![]() |
2012.04.12. 19:42
528i RHD írta:Egész nap olvasgatom a fórumot,szórakoztató,és van benne szakmai rész is.
![]()
Szóval,délután megbosszantottam magam,ismét,és most kikaptam a jobb oldali szintjelzőt,rápróbáltam a bontottat,természetesen nem működik.......![]()
Viszont most már rendesen berágatott,azért is a végére járok!![]()
Rutin szerűen már vettem egy rendes bilincset,a kis gay gyári helyett,de ezek a kék osztrigában érzik magukat,mert a tankban is találta 2 ilyen egyszer használatos bilincset,megállapítottam azt is,hogy ennyi alkatrészből,amennyiből ez a tank áll,kevésbé fejlett országokban,komplett mezőgazdasági vontatókat lehetne építen![]()
![]()
,játszottam is szavakkal rendesen.
Lenne néhány összefoglaló jellegű kérdésem.
Lehet e egyszerre mindkét szintjelző rossz?
Ha beviszem egy márkaszervizbe,ott ki tudják e olvasni koppra,hogy mi a hiba?
Van e a szabadpiacon ilyen hiba kiolvasgató kézi készülék,hol,mennyiért lehet kapni?
Otthon mennyi lehet ebbe egy,esetleg 2 új jeladó?
Hol érdemes vásárolni,és ott van e postai utánvét?
) akkor sosem lesz szintjelzőm!
2012.04.13. 20:44
528i RHD írta:528i RHD írta:Egész nap olvasgatom a fórumot,szórakoztató,és van benne szakmai rész is.
![]()
Szóval,délután megbosszantottam magam,ismét,és most kikaptam a jobb oldali szintjelzőt,rápróbáltam a bontottat,természetesen nem működik.......![]()
Viszont most már rendesen berágatott,azért is a végére járok!![]()
Rutin szerűen már vettem egy rendes bilincset,a kis gay gyári helyett,de ezek a kék osztrigában érzik magukat,mert a tankban is találta 2 ilyen egyszer használatos bilincset,megállapítottam azt is,hogy ennyi alkatrészből,amennyiből ez a tank áll,kevésbé fejlett országokban,komplett mezőgazdasági vontatókat lehetne építen![]()
![]()
,játszottam is szavakkal rendesen.
Lenne néhány összefoglaló jellegű kérdésem.
Lehet e egyszerre mindkét szintjelző rossz?
Ha beviszem egy márkaszervizbe,ott ki tudják e olvasni koppra,hogy mi a hiba?
Van e a szabadpiacon ilyen hiba kiolvasgató kézi készülék,hol,mennyiért lehet kapni?
Otthon mennyi lehet ebbe egy,esetleg 2 új jeladó?
Hol érdemes vásárolni,és ott van e postai utánvét?
Ma elvittem diagra,de nem a márka szervizbe,mert annyiért dugják fel maguknak a diagjukat(132?+áfa![]()
) akkor sosem lesz szintjelzőm!
De kedvesek voltak,érdeklődtem,hogy azok a BMW tulajok,akiknek a BMW-je 1000?-t ér,van e olcsóbb megoldás,persze,mondja a márkaszerviz munka felvevője,vigyem el egy független szervizbe.......![]()
![]()
![]()
Én kérek elnézést.![]()
Na csesszék meg,elvittem,mindjárt 40?-ból meg úsztam,ennek ellenére teljes csőd,mert azt mondják,hogy a tank nem tartozik bele a diagnosztikai rendszerbe,ezért az nem látszik,a hideg üzemi alapjárat ingadozás szintén zenész,nem mutatkozik,nincs hiba kód.
Sakk-matt!![]()
![]()
Bánatomban felhívtam az arcot,akitől vettem a szintjelzőt,megvan még neki elvileg a másik oldali is,holnap elmegyek hozzá,rádugjuk,és ha működik akkor kassza,és megoldódott,az eltondzson diag nélkül is.
Ha nem,akkor kiiktatom a kis gay csórólámpát,hogy ne vakítson,és le van pukkantva.![]()
2012.05.21. 15:33
2012.05.22. 18:18
lpgdoktor írta:sziasztok, elnézést kérek a zavarásért, remélem nem sértem a fórum szabályzatát, ha felhívom a figyelmetek az alábbi oldalra! http://www.lpgdoktor.hu
Korrekt és igényes munkát végzünk autógáz beépítéssel kapcsolatban! Szeretettel várunk mindenkit és köszönöm, hogy megnéztétek!
2012.05.23. 06:28
bmw520ds írta:lpgdoktor írta:sziasztok, elnézést kérek a zavarásért, remélem nem sértem a fórum szabályzatát, ha felhívom a figyelmetek az alábbi oldalra! http://www.lpgdoktor.hu
Korrekt és igényes munkát végzünk autógáz beépítéssel kapcsolatban! Szeretettel várunk mindenkit és köszönöm, hogy megnéztétek!
Szia!
Hogy ne legyen off a topic fel is tennék egy kérdést, amivel már foglalkoztunk!
Ha a kocsi üzemanyag tank gázolajjal van feltöltve, mert gázolaj a hajtó anyaga az orrában lévő Diesel motornak, akkor miben segít az LPG beépítése? Olvasni már olvasgattam róla, de szakembert nem kérdeztem sosem.Vannak-e esetleg BMW dízel LPG referenciák? Vagy ha azok nincsenek, milyen márka tulajdonosa használja, mi a véleménye róla?
Köszönöm!
2012.05.23. 18:15
MChris írta:bmw520ds írta:lpgdoktor írta:sziasztok, elnézést kérek a zavarásért, remélem nem sértem a fórum szabályzatát, ha felhívom a figyelmetek az alábbi oldalra! http://www.lpgdoktor.hu
Szia!
Ha a kocsi üzemanyag tank gázolajjal van feltöltve, mert gázolaj a hajtó anyaga az orrában lévő Diesel motornak, akkor miben segít az LPG beépítése? Olvasni már olvasgattam róla, de szakembert nem kérdeztem sosem.Vannak-e esetleg BMW dízel LPG referenciák? Vagy ha azok nincsenek, milyen márka tulajdonosa használja, mi a véleménye róla?
Köszönöm!
milyen szelektív a memóriád
2012.05.23. 22:52
bmw520ds írta:lpgdoktor írta:sziasztok, elnézést kérek a zavarásért, remélem nem sértem a fórum szabályzatát, ha felhívom a figyelmetek az alábbi oldalra! http://www.lpgdoktor.hu
Szia!
Köszönöm!
2012.05.23. 23:20
kiara írta:bmw520ds írta:lpgdoktor írta:sziasztok, elnézést kérek a zavarásért, remélem nem sértem a fórum szabályzatát, ha felhívom a figyelmetek az alábbi oldalra! http://www.lpgdoktor.hu
Szia!
Köszönöm!
LPG-t csak nagy fogyasztású autókba kifizetődő beépíteni. pl.teherautók, kamionok.
2012.06.02. 07:04
2012.06.02. 07:32
aaandraaas írta:Sziasztok!
2002-es 30D-m van egy hete. Úgy tűnik, hogy az egyik üzemanyagszint jelző elköszönt, mert megtett 750km-nél még mindig harminc litert mutat. BC titkos menüjében szintén. A kérdés, hogy komplett tankot kell cserélnem, vagy lehet csak külön szintjelzőket cserélni? Hol érdemes Budapest vonzáskörzetében alkatrész után néznem? Illetve ha már itt tartok, javasolhatnátok nekem valakit, a legjobb Dél-Pest és környéke lenne, akihez ha elviszem az autót ért hozzá és nem gusztustalan, inkorrekt. Sajnos többnyire csak ilyen szerelőkkel hozott össze eddig a sors. Akiben meg tudnék bízni, az pedig nem annyira BMW-s, de legalább bevallja és nem próbál lerántani. Továbbá, bár ez nem az a topik és ezért elnézést kérek, de a másik hibám még a PDC. Tudtok valakit aki ki tudja olvasni, hogy melyik szenzor ment el?
Nagyon köszönöm előre is!

2012.06.02. 08:07
Jerry írta:aaandraaas írta:Sziasztok!
2002-es 30D-m van egy hete. Úgy tűnik, hogy az egyik üzemanyagszint jelző elköszönt, mert megtett 750km-nél még mindig harminc litert mutat. BC titkos menüjében szintén. A kérdés, hogy komplett tankot kell cserélnem, vagy lehet csak külön szintjelzőket cserélni? Hol érdemes Budapest vonzáskörzetében alkatrész után néznem? Illetve ha már itt tartok, javasolhatnátok nekem valakit, a legjobb Dél-Pest és környéke lenne, akihez ha elviszem az autót ért hozzá és nem gusztustalan, inkorrekt. Sajnos többnyire csak ilyen szerelőkkel hozott össze eddig a sors. Akiben meg tudnék bízni, az pedig nem annyira BMW-s, de legalább bevallja és nem próbál lerántani. Továbbá, bár ez nem az a topik és ezért elnézést kérek, de a másik hibám még a PDC. Tudtok valakit aki ki tudja olvasni, hogy melyik szenzor ment el?
Hiba?![]()
Szerintem teljesen normális egy dízelnél, ha 750 megtett kilóméter után is még félig van a tank!![]()
![]()
Amúgy szavaztál már a dízelre az erre megfelelő topikban?
Komolyra fordítva a szót, vidd az autót Muha mesterhez! (<- katt a feliratra a részletekért)
Ő majd jól kiolvassa neked, hogy melyik szintjelződ, illetve melyik PDC szenzorod halt be és meg is csinálja korrektül. Nyugodtan mondhatni, hogy ő a dél-pesti klubtagok hivatalos szerelője.![]()
Alkatrészért meg keresd Schnitzer vagy nagysparco klubtársat, ha bontott kell, vagy Jlacit, BMWmüllert, Alpinafant ha új kell.
2012.06.02. 08:14
aaandraaas írta:...
Szerk.: Most nézem Muha úr oldalát. Hálát adok a sornak, kb. egy kilóméterre lakom a műhelytől. Ez egy jel lenne az égiektől?! Jó vagy rossz?!
2012.06.02. 08:37
Jerry írta:aaandraaas írta:...
Szerk.: Most nézem Muha úr oldalát. Hálát adok a sornak, kb. egy kilóméterre lakom a műhelytől. Ez egy jel lenne az égiektől?! Jó vagy rossz?!
Merre laksz? Mert én sem lehetek messze tőled. Attitól kb 500m-re lakom.
2012.06.14. 20:04
aaandraaas írta:Jerry írta:aaandraaas írta:Sziasztok!
Hiba?![]()
Szerintem teljesen normális egy dízelnél, ha 750 megtett kilóméter után is még félig van a tank!![]()
![]()
Amúgy szavaztál már a dízelre az erre megfelelő topikban?
Komolyra fordítva a szót, vidd az autót Muha mesterhez! (<- katt a feliratra a részletekért)
Ő majd jól kiolvassa neked, hogy melyik szintjelződ, illetve melyik PDC szenzorod halt be és meg is csinálja korrektül. Nyugodtan mondhatni, hogy ő a dél-pesti klubtagok hivatalos szerelője.![]()
Alkatrészért meg keresd Schnitzer vagy nagysparco klubtársat, ha bontott kell, vagy Jlacit, BMWmüllert, Alpinafant ha új kell.
![]()
![]()
Hálásan köszönöm.
Nem szavaztam, de keresem a megoldást. Itt jegyzem meg, feladtam az elveimet ezzel az autóval, mert nagyon benzin párti voltam. Több nagy márka dízelével szívtam nagyokat. Utolsó két autóm japán benzines volt. Mindkettőbe 4-5 hónap alatt tettem 50 ezret. Egyik sem hagyott soha cserben, sőt, soha nem vittem olajcserén kívül szervizbe őket. Azonban ez az autó tetszik. Visszatért azaz érzésem, hogy "anyagban ülök". Ilyet pl. a japánokban nem éreztem és hiányoltam nagyon.
Nade az eszmefuttatásomnak és saját magam győzködésének/nyugtatgatásának nem itt van a helye.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Megyek a hifi topikba, mert azt viszont botrányosnak tartom és baromira idegesít.
2012.06.14. 21:10
aaandraaas írta:
Nos a csavarkulcsot szóró szerelő Félisten Attila megoldotta ma a problémát kb. fél óra alatt. Az előző kontár rosszul csövezte vissza...
Innen is küldöm neki hálám!
2012.06.14. 21:34
muhaati írta:aaandraaas írta:
Nos a csavarkulcsot szóró szerelő Félisten Attila megoldotta ma a problémát kb. fél óra alatt. Az előző kontár rosszul csövezte vissza...
Nyugtával dicsérjük a napot! Tankolj tele, fogyaszd el. A puding próbája az evés!
2012.06.14. 21:36
simi64 írta:muhaati írta:aaandraaas írta:
Nyugtával dicsérjük a napot! Tankolj tele, fogyaszd el. A puding próbája az evés!
Meg ha annyira meg vagy elégedve, nyomj Neki egyet![]()
Van saját topicja, szavazhatsz!
2012.06.14. 22:21
simi64 írta:simi64 írta:muhaati írta:aaandraaas írta:
Meg ha annyira meg vagy elégedve, nyomj Neki egyet![]()
Van saját topicja, szavazhatsz!
Ja, és ITT
2012.06.21. 16:04
muhaati írta:aaandraaas írta:
2012.06.21. 16:37
aaandraaas írta:muhaati írta:aaandraaas írta:
Jelentem elfogyasztva es minden franko!
Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Desire S-ről