* *
Pontos idő: 2026.04.30. 03:16

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 509 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 22:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Debrecen : Fiorentina 3:4
Az utolsó perceket állva izgultam végig. Nagyon jóóóó meccs volt :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:
Hajrá Debrecen :franko: :franko: :franko: :taps: :taps: :taps: :franko: :franko: :franko:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 22:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
kzoli819 írta:
Az utolsó perceket állva izgultam végig. Nagyon jóóóó meccs volt :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:
Hajrá Debrecen :franko: :franko: :franko: :taps: :taps: :taps: :franko: :franko: :franko:

Helo Zoli barátom
Fél szemmel néztem de nem hatott meg
MINDIG csak a MAGYARÁZKODÁS :cry: Nullának tartom az egész Magyar focit
Okt 23-án RTL 22.05 kor ajánlom figyelmébe mindenkinek PUSKÁS HUNGARY filmet
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 22:53 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
kzoli819 írta:

Szép teljesítmény!
:taps:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 23:11 
Törzsvendég
Törzsvendég

lepke írta:
Helo Zoli barátom
üdv zoli

Meglep amit mondasz. Én nagyon élveztem a meccset. Fordulatokban és meglepetésekben gazdag meccs volt. Főleg hogy már a második percben vezetéshez jutottunk, és végig mi voltunk jobbak a labdabirtoklásban.
Lehet az volt a baj, hogy fél szemmel nézted és mindig csak az üres felét láttad a pályának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az RTL-től, meg minden más magyar tévé csatornától szemét húzásnak tartom, hogy egy ilyen filmet mint pl a PUSKÁS HUNGARY, késő estére raknak. Egy embert, akire felnéz a világ, ennyire tisztelnek, hogy késő este bemutatják. :twisted: :twisted: :mereg: :mereg:
Bezzeg a Győzike, meg a többi reklámfilm megy főműsoridőben :mereg: :mereg: :mereg: :mereg: :mereg:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 23:17 
E39 FAN
E39 FAN

kzoli819 írta:
lepke írta:
Helo Zoli barátom
üdv zoli

Meglep amit mondasz. Én nagyon élveztem a meccset. Fordulatokban és meglepetésekben gazdag meccs volt. Főleg hogy már a második percben vezetéshez jutottunk, és végig mi voltunk jobbak a labdabirtoklásban.
Lehet az volt a baj, hogy fél szemmel nézted és mindig csak az üres felét láttad a pályának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az RTL-től, meg minden más magyar tévé csatornától szemét húzásnak tartom, hogy egy ilyen filmet mint pl a PUSKÁS HUNGARY, késő estére raknak. Egy embert, akire felnéz a világ, ennyire tisztelnek, hogy késő este bemutatják. :twisted: :twisted: :mereg: :mereg:
Bezzeg a Győzike, meg a többi reklámfilm megy főműsoridőben :mereg: :mereg: :mereg: :mereg: :mereg:

Helo Zoli
Nem a Debrecennel van bajom MERT ez nagy eredmény a csapattól :taps:
hanem úgy az egész Magyar foci az NULLA
Már ha Máltát megverjük az szenzáció,régen Nyilasi,Törőcsik,Veréb,Kiprich...sorolhatnám még idejében
Kicsit más vol a foci Újpesti Dózsa-BP Honvéd 20.000ezer néző
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.20. 23:41 
Törzsvendég
Törzsvendég

lepke írta:
kzoli819 írta:
lepke írta:
Helo Zoli barátom
üdv zoli

Helo Zoli
Már ha Máltát megverjük az szenzáció,régen Nyilasi,Törőcsik,Veréb,Kiprich...sorolhatnám még idejében
üdv zoli

Ebben igazad van! A nagy válogatott most tényleg nem a legpompásabb színeiben tündököl. De emlékezz vissza, hogy nem is olyan régen az U20-as világbajnokságon 3. helyezést értek el a Magyarok. És ami a lényeg, ŐK A JÖVŐ NEMZEDÉK :!: :!: :!:
Nem is olyan sokára már nem csak a Málta ellen lesz esélyünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 00:33 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
kzoli819 írta:
lepke írta:
kzoli819 írta:
lepke írta:
Helo Zoli barátom
üdv zoli

Helo Zoli
üdv zoli

Ebben igazad van! A nagy válogatott most tényleg nem a legpompásabb színeiben tündököl. De emlékezz vissza, hogy nem is olyan régen az U20-as világbajnokságon 3. helyezést értek el a Magyarok. És ami a lényeg, ŐK A JÖVŐ NEMZEDÉK :!: :!: :!:
Nem is olyan sokára már nem csak a Málta ellen lesz esélyünk.

Majd meg durják őket jól lóvéval és elszáll az agyuk és csesznek majd futkosni a pályán mert úgy is meg kapják a nagy lóvét :!:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 00:58 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 34 alkalommal
kzoli819 írta:
lepke írta:
Helo Zoli barátom
üdv zoli

Meglep amit mondasz. Nézd meg a táblázatot: Debrecen 0pont. Statisztikai adatokat hozol elő, hogy kinél volt többet a labda. Lehet tőlem 99% os labdabirtoklás a Debrecennek, ha utána 0-4, vagy 3-4, vagy 0-1. Minden esetbe kikap. Miről is beszélsz?
Nyilván mondhatod, hogy de legalább ott van. Én nem örülök neki hogy ott van, mert nevetségesek leszünk, valamint a Debrecen elszáll magától. Legyen jó a magyar foci és utána ha kijut bármelyik magyar csapat, hidd el, nem közröhej tárgya leszünk, akit mindenki lesajnál.
És kérlek ne ajnározd a Debrecent, mert nem olyan jó csapat mint amennyire te feltünteted.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 07:56 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
engem az zavar, hogy máris sztár, aki eljut valahova. mindegy hova, de akkor már sztár. az U20-as csapat előtt le a kalappal, de mit is mondtak az RTL hiradóban?! aranycsapat! 8O ..mondom mi? apám. mondom magamban ez nem semmi. ...gyorsan el fognak szállni ezek is ...szegények. ...a jobbakat gyorsan elkapkodják majd a külföldiek, oszt nézünk mint buzi a gőzben :roll:
én sem tartom teljesítménynek a Loki eredményét. kijutottak, odáig jutottak ameddig. a magyar foci részéről eredmény, de úgy ánblokk nem! szép, de világ viszonylatban kevés...szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 08:47 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Labi írta:
engem az zavar, hogy máris sztár, aki eljut valahova. mindegy hova, de akkor már sztár. az U20-as csapat előtt le a kalappal, de mit is mondtak az RTL hiradóban?! aranycsapat! 8O ..mondom mi? apám. mondom magamban ez nem semmi. ...gyorsan el fognak szállni ezek is ...szegények. ...a jobbakat gyorsan elkapkodják majd a külföldiek, oszt nézünk mint buzi a gőzben :roll:
én sem tartom teljesítménynek a Loki eredményét. kijutottak, odáig jutottak ameddig. a magyar foci részéről eredmény, de úgy ánblokk nem! szép, de világ viszonylatban kevés...szerintem.

Engem nagyon nem érdekel a foci és nem is értek hozzá.
DE:
a meccset gólokra játszák, nem teljesítményre és nem szépségre. Lehet egy meccs jó, változatos és fordulatos, de akkor is az eredmény számít.
Amikor tegnap a 2. percben 1:0-ra vezette a Debrecen és a riporter túlzottan önbizalmas volt, a tv-én kereszetül annyit tudtam mondani neki: még hátravan 88 perc és az nagyon sok idő.

Persze szép lett volna a győzelem, de azért az olasz és a magyar bajnokság színvonala között van elég sok különbség. Nem vagyok pesszimista, de a a meccset akkor sem helyzetekre, kapufákra, stb játszák, hanem gólokra.
Azért a meccs úgy jó volt, győzhettek volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 09:25 
E39 FAN
E39 FAN

Oroszlan írta:
Labi írta:

Engem nagyon nem érdekel a foci és nem is értek hozzá.
DE:
a meccset gólokra játszák, nem teljesítményre és nem szépségre. Lehet egy meccs jó, változatos és fordulatos, de akkor is az eredmény számít.
Amikor tegnap a 2. percben 1:0-ra vezette a Debrecen és a riporter túlzottan önbizalmas volt, a tv-én kereszetül annyit tudtam mondani neki: még hátravan 88 perc és az nagyon sok idő.

Persze szép lett volna a győzelem, de azért az olasz és a magyar bajnokság színvonala között van elég sok különbség. Nem vagyok pesszimista, de a a meccset akkor sem helyzetekre, kapufákra, stb játszák, hanem gólokra.
Azért a meccs úgy jó volt, győzhettek volna.

És hallotta a riporter hogy mit mondtál neki? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 10:37 
Törzsvendég
Törzsvendég

Egy újszülött sem kezd el egyből futni, vagy azonnal sebesség rekordokat megdönteni kerékpárral. Elősször meg kell tanulnia járni. És szépen fokozatosan megy utánna minden.
A BMW sem 400 LE-s motorokat gyártott fennálása kezdetén.
Én a tegnapi meccset ahhoz hasonlítanám, mintha bármelyikünk a hungaroringen egy kör alatt egy 520d-vel csak fél másodperc hátrányba kerülne mondjuk Kubica (és versenygépe) ellen.
Ti azt mondjátok szarul játszik a Loki, és az egész magyar foci szar. Hagy másoljam be ide az ellenfelek edzőinek értékelését, mit mondanak a profik:
- Két, győzelemre játszó csapatot, és éppen ezért kiváló meccset láttam. Csak gratulálni tudok a Debrecennek, mert hiába fordítottuk gyorsan, már 4-2-re is vezettünk, ellenfelünk mégis folyamatosan támadott. Nem sok olyan csapatot ismerek, amelyik hirtelen bekap három gól, mégsem sem esik össze – mondta a sajtótájékoztatón Cesare Prandelli, a Fiorentina vezetőedzője.
- Sok mérkőzést láttam a Debrecenről, és meg kell mondanom, szép futballt játszik, igazi csapatként funkcionál - fogalmazott Prandelli. - Összeszedett gárda, amely ellen nagyon nehéz dolgunk lesz. Nem szabad, hogy megtévesszen minket a Lyon ellen elszenvedett veresége, ugyanis az első három gól olyan szituációból született, amelyre nem mindig lehet felkészülni. Azt kérem majd a csapatomtól, hogy ne álljon be védekezni, de persze minden attól függ, mit enged meg az ellenfél. Fontos lesz a megfelelő hozzáállás
- A Debrecen jó csapat, ezért kimondottan értékesnek tartom a győzelmünket. Azzal, hogy gyorsan vezetést szereztünk, lélektani fölénybe kerültünk, és ezt igyekeztünk kihasználni – mondta Puel. - A hazaiak a nagyobb hátrány után sem adták fel, gólszerzésre is akadt lehetőségük, nagyra tartom az elszántságukat, és azt, ahogy a játékhoz álltak. Egy percre sem álltak le, helyzeteket dolgoztak ki, és folyamatosan próbáltak támadni. Elismerésem azért a csapatszellemért is, ami a Debrecent jellemezte, ebből még profitálhat az együttes. Mivel minden meccs más, ezért a mai nagyarányú győzelmünk nem mérvadó, mert biztos vagyok benne, hogy a magyar együttes képes ennél jobb eredményt is elérni. Nem szabad elfelejteni, hogy Liverpoolban is csak 1-0-ra kaptak ki. Mi ma elsősorban a pontrúgásainknak köszönhetjük a sikert. Nagyon jól alkalmaztuk a variációkat, nem hasztalanul gyakoroltuk rengeteget minden egyes játékossal.
- Több ígéretes helyzetünk volt, de jól tartotta magát a Debrecen, nehezen boldogultunk ellenfelünkkel, emiatt kisebb nyomás nehezedett csapatomra, különösen a hajrában – mondta Benítez, a Liverpool edzője. - Láthatta mindenki, milyen nehéz helyzetben voltak a csatáraink, mert a vendégek nagyon jól megszervezték a védelmüket. Elég későn rúgtuk a vezető gólt, emiatt nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk, a magyarok megakadályoztak minket ebben. Tisztában voltam vele, hogy egy erős és minőségi csapat látogat hozzánk, és amikor elkezdődött a meccs, gyorsan rájöttem: igazam volt. Számítottam rá, hogy nehéz dolgunk lesz. Jó labdarúgók alkotják a magyar együttest, szervezetten, taktikusan játszanak. A meccs lényege az volt, hogy meglegyen a három pont, és remélem, többet is gyűjtünk a következő alkalmakkor. Mindig az a legfontosabb, hogy győzelemmel kezdjük a Bajnokok Ligáját, azért remélem, a folytatásban jobban játszunk majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 10:53 
E39 FAN
E39 FAN

Már megint a megmagyarázás.. "nem úgy kezdik hogy egyből.." ennek az a folytatása, hogy "ők magasabb szinten játszanak" aztán meg az hogy "szegényebbek vagyunk"
Tudod mindig mindent meglehet magyarázni, főleg ebben az országban. Régen a Magyarokban volt büszkeség és nemhiába lettünk világhírűek (nem csak focira gondolok). Ezek a paprikajancsik, meg 10-ből 8 an híresztelték, hogy ők bizony hozni fogják az eredményeket(persze a BL előtt mondták ezt).
Nézheted persze úgy, hogy "majdnem" megvolt a győzelem, de az a majdnem ott van.
Ha a munkahelyeden lebasznak, hogy csináld már jobban, akkor tanulni fogsz, és kijavítod a hibáidat. HA pedig azt mondják, nembaj, majd legközelebb, akkor elhitetik veled is hogy ez jó eredmény. Valjuk már be hogy ez a 0pont nem jó eredmény.
Eszméletlenül a naivitást látom benned.
Bemásolod a nyilatkozatokat: Mit vársz, hogy azt nyilatkozza bárki is, hogy "szar csapat a Debrecen"?? Nyilvánvalóan nem fogják a kamerákba mondani, mert profik és kamerán keresztül nem nyilatkoznak senkiről se így, másfelől meg megbüntetik őket mint a sicc...
Csak felhúzom magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 11:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

Celtic írta:
Már megint a megmagyarázás.. "nem úgy kezdik hogy egyből.." ennek az a folytatása, hogy "ők magasabb szinten játszanak" aztán meg az hogy "szegényebbek vagyunk"
Tudod mindig mindent meglehet magyarázni, főleg ebben az országban. Régen a Magyarokban volt büszkeség és nemhiába lettünk világhírűek (nem csak focira gondolok). Ezek a paprikajancsik, meg 10-ből 8 an híresztelték, hogy ők bizony hozni fogják az eredményeket(persze a BL előtt mondták ezt).
Nézheted persze úgy, hogy "majdnem" megvolt a győzelem, de az a majdnem ott van.
Ha a munkahelyeden lebasznak, hogy csináld már jobban, akkor tanulni fogsz, és kijavítod a hibáidat. HA pedig azt mondják, nembaj, majd legközelebb, akkor elhitetik veled is hogy ez jó eredmény. Valjuk már be hogy ez a 0pont nem jó eredmény.
Bemásolod a nyilatkozatokat: Mit vársz, hogy azt nyilatkozza bárki is, hogy "szar csapat a Debrecen"?? Nyilvánvalóan nem fogják a kamerákba mondani, mert profik és kamerán keresztül nem nyilatkoznak senkiről se így, másfelől meg megbüntetik őket mint a sicc...
Csak felhúzom magam.

Tudom nagyon jól hogy a focit pontokra játszák, és tudom hogy 0 pontal állunk a BL-ben. De akkor is örülök, hogy helytáll a csapat, elismerik a teljesítményét.
Jól mondtad, régen a magyarokban volt büszkeség. Most meg csak sír mindenki mint egy fürdős kúrva. És ha valaki valaminek örül, akkor a többiek azonnal tesznek róla, hogy elbasszák a kedvét. Mindenben csak a negatív dolgokat látja meg mindenki. De basszus, miért van az, hogy ha valaki valaminek örül, akkor az aki nem örül, az nem befogja a száját és azt gondolja hogy ennek a parasztnak legalább volt egy jó estéje, ha már nekem nem, hanem egyből visszarántja és beletapossa a földbe a hülye negatív hozzáállással.
Mostanában olyan negatív hozzászólások vannak az egész klubban.
Megkérdeztem miért írja ki az autó hogy funkschlüssel batt. A 3. hozzászólás már az volt, hogy "ez már veszett fejsze nyele". Beírtam egy viccet a videók képek topicba, mit írt rá egy moderátor, "a vicceket ne ebbe a topicba írjuk" (megjegyzem mindig oda írtuk).
Mi ez a kibaszott negatív hozzáállás a dolgokhoz :?: :!: :!: :x
Ezért tart itt ez az ország. Mert senki nem bír örülni a másik örömének. Örülsz bameg, majd teszek én róla, hogy ne legyen olyan jó kedved. Ez Magyarország. Nem azt nézik az emberek, hogy a másik mit csinált amitől jobb lett neki, és én mit tehetnék hogy jobb legyen nekem, hanem azt nézik hogy hogy tehetek keresztbe a másiknak, hogy ugyanolyan szar legyen neki is mint nekem.
Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is, a szomszéddal együtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 11:46 
E39 FAN
E39 FAN

kzoli819 írta:
Celtic írta:
Csak felhúzom magam.

Tudom nagyon jól hogy a focit pontokra játszák, és tudom hogy 0 pontal állunk a BL-ben. De akkor is örülök, hogy helytáll a csapat, elismerik a teljesítményét.
Jól mondtad, régen a magyarokban volt büszkeség. Most meg csak sír mindenki mint egy fürdős kúrva. És ha valaki valaminek örül, akkor a többiek azonnal tesznek róla, hogy elbasszák a kedvét. Mindenben csak a negatív dolgokat látja meg mindenki. De basszus, miért van az, hogy ha valaki valaminek örül, akkor az aki nem örül, az nem befogja a száját és azt gondolja hogy ennek a parasztnak legalább volt egy jó estéje, ha már nekem nem, hanem egyből visszarántja és beletapossa a földbe a hülye negatív hozzáállással.
Mostanában olyan negatív hozzászólások vannak az egész klubban.
Megkérdeztem miért írja ki az autó hogy funkschlüssel batt. A 3. hozzászólás már az volt, hogy "ez már veszett fejsze nyele". Beírtam egy viccet a videók képek topicba, mit írt rá egy moderátor, "a vicceket ne ebbe a topicba írjuk" (megjegyzem mindig oda írtuk).
Mi ez a kibaszott negatív hozzáállás a dolgokhoz :?: :!: :!: :x
Ezért tart itt ez az ország. Mert senki nem bír örülni a másik örömének. Örülsz bameg, majd teszek én róla, hogy ne legyen olyan jó kedved. Ez Magyarország. Nem azt nézik az emberek, hogy a másik mit csinált amitől jobb lett neki, és én mit tehetnék hogy jobb legyen nekem, hanem azt nézik hogy hogy tehetek keresztbe a másiknak, hogy ugyanolyan szar legyen neki is mint nekem.
Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is, a szomszéddal együtt.

Helo Zoli barátom
Ne idegeskedjél HAJRÁ LOKI :taps:
A moderátorok azért vannak hogy legyenek :lol: :lol:Ha nem tudsz valamit felhívod segítenek bármiben az oldallal kapcsolatosan :roll: egy idő után nem fognak szólni mit hová írsz be
mert látják hogy felesleges :lol: :lol:
van egy kluboldal nem bmw azon ugy működik ha nem jó helyre írsz vagy OLYAN csúnya dolgot akkor büntető pontot kapsz
X-pont összejön akkor letiltanak 1-2 napra
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 12:20 
E39 FAN
E39 FAN

Nézd kZoli!

Ha helytáll annak mindenki örül majd hidd el. Még Én is. De a 0 pont az milyen helytállás? Azt a Kozármisleny csapata is megcsinálja a bl csoportkörben. Azt pedig, hogy elismerik a teljesítményét: Kicsoda???? a Média??? Az a média ami korrupt szar szemét és a politikusok irányítják? Vagy nézzük úgy, hogy egy ember véleménye a leírtak?
Hidd el, mindenki elismeri a teljesítményt, de a teljesítményt számok mutatják a 0 pedig..

Hidd el én is jobban örülnék annak, ha lenne eredmény, de nincs. De még mindig nem látod a fát az erdőtől, azért mert máshogy látod, vagyis csak máshogy akarod látni. Még friss élmény gondolom, de majd amikor már X. vereség lesz, akkor elgondolkozol, hogy miért kap ki folyamatosan bármelyik magyar csapat. Azért mert irgalmatlanul gyengék vagyunk, de dumába már helytállunk.
Ezt a "azt gondolja hogy ennek a parasztnak legalább volt egy jó estéje" hülye dumát meg fejezd be. Ez nem tudom, hogy nálad kisebbségi komplexus, vagy micsoda, de minek hoztad fel ezt a parasztozást?! A Vidéki ember ugyan úgy megvan becsülve bárhol, mint a Pesti. Bár Én is budapesti vagyok (buda power ;) ),de azon a véleményen vagyok, hogy sokkal tisztességesebbek a vidékiek. Bármelyik klubtárs aki vidéki vagy pesti, ugyan úgy beszélget az oldalon. Nem kell ezt behozni ide.
Amit éreztél, hogy sokan beszóltak neked, vagy leszólnának, az bármire lefogadom, hogy nem rosszindulatból jön feléd. Kicsit elvont ez a társaság, de úgy jó ahogy van. Többen már látták egymást, jót iszogattak, kikapcsolódtak és most már egy kellemes társasággá kovácsolódott a közeg. Nehéz megérteni őket annak aki passzívan tagja a társaságnak. Legközelebbi talira gyere el Te is és meglátod, hogy azok akik hozzászólását rossz módon vetted, tulajdonképpen ártalmatlan volt. Te ugyan olyan hasznos tagja vagy mint bárki más.
Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 12:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
"már megint bele lovaljátok magatokat ebbe az osztály micsodába" :lol: :lol:

na honnan az idézet, ki tudja? :D (egy sört kap, aki megfejti!)

world peace! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 13:05 
E39 FAN
E39 FAN

Celtic írta:
Nézd kZoli!

Ha helytáll annak mindenki örül majd hidd el. Még Én is. De a 0 pont az milyen helytállás? Azt a Kozármisleny csapata is megcsinálja a bl csoportkörben. Azt pedig, hogy elismerik a teljesítményét: Kicsoda???? a Média??? Az a média ami korrupt szar szemét és a politikusok irányítják? Vagy nézzük úgy, hogy egy ember véleménye a leírtak?
Hidd el, mindenki elismeri a teljesítményt, de a teljesítményt számok mutatják a 0 pedig..

Hidd el én is jobban örülnék annak, ha lenne eredmény, de nincs. De még mindig nem látod a fát az erdőtől, azért mert máshogy látod, vagyis csak máshogy akarod látni. Még friss élmény gondolom, de majd amikor már X. vereség lesz, akkor elgondolkozol, hogy miért kap ki folyamatosan bármelyik magyar csapat. Azért mert irgalmatlanul gyengék vagyunk, de dumába már helytállunk.
Ezt a "azt gondolja hogy ennek a parasztnak legalább volt egy jó estéje" hülye dumát meg fejezd be. Ez nem tudom, hogy nálad kisebbségi komplexus, vagy micsoda, de minek hoztad fel ezt a parasztozást?! A Vidéki ember ugyan úgy megvan becsülve bárhol, mint a Pesti. Bár Én is budapesti vagyok (buda power ;) ),de azon a véleményen vagyok, hogy sokkal tisztességesebbek a vidékiek. Bármelyik klubtárs aki vidéki vagy pesti, ugyan úgy beszélget az oldalon. Nem kell ezt behozni ide.
Amit éreztél, hogy sokan beszóltak neked, vagy leszólnának, az bármire lefogadom, hogy nem rosszindulatból jön feléd. Kicsit elvont ez a társaság, de úgy jó ahogy van. Többen már látták egymást, jót iszogattak, kikapcsolódtak és most már egy kellemes társasággá kovácsolódott a közeg. Nehéz megérteni őket annak aki passzívan tagja a társaságnak. Legközelebbi talira gyere el Te is és meglátod, hogy azok akik hozzászólását rossz módon vetted, tulajdonképpen ártalmatlan volt. Te ugyan olyan hasznos tagja vagy mint bárki más.
Üdv.

Helo Urak
Látom itt már nem a sport van a központba
legyetek szívesek komolyan venni a TOPIK tartalmát
Kép
Kép
üdv zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 13:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Közbeszólt a TERMINÁTOR!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.10.21. 13:18 
Törzsvendég
Törzsvendég

Celtic! Kissé félreértettél pár dolgot. A "paraszt" szót nem kissebségi komplexusból írtam, és nem a vidéki embereket akartam vele megjelölni. Írhattam volna helyette a hülye, barom vagy köcsög kifejezést is,de akkor ez jött a számra. Nem tartom többre az egyik embert a másiknál, Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai.
2006 óta vagyok tagja a klubnak, sok tagot személyesen ismerek, sokat nem. Érdekes, sokszínű társaság, ami szerintem nagyon jó. Van ilyen ember is meg olyan ember is. Nem a személyekkel van bajom, hanem az utóbbi idők negatív hozzáállásával.
Az egész kirohanásomnak az volt a célja, hogy rávilágítsak a negatívizmusra.
Sajnos most az embereket félelembe tartják, negatív hírekkel bombázzák, hogy ne érezze jól magát. Ez spirituális dolog, amiben sokan nem hisznek, de attól még működik. Egyszerüen ha az ember jól érzi magát, építő jellegű gondolatai lesznek, és az élete fejlődik. Ha rosszul érzi magát, akkor nem jönnek a jó gondolatok, és nem fejlődik. ENNYI!
Próbáljatok meg pozitívan gondolkozni. Ha valami nem jön össze, gondold végig, mit tanultál belőle. Lássátok meg a dolgok pozitív oldalát. Ha negatív gondolatok jönnek, mond azt magadnak hogy ÁLLJ! Ez nem jó gondolat és gyorsan gondolj valami jóra.
És ami a legjobb! Csak egy hónapig kell erre odafigyelned, utánna az agyad ráál, és meglátod mindenben a jót.
Igazad van. A 0 pont az 0 pont. Megsúgom neked, hogy lesz.rom hogy kikaptunk. Én annak örülök, hogy helytállnak, és a tegnapi meccs nekem nagyon tetszett.
Itt van a különbség a szemlélet módunkban. Te a vereséget látod, én azt hogy izgalmas meccs volt (legalább is számomra). Te a negatívat, én a pozitívat látom.
Garantálom neked, ha tudatosan keresed a dolgok jó oldalát, az életed is jobb lesz.
És ezt egy sör mellett megünnepeljük majd valamikor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 509 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]