370.000 -el , egy hét alatt elvitték ! mondjuk nem is úgy nézett ki mint ez a kedves vonóhorgos pajtás :

http://www.hasznaltauto.hu/3230824_bmw_m5_1999

Ebben vajon mennyi lehet ? 1 milla ?[/quote]

Azta qrva ez már volt fent vagy fél éve akkor még olyan 3,6milla körül volt biztosan valaki megvette élvezkedett egy kicsit csinált benne még 1 milliós "kárt" és most eladja... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 14:01 
E39 FAN
E39 FAN

Nem hiszem.
Féléve is ott volt az a gyertya. De ki az aki gyertyát gyújt egy kocsiban azdmeg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 14:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Celtic írta:
Nem hiszem.
Féléve is ott volt az a gyertya. De ki az aki gyertyát gyújt egy kocsiban azdmeg

A képeket nem is néztem... :lol:

De ez tényleg ugyanaz a gyertyás M5... lehet,hogy egy papé és sokat jár gyertyával a kezében... mintha mise-történt volna... :wink:

ezzel lenne mit dolgozni a z biztos... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 14:22 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
Papi írta:
...még egy kérdés, ha autókereskedésben vásárol az ember, érdmes-e "bedőlni" annak, hogy 2 nap múlva névre íratva átadják, vagy jobb és hitelesebb, ha az ember maga intézi az időt és energiát nem sajnálva?
Már csak az eredetiségvizsgálat miatt is kétes ez a történet, vagy nem jól gondolom? Mennyire számít, ha más okmányirodában kerül bejegyzésre? Vagy ehhez semminek semmi köze? Honnantól számít a luxusadó?
...még hogy egy kérdés, én sem vagyok normális...
Facelift. Ez nem azt jelenti, hogy megpakolva a kocsit szintbeállítja, hogy ne terhelje túl a futóművet? Vagy egyfajta tipusjelölésnek számít, ami valami pluszt jelent a tulajnak? Ne haragudjarok, de úgy látszik nagyon kezdő vagyok Bömbi terén, pedig hajtottam egy évig egy E30-as 318-as gázost (hát arról vagy jót vagy semmit), de amint benyát kapott, az utó volt a javából...

Ha aggódsz igen jobb és biztosabb ha te intézed. Inkább új autó vásárlásnál lehetett manapság olvasni ilyen elintézzük és mégse történeteket. Nem olyan macera az a rohangáslás egy nap alatt meg van. Manapság nem lessz sor az okmány irodásnál se.
Facelift: nem az. A facelift egy 2000-res módositás tulajdonképpen a külsején (face) változtattak (lift mint upgrade-re asszociálj). Amit te mondtál az a légrugó (nekem van és nagyon hasznos főleg a Touringnál). A feclift-re van egy doksink mi változott:
Ezen a linken lévő doksit töltsd le
Még ha nem tudsz angolul azért azért is beszédesek a képek:
- 523i és 528i helyett 525i és 530i M52TU motorokkal (nagyobb teljesitmény és/vagy kisebb fogysztás),
- szinre fújt oldal csikok,
- új első lökháritó "sokkal agresszivebb" megjelenés,
- új kerek ködlámpák,
- már első PDc is van nem csak hátsó és PDC gombal kapcsolható (hátsót nem kellett kapcsolni mivel hátra menetnél automatán kapcsolja),
- új fényszórók (itt jött be az angyalkásnak titulált kör helyzetjelző),
- hátsó LED-es helyzetjezők (kisebb fogyasztás magasabb élettartam),
- új klima Max gomb a REST helyén. maximális hűtés beállitások egy gomb nyomásra de a REST mód leállitott motornál változatlan.
- klima napszenzorok. Ami nagy napsütés esetén módosit a klima beállitásokon.
- hátsó HPS fejlégzsák (nem az IPS ami a függöny légzsák az eddig is volt) a hátsó oldal légzsákkal szerelt kocsikba.
Ennyi. Szóval igen egy faceliftes kocsi többet ér.

Jackson, aki azért hátha nem tudsz angolul összefoglalta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 16:39 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Sziasztok.

Új vagyok még, tervezek egy E39est 97-99 körülire gondoltam benzinest :roll: még csak nézegetem őket, erről valami véleményt esetleg tudnátok mondani? Bmw

Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 17:39 
Guru
Guru

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M5
Évjárata: 2001
Dopeman írta:
Sziasztok.

Új vagyok még, tervezek egy E39est 97-99 körülire gondoltam benzinest :roll: még csak nézegetem őket, erről valami véleményt esetleg tudnátok mondani? Bömbi

Köszi

Ránézésre nem néz ki rosszul, menj el, próbáld ki és meglátod...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Papi írta:
madox írta:
e39chip írta:
Papi írta:
Sziasztok, Kedves Klubtagok!

Tegnap este reggeltem magam ide, és neki is álltam elolvasni a vásárlással kapcsolatos fórumot. A korábban kinézett gépkocsikat így erős szelektálásnak vetettem alá, de még így is bőven bent maradt egynéhány. Ezek véleményezésére szeretném a segítségeteket kérni, és egyúttal nem titkolt célom, hogy a kiscsaládnak szánt ótóval én/mi is bömös tulajdonosok lehessünk. Mivel olvastam, hogy a segítségkérőktől érdeklődtetek az igényekről is, röviden pár szóban:
- hétköznap munkábajáráshoz szeretnénk használni,
- havonta/kéthetente pedig kisebb-nagyobb kirándulásokhoz.
- 2 fő állandóan, 3-4 fő ideiglenesen utazna benne + csomag.
- negyedévente egy-egy külföldi utazás, az elsőt októberben kellene megejteni, a következőt dec-január (Skócia), így fontos, hogy hoszabb utakon is fitt maradjak.
- alapvetően olyanokra szűrtem, aminek a műszaki vizsgája 2011-ben jár le, hogy ezzel is minél később kelljen foglalkozni.
Kérdéseim, amikre itt olvasáskor eddig nyiltan nem merültek fel. Használt autó vásárlásakor mi az a pont, amikor azt tudod mondani, hogy biztonsággal elindulhatsz egy hoszabb körútra, vagy külföldre? Sorrendisége van az átnézésnek (futómű, motor és kiszolgáló egységek, stb). Webastó állófűtés-hűtés, ez kicsit kínai nekem. Individual mennyire számít tényleg egyedinek és kihasználtnak, azaz találsz-e másik olyat az utakon (vagy ha van is, a világ másik végén)? Mit jelent, ha a 200 ezres nagyszervíz "teljes motorvezérlés" írják a hírdetésben? Amelyik autón hoszabb a műszaki vizsga, mennyire teszi megbízhatóbbnak társainál (vagy zsebből lett elintézve az eladhatóság kedvéért)? Mit jelent, hogy dupla Vanosos?
Pénzkérdés. Sajnos az az összeg, ami rendelkezésemre áll, nem teszi lehetővé, hogy egyben letegyem a vételárat bármelyikért is. Ezért célszerűnek látszik a hiteles megoldás. 400-800 eFt-ig le tudok tenni kezdőrészletet az autóra, a többit szeretném a korábban írtak szerint felújításra, állagmegóvásra és utazásra költeni. Persze régebbi tulajdonosok vagytok, így nyugodtan cáfoljatok, ha rosszul gondolom...
És akkor a bent maradt gépek:
Hasznaltauto
Hasznaltauto
Hasznaltauto -- fehér belső - gyári?
Hasznaltauto -- opálos lámpák, karcolt lökhárítók(?), de 2001-es
Diesel motorokkal:
Hasznaltauto
Hasznaltauto
Hasznaltauto -- INDIVIDUAL
Ezeket találtam leginkább egymás ellenfeleiként. Ami az asszonykámnak is tetszik leginkább, az a világos belső, az én kedvencem pedig a sötétkék kaszni...
(Emellett lesz még egy 126-os KisPolskink is, csak amolyan biztonsági okokból...)

Nem vagyok egyszerű eset ahogy látjátok, mindenesetre segítségeteket előre is köszönöm!

Papi
:help2

Hát... a legelső dízel motorház tetejénél a lámpánál 2 km a hézag, az utolsó dízel(Bömbi 530 D INDIVIDUAL!AUTOMATA FULL EXTRA!! ) annyira faceliftes, hogy csak a lámpája az és annyira full extra, hogy nincs benne navi.

Hi !

Én a benzinesekhez szólnék hozzá, mert én azt favorizálom !

képről talán a legelső tűnik a legbiztatóbbnak, bár én 528-ban manuálisat vennék (elég sokan keresik a bontóban a 28-as autómata váltót)

a második a bőr alapján felejtős, legalább 350000 lehet benne...

a harmadikról már írtunk egyszer korábban, valamelyik klubtárs meg is nézte, csak vissza kell olvasnod

a negyedik: hozzám talán ez áll a legközelebb (v8) szép a belseje is, és kívülről is nagyon gyárinak néz ki a gép... viszont ha munkábajáráshoz szeretnéd használni, tisztázni kellene, hogy városi vagy közúti forgalomról beszélünk -e, mert azért ez a kicsike városban elég szomjas szokott lenni...

Sziasztok,

A munkábajárás úgy nézne ki, hogy a melóhelytől kb 2,5 km-re lakunk. Lehet, megköveztek, hogy gyalogoljak vagy tömegközlekedés, de az igazzság az, hogy hamarosan műteni fogják a bal lábam, így ezek a velejáró kinlódással szeretném elkerülni egy jó darabig. Namost hab a tortán, hogy ugye jön a téli időszak, ezért érdekes az állófűtés is. Ugyanakkor a bal lábam révén kuplungolni megint csak kényes amíg nem lesz erőteljes (kb 4 hét a jobb lábam tapasztalata alapján), így fő szempont a kényelmességi megoldásokon alapul. Tehát napi szinten (bevásárlásokkal egyebekkel együtt kb 5-10 km-t menne a kocsi, hétvégente (le kell menni Villányba boré', meg Nyírségbe Szatmári szilváért :lol: ), az automata praktikusabbnak látszik. Persze nagy ganyé hóba-sárba a kisPolszkit használnánk, híresen igénytelen kisautó, és bár 50eFt alatt nem lehet kapni, ha bontóba elviszed, akkor is visszakapod a vételárát (egy motorért 35eFt-ot adnak)...
Hozzátartozik még a történethez, hogy kb 10 éve nem tudtunk elmenni "kirándulni" sehova a családdal, így nemrég "berágtunk", összenéztünk, hogy válság ide vagy oda, nagy kamu az egész, a hétvége a mienk lesz ezek után. A kerék meg beindult, és hihetetlen mód felpörögtek az események, de nem is szeretném elkapkodni. Az E39-esekkel szemben (ugyanilyen árkategóriában) találtam 735, 750 gépeket, A6-A8 ajudit, 9_5 Aero Saabokat is. Borzasztó nagy akísértés, mert van ami gyermekkori álmom, van ami presztizsértékű, és van amit a józan ész diktál. Egy dolgot viszont még nem tudok kezelni. Az, hogy vki Bömbi vásárlásában gondolkodik, elkezdik burzsulyozni, stricizni, újgazdagozni, stb. Megmondom őszintén, ez nekem furi, mert valóban, közben a kollega megvett egy 1,5 mFt-os Buzukit, Kordobát, vagy egy MareaWeekendet. Én meg úgy voltam vele, hogy az az Ő életük, ez meg az enyém. De semmiképp sem vagyok egy feltörekvő újgazdag, aki másnak akar látszani mint eddig volt...

Helo Papi
Jövő év Májusig minden kép vegyél kocsit hogy le tudjál menni a Nyírségbe pálinkáért
mivel akkor lesz a Velencei bmw-találkozó :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Dopeman írta:
Sziasztok.

Új vagyok még, tervezek egy E39est 97-99 körülire gondoltam benzinest :roll: még csak nézegetem őket, erről valami véleményt esetleg tudnátok mondani? Bömbi

Köszi

Helo Dopeman
De azért kérdezd meg az eladót
hogyan lehet ez a benzines 170lóerős mert ilyen NINCS:wink: mikor 192lovasak :roll:
vagy nem is tudja mit árul :twisted:
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:29 
Újonc
Újonc

lepke írta:
Dopeman írta:
Sziasztok.

Köszi

Helo Dopeman
hogyan lehet ez a benzines 170lóerős mert ilyen NINCS:wink: mikor 192lovasak :roll:
üdv zoli

Hello

De minden 523i 170 lovasnak van írva 8O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Dopeman írta:
lepke írta:
Dopeman írta:
Sziasztok.

Köszi

Helo Dopeman
üdv zoli

Hello
Igaz 2500 köbcentis motor van bennük, de a 23i=170 ló és a 25i=192 ló

Pörgess le az e39-ig, ott vannak az adatok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:44 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
Dopeman írta:
Sziasztok.

Köszi

Nézzétek már meg ennek a 523i-nek a motorját azok a gáz miatti buherált csövek középen?
LINK ODA
Meg reduktor meg minden vacak.

Hááát tudod én inkább a gyári állapotot tartom előnyben, mert sok vacak buherálást láttam (tisztelet annak az 1-2% kivételnek aki rendesen csinálja).
Nincs kép a közép konzolról igazából ez a kép oldalról nem sokat mond a szürke bőr és manuális ülésen kivül. Szerintem nagyon fapados lehet.

Jackson, aki nincs meghatva tőle

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 18:48 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Dopeman írta:
lepke írta:
Dopeman írta:
Sziasztok.

Köszi

Helo Dopeman
üdv zoli

Hello

Az Én tudomásom szerint:

E39 523i 170 LE 1995-2001. A 2,5-ös benzines motor van benne.
E39 525i 192 LE 2001-2003. Szintén a 2,5-ös benzines motor.

Tehát az 523i-t 2001-ig hívták így, utána 525i lett a neve és 192 LE lett.

Amúgy most is van E60-ban is 523i 177 LE. A motor szintén 2,5 benzin, csak a LE kevesebb.
Az E60 525i pedig 192 LE volt 2005.01.01.-ig, utána pedig 218 LE lett.

Ha rosszul írtam és tévedtem elnézést kérek, Én így emlékszem fejből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 19:08 
haladó
haladó

madox írta:
Dopeman írta:
Sziasztok.

Köszi

Ránézésre nem néz ki rosszul, menj el, próbáld ki és meglátod...

...néztem én is ezt az ótót, de én azt furcsállottam, hogy az ülésen a bőr iszonyat lötyög, ki van nyúlva. Igaz, nem törött, vagyis egyben van, lehet hogy csak igazítani kell, újrafeszíteni és levarrni, mindjárt másképp néz ki. Meg nincs adat a műszakira. Ha nincs rajta, lehet sokmindent cserélni, javítani kell nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 19:12 
haladó
haladó

lepke írta:
Helo Papi
Jövő év Májusig minden kép vegyél kocsit hogy le tudjál menni a Nyírségbe pálinkáért
mivel akkor lesz a Velencei Bömbi-találkozó :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Szia,

Akkor drukkoljatok, mert már kapar a torkom! Ha más nem, akkor viszek meggypálinkát, olyan tuti, hogy besz...tok! Boltban ilyet nem lehet kapni...
:drunk

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 19:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
lepke írta:
Papi írta:
Helo Papi
üdv zoli

Szia,

Akkor drukkoljatok, mert már kapar a torkom! Ha más nem, akkor viszek meggypálinkát, olyan tuti, hogy besz...tok! Boltban ilyet nem lehet kapni...

Akkor jöhetsz Trabanttal is :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 19:39 
E39 FAN
E39 FAN

Papi írta:
lepke írta:
Helo Papi
üdv zoli

Szia,

H1N1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 19:40 
E39 FAN
E39 FAN

Srácok, Ha felülre próbáljátok irni, vagy onnan kitörlitek a [quote="'] parancsot, a kommentek összekeverednek. Nemáááá, halál :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.09.27. 20:06 
haladó
haladó

Adott köszi: 2 alkalommal
Sziasztok!

Látom páran keresgéltek bömöst, megmondom őszintén én a lejjebb látott belinkelt kocsikat úgy ahogy van elfelejteném (személyes vélemény)

Gyakran szoktam böngészni , ma is láttam egy két autót amikkel talán érdemesebb volna foglalkozni..
belinkelem nektek hátha megtetszik valamelyik és egyben van..

http://www.hasznaltauto.hu/3226430_bmw_528i_1996
Ha lehet az árból leszedni és átmegy a "vizsgán" lehet h jó vétel, elég szépek a vonalai, szép a szín, jók a felnik, gyárinak tűnő lámpák, normális belső ( kormány újrabőrözve de az nem feltétlen baj....) fék sarka kopott-kmtert meg kell gépbe nézni hátha kiderül valami..

http://www.hasznaltauto.hu/2578695_bmw_528ia_1997
Nekem nagyon tetszik az autó, sajnos nagyon rég árulják nem is értem miért nem vitték el, ennyiért már sztem jól jársz vele ha tényleg jó az autó és nincs valami komolyabb bibi.. egyébként tagé a kocsi de azt hiszem valahol már volt is róla szó... az eleje "frissített" lámpa, lökös de sztem az nem baj, szép így.. meg kell nézni!!

http://www.hasznaltauto.hu/3200825_bmw_528_1996
ezt láttam már élőben én is mivel elég közel van hozzám:) külsőleg nagyon szép, sajna már zárva voltak, motorját belsőt nem tudtam nézni, de azt tudom h el lehet vinni bevizsgáltatni így nem lehet meglepi.
ha átmegy a kocsi és lehet csiszolni az árból rendben lehet

http://www.hasznaltauto.hu/3290573_bmw_535i_1998
!!szerény véleményem szerint a legjobb vétel lehet ebben az árkategóriában!! megkell nézni az autót ennyit tudok mondani, biztos nem hibátlan de évjáratban felszereltségben és árban kiemelkedő.. (mondjuk sztem egy értelmes kereskedeő ezért az autóért így első körön többet kéne h kérjen, 1.7-1.8 körül.. lehet valami nem stimmel, de ezt innen nem tudjuk meg) csekkolás!!

http://www.hasznaltauto.hu/3300425_bmw_520i_1998
Képről normális az autó, beltérről próbálj még kérni képet, telefon-kiféle miféle aztán ha úgy gondolod elsőre rendben van, indulás és "vizsgáztatás" :)

http://www.hasznaltauto.hu/3295722_bmw_528_1996
nagyon szép külső belső szín kombináció, nekem nagyon tetszik. az ár sok alkudni kell! Szemmel látható hatalmas kivetni valót én nem látok rajta, azt a bőrt mondjuk megnézném közelebről:) kormány beltér stb..

http://www.hasznaltauto.hu/3252504_bmw_528i_1996
Valószínű nepper árulja de ha igaz h 99 óta egy tulaja volt az nagyon nagyon jó dolog is lehet.....
belterét itt se nagyon reklámozzák, kérj képet. Meg kell nézni élőben, nem tűnik rosszank..persze a ár az sok!

Nah első körön ezeket ajánlanám figyelmetekbe, remélem tudtam segíteni. Annyit még hozzá tennék h aki ilyen korú bmw-t vesz nagyon gondolja meg mire is adja a fejét. ( már sokan írták előttem) olvasni olvasni, kipróbálni tudakolni tanulni, összehasonlítani.. rengeteg idő és kitartás kifogni egy jó autót.
Eegy lyen gép ha jó kezekbe jut csodálatos élményeket, örömöt adhat egy embernek, de ha véletlenül melléfgosz nagyon sok bánatod és keserűséged lesz benne, na meg nem kevés pénzbukás..

ezekkel a gépekkel törődni kell, folyamatos odafigyelés és pénz ráfordítást igényelnek ( még a legjobbak is!!!!) és persze ez nem azt jelenti h bajuk van, szimplán kérik..:D:D
De mint mondtam meg adja azt, amit más gép nem,,,

( 3 napja megvan a drágaságom:D majd mesélek róla csak most fáradt vok)

" e ölyöm, e bódogtág" :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]