Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fűtés-hűtés

2012.02.06. 22:13

Imco írta:
tsuka írta:Sziasztok!

szükségem lenne egy bontott sünire...veszprém megyei vagyok(pápa)...
szellőztető motorom nem áll meg igy 3nap alatt leszopja az akksit...meg néha nem is indul el a fütés vagy csak gondol egyet és kikapcsol...
biztositékok jók, ezért gyanakszom erre a disznóra :doglotlo:
valakinek?

Néhányan még elmondják:
Ne vegyél bontott sünit!
Gyakorlatilag holnap ugyanígy járhatsz vele.
Senki sem ad rá 1 év garit, az állapota viszont nem látszik rajta!

Lehet az bontott is, de sűrű tüskés legyen. A régebbi a ritka tüskés, azt már nem érdemes megkockáztatni.

2012.02.06. 23:57

muhaati írta:
Imco írta:
tsuka írta:Sziasztok!

szükségem lenne egy bontott sünire...veszprém megyei vagyok(pápa)...
szellőztető motorom nem áll meg igy 3nap alatt leszopja az akksit...meg néha nem is indul el a fütés vagy csak gondol egyet és kikapcsol...
biztositékok jók, ezért gyanakszom erre a disznóra :doglotlo:
valakinek?

Néhányan még elmondják:
Ne vegyél bontott sünit!
Gyakorlatilag holnap ugyanígy járhatsz vele.
Senki sem ad rá 1 év garit, az állapota viszont nem látszik rajta!

Lehet az bontott is, de sűrű tüskés legyen. A régebbi a ritka tüskés, azt már nem érdemes megkockáztatni.

húha...azt hittem abból csak egy fajta létezik...képet hol tudnék lesni a kettőt összehasonlitani?

2012.02.07. 10:20

tsuka írta:húha...azt hittem abból csak egy fajta létezik...képet hol tudnék lesni a kettőt összehasonlitani?

:google
Neked nem barátod Gugli? :roll:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 F_E_K_, kzolee
Értékelés: 9.52%

2012.02.07. 10:37

Jerry írta:
tsuka írta:húha...azt hittem abból csak egy fajta létezik...képet hol tudnék lesni a kettőt összehasonlitani?

Kép

Köszi Jerry a Nagy Sünhatározó Lutraalbumba be is nyálazom! :D

Ez jó lenne a tippek-trükkökbe is! :roll:

2012.02.07. 10:53

kzolee írta:...Lutraalbumba

Lutra album! :hehe
Nekem is volt!
Nagyon szerettem gyűjteni. Még a Petőfi Csarnokban működő lutra klubba is elmentem matricákat cserélgetni. :)

2012.02.09. 12:12

Jerry írta:

Kép

az én kocsim még nem canbusos ez nem probléma a sűrű tüskés süninél?

2012.02.09. 12:23

tsuka írta:
Jerry írta:

Kép

az én kocsim még nem canbusos ez nem probléma a sűrű tüskés süninél?

nem!

2012.02.10. 01:11

Üdv mindenki!Tegnap elkezdett hülyéskedni a fűtésem,meg kéne erősítsen valaki,hogy mi lehet nálam a hiba.
Szokás szerint tök hidegen elindultam,bemelegedett minden ahogy kell,fűtés is rendbe volt,kb. 8km-t mentem,leálltam 10percre,utána megint indítás (fűtés még ekkor is jó volt) aztán menet közben elkezdtem fázni,mondom nyomok még rá vagy 2-3fokozatot,csak nem éreztem semmit,és fagyott lefelé az oldalablak,rányomtam koppig ,de ekkor vettem észre hogy nem fújja a levegőt egyáltalán.Gyorsan hazajöttem,mondom átnézem a biztosítékokat először stb.Kb. 20percet állt az autó,aztán kimentem,mondom kipróbálom,és hoppá...működött.Megjegyzem mintha az utóbbi időben már nem olyan intenzitással nyomta volna a levegőt.Miután hazaértem tegnap is,koppra felvettem,de nem nyomta valami határozottan a levegőt.Most a süni lehet a ludas?Vagy hőérzékelő?A vezérlőn egyébként szokás szerint hallom a kis ventit dolgozni.Ha a süni a hibás,nem a "klasszikus" hibának kéne előjönnie,hogy állandóan megy?A másik E39-el is így jártam.Köszönöm a segítséget előre is:)

2012.02.10. 05:58

Johny540 írta:.Ha a süni a hibás,nem a "klasszikus" hibának kéne előjönnie,hogy állandóan megy?A másik E39-el is így jártam.Köszönöm a segítséget előre is:)

Nem feltétlen. Inkább az ötletszerű működés, ami jellemzi.

Szerintem...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Johny540
Értékelés: 4.76%

2012.02.10. 12:17

Imco írta:
Johny540 írta:.Ha a süni a hibás,nem a "klasszikus" hibának kéne előjönnie,hogy állandóan megy?A másik E39-el is így jártam.Köszönöm a segítséget előre is:)

Szerintem...

Jaja, az enyém mikor meghalt, akkor teljesen megállt a befúvás.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Johny540

2012.02.10. 17:23

Imco írta:

Szerintem...

Akkor nagy eséllyel süni szerintetek is?Esetleg valaki tud a környékemen sos-be egyet?
Köszönöm a reagálást nektek!

2012.02.10. 19:20

Johny540 írta:
Imco írta:

Szerintem...

Akkor nagy eséllyel süni szerintetek is?Esetleg valaki tud a környékemen sos-be egyet?
Köszönöm a reagálást nektek!

Jlaci74 van ott nem messze tőled, vagy ha bontott akkor Schnitzer.

2012.02.11. 00:23

Imco írta:
Jlaci74 van ott nem messze tőled, vagy ha bontott akkor Schnitzer.

Ja igen,közbe rá is kerestem,folyamatban van a dolog.Köszönöm a segítséget!

2012.02.18. 12:24

Ha jól emlékszek, valaki írta régebben, hogy felújította a kiegészítő szivattyúját, de nem találom. Ha valaki emlékszik rá ki írta az szóljon. Köszi!

Erről lenne szóKép:

2012.06.08. 09:14

Jerry írta:

Kép

NNNa, így legalább látom hogy mit kell keresnem neked és a google-nak hála (szintén rakoncátlanan sün tulajdonos ;))

2012.06.16. 19:33

Üdv srácok!
Különös problémám adódott (e39 525D touring). Ide írom, mert szerintem ide tartozik.
Ma azt vette észre egy hosszú út alkalmával, du.-ra hogy a hátsó fűtés boxban ( könyöklő alatt) áll a víz és ki is folyt hátsó lábtérbe...
Kérdés,
-vajon hogy került oda víz???
-h lehet azt szétszedni h kitakarítsam??? vmi robbantott rajzotok nincs?

Esetleg okozhatta sterimózás ezt a jelenséget, mert pont előtte nap csináltam ilyet...

Kösz a bármilyen segítséget!

2012.06.16. 19:38

buglyoi írta:Üdv srácok!
Különös problémám adódott (e39 525D touring). Ide írom, mert szerintem ide tartozik.
Ma azt vette észre egy hosszú út alkalmával, du.-ra hogy a hátsó fűtés boxban ( könyöklő alatt) áll a víz és ki is folyt hátsó lábtérbe...
Kérdés,

Esetleg okozhatta sterimózás ezt a jelenséget, mert pont előtte nap csináltam ilyet...

Én nem akarok belepofázni a nagyok dolgába, de mi az a sterimózás??
Robbantott ábrát az ETK-ban találsz. Vagy youtube-on keresgélj szerintem a szétszedésről. A többit a szakik majd megmondják.

2012.06.16. 20:09

buglyoi írta:Üdv srácok!
Kérdés,

Valószínűleg eldugult a klíma kondenzvíz kifolyó nyílások, ezek a váltóalagút két oldalán vannak, az első ülések között.

Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: buglyoi

2012.06.16. 20:39

leslie írta:
Én nem akarok belepofázni a nagyok dolgába, de mi az a sterimózás??

Én sem akarok, de az a magasnyomású mosó, illetve gőzborotva népies neve. A STERIMOB egy márka, ebből lett a neve, pont úgy mint a FLEX-nek. Ráragadt. Sterimob össze volt építve egy gázolajos kályhával, azzal csinálta a forró vizet azért volt "gőzborotva".

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: buglyoi

2012.06.16. 22:53

Köszönöm Urak a hozzászólásokat!!!!
:taps:
Hozzászólás küldése

VigLink badge