Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW Motorsport

2013.02.05. 20:46

[quote="bmw520ds]

[/quote]
Kib@szott jó ez a videó! A két V10-es a pályán! :roker: :franko: Imádom! Milyen érzés lehetett, mikor a tükörben egy F1-es! :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Sancool
Értékelés: 4.76%

2013.02.05. 20:55

Kép
Kép

2013.02.08. 22:43

LIKE a hatosnak! :roker:

Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, simi64
Értékelés: 9.52%

2013.02.08. 23:25

LeviM5 írta:[quote="bmw520ds]

[/quote]
Kib@szott jó ez a videó! A két V10-es a pályán! :roker: :franko: Imádom! Milyen érzés lehetett, mikor a tükörben egy F1-es! :D[/quote][/quote]

Nagyon kiru ez a videó, csak nem értem miért nem egy hivatásos tesztpilótát ültettek az M5-be.(vagy ez a csaj az?)... Csak a kormány fogásából gondolom (kanyarban) hogy amatör... D Amúgy nekem is tetszett köszi Levi!!! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Sancool az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2013.02.09. 00:19

Nagyon kiru ez a videó, csak nem értem miért nem egy hivatásos tesztpilótát ültettek az M5-be.(vagy ez a csaj az?)... Csak a kormány fogásából gondolom (kanyarban) hogy amatör... D Amúgy nekem is tetszett köszi Levi!!! :franko:[/quote]

Vicki Butler-Henderson a hölgy, aki autóversenyző, és versenyző oktató is egyben. :wink:

2013.02.09. 03:16

Fecó írta:Nagyon kiru ez a videó, csak nem értem miért nem egy hivatásos tesztpilótát ültettek az M5-be.(vagy ez a csaj az?)... Csak a kormány fogásából gondolom (kanyarban) hogy amatör... D Amúgy nekem is tetszett köszi Levi!!! :franko:

Vicki Butler-Henderson a hölgy, aki autóversenyző, és versenyző oktató is egyben. :wink:

[/quote]
Helo
Szerintem a csaj nagyon jól nyomja a gázpedált

2013.02.14. 09:30

Kép

Kép

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74

2013.03.01. 10:03

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, LeviM5

2013.03.18. 18:21

Ifonra tölthető játék: REAL RACING 3. Nekem nagyon bejött. Teljesen élethő, szép grafika, jó hang, izgalmas versenyek, rengeteg F1-es pálya, elég látványosan törik a vas. Építgetni lehet a verdákat, újat venni. RS Focus után lett M3, majd M6. Szervízelni is kell, olajcsere, gumik, stb. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2013.03.18. 18:58

LeviM5 írta:Ifonra tölthető játék: REAL RACING 3. Nekem nagyon bejött. Teljesen élethő, szép grafika, jó hang, izgalmas versenyek, rengeteg F1-es pálya, elég látványosan törik a vas. Építgetni lehet a verdákat, újat venni. RS Focus után lett M3, majd M6. Szervízelni is kell, olajcsere, gumik, stb. :wink:

Én androidon tolom, de elvileg elérhető WP-re is.
Telefonra nem igazán lehet jobbat kívánni :D

2013.03.18. 22:07

Ha nyernék a lottón, már tudom mit szeretnék csinálni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74

2013.03.19. 09:18

LeviM5 írta:Ifonra tölthető játék: REAL RACING 3. Nekem nagyon bejött. Teljesen élethő, szép grafika, jó hang, izgalmas versenyek, rengeteg F1-es pálya, elég látványosan törik a vas. Építgetni lehet a verdákat, újat venni. RS Focus után lett M3, majd M6. Szervízelni is kell, olajcsere, gumik, stb. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Én is ezt nyomom telefonon néha.

2013.03.19. 21:56

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Helo
Az én ifonomra nem lehet ezt feltölteni :roll: :roll: :roll:

2013.03.20. 09:05

lepke írta:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Helo

Én is azon nyomom, real racing 3-ra keress rá az appstore-ban és ingyen letölthető.

2013.03.20. 22:04

pistino1 írta:
lepke írta:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Helo

Én is azon nyomom, real racing 3-ra keress rá az appstore-ban és ingyen letölthető.

Az övén nehéz keresni :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2013.03.27. 19:01

Kép

2013.03.28. 18:45

kzolee írta:Kép

E21! :roker:
M5 széria begyűjtése után, szívesen építenék egy ilyet.

2013.03.29. 23:58

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, LeviM5

2013.03.30. 11:36

2013.03.30. 11:51

0:52-től. Az a hang!!!! :roker:
A lényeg: gázadással lehet kormányozni. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 3 jlaci74, kzolee, lacir1
Értékelés: 14.29%
Hozzászólás küldése

VigLink badge