![]() |
2007.06.09. 18:30
kbhont írta:Sziasztok!
Tegnap volt szerencsém menni, egy 22 éves 735i turbóval!
Az , hogy az autó belseje egy "mámor-egy sikoly" , az egy dolog!
Ahogy ment, az meg lenyűgöző volt számomra!
Nekem nagyon tetszett!
Ha alkalmatok lesz kipróbálni egyet, semmi esetre se hagyjátok ki!
2007.06.09. 19:17
petike írta:kbhont írta:Sziasztok!
Tegnap volt szerencsém menni, egy 22 éves 735i turbóval!
Az , hogy az autó belseje egy "mámor-egy sikoly" , az egy dolog!
Ahogy ment, az meg lenyűgöző volt számomra!
Nekem nagyon tetszett!
Ha alkalmatok lesz kipróbálni egyet, semmi esetre se hagyjátok ki!
...én is vezettem már ilyet, alpina kivitelben, belülről szabályozható töltőnyomással, basszus szó szerint gyilkos gép, ajánlom minden műmájer felpumpált kis kö..ögnek, aki azt hiszi, egy autóban csak a gázt kell nyomni, igazi tanárbácsi gépek, már csak a kora miatt is. Ezeket még tisztelni kellett, különben gyorsan kinyírtak.....SZERINTEM![]()
petike
2007.06.09. 21:17
2007.06.09. 22:22
2007.06.13. 22:42
sxoe írta:Nekem sajna Alpina tapasztalatom nincs. De vittek tavaly a 2. Nemzetközi BMW talin Sopronban a drift taxival. Akinek nem ismerős annak elmondom, hogy egy jó 300 pacis M3-as. Párom le is filmezte a kört, szóval lehet, hogy felteszem you tube-ra. Nagyon állat volt.
2007.06.13. 23:22
2007.06.14. 10:16
2007.06.14. 16:34
2007.06.15. 11:07
g4400 írta:Az átgondolt (megfelelően megtervezett) megoldások, a megfelelő mennyiségű és minőségű belerakott anyagok adják a minőséget.
A presztízs már csak következménye ennek, ahogyan az ár is.
2007.09.02. 10:51
2007.09.02. 20:52
Labi írta:Nos az elöttem felszólalók véleményét nem csépelném! .....De tegnap, mikor éjjel mentem hazafele az asszonnyal és egy Passát jött a seggembe folyamatosan (nem volt több 1 méternél 100km/h-nál) fogalmazódott meg valami igazság: amikor még egy 1,2-es G Astrám volt jutott eszembe...... AZ ASTRÁT LE AKARTÁK TOLNI, A BMW-T KI AKARJÁK HÍVNI!
Nos az ürge, mikor gyorsíottam emelkedőn felfele, vagy 50 méterre lemaradt (nem csoda, mert az ASR villogott 100-nál) de mikor már elértem a kívánt sebességet, megint a seggemben volt a kis bu...zija. Egyrészről idegesítő volt, visszaemlékezni az Astrára, most meg az, hogy az irigyek így viszonyulnak a kicsi kocsimhoz.....
Sajnálom őket!![]()
Erősen gondolkodom, hogy poénból csináltatok az 535i felirat helyett, egy 512i feliratot![]()
Üd,
Labi
2007.09.03. 07:50
2007.09.03. 15:09
admin írta:Ezért jó ha nincs felirat hátul!
Így nem tudják hogy csak egy kis 20D van előttük és nem provokálják az embert
2007.09.03. 16:36
admin írta:Labi írta:Nos az elöttem felszólalók véleményét nem csépelném! .....De tegnap, mikor éjjel mentem hazafele az asszonnyal és egy Passát jött a seggembe folyamatosan (nem volt több 1 méternél 100km/h-nál) fogalmazódott meg valami igazság: amikor még egy 1,2-es G Astrám volt jutott eszembe...... AZ ASTRÁT LE AKARTÁK TOLNI, A BMW-T KI AKARJÁK HÍVNI!
Nos az ürge, mikor gyorsíottam emelkedőn felfele, vagy 50 méterre lemaradt (nem csoda, mert az ASR villogott 100-nál) de mikor már elértem a kívánt sebességet, megint a seggemben volt a kis bu...zija. Egyrészről idegesítő volt, visszaemlékezni az Astrára, most meg az, hogy az irigyek így viszonyulnak a kicsi kocsimhoz.....
Sajnálom őket!![]()
Erősen gondolkodom, hogy poénból csináltatok az 535i felirat helyett, egy 512i feliratot![]()
Üd,
Labi
Ezért jó ha nincs felirat hátul!
Így nem tudják hogy csak egy kis 20D van előttük és nem provokálják az embert
2007.09.03. 23:21
2007.12.01. 00:42
!? ..hát minden nap vmi más fogalmazódik meg bennem... és ezzel nem is untatnék senkit, de megint írhatnékom van szóval nem menekültök! 2007.12.01. 03:13
Labi írta:Hogy miért jó a!? ..hát minden nap vmi más fogalmazódik meg bennem... és ezzel nem is untatnék senkit, de megint írhatnékom van szóval nem menekültök!
![]()
Már pár hónapja megvan a paripa, de még mindíg izgulok hacsak pár km-t kell is mennem vele és mindíg várom nagyon, hogy vezethessem!!
...és eljött a hideg, talajmenti fagy, társai ...és a faggyal együtt az élvezet! betojok, hogy úgy tudok városban 60-80-ra felgyorítani, h folyamatosan villog a kipörgésgátló, minden erőlködés nélkül úgy húz, hogy az asszony a jobb egyesen mindíg "befogja"![]()
![]()
...és hogy, mindíg lenyugszom, hacsak pár percet vezethetek! ...és hogy nem néznek (nem mernek)..hülyének, mikor túlüvöltöm a lejátszót, mikor ZZ TOP-ot "hallgatok"
![]()
..jajj Fiúk! Ez már szerelem!![]()
2007.12.01. 11:51
2007.12.01. 12:56
Stephanus_Rex írta:Én kb 8 éve ültem BMW-ben - egy már akkor bő 20-as 735-ös gép volt -, és szegény a csupa króm borítás mellé hosszú élete alatt már rengeteg huppanást és zúzódást begyűjtött. Szal a srácot itt mindenki sajnálta, hogy milyen ronccsal jár, mert kívülről tényleg jó lepukkantnak nézett ki, és mikor Esztergomban akadt dolgom, nem repestem az ötletért, hogy vele tegyem meg az utat... Zörgött a kocsi, majd szétesett a rossz útjainkon, de mikor felkanyarodtunk az M3-ra...!!! A BMW végre visszatért a közegbe, ahová ő való! És pillanat alatt eltűnt a zörgés, eltűnt minden, és nem maradt más csak az ERŐ! És az az öreg, lehasznált, Isten tudja mennyit szenvedett motor úgy szedte a sebességet, és úgy tartotta a stabilan a 200-at, hogy a szemem felakadt. És a kocsi meg se billent! Úszott az úton, mint egy 737-es. Otthagyta az összes kisköcsög Suzukit, Opelt, stb. Pedig "autó korban" azok már unokái lehettek volna neki
Hazajöttünk, és a sok köcsög "új" Ladás meg Audi 80-100-as mondhatta már a szöveget a "régi benzinzabálóról" - bennem kialakult egy vélemény a BMW-ről, s aztán ez már csak egyre jobban erősödött minden alkalommal, ha betehettem a seggem egy ilyen autóba! Megtetszett a prcíz kidolgozás, a kényelem, a sportosság. Az, hogy az ember érzi, hogy ő nem egy egyszerű "tömítés" a kormány és az ülés között, hanem ő az, akiért az autó létrejött.
Mikor beülök és indítok, diszkrét gongszóval elém tárja a fontosabb adatokat, akár egy jó titkárnő. Menet közben az útra tapad, fékezésnél finoman korrigál, ha kell rá is erősít. A rádió feljebb húzza a hangot - ne fáradjak vele. Ha elered az eső, akkor az ablaktörlő automatika gondoskodik rólam. Kiszálláskor a lábam alá világít, hogy lássam hová lépek. Sötétben pedig a Xenon az úr. Sötét... Hát van olyan ember, akinek nem fogja meg a szívét a domináló sportos vörös szín a szalonban? A megvilágított mőszerfal, akár egy ragadozó szeme. Egy országúti ragadozóé. Sose legyen más típusú autóm!
Istenkirály!!!
Ja, és amit írtak a kollégák: a köszöngetők.Jah, hát van, de bek..6ják. Viszont a csajok is iszonyat módon kedvelik ezt a típust, és ha beülnek, akkor ők is bek..6ják
![]()
![]()
BMW Über Alles!
2007.12.01. 13:03