Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.23. 19:38

A kereke kitört, a teteje leszakadt 8O

Kép

2010.11.23. 20:09

simi64 írta:A kereke kitört, a teteje leszakadt 8O

Kép

Helo
Jól összehajlott a BMW
A benne ülőknek azért nem lett komoly baja. EZÉRT is jó egy BMW :wink:

2010.11.24. 01:06

simi64 írta:A kereke kitört, a teteje leszakadt 8O

Kép

A teteje szerintem vágva van a mentés miatt.

2010.11.24. 11:12

BMWFUN írta:

A teteje szerintem vágva van a mentés miatt.

Helo
Nagy a valószínűsége hogy a tetőt bontották ki és azon keresztül szabadították ki az utasokat
.........nyíregyházi tűzoltók segítettek a BMW-ben utazó két személyt két kivenni a roncsból, majd átadták őket a mentőknek,........

2010.11.26. 22:33

jackson írta:
lepke írta:Helo
Kiégett egy BMW a Nagykőrösi úton
Rendőrök helyszínelnek egy kiégett személyautó mellett éjjel a főváros XIX. kerületében, a Nagykőrösi úton.
A nagyértékű, német rendszámú autó utastere eddig tisztázatlan okból teljes terjedelmében kiégett. A lángokat a helyszínre érkező tűzoltók megfékezték, személyi sérülés nem történt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

,,,,,,,,,,, E61 -es ,,,,,,,,,,

üdv zoli

Csak remélni lehet, hogy nem egyedi buherálás. Tényleg ez a második kiégett E6x amit látunk. Hát igen itt már nagyon sok elektromos cucc van és ésszel kell bármit csinálni mivel komoly amperek mennek jobbra balra már az E39-ben is.
A 80-200Amperes biztositékok sok jót nem igérnek.

Jackson, aki belegondolt mi lehet az oka.

Hello

Nem tudom megfigyeltétek e,de a törött e6x sok nagy része kiégett,ez miért lehet,valami ötlet esetleg?
Engem eléggé aggaszt a dolog,más márkáknál nem sokat láttam. :cry:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals=

2011.01.16. 21:04

Megint kaptunk egy fekete pontot :cry:

2011.01.30. 00:14

Elég sz@r látni az ilyet! :cry:

Kép

2011.02.07. 11:27

X6 M. :(

Kép
Kép
Kép
Kép

2011.02.09. 23:08

Csehország

Re: Balesetes topik

2011.05.01. 16:39

Alkohol

2011.05.04. 14:37

simi64 írta:Alkohol

Még jó hogy nem ölt meg senkit.

Jackson, aki megnézte

2011.05.06. 23:03

jackson írta:

Jackson, aki megnézte

Helo
Az ittas vezetőket NEM tudom sajnálni
Legyen akár BMW-s is (( X Balu )) nem kel magadra venni :wink:

2011.05.12. 23:28

lepke írta:
jackson írta:

Jackson, aki megnézte

Helo
Az ittas vezetőket NEM tudom sajnálni
Legyen akár BMW-s is (( X Balu )) nem kel magadra venni :wink:

De most komolyan magába szállt és azt írtátok tényleg nem vezetett az idei Törökmező talin. És a fejlődés dicsérendő.

Jackson, aki göthös volt akkor

2011.07.24. 14:06

Szőke nő a volánnál... pfffff :?

2011.07.24. 14:17

simi64 írta:Szőke nő a volánnál... pfffff :?

Te tudhatod a legjobban, hogy Monaco-ban nem nehéz az ilyen autóknak "találkoznia". :)
Lehet, hogy úgy fejezték be a telefonbeszélgetést, hogy "akkor majd ütközünk", a néni, meg szó szerint vette a szlenget. :D

2014.11.04. 10:56

Felírom a reggeli autós hölgyet aki sikeresen elütött egy kereszteződésben (jó, kb. 5km/h-val, szóval nem történt semmi)... balra nézett, átgyalogoltam előtte egy piros-fehér kabátban (neki balról jobbra, reggel 7 óra után, tehát nem volt köd, nem volt sötét) és amikor nekem jött az autója jobb elejével még akkor is balra nézett. Kérdés hogy mit látott? Mondjuk ettől azért végre felébredt ahogy elnéztem... ;)

Én már el sétáltam (bicegtem) amikor még mindig ott állt a kereszteződésben...

2014.11.04. 11:25

F_E_K_ írta:Felírom a reggeli autós hölgyet aki sikeresen elütött egy kereszteződésben (jó, kb. 5km/h-val, szóval nem történt semmi)... balra nézett, átgyalogoltam előtte egy piros-fehér kabátban (neki balról jobbra, reggel 7 óra után, tehát nem volt köd, nem volt sötét) és amikor nekem jött az autója jobb elejével még akkor is balra nézett. Kérdés hogy mit látott? Mondjuk ettől azért végre felébredt ahogy elnéztem... ;)

Zajlik ám az élet felétek! Másokkal egy év alatt nem történik ennyi minden. :)
Autó szépítés - szülinap - baleset...

2014.11.04. 11:25

F_E_K_ írta:Felírom a reggeli autós hölgyet aki sikeresen elütött egy kereszteződésben (jó, kb. 5km/h-val, szóval nem történt semmi)... balra nézett, átgyalogoltam előtte egy piros-fehér kabátban (neki balról jobbra, reggel 7 óra után, tehát nem volt köd, nem volt sötét) és amikor nekem jött az autója jobb elejével még akkor is balra nézett. Kérdés hogy mit látott? Mondjuk ettől azért végre felébredt ahogy elnéztem... ;)

Lehet, hogy nyitott szemmel aludt....
Hova írod fel????

2014.11.04. 12:12

leslie írta:

Lehet, hogy nyitott szemmel aludt....
Hova írod fel????

A saját szégyenfalamra ;)

2014.11.04. 12:35

Jerry írta:

Zajlik ám az élet felétek! Másokkal egy év alatt nem történik ennyi minden. :)
Autó szépítés - szülinap - baleset...

Ez utóbbit mondjuk kihagytam volna ha lehet. Bár, legalább csak ilyen komolytalan lett... ezt is értékelni kell ;)
Hozzászólás küldése

VigLink badge