Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.02. 13:36

Kösz!! :franko:

Re: Teló

2007.03.02. 14:05

csipi írta:Sziasztok!!

Vettem egy autós társkártyát a gyári telóba, ami ráadott gyujtásnál prioritást élvez, átirányítja a hívást a mobilomról az autótelefonra.

Viszont van egy két problémó még a használattal.
- minden indításkor kéri a PIN-t, ki lehet ezt iktatni, mert így macera minden indításnál pint irkálni.
- van rajta billentyűzár? Mert a könyökömmel mindíg telefonálgatok.
- ha a telefonon (nem a monitoron ) indítok hívást, hogy tudok kihangosítani?
- Esetleg van-e valakinek a teloról magyar nyelvő leírása?

Kösz: csipi

A gombnyomással nekem is mindig bajom volt, ezért fogtam és egyszerűen megforditottam az egész telefont az aljzatban!
Most az alja van fellül a teteje meg allul, igyis szép mert van rajta egy szép kis BMW felirat! :)
És igy biztosan nem tudom nyomkodni a gombokat a hivást meg simán fogadom a monitoron!

Azzal még nekem is meggyűlt a gondom hogyan tudom kihangositani, ha a telefonon ütöm be a számot, de dolgozom rajta :D

2007.03.02. 21:14

[quote="Hero"][quote="csipi"]Sziasztok!!

Vettem egy autós társkártyát a gyári telóba, ami ráadott gyujtásnál prioritást élvez, átirányítja a hívást a mobilomról az autótelefonra.

- minden indításkor kéri a PIN-t, ki lehet ezt iktatni, mert így macera minden indításnál pint irkálni.

ha elinditottad a hivast a telefonrol, akkor a telcsi kepernyo alatt jobbrol a masodik gombbal "3 betus rovidites" tudod kihangositora kapcsolni. ma jatszottam en is az uj kocsimmal, es ismerkedtem a teloval.de ha nem talalod, mindjart megnezem , csak epp akadban ulok :)

2007.03.03. 15:30

Na akkor ezt kipróbálom ma csak éppen kozmetikában van a kicsike, és mostmeg elkezdett seni az eső :evil: :evil: :evil:

De nembaj sztem marad ott holnap reggelig, fedett helyen van legalább, de most a szivem szakad meg ha ki kell hozzam az esőre :roll: :D

2007.03.04. 01:12

Hero írta:Na akkor ezt kipróbálom ma csak éppen kozmetikában van a kicsike, és mostmeg elkezdett seni az eső :evil: :evil: :evil:

De nembaj sztem marad ott holnap reggelig, fedett helyen van legalább, de most a szivem szakad meg ha ki kell hozzam az esőre :roll: :D

en is jovo heten csinaltatok egy karpittisztitast rajta,ráfér...:)

2007.03.04. 01:28

Tiszta ideg vagyok már, nem birok aludni, tetőablakom van meghallom esik az eső már végem is van, nagyon drukkolok hogy holnap ne essen mert már rég láttam csillogni :)

2007.03.04. 01:38

Hero írta:Tiszta ideg vagyok már, nem birok aludni, tetőablakom van meghallom esik az eső már végem is van, nagyon drukkolok hogy holnap ne essen mert már rég láttam csillogni :)

pedig egesz heten esni fog, es raadasul ronda nagy fekete szurkos esocseppek, amik belemarjak magukat a kasztnidba :twisted:

2007.03.04. 01:41

Hu nemondd, mert mostmár tényleg végkép végem lesz :D :lol:
Na nembaj bellülről tiszta marad és az már fél siker :)
Végülis ha nem csillog akkoris ugyan olyan jó vezetni :D

2007.03.04. 01:46

Hero írta:Hu nemondd, mert mostmár tényleg végkép végem lesz :D :lol:

kedvesemmel mi is egesz nap csak ugy autozgattunk, kimentunk vecsesre babacuccokat nezni, stb, de csak ugy mentunk es csak mentunk :)

na eleg az offbol:)

2007.03.04. 02:53

Chrisstopher írta:
Hero írta:Hu nemondd, mert mostmár tényleg végkép végem lesz :D :lol:

kedvesemmel mi is egesz nap csak ugy autozgattunk, kimentunk vecsesre babacuccokat nezni, stb, de csak ugy mentunk es csak mentunk :)

na eleg az offbol:)

Hát értjük mi, hisz Te is a mi kutyánk kölyke vagy!!! :lol: bmwdance

2007.03.15. 10:36

Na hello!
Nekem van a kocsiban a középkonzol jobb oldalán egy teló szett, amibe bemegy a Nokia 6310i. Na most az az érdekes, hogy tölteni tölti a telót, de se kihangosítás se semmi nincsen. Létezik, hogy ennyi lenne az egész cumó? Egy sima töltő?És fent a tükör mellett van egy kis bizbasz, asszem az mikrofon lenne, vagy mégsem...? :?
Szal ha valakinek van ilyen telefonos cucca, lécci írja már meg mire és hogyan használható...

2007.03.17. 00:33

killerrobert írta:Na hello!
Nekem van a kocsiban a középkonzol jobb oldalán egy teló szett, amibe bemegy a Nokia 6310i. Na most az az érdekes, hogy tölteni tölti a telót, de se kihangosítás se semmi nincsen. Létezik, hogy ennyi lenne az egész cumó? Egy sima töltő?És fent a tükör mellett van egy kis bizbasz, asszem az mikrofon lenne, vagy mégsem...? :?
Szal ha valakinek van ilyen telefonos cucca, lécci írja már meg mire és hogyan használható...

Hi,
nekem is ilyen van benne. Nézd meg hova mennek a kábelek. Nekem a középkonzol mögé. Ott lenni kell egy lapos egységnek, kb mint egy DSL modem. Abba megy be minden kábel. Esetleg ott szétcsúszott. Vagy csak a hangszóró kábele csúszott szét. Vagy nincs is mögötte hangszóró :?:

Sepi

2007.03.17. 18:49

Na megnézem hová megy a kábel, de így ránézésre a középkonzol alá. Ott kellene lenni hangszórónak? :?:
És neked milyen funkciókkal bír a cucc?

2007.03.18. 11:33

killerrobert írta:Na megnézem hová megy a kábel, de így ránézésre a középkonzol alá. Ott kellene lenni hangszórónak? :?:

A hangszóró is ott van nekem. Semmi extrát nem tud. Töltés, kihangosítás, autórádió némítás, bluetooth.

2007.03.18. 18:35

Az pöpec, ha némítja a rádiót. Ha lessz időm széjjelkapom, és megnézem.
Legalább tudom, hogy érdemes vele vacakolni.

2007.03.20. 15:56

Sziasztok Srácok!

Valaki tudna segíteni, hogy tudhatnám meg a beépített telefonom kódját?
Siemenses beépített telcsi.
Ha pl. komputerre rádugom, akkor ezt az infót kiírja?

Köszi,
Szemi

2007.03.23. 22:21

Sepi írta:
killerrobert írta:Na megnézem hová megy a kábel, de így ránézésre a középkonzol alá. Ott kellene lenni hangszórónak? :?:

A hangszóró is ott van nekem. Semmi extrát nem tud. Töltés, kihangosítás, autórádió némítás, bluetooth.

Xopás... :(
Szétszedtem a borítást, tényleg egy modem méretű szirszar van alatta, amibe belemegy a telótól egy sok eres kábel, meg az áram meg a hangfalak meg mikrofon.
Mikor rádugom a telefon drótját, akkor elnémítja a rádiót, de aztán semmi :(
Lehet kinyiffant? Nem tudja valaki távdiagnosztizálni, mert én csak akkor javítom, ha van egy ugyanilyen működő, és cserélgetek.
Ja, és drága a központi egység?

2007.03.24. 01:30

killerrobert írta:
Sepi írta:

Xopás... :(
Szétszedtem a borítást, tényleg egy modem méretű szirszar van alatta, amibe belemegy a telótól egy sok eres kábel, meg az áram meg a hangfalak meg mikrofon.
Mikor rádugom a telefon drótját, akkor elnémítja a rádiót, de aztán semmi :(
Lehet kinyiffant? Nem tudja valaki távdiagnosztizálni, mert én csak akkor javítom, ha van egy ugyanilyen működő, és cserélgetek.
Ja, és drága a központi egység?

Ismerős nemrég vett komplett szettet a netről 10 eft-ért. (tartó, hangszóró, kábelek, központi egység, szóval minden.). Lehet csak a telefontartódon van érintkezési hiba?

2007.03.24. 08:28

csipi írta:Sziasztok!!

Kösz: csipi

Szia!
- a PIN code-ot a teló menűjében lehet kikapcsolni.
- billentyűzár: kettőskereszt (vagy csillag?)nyomvatart.
- kihangosítás: hívás indítása után, teló kijelzőjén HFF alatti gomb megnyomásával.
Üdv: Scan

2007.03.26. 13:32

adamok írta:
Sziasztok!

Van egy 1997.06 528i-m az a bajom,hogy ma déltöl a gyári telefonomon középen megjelenik egy vastagcsik és ég a világitása.És ennyi ki van fagyva a müszerfalról sem müködik.Akku sarut már levettem a biztositékát is kivettem semmi!!!Mi lehet a baj egyik-percröl a másikra igy tönkre mehet???
Hozzászólás küldése

VigLink badge