![]() |
2010.09.19. 21:56
pistino1 írta:Mi csak ma értünk haza. Nagyon fasza vplt a találkozó. Örülök, hogy ismét megismertem néhány jó arcot.
Ismét bebizonyosodott számomra, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki elindul grillezmi esőben, de végül olyan jó idő lett, hogy leégett az arcom is.
Köszi mindenkinek.
Külön köszönöm XenonBalázs-nak, hogy vasárnap is fogadott és polírozta a lámpámat másnaposan, Jacksonnak, hogy ő is fogadott és végre angol nyelvű lett a bc és nem olasz.
Ja és Bacseknek a forró ölelést.
2010.09.19. 22:11
Labi írta:
köszi, megnézem!
2010.09.20. 07:04
MChris írta:Labi írta:MChris írta:visszafele a verseny vazzeeee....![]()
nekem ne mond! az anyósülésen ültem!![]()
3 autó a 2 sávos úton... A3-A4 a leszorítva a kavicságyba...Bééjjjeeemmmvvvvéééésssseeeekkkkk
2010.09.20. 11:16
Labi írta:simi64 írta:Labi írta:jó volt a végén az Alpina vs 540i párharc is, kár, hogy mindenféle csiga volt az úton!![]()
Erről picit bővebben, ha kérhetnénk
na majd Jackó, a storyzgatás az Ő reszortja!
2010.09.20. 11:21
2010.09.20. 11:23
strobi írta:Jackson aki azt hitte Michael Meglátta a kocsimat és MoonWalk-olt egyet...![]()
2010.09.20. 11:34
jackson írta:strobi írta:Jackson aki azt hitte Michael Meglátta a kocsimat és MoonWalk-olt egyet...![]()
Nincs egy színhelyes kép a kocsidról? Mert ezen is feketésnek látszik. Pedig inkább kékesnek mondanám.
Jackson, aki már tudja milyen színű storbi kocsija
2010.09.20. 11:42
strobi írta:Jackson aki azt hitte Michael Meglátta a kocsimat és MoonWalk-olt egyet...![]()
2010.09.20. 11:49
jackson írta:Labi írta:simi64 írta:Labi írta:jó volt a végén az Alpina vs 540i párharc is, kár, hogy mindenféle csiga volt az úton!![]()
Ezen még gondolkodom hogy leírjam-e.![]()
Egyenlőre legyen elég annyi:
Alpina D10 Biturbó vs. 540iAT ismeretlen eredmény. Annyi tisztán látszik nagyon megy az Alpina de mindig voltak köztünk
540iAT vs. 740i 1:0 tényleg kicsi de van differencia.De ha még egyszer a Balázs vezetni mer akár egy üveg sör után akkor megállok és megvárom amíg haza ér és csak akkor indulok Törökmezőről.
Jackson, aki nem akar magamról és családtagról ellene felhasználhatót írni
2010.09.20. 11:53
apa írta:
2010.09.20. 12:00
hsb-530 írta:apa írta:
Itt úgy tűnik mintha Jackson is ivott vóna egy két sört,vagy miért táncoltatja azt
a kütyüt?
Strobi:te meg jobb lenne ha magyarul írnál,mert az angol sokunknak KÍNAI.
A 'moonwalk' kifejezés Michael Jackson jellegzetes tánclépésére utal. moon- hold walk-lépni
íme:
2010.09.20. 15:39
apa írta:hsb-530 írta:apa írta:
Itt úgy tűnik mintha Jackson is ivott vóna egy két sört,vagy miért táncoltatja azt
a kütyüt?
Strobi:te meg jobb lenne ha magyarul írnál,mert az angol sokunknak KÍNAI.
A 'moonwalk' kifejezés Michael Jackson jellegzetes tánclépésére utal. moon- hold walk-lépni
íme:
Áh.már értem,ezt az én időmben moonwalk=rongyláb,tehát rongyláb Jackson-ozott.Köszönöm a segítséget,már jobban vagyok.
2010.09.20. 16:45
Labi írta:strobi írta:Simi kicsi Simi te hol voltál?!
Tegnap itt a fórumon is elég csendben voltál...![]()
A kis fogyasztású Tádéval ott kellett volna lenned neked is...![]()
Tudom túl messze volt a találka hely...![]()
----------------------------------------------------------
Yoli te merre leledztél?!
Miért is maradtál távol eme nagyszerűre sikeredet találkozótól?!...![]()
még 1x köszönöm mindenkinek a részvételt jó volt...
Strobi, sztem kijelenthetjük, hogy Simi, egy![]()
![]()
2010.09.20. 16:48
jackson írta:Labi írta:simi64 írta:Labi írta:jó volt a végén az Alpina vs 540i párharc is, kár, hogy mindenféle csiga volt az úton!![]()
Ezen még gondolkodom hogy leírjam-e.![]()
Egyenlőre legyen elég annyi:
Alpina D10 Biturbó vs. 540iAT ismeretlen eredmény. Annyi tisztán látszik nagyon megy az Alpina de mindig voltak köztünk
540iAT vs. 740i 1:0 tényleg kicsi de van differencia.De ha még egyszer a Balázs vezetni mer akár egy üveg sör után akkor megállok és megvárom amíg haza ér és csak akkor indulok Törökmezőről.
Jackson, aki nem akar magamról és családtagról ellene felhasználhatót írni
2010.09.20. 16:59
MChris írta:XenonBalazs írta:lepke írta:Imco írta:Itt a picassa megoldás is. Katt ide!
Még egy 10-15'-ig megy mert 435 kép, válogatás nélkül.
Helo
Jók lettek a képek![]()
MChris képeit és videóit is nézd meg Videók!!!!!
Balázs Show...Tiltásigkavics huszár két OFF kocsi mit kapott
2010.09.20. 19:26
simi64 írta:
Megint lealázott egy Diesel!
2010.09.20. 19:46
muhaati írta:simi64 írta:
Simi! Egyáltalán : olvasni tudsz????? Vagy már belefulladtál a gázolajba???? Oxigénhiány?????
2010.09.20. 19:51
simi64 írta:muhaati írta:simi64 írta:
Simi! Egyáltalán : olvasni tudsz????? Vagy már belefulladtál a gázolajba???? Oxigénhiány?????
Miért???
Te nem ezt olvasod ki belőle?
Azt hiszem a Jacksonnak nem az úton lévő csigák okozták a legnagyobb gondot, hanem azok, amik a motorháztető alatt vannak![]()
![]()
2010.09.20. 19:53
2010.09.20. 19:58
Labi írta:de dízel az, méghozzá 3.0-ás dupla feltöltővel. ...de ment rendesen.... a Jackó mögött. ...persze ott is kezdtük!